yok cnm sinir oldum koyamadim zatwn agir yukluyo telefon bekle bekle osira elim bir tusa degdi hopppp hepsi gitti sonra bikac saat sonra yeniden deneyim dedim aynisi yine basima gelince dedim aaa yetrrr yuklemicemhihami aysimason minione mhulyak kuzularınızın doğum günleri kutlu olsun, hayırlı, sağlıklı, mutlu bir hayatları nice güzel yaşları olsun inşallah.
minione canım resim mi koydun albüme ben göremiyorum da?
@eflalim cook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
I imspecial poğaça süperdi ellerine sağlık ipek kuzunun :)
Birde kizimin dogum günü pastasinin süslemelerinin bir kısmını kurutmuştum biblo gibi oldular. Nasıl kullanabilirim diye düşündüm aklıma böyle bisey geldi. Gereksiz gibi görünebilir ama ilk doğum günü olduğu için hatira kalsın istedim.
Nasılsa bir yaşını geçti artık diye biz yerken İskender vermiştim bi kaç lokma. Doktor onun baharatindan olmuştur dedi. Allahtan iştahsızlık varda çok yemedi.@eflalim maşallah emire ilk karnesi gibi olsun burun karneleri öğretmeniniz baya uğraşmış süs için aklımda ikinci dönemebu arada cook geçmiş olsun insana bi hastalık gelmesin bitmiyor Allah şifa versinde kilo alırlar iyi olunca insan nasıl üzülüyor off ins hemen atlatın
mhulyak çok hoş olmuş doğumgününüz en çok tavandaki tullu suse bayıldım nasıl yaptın vu arada ne alerji yaptı
Nice güzel karneleri olur inşEki Görüntüle 1754109 buda benim kızımın karnesi arkadaşla ayni yaptık
Tülden yaptığım ponponlari avizelere bağladım. Uzun şeritler halinde kestiğim tulleri kalın bir iplikle tegel yapar gibi ortalarından geçirdim. Sonra büzüştürdüm ve astım. Ben yıllardır müge hüner i takip ederim. Hatta o da evlat hasreti cekerdi. O kâğıtla yapmıştı ondan görmüştüm uyarladım.@eflalim maşallah emire ilk karnesi gibi olsun burun karneleri öğretmeniniz baya uğraşmış süs için aklımda ikinci dönemebu arada cook geçmiş olsun insana bi hastalık gelmesin bitmiyor Allah şifa versinde kilo alırlar iyi olunca insan nasıl üzülüyor off ins hemen atlatın
mhulyak çok hoş olmuş doğumgününüz en çok tavandaki tullu suse bayıldım nasıl yaptın vu arada ne alerji yaptı
Yememesine gore çok iyi canım masallah masallah deyim demekki sütun yağlıSelam
Biz aşımızi olduk yeni girdik eve emiyor kuzum...cokkk agladi mahvoldum aglamamak icin zor tuttum kendimi...boy 80cm kilomuz 10.5 olmusuz pek almamis iki ay once de 10 a yakindi....neyse yemiyor olmasına rağmen iyi diye dusunuyrum yemediğine tesellim bu(
Sagol canim...anasi dunya gibi yiyor oglu yemiyor diyeYememesine gore çok iyi canım masallah masallah deyim demekki sütun yağlı
Sagol canim..aminnnSelam kızlar ben geldim 2, 3 gündür görümcem burdaydı yeni gitti çok yoruldum abdullahı uyuttum ev karma karışık görümcem hastaydı bende hafif kapar gibi oldum inş ileremez
Duha22 iyiki doğmuş abdullah nice senelere bol bol yemek yiyen seneleri olur inş:))
bidebitoss sizinde dopumgününüzdü galiba iyiki doğmuş kuzun rabbim bir ömrü sağlık sıhat ve mutlulukla geçirtsin, :))
minione resim isteriiiz üşengwçlik yapma:))
Pastanız harika duruyordu at resimleride görelim ulan en sonunda abdullahın adına facebook kurıcam sırf sizin resimleri görebilmek için
sırf senın için pc yi açtım yüklüyorum şimdiSelam kızlar ben geldim 2, 3 gündür görümcem burdaydı yeni gitti çok yoruldum abdullahı uyuttum ev karma karışık görümcem hastaydı bende hafif kapar gibi oldum inş ileremez
Duha22 iyiki doğmuş abdullah nice senelere bol bol yemek yiyen seneleri olur inş:))
bidebitoss sizinde dopumgününüzdü galiba iyiki doğmuş kuzun rabbim bir ömrü sağlık sıhat ve mutlulukla geçirtsin, :))
minione resim isteriiiz üşengwçlik yapma:))
Pastanız harika duruyordu at resimleride görelim ulan en sonunda abdullahın adına facebook kurıcam sırf sizin resimleri görebilmek için
sırf senın için pc yi açtım yüklüyorum şimdi
Bakıyorum ama göremiyorumyükleme tamam dır :)
takip et cnm beniBakıyorum ama göremiyorum