insallah cnmm yaa,saol gzl dileklerin icin allah sanada saglikla huzurla nice kutlamalar nasip etsinAmin canım sağol
Amin canım cümlemizi korusun
Maşaallah orkidene
Sağol canım yatamıyorum ki annem geldi ama çocuklar bırakmıyor beni, kv ile eskisi gibi değiliz çağırsam gelir ama ahdım var iki elim kanda olsa çağırmam bir şeyime dedim, sana da geçmiş olsun
Sağol canım
sağol canım bir yatabilsem iyi bir bakım lazım bana o yüzden uzun sürdü hastalığım, vitamin takviyesine başladım redoxon almış eşim o bitince supradyn veya paharmatona başlıycam, b 12 içiyorum omega artık ihmal etmiycem, demir ilacımıda kullanıcam, 24 saat emen bir oğlum var takviye şart yemeği biliyorsun sende sağlıklı düzenli beslenemiyoruz ki çocuklardan.
Bayıldım pastaya canım ya eline koluna sağlık maşaallah sana, nice sağlıkli huzurlu yıllara ardaya, annesini babasını hiç üzmesin hayırlı evlat olsun inşaallah, bende toparlanırsam yapmak istiyorum inşaallah hevesim kursağımda kalmaz
oooooo ha 36 ha s modelminione kuzum Arda TAhamin kirpi saclimin doğumgünü kutlu olsun güzel omru olsun inş... senin sezeryani unutamam bu arada cicilerini güle güle giy canim 36 mi maşallah sana kalıp büyük olsada adı 36 ya bayılırım bende super bi yelek aldım s model Eki Görüntüle 1752271
saol canım orkideneds de bayıldımİpek kuzusuna geçmiş olsun Eki Görüntüle 1751940
cook geçmiş olsun kuzum benim ne zor hastane işi offMaalesef iki yavrumda ateşler içinde olunca acile gittik, dedesi okula bırakacaktı eşim de gelip beni karne alnaya götürecekti, benim oğlan midem bulanıyor diye okula girme dedeside tutmuş annesi hasta gelemiycek diye karneyi almış sinir oldum gidicem diye kaçkere söylediğim halde! Bende dedim baba okula gitmemek için bahane etmiş, öğretmeniyle konuşacaktım ilk karnesi fotoğraf çekecektim dedim, öğretmeni aradım siz gelin annesi ben karnesini tekrar vereyim fotoğraf çekin dedi:) gittik ama bizimki ateslendi hemen aldık foto çektik hastaneye gittik, büyüğun kulağı kızarmış iltihaplanmış, küçük grip olmuş orda fitil yaptılar gözetim altında tuttular ateşleri düştü geldik eve, yani dinlenmek hastalık atlatmak bana lüks iki hasta çocukla tek başıma uğraşıyorum
Öğretmeni çok güzel bir süs yapmış arkasına şeker koymuş:)
Boyle s modelleri yapanlardan Allah razi.olsum garibanları sevindiriyorlaroooooo ha 36 ha s modelsende gule gule giy sekerim operimmm
Abdullah da beni mahvetti.iki saattir uyytmsk icin ugrasiyrum....banyo yapmam gerekti uyumadi sipaMahvetti ahmet beni memeden ayırınca başlıyor zirlamaya ilk defa babasına verdim napiyosan yap diye yan odada uyutuyor ayakta gezerek ohh iyi oldu bi kere verdim diye vicdan yapıyorum bide
Allah güzel bir ömür nasip etsin inş. Nice yıllara delikanlı.Abdullah da beni mahvetti.iki saattir uyytmsk icin ugrasiyrum....banyo yapmam gerekti uyumadi sipayanimda kahkahayka oturdu bende banyo yaptim guler misin aglar misib hey Allahim....hala uyanik babasi geldi devir teslim yaptim.....her zaman yapiyrum vicdan kalmadi artik
Gecen yil tam bu saatlerde hastaneye gidiyrduk sabah namaxina takatim kalmamusti oturarak kilmistim.....sabaha kadar uyumamistim sancidan.....hala da dogum mu aceba yojsa enfeksiyon falan mi demistim 6-7cm aciklikla gitmisim....nobetten cikan ebenin gozleri beni muayene edince faltasi gibi acilmisti.....10.00 ve abdullahim kucagimdaydi ne guzel an di elhamdulillah isteyen herkesr darisi
Duha22 canım sarışın uzun boylu abdullahimzn onu güzel hayırlı olsun inşallah yüzünden gülücük eksik olmasın
Sagolun canlar Allah razi olsunAllah güzel bir ömür nasip etsin inş. Nice yıllara delikanlı.
