2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
I imspecial tesekkurler canim inan vakit buldukca bakiyorum esim gece vardiyesinde canım sıkıliyo oglusla katkat battaniyelerin altinda uyuyoz beraber :) soba yaktigim icin hemen bitiyo sonuyo bura cok soguuukkk

Ay kizlar ya ben iki aydir duzgun regl olamiyorum hep gecikiyo ve kahverengi akintim oluyo karnim agriyo bugunlerde ama adet agrisi gibi degil mesela bugun dogum sancisi gibi belime sanci girdi karnima dogru bazen midem bulaniyo ama kusma falan yok korkuyorum acaba hamile falanmiyim diyorum normal adet olmayi ozledimmm bi test alayimda icim rahatlasin en iyisi hamileysemde sevinirim degilsemde :KK70: oglusuma 2 yasindan sonra kardes yapmayi dusunuyorum sutten kestigimde

hihami hihami aysimason aysimason minione minione mhulyak mhulyak kuzularınızın doğum günleri kutlu olsun, hayırlı, sağlıklı, mutlu bir hayatları nice güzel yaşları olsun inşallah.
minione minione canım resim mi koydun albüme ben göremiyorum da?

@eflalim cook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

I imspecial poğaça süperdi ellerine sağlık ipek kuzunun :)

Birde kizimin dogum günü pastasinin süslemelerinin bir kısmını kurutmuştum biblo gibi oldular. Nasıl kullanabilirim diye düşündüm aklıma böyle bisey geldi. Gereksiz gibi görünebilir ama ilk doğum günü olduğu için hatira kalsın istedim. :KK22:

Eklentiler

• 1453686045161-560130410.jpg
    1453686045161-560130410.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 52
hihami hihami aysimason aysimason minione minione mhulyak mhulyak kuzularınızın doğum günleri kutlu olsun, hayırlı, sağlıklı, mutlu bir hayatları nice güzel yaşları olsun inşallah.
minione minione canım resim mi koydun albüme ben göremiyorum da?

@eflalim cook geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

I imspecial poğaça süperdi ellerine sağlık ipek kuzunun :)

Birde kizimin dogum günü pastasinin süslemelerinin bir kısmını kurutmuştum biblo gibi oldular. Nasıl kullanabilirim diye düşündüm aklıma böyle bisey geldi. Gereksiz gibi görünebilir ama ilk doğum günü olduğu için hatira kalsın istedim. :KK22:
yok cnm sinir oldum koyamadim zatwn agir yukluyo telefon bekle bekle osira elim bir tusa degdi hopppp hepsi gitti sonra bikac saat sonra yeniden deneyim dedim aynisi yine basima gelince dedim aaa yetrrr yuklemicem :KK70:

@eflalim maşallah emire ilk karnesi gibi olsun burun karneleri öğretmeniniz baya uğraşmış süs için aklımda ikinci döneme:KK66: bu arada cook geçmiş olsun insana bi hastalık gelmesin bitmiyor Allah şifa versinde kilo alırlar iyi olunca insan nasıl üzülüyor off ins hemen atlatın

mhulyak mhulyak çok hoş olmuş doğumgününüz en çok tavandaki tullu suse bayıldım nasıl yaptın:KK66: vu arada ne alerji yaptı
Nasılsa bir yaşını geçti artık diye biz yerken İskender vermiştim bi kaç lokma. Doktor onun baharatindan olmuştur dedi. Allahtan iştahsızlık varda çok yemedi.

@eflalim maşallah emire ilk karnesi gibi olsun burun karneleri öğretmeniniz baya uğraşmış süs için aklımda ikinci döneme:KK66: bu arada cook geçmiş olsun insana bi hastalık gelmesin bitmiyor Allah şifa versinde kilo alırlar iyi olunca insan nasıl üzülüyor off ins hemen atlatın

mhulyak mhulyak çok hoş olmuş doğumgününüz en çok tavandaki tullu suse bayıldım nasıl yaptın:KK66: vu arada ne alerji yaptı
Tülden yaptığım ponponlari avizelere bağladım. Uzun şeritler halinde kestiğim tulleri kalın bir iplikle tegel yapar gibi ortalarından geçirdim. Sonra büzüştürdüm ve astım. Ben yıllardır müge hüner i takip ederim. Hatta o da evlat hasreti cekerdi. O kâğıtla yapmıştı ondan görmüştüm uyarladım.

Selam
Biz aşımızi olduk yeni girdik eve emiyor kuzum...cokkk agladi mahvoldum aglamamak icin zor tuttum kendimi...boy 80cm kilomuz 10.5 olmusuz pek almamis iki ay once de 10 a yakindi....neyse yemiyor olmasına rağmen iyi diye dusunuyrum yemediğine tesellim bu:KK43:(

Selam
Biz aşımızi olduk yeni girdik eve emiyor kuzum...cokkk agladi mahvoldum aglamamak icin zor tuttum kendimi...boy 80cm kilomuz 10.5 olmusuz pek almamis iki ay once de 10 a yakindi....neyse yemiyor olmasına rağmen iyi diye dusunuyrum yemediğine tesellim bu:KK43:(
Yememesine gore çok iyi canım masallah masallah deyim demekki sütun yağlı:nazar:

Selam kızlar ben geldim 2, 3 gündür görümcem burdaydı yeni gitti çok yoruldum abdullahı uyuttum ev karma karışık görümcem hastaydı bende hafif kapar gibi oldum inş ileremez:KK43:

Duha22 Duha22 iyiki doğmuş abdullah nice senelere bol bol yemek yiyen seneleri olur inş:))
bide bitoss bitoss sizinde dopumgününüzdü galiba iyiki doğmuş kuzun rabbim bir ömrü sağlık sıhat ve mutlulukla geçirtsin, :))

minione minione resim isteriiiz üşengwçlik yapma:))
Pastanız harika duruyordu at resimleride görelim ulan en sonunda abdullahın adına facebook kurıcam sırf sizin resimleri görebilmek için:-)

Selam kızlar ben geldim 2, 3 gündür görümcem burdaydı yeni gitti çok yoruldum abdullahı uyuttum ev karma karışık görümcem hastaydı bende hafif kapar gibi oldum inş ileremez:KK43:

Duha22 Duha22 iyiki doğmuş abdullah nice senelere bol bol yemek yiyen seneleri olur inş:))
bide bitoss bitoss sizinde dopumgününüzdü galiba iyiki doğmuş kuzun rabbim bir ömrü sağlık sıhat ve mutlulukla geçirtsin, :))

Pastanız harika duruyordu at resimleride görelim ulan en sonunda abdullahın adına facebook kurıcam sırf sizin resimleri görebilmek için:-)
Sagol canim..aminnn

sırf senın için pc yi açtım yüklüyorum şimdi :KK52::KK51:

X