Cokk gecmus olsun iki gundur ben aynen oyleydim...sukur bugun iyiyim hele o bogaz agrisi yok mu mahvetti.uytmatan bi ufaklik artik isyan ediyrdum devreye esim giriyrdu bi ki sefer kucagibda uyuttu.nasil olsa gunduz uykunun dibine vuruyir.ilac almadan gecnedi bogaxim parol ve antibiyotik ictim dr yazmisti onceki rahatsizkigimda.grip icin de ihlamur nane limon gina geldi icnektengecmis olsun gamzecim desene berbat bir gece gecirmisizcokkk hastayim oyle boyle degil gozlerim yaniyor bogazlarim sis agrili,burnum salya sumuk akiyo buda yetmezmis gibi oglanin uykusu yatim saatte bir kalk emzir salla uyut tam besige koycam tekrar uyansin,bu donguyu saat 7 ye kdr yasadik ve ben hic uyuyamadim,kemiklerim yorgun bitkinim bu hastalik oyle birswyki uyumadan dinlenmeden vucut atamiyor maleswf ve ruhum bu cokuntuyu kaldiramadi sabah 7 de yine oglan uyandi ve ayagimda sallarken aglama krizi gecirdim,sesle hickira hickira,durduramadim kendimi : ( oglumda sicradi esim zaten soka girdi bu yasima geldim boyle bir aglama seklini ilk defa gordum galiba aylarin yorgunlugu birikimiydi,saolsun esim sen git yat ben bakarim deyince yrm saat uyumysum yine kiyamadim bebek actir diye kalktim kahvalti hazirladim,boylebir gune birde yanlis anlasilmak oda tuz biber ekti ustune (
Geceleri hic emziyr musun canim.Benim drum 6. Ayda kestirdi gece beslenmesini başta çok tuhaf geldi bu cocuk zaten gündüz yemiyo bi de gece emmezse iyice küçülür diyodum ama hem uykusu hem beslenmesi düzene girdi. Hala uyaniyo ama farklı sebepleri oluyo uyanmasının daha gaz sıkıntısı çekiyoruz şaka gibi
Güle güle kullanın canım..Kizlar abdullah a babannesi uyku tulumu ve mont almis hediye(bajti biz almiyoruz gitmis almis)bu gece rahat edemefi sık sık uyandi saga sola dönemedi alışır duye tahmin ediyrum bir de tulumun icinden ne giydiruyrsunuz ve tekrar uzerine ne ortuyrsunuz danisayim sizlere
canım bazisı sevmiyor benim büyük tulumum nerde diye hala giyer:) kuçuk sevmiyor, alttan bir cit cıtli bady giydiriyorum ustünü örtmuyorum çok terliyor, büyüğe örtüyorum amaKizlar abdullah a babannesi uyku tulumu ve mont almis hediye(bajti biz almiyoruz gitmis almis)bu gece rahat edemefi sık sık uyandi saga sola dönemedi alışır duye tahmin ediyrum bir de tulumun icinden ne giydiruyrsunuz ve tekrar uzerine ne ortuyrsunuz danisayim sizlere
inş bizde öyle düşünüyoruz ..randevu aldım carsambaya Allahtan kurs ankaradaymis esim söyledi bi an önce yaparlarda düzelir kuzum sebepsiz hastalıklar zorminione canım gamzeye hak veriyorum. Şu sütten kesme olayına çok karşıydım bebeğin rızkı gibi geliyordu ama bu bebekler saat başı artık oyuna keyfe dönüştürüyor gece emmesini kes sadece su ver mama vs dr verme, iki üç gün zorlansan da sonrası güzel olur memeye keyfi kalkmaz en azından. Yanlış anlaşılmasın sadecd gece emmesi için diyorum pnun da deliksiz sağlıklı bir uykuya ihtiyacı var..
İkinci çocuğuma altıncı ayda kesicem inş maş:)) gece emzirmesini tüm arkadaşlarım böyle yapıyordu anlamıyordum ama aradaki farkı görünce anlıyor insan.. Benim üstüm başım açık yatıyordum gece hanfendi fırt çekip yatıyor yirmi dk da bir kalkıyordu..
Canım hastayken olmuyor sanırım ameliyat ipek iyileşince vakit kaybetmeden yaptırın ameliyatı devepsiz hasta olmalar ortadan kalkacak hatta kilo bile alacak inş..
