çok sağol canım hamdolsun daha iyiyiz biraz,kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz aşağıda kalıyorum iki akşamdır eşim gece çalışıyo benim ev çok soğuk diye burda yatın dediler kv bakıyor allah razı olsunAllah sifalar versin acilen ikinize de.cokk gecmis olsun.bskacak kinse var mi yakininda canim
Benimde kaynimlar yemekteydi yeni gitti çok yoruldum puff ama ahmet çok seviniyor onlarla tepişmeyiBüyük eltime geldim kaynım umreye gidecek onu görmeye geldik oğlumla:))
saolsun kv denden zor canım hasta çocuklu olmak ..çok sağol canım hamdolsun daha iyiyiz biraz,kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz aşağıda kalıyorum iki akşamdır eşim gece çalışıyo benim ev çok soğuk diye burda yatın dediler kv bakıyor allah razı olsun
iyi olmuş canım denkgelmis ağırlamıssn önceden planli daha zor oluyorI imspecialaysimason
bende de eltim tokattaki kaynim kızıyla kv ye geldi kp kv hepsini agirladim yemekli geldiler
simdi de sut pisirdim mayaliycam da sogumasini beklerken yaziyrum
Öğle yarin icin bi yere kek yaptim sonra jendimize, hadi bi de peynirli patatsli kek yapayım dedim bir de kurabiye hazir minis uyuyirken tabi yarisinda uyandi
sonra esim annesindeymis geldi bize geliceklermis annem dedi.ben de balik yapalim dedim diyo.tamam dedim kv yi aradim eltimleri de cagirdim kostur kostur bir de yemek yaptim baligi kv yapti
abdullah tam uyuyacakti ajsam uzeri kv geldi uyku bitti sevincten ne yapicagini sasti.cokk mutlu oluyo bir de yuruyor ki dokunmayin bana edasinda...uyutnaya goturyrum odaya kalkiyo kapinin altindan bakiyo gitmek istiyo...amaaa eltim uc cocugu yeni bebegi hiccv durmadan agliyo digerleri cok yaramazlar ev harpten cikmis gibi ama mecburen gorusmek zorundayiz idare ediyrum...esim bile abisi oldugu halde ya cagirsak mi diye iki dusunuyo
canım geçmiş olsun bizdede durum aynıOğlumun ateşi var burnuda tıkanık kaptı şifayı
Eğer o tutunacaksa hıc biş ey en gel olamaz ancak seyahatlar esnasında altına yastık koy çok sarsılma bırde ara verrerek olursa iyi olur kendı arabanızla gıdıyorsanız arada durup yürüyn...ınşallah melegınız bu ay sizin olurMerhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???
daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor
cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.
Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???
daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor
Hosgeldin canim.gecmis olsunBebek hasta, ben hasta, bi de valiz toplama peşindeyim. Yoksa yine buralardayım da yazmaya fırsat olmuyor
Günaydın canım. Oğluşunla ailenle nice tüzel sağlıklo coşkulu mutlu seneleriniz olsun inş. İlk doğumgünü kutlu olsun yakışıklının:) ve evet foto istiyoruz:)
Yok canım biz daha öbür odaya gidemitoruz:)) buralardayız hastalıkla uğrşaıyoruz.@eflalim nasil oldunuz canim ?
Pinking Tree nerelerde yurt disinami gidecekti acaba?
@hihami su fotolar gelsin artik yahu
aysimason canim su studyo cekimleri ne kdr tuttu?
Bana da ucuz geldi canım, hem de çerçeveli oh mis:) göya ben de çektirecektim ama hastalıklar girdi devreye.. Ahdım var kızıma albüm yaptıracağım:)) ama kimbilir ne zaman:))Canım 5çerçeve 10 resim 130 140 tuttu galiba enson 120 demişti biz iki resim daha seçtik son fiyatı sormadım eşime..
geçmiş olsun canım kolay gelsin yolculuk ne zamanBebek hasta, ben hasta, bi de valiz toplama peşindeyim. Yoksa yine buralardayım da yazmaya fırsat olmuyor
Bizde dun olduk.canim. ates yok ama huysuz birazmalum 1 yas asisi ve beklenen ates nobetinapimm iyi uyusun dedim soktum yarim fitili 38 olmus atesi
Cok gecmis olsun canimGünaydın canimipek iyi şükür sadece hasta olmasin diye burun spreyi kullaniyorum ama ben sana kusecem herkes yükledi sen kar konseptli partiyi yuklemedin ask olsun herkes faceden görmüştr buna bi çözüm bulacam az kaldı
Kuzum ya cok grcmis olsun.sağolun kızlar hamdolsun diyeyim, dün artık ağlama krizine girdim öksürük boğmaca gibi mahvetti beni, eşim atom çayı diye bir şey aldı dünden beri onu içiyorum bugün hamdolsun daha iyiyim saatlerce süren öksürük yok en azından, hatta bugün sirkeli suyla bütün evi sildim eşim süpürdü:) mikroplar ölsün diye, hasta yatağınıda kaldırdım hem ben kendime geleyim dedim hem oğlum hasta psikolojisinden çıksın, büyük daha iyi artık ateşleri yok bin şükür, küçük çok fersiz uyuklama halinde hala, dr domuz gribinin bir çeşidi bu demiş. çok dikkat edin zatüreye çevirmesin demiş, ikiside öksürmeye başladı küçük sürekli emiyor beş dk da bir desem yeri, göğüs ucum yara oldu o derece, yen, yeni bir iki lokma alıyor, büyük okula gitmemenin bir yolunu daha buldu arkadaşlarıma hastalığım geçer diyor:)
Oh ne guzel sagolsun kv n..çok sağol canım hamdolsun daha iyiyiz biraz,kv kp ile altlı üstlü oturuyoruz aşağıda kalıyorum iki akşamdır eşim gece çalışıyo benim ev çok soğuk diye burda yatın dediler kv bakıyor allah razı olsun
Bol keyiflu tatiller...masallah ahmet arhan a:)Selam canlar
kaçak geldi :) ablama geldik tatile çoruma 2çocuklu ev curcuna
geçmişe bakamadım,
doğum günü olanlar iyi ki doğdunuz miniklerim hepinizi öperim
hastalara acil şifa inşallah
biz bugün yine pişik supriziyle karşı karşıyayız maalesef badıl nazlı Bi popo bu iyice bebekken hiç,yaşamadık son zamanlarda sık olmaya başladı bu sefer değişik bir şey de yemedi
yürümeyi iyice geliştirdi 2.5 yaşında abla var hiç ayrılmıyor peşinden eğilip yerden biletler alıp devam ediyor oturduğu yerden desteksiz kalkıp yürüyor artık
büyüyor be kuzular
hepinizi özledim,öperim
olucagi varsa olur.biraz dikkat edersiniz cok sarsmayin kendinizi.rahat olun...ben cok dikkat ederdim esim o kadar da emanet degil birsey olnaz derdi:)..dr um da izin verirdi yolculuga filan...hamike oldugumu bilmeden ne agirlar kaldirarak bahsr temizligi yapmistimMerhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???
Orta halli gecti canimSafransari sınavlar nasıl gecti
Gecnis olsyn abdullah a...biz de hasta degikiz artik huyu diyirum.sabah a jadar sayamiyrum artik kac defa kaljtigini...sirtim belim cok ciddi agriyo fitik oldum galibaOğlumun ateşi var burnuda tıkanık kaptı şifayı