Selamlar hala hastayız,dikkat edin hanımlar çok etkili bir virüsmüş epey sarsıyor atlatması zor, dün aksam büyuk paşami babası acile götürdü tekrar hiç bir şey yiyemiyordu yediği çıkıyordu, haliyke ilaçlarda, doktorumuz acildeymiş, kanında yüksek oranda enfeksiyon çıkmış serum takmışlar, küçükte hasta olduğu için ben gidemedim yanında, küçüğüde getirseydiniz demiş, antibiyotiğe başlayın hemen demiş üç gün sonunda gecmezse başlayacaktım, hamdolsun bugün ateşleri daha iyi, küçuk öyle süzüldü ki kaburgaları sayılıyor yüzü küçücük kaldı
kalça kemiği bile çıktı
sadece emiyor dk başı, bende doğru düzgün bir sey yiyemiyorum ki süt olsun, benim gıcık öksürük pek sevdi beni bir türlü gitmiyor.
Bütün bu hengamede alt üst olan planlarım beynimi kemiriyor, bu hafta bizim kreş tatil değil gondermiycektim aslında ama tatil dönüşü kutlama yapacaklar provalar olacakmış bu hafta, hasta hasta gönderemem gondermesem gösteride yer almazsa üzülür
doğum günü için tatili bekledim ki ablam yardım etsin diye insaallah toparlanirim bunu da yapamazsam pes diyicem, mevlidi yapamadım diş buğdayıni yapamadım, bu sefer yapmam lazım:)