acık söz mü patavatsizlik miGirlboymom fazla mi aciksozlusun ne.o ne denmek bak gelirse simdi:)
ben çitli badiyle direk giydirip battaniye örtüyorum canım güle güle giyinzamanla alışırKizlar abdullah a babannesi uyku tulumu ve mont almis hediye(bajti biz almiyoruz gitmis almis)bu gece rahat edemefi sık sık uyandi saga sola dönemedi alışır duye tahmin ediyrum bir de tulumun icinden ne giydiruyrsunuz ve tekrar uzerine ne ortuyrsunuz danisayim sizlere
saol canım bu salgın değil yani hic hasta biri ile karsiladmadi ama işte Allah herkesi korusun
Evet bizde hissettik avizeler melodi tutturdu resmen. Allahım esirgesin kullarını.Bi saat once filan an be an deorem yasadik.5-6 saniye surdu Kırşehir'de olmus am biz burda da hissettik.ne zormus.kanepede yatiyrdum resmen sallandim
Sana katılıyorum. Bizim asıl doğum günümüz bugün. Fakat ben herkes rahat gelebilsin diye pazar günü öğleden sonra yaptım. Eşime kalsa dışarda yapalım dedi. Ben evde istedim. Eşim pide yaptırdı. Sonra doğumgünü pastası ve misafirlerin getirdiği ikramliklar yendi. Üstüne de ortaya karışık meyve koydum isteyen yedi. Dışarda yapmak istememe sebebim de gelen misafirlerden de yapmak isteyip de madden yapamayan olursa diye idi. Süslemelerimi kendim yaptım geceleri elimden geldiğince. Mütevazı bi şekilde kutladık. Eşimle beraber kutlama sebebimiz de aileyi bir araya toplayıp beraber vakit geçirmekti. Bizim için giyinip hediyelerini alip vaktini ayırarak bize eşlik ettiler. Bundan daha güzeli de olmazdı.işte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım var
Burda yaptığınm pastayı bile deli gibi 3 lıra kek,5 lira hamur yok ucuzu boyle bu kdr deyınmemın sebei kesinlikle Alan var alamayan var ,,herkese katkım olsun,ufak bütçelerle de çok gzl şeyler yapılabıleceğini savunmaktı,istedimki senınde hevesin var şeker hamurunu yapmayı öğrenmeni bile istedım yeterkı evınde hazırlayabılmen için,ayrıca o bir mılyoncu yu bıle demişsiniz dediğin yıne benım,evet çunku aysımason yapmak ıstemedığını ama benı gördükçe heveslendiği söylemiş inan ona yardımcı olmak amaç partı organızasyonuna mılyarlarca lıra harcayıpta eşleri dellendirmemek adına tavsıyemdi sadece 2 balon bır ıyıkı doğdun yazısı bırde pasta ucuz paralara mal etmek,mesala gamzecık 1 günde karar verdi ne kdr mütevazı bir şekılde kutladı bakmaya doyamadım herşeyı çok gzldi,işte uzun lafın kısası herşeyler paylaşıldı edildi,aramızda hedıyeleştik ettik,hiçbir konuda alan var alamayan var olmadı yada başka sebepler ortaya sunulmadı ,burda yuzde 80 parti hazırlığı yaparken çoğunlukta yapmışken bu duyumlar açıkçası bizi rahatsız etti canım,ki ben inanıyorum ki eşin kızmamış olsa imkan sağlasa azcık ta olsa sen çok çok daha şıkırtıyı süsü püsü sevdiğini seve seve hazırlıklar yapıp kutlayacağını zaten biliyorum
kesinlikle oyle canim ne mutlu sizeSana katılıyorum. Bizim asıl doğum günümüz bugün. Fakat ben herkes rahat gelebilsin diye pazar günü öğleden sonra yaptım. Eşime kalsa dışarda yapalım dedi. Ben evde istedim. Eşim pide yaptırdı. Sonra doğumgünü pastası ve misafirlerin getirdiği ikramliklar yendi. Üstüne de ortaya karışık meyve koydum isteyen yedi. Dışarda yapmak istememe sebebim de gelen misafirlerden de yapmak isteyip de madden yapamayan olursa diye idi. Süslemelerimi kendim yaptım geceleri elimden geldiğince. Mütevazı bi şekilde kutladık. Eşimle beraber kutlama sebebimiz de aileyi bir araya toplayıp beraber vakit geçirmekti. Bizim için giyinip hediyelerini alip vaktini ayırarak bize eşlik ettiler. Bundan daha güzeli de olmazdı.
Senin eşine sinir oldum aynı kaynana gibi hetçeye marışıyor sen yazıyon ben bunallıyomGeceleri hic emziyr musun canim.
Ahhh badta kocam biraknaz ki halime yok cope doner o rahatliyo emsin diyo gecen artik tak etti duzene sokayim dedim.dedim de gamzenin dedigi topa tutarlar linc ederler kp kv esim heosi karisir
Evet kuzum özelde olacak esimin batman isi ankara olmuş şükürler olsun ama kurstan dolayı izin alamam cikamam bu hafta özelde yaptıralım diyor çarşamba muayene için gün aldım inş hafta sonuna falan yaparlar kurtuluruz bende sömestir da ailemin yanina giderim boyle olursa
Varmış kursta bir hayır:) böylece tatilde ailenin yanına gidenilceksin, inşaallah çok kolay olur ipek kuzunun ameliyatıEvet kuzum özelde olacak esimin batman isi ankara olmuş şükürler olsun ama kurstan dolayı izin alamam cikamam bu hafta özelde yaptıralım diyor çarşamba muayene için gün aldım inş hafta sonuna falan yaparlar kurtuluruz bende sömestir da ailemin yanina giderim boyle olursa
kesinlikle oyle canim ne mutlu sizebu arada dogum gununuz kutlu olsun,Rabbim nice guzel huzur saglik dolu yillar yasatsin sze insallah
Teşekkür ederiz hepsinin gönlünce güzel bir hayatı olsun inşallah