Amin canım hepimizin evlatlarını inşallah sizin de dogum gununuz kutlu olsun canım :)I imspecial canım ipek kuzun ameliyat olmus cok gecmis olsun insallah guzel gecmistir pek takip edemiyorum burayi
Nego canım sana ve ogluslarina da çook gecmis olsun acil sifalar versin allahım
minione ve Duha22 ve hihami canlar allah güzel bir ömür nasip etsin oğluşlarınıza hayırlı insanlarla karşılaştırsın bahtları güzel olsun rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın kuzuları nice saglıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah
benim oğluş da 19 unda doldurdu yaşını çok şükür iki gündür tek başına durabiliyor ve bikaç adım atıyor elhamdülillah bu günleri de gördük
evett cnm :)) komple bendede var ayni takim cok severek kullandim ama koltuklarimi mavi ye kaplatincs annmin mavi aksesuarlarina goz diktimMaşallah seninki de sağlıklı görünüyor. O dibten çıkan şeyler kök diye biliyorum. Bu arada orkidenin durduğu şey şekerlik sanırım aynı modelin takımı bende de var . Sanırım zevklerimiz ayniymis.Eki Görüntüle 1752851
hakikaten ya taksit taksit oldu valla catladikk
saol cnm ya ,Allah razi olsunI imspecial canım ipek kuzun ameliyat olmus cok gecmis olsun insallah guzel gecmistir pek takip edemiyorum burayi
Nego canım sana ve ogluslarina da çook gecmis olsun acil sifalar versin allahım
minione ve Duha22 ve hihami canlar allah güzel bir ömür nasip etsin oğluşlarınıza hayırlı insanlarla karşılaştırsın bahtları güzel olsun rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın kuzuları nice saglıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah
benim oğluş da 19 unda doldurdu yaşını çok şükür iki gündür tek başına durabiliyor ve bikaç adım atıyor elhamdülillah bu günleri de gördük
fotooo isterizzzzİyi geceler hatunlar gecikmiş doğumgünümüzü kutladık oryaya karışık bişey olfu:)) iyi eğlendik ama:))
oo minik ahciyiii o paymaklari yerimmmm yerimmmmhadi ya ben öyle olsam ne çalışıp yora cam kendimi bi yardımcı tutarım plates kursu pasta kursu falan kendimi sosyal aktiviteye boğarım sosyal yardim yaparım ne bilim kimsesiz cocuklara falan çalışma yaparım ama çalışmayacağımii biliyorum hele hemşirelik aslaisletme bitirmekte mantıklı sirketlerinin başına gecer
foto isteriz foto isteriz
@bitoss gözünaydın kuzum minik tosbagan yürüyor artik demek ma Allah ona yaşınız kutlu mutlu olsun arada uğra ya kimse kalmadı zaten
Gece gece poacalari doktrdum pazar pazar ekleyim yapan olur pek güzel oluyor ölçüsüne gore yapın haEki Görüntüle 1753257 Eki Görüntüle 1753258 Eki Görüntüle 1753259 Eki Görüntüle 1753260
:))) tmm ins aticam face deki arkadaslsrr coktan gormustur bile
canimmmm siznde d gununuz kutlu olsunnnn nice hayirli saglikli sihhatli yillara insallahhihami ayni gun kavusmysuz minnaklara iyiki dogmys cinar bey kocaman öpüyorum nice nice yaslara ins.
biz sizinkileri goremiyoruz ama bu haksizlikk
Sağol canımNego sevsinler yakışıklı emir beyin karnesini kocaman masallah
bu arada sorucam hep unutuyrum.avatarini niye degistin ya cicekler cokk yakismisti
Geçmiş olsun kuzulara allah şifa versin. En azından bizim gibi küçük çaplı bi organizasyon yapın inş. Dün gece bizde acildeydik. Ama bizimkisi besin alerjisi. Kuzumun bacakları kıpkırmızı kabarmış. Kayserinin karı soğuğu ilk kez işe yaradı. Gecenin 4 unde gidene kadar biraz koreldi. Şimdi de geçti şükür.Selamlar hala hastayız,dikkat edin hanımlar çok etkili bir virüsmüş epey sarsıyor atlatması zor, dün aksam büyuk paşami babası acile götürdü tekrar hiç bir şey yiyemiyordu yediği çıkıyordu, haliyke ilaçlarda, doktorumuz acildeymiş, kanında yüksek oranda enfeksiyon çıkmış serum takmışlar, küçükte hasta olduğu için ben gidemedim yanında, küçüğüde getirseydiniz demiş, antibiyotiğe başlayın hemen demiş üç gün sonunda gecmezse başlayacaktım, hamdolsun bugün ateşleri daha iyi, küçuk öyle süzüldü ki kaburgaları sayılıyor yüzü küçücük kaldıkalça kemiği bile çıktı sadece emiyor dk başı, bende doğru düzgün bir sey yiyemiyorum ki süt olsun, benim gıcık öksürük pek sevdi beni bir türlü gitmiyor.
Bütün bu hengamede alt üst olan planlarım beynimi kemiriyor, bu hafta bizim kreş tatil değil gondermiycektim aslında ama tatil dönüşü kutlama yapacaklar provalar olacakmış bu hafta, hasta hasta gönderemem gondermesem gösteride yer almazsa üzülürdoğum günü için tatili bekledim ki ablam yardım etsin diye insaallah toparlanirim bunu da yapamazsam pes diyicem, mevlidi yapamadım diş buğdayıni yapamadım, bu sefer yapmam lazım:)
Sağol canım sizede geçmiş olsun, ben böyle hastalık görmedim perişan etti bizi.Geçmiş olsun kuzulara allah şifa versin. En azından bizim gibi küçük çaplı bi organizasyon yapın inş. Dün gece bizde acildeydik. Ama bizimkisi besin alerjisi. Kuzumun bacakları kıpkırmızı kabarmış. Kayserinin karı soğuğu ilk kez işe yaradı. Gecenin 4 unde gidene kadar biraz koreldi. Şimdi de geçti şükür.
Geçmiş olsun canımSelamlar, gece boyu ikiside atesliydi hala ateşliletlütfen dua edin yavrularıma