Selam şekerlerim.
Doğum günleri kutlu mutlu olsun bebelerimizin.
Bizim koşturmamız bitti, şimdi ceremesini çekiyoruz, çok yorulduk, ev çok dağıldı yerleş yıka pakla.
Çok şükür her şey çok güzel oldu. Ama yorgunluktan telaştan bittik.
Geçmişi biraz okuyabildim bugün sabahtan. Heyecanla girmiştim ama tatsız bir muhabbetle karşılaştım.
Tamda aşırı abartarak bi doğum günü kutlamışken. Bizde eşimle sürekli yapmasak mı, bu kadarı çok fazla oldu benim içim hiç rahat değil, benim de içim hiç rahat değil diye diye, maalesef başladık artık, bundan sonra lütfen böyle şeyler yapmayalım diyerek partimizi gerçekleştirdik.
Bu dünyada bu kadar acı varken bizim yaşadığımız hayata bak kısmıydı.
Bir de diğer kısmı var ki; hep söylerim bu işlere koca destek olmazsa istemezse, hiç değilse karışmazsa yani ne yaparsan yap beni bulaştırma demezse olmayacak işler.
Maddi durum olarak tabi o yoksa zaten hiç biri olmaz.
Ama para ve imkan olsa bile koca tırı vırı yapar burnundan getirirse insanın hiç kalkışılmaz bile.
Beni eşim Allah razı olsun bugüne kadarkilere karışmadı, bu sefer benden beter kendini kaptırdı.
Organizasyon şirketi tutmadık. Tutsaydı altından hiç kalkamazdık.
Yaptığımız masrafta zaten boyumuzu aştı. Hadi bu son tamam kalkıştık bari tam olsun diye diye çok açıldık.
her şeyi kendimiz yaptık, pazardan tüller müller kurdeleler, istanbul toptancılardan malzemeler vs
Eniştem reklamcı zaten, davetiyeydi, su sargısıydı, peçete sargısıydı, anı panosuydu, büyük 1'ler yapışkanlar aklınıza gelebilecek her türlü baskı işine 5 kuruş para yine almadı Allah razı olsun.
Pastayı da ben zaten 3-4 sene önce ablamla butik pastacılık yaptığımız için elimden geliyordu.
Eminöündeki pastacılardan pasta için strafor aldık yine, şeker hamuruyla straforu kaplayıp diş buğdayındaki gibi maket pasta yaptık.
Pastanede de dilim pasta yaptırdık. Onu da ablamlar yaptırdı zaten.
Yani maket pastayı keser gibi yaptık. Cupcakeleri kendimiz yaptık, kurabiyeleri kendimiz yaptık.
Bal kavanozu hediye ettik misafirlerimize onları kendimiz hazırladık. Gerçi o da astarı yüzünü geçti ya...
Masa örtüsü vs zaten kendim dikmiştim diş buğdayı için, kurdeleler vs hastane için dikmiştim geçen sene.
Kıyafetlerimizi yine annem dikti.
Ama tabi yinede korkunç bir masrafımız oldu. 80 kişilikti davetimiz.
Kavurma-pilav-tulumba tatlısı-ayran ikram edildi.
Ardından pasta kurabiye ve cupcake servis edildi.
Ardından eniştemin tabela ustası Gaziantep li. O geldi ailesiyle sağolsun. Etli çiğ köfte yoğurdu orada.
Birde çiğ köfte limon marul servis edildi. Ardından da çay tabiki.
Ama bize çok güzel anılar bıraktı elhamdülillah.
Slayt gösterisi oldu Mustafanın ve bizim fotoğraflarımızdan oluşan.
Hee fotoğraf çekildiğimiz yeri eniştem demir profilden yaptırdı.
Kuzenimin kocası bilgisayarcı projeksiyon aleti ve projeksiyon perdesi ondan geldi.
Yani anlayacağınız evet fazla abartılı oldu. Şu sıra bir daha sünnet bile yapmayı düşünmüyoruz.