Ben diyet yanyana yakışmayan kelimelerkız sen diyet yapma pek mutsuz duruyorsun diyorlar ama benim zayıf olmami istemeynler hih yapcam zor oluyo ilk gün oldugundan
ay yok ya sıfır bedende güzel okmuyor benim için en ideal kilo 38,40 bedenYa bende dün akşam dedim ki kilo vermek için neyi bekliyorsun acaba artık ek gıda alıyor bir zahmet boğazını tutta yaza kadar kurtul kilolardan pis şisko dedim kendimesabah başlıyorum tamam dedim sonra bugün aldım elime torku kavanozu kaşık kaşık yedim ya gerçekten artık yeter benim yeni elti bildiğin sıfır beden giydiğı yakışıyor valla:)
Hic sevmem sıfır bedenleriYa bende dün akşam dedim ki kilo vermek için neyi bekliyorsun acaba artık ek gıda alıyor bir zahmet boğazını tutta yaza kadar kurtul kilolardan pis şisko dedim kendimesabah başlıyorum tamam dedim sonra bugün aldım elime torku kavanozu kaşık kaşık yedim ya gerçekten artık yeter benim yeni elti bildiğin sıfır beden giydiğı yakışıyor valla:)
Hoş geldin kuzum bu kk yönticilerine şikayette buly acam sensiz olmuyor:)) aras kargoya fazla söylenme abim bi şubesinde müdür belki onun şubeden göndermişlerdiraysimason Nego geldimm Kuzularim
I imspecial a yazmistim telimde normalde sorun yok ama kk ya girince noluyo anlamadım sayfa okuyorum alintilayarak geliyorum bi anda ekran gidiyor ve siteden atıyor yazamadan cikiyorum, tum geçmişi biliyorum sinav yapin isterseniz
Dogum gunumuzu yaptik gecenn pazar sukur eevde 25kisi falandik guzelcoldu magnetlerim yetismedi aras kargoyla birbirimize girdik resmen
Ikramlatim guzeldi cok beğenildi sukur pastayi begenmedim
Oglusumda yuruyor artik ama profesyonel degil daha 10 12 adim falan
Ohh gerginlik ben gelmedem bitmis
Yapmayin Kuzularim sevelim birbirimiziortada bi sorunda gormedim ben gamze iyi aciklamis konuyu efferrriin sana
Konudan konuyabatladim en iyisi gidip album yapayim
Teşekkür ederim kuzum sizinde dgününüz kutlu olsun nice yıllara
Hahaha kuzu konya subeyle alakaliydi :)) bilsyedim belki yardimci olurdu abinHoş geldin kuzum bu kk yönticilerine şikayette buly acam sensiz olmuyor:)) aras kargoya fazla söylenme abim bi şubesinde müdür belki onun şubeden göndermişlerdir
babamız nöbetcı ..bu Ahmet baba deyıp duruyor herkese bide anlamlı çömelip yuxumuze bababide kolye takmaya bayılıyor
size normal ama bize kolye tersBenim kızım da kolye ve yüzğk hastası:))) iki parmağına geçiriyor bizim yüzükleri:))
size normal ama bize kolye tersabladan zorla alıyor ya boynunda sımdı bırde yürürken paytak paytak ıkı yana egıelrek yürüyüp oyun yapıyo
ben oğluma yaptırmam tas fırın olcazBütün erkek yeğenlerime oje sürerdim ben:)) bize ters yokama babalarına geliyordu tabi heheh:)
Sağol canım:)
Ayy bayıldık bayıldım ama ne pis bir obursam resim açıldı önce masadaki mamalara baktımm:))) sonra arhana ve sizin mutluluğunuza:)) hahah say bakalım menünü:))
maşallah arhan paşaya nice mutlu yaşları olsun inş.. Her şey çok çok güzel:)
yerim kelimi :))babamız nöbetcı ..bu Ahmet baba deyıp duruyor herkese bide anlamlı çömelip yuxumuze bababide kolye takmaya bayılıyor
ne isin var canım orda eğer ayni tarihlere denk gelirsek yine görüşürüz inş yaamin canım teşekkür ediyorum
bulgurlu salata
makarna salatası
peynirli dereotlu borek
elmalı kurabiye
poğaça
un. Kurabiyesinden uçaklı arabalı kurabiyeler
sirkeli simit
kırmızı gıda boyasıyla kalp kurabiye yaptım pişirmeden Bi kenarına pipetle delik açıp pişirdim sonra deliklere kurdele bağladım
işte bu kadar
yerim kelimi :))
kız gamze tatilde bende çorumdayım :))
kuzu kurabiyelerin foto duruyorsa yükleyebilir misin sayfaya tekrardan tabletten girmem lazım benm
Valla canim hicbirsey yapamiyrsun bi iki soyluyrum yine ayni....cok duskun ogkuna herkese karsi oyle....bana da sen benimsin hanimimsin herseyine karisirim diyoSenin eşine sinir oldum aynı kaynana gibi hetçeye marışıyor sen yazıyon ben bunallıyomallahtan benim eşim karışmıyor bana yoksa onu gırtlaklardım
20.00 ye kadar zor dayandi biliyrum ama bayildi gitti necburen uyuttum...gunduz bi kere uyudugu icin bugun boyle oldu.ne isin var canım orda eğer ayni tarihlere denk gelirsek yine görüşürüz inş yaEki Görüntüle 1741533 tugbanin kurabiyeler silmemişim
Duha22 bu saatte uyutulur mu kız sonra gece uyanır