2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Amin canım hepimizin evlatlarını inşallah sizin de dogum gununuz kutlu olsun canım :)

evett cnm :)) komple bendede var ayni takim cok severek kullandim ama koltuklarimi mavi ye kaplatincs annmin mavi aksesuarlarina goz diktim bu hafta takas yapicam onunkilerle birzcik degisiklik iyidir
minione parti başlamıştır merakla bekliyoruz
ayyy baslsdi bitti bilee cok eglendik hersey cok gzldi
mhulyak taksit taksit veriyorsun fotolari catlattin bizi
hakikaten ya taksit taksit oldu valla catladikk mhulyak
saol cnm ya ,Allah razi olsun
İyi geceler hatunlar gecikmiş doğumgünümüzü kutladık oryaya karışık bişey olfu:)) iyi eğlendik ama:))
fotooo isterizzzz
oo minik ahciyiii o paymaklari yerimmmm yerimmmm

Selamlar hala hastayız,dikkat edin hanımlar çok etkili bir virüsmüş epey sarsıyor atlatması zor, dün aksam büyuk paşami babası acile götürdü tekrar hiç bir şey yiyemiyordu yediği çıkıyordu, haliyke ilaçlarda, doktorumuz acildeymiş, kanında yüksek oranda enfeksiyon çıkmış serum takmışlar, küçükte hasta olduğu için ben gidemedim yanında, küçüğüde getirseydiniz demiş, antibiyotiğe başlayın hemen demiş üç gün sonunda gecmezse başlayacaktım, hamdolsun bugün ateşleri daha iyi, küçuk öyle süzüldü ki kaburgaları sayılıyor yüzü küçücük kaldı kalça kemiği bile çıktı sadece emiyor dk başı, bende doğru düzgün bir sey yiyemiyorum ki süt olsun, benim gıcık öksürük pek sevdi beni bir türlü gitmiyor.

Bütün bu hengamede alt üst olan planlarım beynimi kemiriyor, bu hafta bizim kreş tatil değil gondermiycektim aslında ama tatil dönüşü kutlama yapacaklar provalar olacakmış bu hafta, hasta hasta gönderemem gondermesem gösteride yer almazsa üzülür doğum günü için tatili bekledim ki ablam yardım etsin diye insaallah toparlanirim bunu da yapamazsam pes diyicem, mevlidi yapamadım diş buğdayıni yapamadım, bu sefer yapmam lazım:)

Geçmiş olsun kuzulara allah şifa versin. En azından bizim gibi küçük çaplı bi organizasyon yapın inş. Dün gece bizde acildeydik. Ama bizimkisi besin alerjisi. Kuzumun bacakları kıpkırmızı kabarmış. Kayserinin karı soğuğu ilk kez işe yaradı. Gecenin 4 unde gidene kadar biraz koreldi. Şimdi de geçti şükür.

Sağol canım sizede geçmiş olsun, ben böyle hastalık görmedim perişan etti bizi.
Zaten küçük yapıcam canım kimseleri çağırmam da onu bile zor yapıcam bu gidişle çok bitkinim

Nego maşallah emire ilk karnesi gibi olsun burun karneleri öğretmeniniz baya uğraşmış süs için aklımda ikinci döneme bu arada cook geçmiş olsun insana bi hastalık gelmesin bitmiyor Allah şifa versinde kilo alırlar iyi olunca insan nasıl üzülüyor off ins hemen atlatın

mhulyak çok hoş olmuş doğumgününüz en çok tavandaki tullu suse bayıldım nasıl yaptın vu arada ne alerji yaptı

Nego canimmm cok cok gecmis olsunn hay Allah ya buyuk hastanede siz evde hasta gercekten kotu olmus ya.acilllll sifalar diliyorum biran once ilesirsiniz insallah ve su d gununu hayirlisiyla yaparsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…