masallah dinamik hatun.ablam da boy boy uc tane cocukla okuyor...sinava girmistir bugunAnam siz ne tembel grup çıktınız yaa herkes uyuyor musınavdan çıktım eve gidiyorum açıköğretim kurumunu kınıyorum bi soğukta sınav yaptığı icin
Saol kuzum sene boyu enerjimi gruba verdim yine çöktü kızlar bu araSagolun canlar Allah razi olsun
masallah dinamik hatun.ablam da boy boy uc tane cocukla okuyor...sinava girmistir bugun
amin canım sagolTebrikler minik öğrenciye. Nice başarılı karneleri olur inş.
Allah hepinize acil şifa versin...
Amin insaallahinsallah cnmm yaa,saol gzl dileklerin icin allah sanada saglikla huzurla nice kutlamalar nasip etsin
gule güle giy canımminione kuzum Arda TAhamin kirpi saclimin doğumgünü kutlu olsun güzel omru olsun inş... senin sezeryani unutamam bu arada cicilerini güle güle giy canim 36 mi maşallah sana kalıp büyük olsada adı 36 ya bayılırım bende super bi yelek aldım s model Eki Görüntüle 1752271
hem de çok zor canım amin sağolNego kuzular da Hastaymis offf ne zordur bu gunler....Allah yardimcin olsun canimm
sağol canım, ilk fırsatta çekicem, evadan uğir böceği yapmış arkasına çubuklu halka seker yapıştirmissaol canım orkideneds de bayıldım
cook geçmiş olsun kuzum benim ne zor hastane işi offemirin ilk karnesinde maşallah yerim onu ben karnelerini nasıl yapmış öğretmeni bi örnek isterim kopya ikinci döneme
niye vicdan yapıyorsun ben hep veriyorum eşime:)Mahvetti ahmet beni memeden ayırınca başlıyor zirlamaya ilk defa babasına verdim napiyosan yap diye yan odada uyutuyor ayakta gezerek ohh iyi oldu bi kere verdim diye vicdan yapıyorum bide
nica sağlıkli huzurlu yıllata abdullah, ömrün bahtın güzrl olsun annene babana hayırli evlat olasınAbdullah da beni mahvetti.iki saattir uyytmsk icin ugrasiyrum....banyo yapmam gerekti uyumadi sipayanimda kahkahayka oturdu bende banyo yaptim guler misin aglar misib hey Allahim....hala uyanik babasi geldi devir teslim yaptim.....her zaman yapiyrum vicdan kalmadi artik
Gecen yil tam bu saatlerde hastaneye gidiyrduk sabah namaxina takatim kalmamusti oturarak kilmistim.....sabaha kadar uyumamistim sancidan.....hala da dogum mu aceba yojsa enfeksiyon falan mi demistim 6-7cm aciklikla gitmisim....nobetten cikan ebenin gozleri beni muayene edince faltasi gibi acilmisti.....10.00 ve abdullahim kucagimdaydi ne guzel an di elhamdulillah isteyen herkesr darisi
İyi yapmışsın canım seninde dinlenmeye ihtiyacın var, ahh uyuku:) bende yaşamak istiyorumNego canim çok.Saol daha iyisi sana olsun..ya ne biliyim hic vermiyorum ya memeden ayırmış gibi hissettim oysaki oda babası bakacak ama 5 yildir ilk kez öyle olunca artik vericem ama çünkü onda meme olamadiginj bildiginden saat 6 ya kadar 1kez uyanmis 6.30 bana getirdi..2.30 6.30 a kadar yalniz uyumak nasıl güzeldi anlatılmaz yaşanır
Bizim ihtiyiacımiz çok a ama adamın bunyeye agir gelmişİyi yapmışsın canım seninde dinlenmeye ihtiyacın var, ahh uyuku:) bende yaşamak istiyorum