Keşke uyusak 5 ten beri ayaktayızAnam siz ne tembel grup çıktınız yaa herkes uyuyor musınavdan çıktım eve gidiyorum açıköğretim kurumunu kınıyorum bi soğukta sınav yaptığı icin
Niye canım dogumgununuz mu yakin yoksa regl günümüOff bugün çok duygusalim ben
Yok canim isletmeye basladi bu yil...hemsirelikten istifa eden....meslej degisimi yapmak istiyo uc cocukla calisacak ha ha:))Ablan ilahiyat mi okuyorDuha22
Acil sifalarr Kuzulara....şafî ismiyle sifa versin rabbim...Selamlar, gece boyu ikiside atesliydi hala ateşliletlütfen dua edin yavrularıma
sizin de dogum gununuz bugun muydu canimOff bugün çok duygusalim ben
Maşallah seninki de sağlıklı görünüyor. O dibten çıkan şeyler kök diye biliyorum. Bu arada orkidenin durduğu şey şekerlik sanırım aynı modelin takımı bende de var . Sanırım zevklerimiz ayniymis.Eki Görüntüle 1752806 Eki Görüntüle 1752807 kizlarrrr tam gaz party hazirliklari devammm
merve cok yasa pinarla ikiniz hep aklima geliyosunuz balonlari her sisirdigimde
bu arada orkidemin dibinden cikan kamisa bebzeyen yesil seyleri cicek vericrk diye beklerken ummadigim bir sap uzadi ve o cicek acicak kismetse merak ettigim o yesil saplar nolcwk bide dala baglamisim umutlamhulyak canim senin orkidenle ayni gibi ne dersin
Duha22 canım hemşirelik çok zor en iyisini yapıyor sen gül bence çalışır bu azim varsa sen banada inanmiyon avukat olunca isin düşerse yapmam bak yani dosya masrafı falan başka şeye Allah düşürmesin
Duha22 canım hemşirelik çok zor en iyisini yapıyor sen gül bence çalışır bu azim varsa sen banada inanmiyon avukat olunca isin düşerse yapmam bak yani dosya
masrafı falan başka şeye Allah düşürmesin
Amin.... sagol canim masallah kuxuna...bix de bi haftadir tiris atiyoruz evde ne tatli oluyrlar:)I imspecial canım ipek kuzun ameliyat olmus cok gecmis olsun insallah guzel gecmistir pek takip edemiyorum burayi
@eflalim canım sana ve ogluslarina da çook gecmis olsun acil sifalar versin allahım
minione ve Duha22 ve hihami canlar allah güzel bir ömür nasip etsin oğluşlarınıza hayırlı insanlarla karşılaştırsın bahtları güzel olsun rabbim size ve sevdiklerine bağışlasın kuzuları nice saglıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah
benim oğluş da 19 unda doldurdu yaşını çok şükür iki gündür tek başına durabiliyor ve bikaç adım atıyor elhamdülillah bu günleri de gördük
hadi ya ben öyle olsam ne çalışıp yora cam kendimi bi yardımcı tutarım plates kursu pasta kursu falan kendimi sosyal aktiviteye boğarım sosyal yardim yaparım ne bilim kimsesiz cocuklara falan çalışma yaparım ama çalışmayacağımii biliyorum hele hemşirelik asla
Yok canim ablami destekliyrum.nasil mutlu oluyorsan oyle yap diyorum...ablam kafa dagitmak icin calisiyor...yoksa trilyonluk zengin derler ya aynen oyleler:)))
foto isteriz foto isterizİyi geceler hatunlar gecikmiş doğumgünümüzü kutladık oryaya karışık bişey olfu:)) iyi eğlendik ama:))
Dün oglusumun doğum günüydü canım ondan dolayı duygusaldım baya onca koşuşturma arasında buraya da yazayım dedim yarım yamalak yazıp gitmişim :)Niye canım dogumgununuz mu yakin yoksa regl günümü
Canımm benim amin inşallah çok teşekkür ederiz güzel dileklerin içinhihami canimmm oglusuna hayirli saglikli nice gzl seneler diliyorum,Allah nice yaslarini,sunnet dugunu,kendi dugunu,cocuklsrinida hayirlisiyla gostersin sana,salih,basarili,vtanina milletine hayirli evlat olsun insallah
yakisikli cinarim iyiki dogdunnnn
Evet canım aynı gün doğdu bizim kuzular :)Yok canim isletmeye basladi bu yil...hemsirelikten istifa eden....meslej degisimi yapmak istiyo uc cocukla calisacak ha ha:))
Acil sifalarr Kuzulara....şafî ismiyle sifa versin rabbim...
sizin de dogum gununuz bugun muydu canim