2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
insallah cnmm yaa,saol gzl dileklerin icin allah sanada saglikla huzurla nice kutlamalar nasip etsin

minione kuzum Arda TAhamin kirpi saclimin doğumgünü kutlu olsun güzel omru olsun inş... senin sezeryani unutamam bu arada cicilerini güle güle giy canim 36 mi maşallah sana kalıp büyük olsada adı 36 ya bayılırım bende super bi yelek aldım s model

oooooo ha 36 ha s model sende gule gule giy sekerim operimmm

Iyi geceler kizlar kv deydik az evvel geldik.
minione iyiki dogdu arda tahamiz nice nice saglikli yıllara rabbim kaderini guzel eylesin insaalah:)

saol canım orkideneds de bayıldım

cook geçmiş olsun kuzum benim ne zor hastane işi off emirin ilk karnesinde maşallah yerim onu ben karnelerini nasıl yapmış öğretmeni bi örnek isterim kopya ikinci döneme

Mahvetti ahmet beni memeden ayırınca başlıyor zirlamaya ilk defa babasına verdim napiyosan yap diye yan odada uyutuyor ayakta gezerek ohh iyi oldu bi kere verdim diye vicdan yapıyorum bide

Mahvetti ahmet beni memeden ayırınca başlıyor zirlamaya ilk defa babasına verdim napiyosan yap diye yan odada uyutuyor ayakta gezerek ohh iyi oldu bi kere verdim diye vicdan yapıyorum bide
Abdullah da beni mahvetti.iki saattir uyytmsk icin ugrasiyrum....banyo yapmam gerekti uyumadi sipa yanimda kahkahayka oturdu bende banyo yaptim guler misin aglar misib hey Allahim....hala uyanik babasi geldi devir teslim yaptim.....her zaman yapiyrum vicdan kalmadi artik

Gecen yil tam bu saatlerde hastaneye gidiyrduk sabah namaxina takatim kalmamusti oturarak kilmistim.....sabaha kadar uyumamistim sancidan.....hala da dogum mu aceba yojsa enfeksiyon falan mi demistim 6-7cm aciklikla gitmisim....nobetten cikan ebenin gozleri beni muayene edince faltasi gibi acilmisti.....10.00 ve abdullahim kucagimdaydi ne guzel an di elhamdulillah isteyen herkesr darisi

Allah güzel bir ömür nasip etsin inş. Nice yıllara delikanlı.

Duha22 canım sarışın uzun boylu abdullahimzn onu güzel hayırlı olsun inşallah yüzünden gülücük eksik olmasın

Allah güzel bir ömür nasip etsin inş. Nice yıllara delikanlı.
Sagolun canlar Allah razi olsun
Anam siz ne tembel grup çıktınız yaa herkes uyuyor mu sınavdan çıktım eve gidiyorum açıköğretim kurumunu kınıyorum bi soğukta sınav yaptığı icin
masallah dinamik hatun.ablam da boy boy uc tane cocukla okuyor...sinava girmistir bugun

Tebrikler minik öğrenciye. Nice başarılı karneleri olur inş.
Allah hepinize acil şifa versin...
amin canım sagol

insallah cnmm yaa,saol gzl dileklerin icin allah sanada saglikla huzurla nice kutlamalar nasip etsin
Amin insaallah
gule güle giy canım
Nego kuzular da Hastaymis offf ne zordur bu gunler....Allah yardimcin olsun canimm
hem de çok zor canım amin sağol
saol canım orkideneds de bayıldım

cook geçmiş olsun kuzum benim ne zor hastane işi off emirin ilk karnesinde maşallah yerim onu ben karnelerini nasıl yapmış öğretmeni bi örnek isterim kopya ikinci döneme
sağol canım, ilk fırsatta çekicem, evadan uğir böceği yapmış arkasına çubuklu halka seker yapıştirmis

niye vicdan yapıyorsun ben hep veriyorum eşime:)

nica sağlıkli huzurlu yıllata abdullah, ömrün bahtın güzrl olsun annene babana hayırli evlat olasın

Nego canim çok.Saol daha iyisi sana olsun..ya ne biliyim hic vermiyorum ya memeden ayırmış gibi hissettim oysaki oda babası bakacak ama 5 yildir ilk kez öyle olunca artik vericem ama çünkü onda meme olamadiginj bildiginden saat 6 ya kadar 1kez uyanmis 6.30 bana getirdi..2.30 6.30 a kadar yalniz uyumak nasıl güzeldi anlatılmaz yaşanır

İyi yapmışsın canım seninde dinlenmeye ihtiyacın var, ahh uyuku:) bende yaşamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…