ooo iyiymiş bizimkine ornek göster i balkondan atlasa bende mi atlayın derhahahaaa ayy cnmm yaa saolssin begenmene sevindim valls sizin partyniz asil olaydi herseyiniz giysileriniz on numara olmustu :) valla hakkini helal et,esim tutturdu ben aslw t shirt giymrm diye sonra sizleri gosterdim bak dedim ne gzl uyumlu olmuslar ondan somra ikna olduvesile oldunuz yani :)
bende vermiştim canım 3 iğnenapsin yavru ins yarına düzelmiş uyanınmalum 1 yas asisi ve beklenen ates nobetinapimm iyi uyusun dedim soktum yarim fitili 38 olmus atesi
Hahaha iyi ki bizi gostermemissin giydiremezdin :)))hahahaaa ayy cnmm yaa saolssin begenmene sevindim valls sizin partyniz asil olaydi herseyiniz giysileriniz on numara olmustu :) valla hakkini helal et,esim tutturdu ben aslw t shirt giymrm diye sonra sizleri gosterdim bak dedim ne gzl uyumlu olmuslar ondan somra ikna olduvesile oldunuz yani :)
Günaydın canim
Cok sukur canım atlattı güzelce, küsme bana ben face e de foto yüklemiyorum :)) Ordan burdan fotolar geliyo hala da toparlayamadım bi en kısa zamanda yükleyeceğim canımGünaydın canimipek iyi şükür sadece hasta olmasin diye burun spreyi kullaniyorum ama ben sana kusecem herkes yükledi sen kar konseptli partiyi yuklemedin ask olsun herkes faceden görmüştr buna bi çözüm bulacam az kaldı
Tamam o zamanCok sukur canım atlattı güzelce, küsme bana ben face e de foto yüklemiyorum :)) Ordan burdan fotolar geliyo hala da toparlayamadım bi en kısa zamanda yükleyeceğim canım
Allah sifalar versin acilen ikinize de.cokk gecmis olsun.bskacak kinse var mi yakininda canimI imspecialminione sagolun kizlar salgin var heralde cunku geceden beri bende cok kotuyum istifra,ishal,karin agrisi.. of saglik ocagina gittik demin aşısı vardı oglusun hemsire erteledi haftaya hasta diye.. eve zor geldim karin agrisindan bayilcaktm sokakta.. yatiyoz simdi oyle biseyde yiyemiyoruz
Canım 5çerçeve 10 resim 130 140 tuttu galiba enson 120 demişti biz iki resim daha seçtik son fiyatı sormadım eşime..Nego nasil oldunuz canim ?
@Mrssuperfine nerelerde yurt disinami gidecekti acaba?
hihami su fotolar gelsin artik yahu
aysimason canim su studyo cekimleri ne kdr tuttu?
Nego canım hoşgeldin nasıl oldunuz
Nego nasil oldunuz canim ?
@Mrssuperfine nerelerde yurt disinami gidecekti acaba?
hihami su fotolar gelsin artik yahu
aysimason canim su studyo cekimleri ne kdr tuttu?
cok iyi fiyat vermisler cnm superr vallaCanım 5çerçeve 10 resim 130 140 tuttu galiba enson 120 demişti biz iki resim daha seçtik son fiyatı sormadım eşime..
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin sana ve kuzularına bende hastalığın kokusunu duyunca evi silip süpürüyorum mutfağı komple domestosluyom birtek öyle sağlam kalabiliyoruz ilaç falan bize fayda etmiyor..sağolun kızlar hamdolsun diyeyim, dün artık ağlama krizine girdim öksürük boğmaca gibi mahvetti beni, eşim atom çayı diye bir şey aldı dünden beri onu içiyorum bugün hamdolsun daha iyiyim saatlerce süren öksürük yok en azından, hatta bugün sirkeli suyla bütün evi sildim eşim süpürdü:) mikroplar ölsün diye, hasta yatağınıda kaldırdım hem ben kendime geleyim dedim hem oğlum hasta psikolojisinden çıksın, büyük daha iyi artık ateşleri yok bin şükür, küçük çok fersiz uyuklama halinde hala, dr domuz gribinin bir çeşidi bu demiş. çok dikkat edin zatüreye çevirmesin demiş, ikiside öksürmeye başladı küçük sürekli emiyor beş dk da bir desem yeri, göğüs ucum yara oldu o derece, yen, yeni bir iki lokma alıyor, büyük okula gitmemenin bir yolunu daha buldu arkadaşlarıma hastalığım geçer diyor:)
oooo pahalı demişler çerçsveleri çok güzeldi tanesi 10tl den saydı resimlerde 10 15 bişeydi ben fiyat konuşamıyorum eşim yanımdayken hemen kızıyor sanane fiyatından sen bana bırak onu dehince ssusuyorumcok iyi fiyat vermisler cnm superr valla
cercevesiz sadece resimin tanesinr 30 lira dediler