2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayıptır söylemesi eflalim sana mı alınmış, bana mı alınmış ben onu bile anlamadım çünkü yazdıklarımızda öyle bir şey yoktu.
her ikimizede alinmis sanirim,simdi dikkat edince
Ben de mama sandalyesi fikribi yabancı bir forumdan çaldım:))

Senin ablan hepten kolaya kaçıyormış marifetli kardeşleri var diye, benimki gariban işten koşa koşa geliyor alışverişini yapıp bizi ağırlıyor:))

Valla ablam hala oğlunun her anını fotosunu videosunu çekiyo benim cebimde yer bile kalmadı:KK43:( ama dışarıda yaptığım dgününün fotolarını ablam çekti gönderince paylaşıcam süsler masa kar eşliğinde güzsl oldu..

Canım annesi gözünün önünde sana vursa annem şaka yaptı tükürse yüzüne üfledi ya olur, erkekler malesef inanamıyor böyle şeylere:) bir de annen şöyle böyle dedikçe "s o snn hakkında konuşmuyor seviyor ama sürekli sen onu kötülüyorsun" diye yine biz kötü oluyoruz:)) evde huzurluysan gerisi boş..

Hahah burda dedikodunun dibine vuruyoruz sonunda zaten tanıdık çıkarsa şaşırmam şansıma:KK66:)

Benim yazı tipim niye farklı çıkıyor ya:KK43: bir şey de yapmadım..
bekliyoruz oyle merakla :KK66: kar esliginde mmmm mukemmel olmustur eminim

Anlamadım ama Sanırım benim yazdıklarım sorun olmuş, neresi sorun oldu neresinde kıskançlık gibi bir şey var ben anlamadım, sen alan var alamayan var puset örneği vs verince ben de hepimiz burada bu tarz şeylerle mutlu oluyoruz a bağlamaya çalıştım. Biz mutlu olduk, sen de mutlu ol gibi bir şey demedim. Ama hihami nin dediği gibi yazı diliyle herhalde kendimizi net ifade edemiyoruz.
Herneyse ocak ayı en güzel ay benim bizim için.. Evlatlarımıza kavuştuk maksat mutlu olmak, herkese de ailesiyle evladıyla sğalık mutluluk dileyip konuyu uzatmama taraftarıyım ben.. Yanlış anlaşılmalardan öteye gitmiyor çünkü..
kırmızıyla belirttiğim yer tam da demedim dediğin şeyi demeye getirmek

o kadar kişi yazıyor eflal hedef oluyor doğru söyleyen dokuz köyden kovulur misali

Yahu kızlar bi durun bi sakin olun yahuu. Bi taraf diyo biz öyle bişey demedik bi tarafta ben mutluyum o fotoğrafları hazırlıkları görünce diyo. Sıkıntı yok o zaman. Bakın herkesin sanırım uykusuzluktan yorgunluktan sinirleri biraz gerilmiş sanırım. Üzmeyin kırmayın birbirinizi canımcıklarım. Bende üzüldüm siz böyle anlaşamayınca :KK43: hadi gelin kapatın konuyu artık.

uykusuzum yorgunum hastayım, demek ki kendimi anlatamadım yanlış anladım, kimsede kusura bakmasın, tartışmaktan zaten bıkmış bir insanım burda bari burnumu sokmuyum bir şeye, kimsenin tadı kaçmasın benim yüzümden

Dağılın ulenn karamurat geldi :KK73:
noluyoruz kızlar durun biri uyumamış sinirleri kopmuş diğeri iki bebeyle kafa bozuk biri hamile iyice ondan bunlar herkes yanlış anlaşıldı..isteyen kutlasın istemeyen kutlamasın isteyen paylaşsın istemeyen paylaşmasın isteyen havasını bassin istemeyen havasız kalsın :KK59: ocak ayında kenetlendik biz kimse üzülmesin gari herkes öpsün birbirini(sınıftaki taktik):KK60: barışın unutun geçti hepimiz bazen alınıyoruz yanlış anlıyoruz oluyor boyle ah asli yıktın gectin:KK62:

uykusuzum yorgunum hastayım, demek ki kendimi anlatamadım yanlış anladım, kimsede kusura bakmasın, tartışmaktan zaten bıkmış bir insanım burda bari burnumu sokmuyum bir şeye, kimsenin tadı kaçmasın benim yüzümden
Olur mu kız kimsenin tadı kaçmaz nolcak bende arada sataşıyorum geriliyoruz ama sonra herkes birbirini anlıyor geçiyor gidiyor kacmak yok özleriz insan bi insan yazmayınca bile yokluğa düşüyor gıcık L leble yi bile ozledim:KK70:

gecmis olsun gamzecim desene berbat bir gece gecirmisiz :KK43: cokkk hastayim oyle boyle degil gozlerim yaniyor bogazlarim sis agrili,burnum salya sumuk akiyo buda yetmezmis gibi oglanin uykusu yatim saatte bir kalk emzir salla uyut tam besige koycam tekrar uyansin,bu donguyu saat 7 ye kdr yasadik ve ben hic uyuyamadim,kemiklerim yorgun bitkinim bu hastalik oyle birswyki uyumadan dinlenmeden vucut atamiyor maleswf ve ruhum bu cokuntuyu kaldiramadi sabah 7 de yine oglan uyandi ve ayagimda sallarken aglama krizi gecirdim,sesle hickira hickira,durduramadim kendimi : ( oglumda sicradi esim zaten soka girdi bu yasima geldim boyle bir aglama seklini ilk defa gordum galiba aylarin yorgunlugu birikimiydi,saolsun esim sen git yat ben bakarim deyince yrm saat uyumysum yine kiyamadim bebek actir diye kalktim kahvalti hazirladim,boylebir gune birde yanlis anlasilmak oda tuz biber ekti ustune :KK43:(
canım benim sanada geçmiş olsun insan hastalık karşısında pek bi umut su oluyor ağlamak iyi gelir canım benim ..su hastalığın geçince o caki bile yoramayacak seni ya emzirmenun etkisi bu sürekli kalkma işi ben sütten kessem linç olurum ailede sütm var çocuk hevesli ama dayanıyorsan kes diycem canım bi yasa kadar emdiler yada gece emzirme isini bırak ben yapmicam sen yap kardeş biberon alsalardı sipalar milletin bebeği uyku arasında çok cok emerbizimki farkedince kıyamet kopuyor
..of az önce esim arası bi kurs çıkmış ameliyati bu hafta özelde yaptiralim dedi bakalım nolcak batmana gitme durumu bile olabilirmis ben ne ediyim nerelere gideyim. Nerden çıktı off hayirlisi

canım benim sanada geçmiş olsun insan hastalık karşısında pek bi umut su oluyor ağlamak iyi gelir canım benim ..su hastalığın geçince o caki bile yoramayacak seni ya emzirmenun etkisi bu sürekli kalkma işi ben sütten kessem linç olurum ailede sütm var çocuk hevesli ama dayanıyorsan kes diycem canım bi yasa kadar emdiler yada gece emzirme isini bırak ben yapmicam sen yap kardeş biberon alsalardı sipalar milletin bebeği uyku arasında çok cok emerbizimki farkedince kıyamet kopuyor
..of az önce esim arası bi kurs çıkmış ameliyati bu hafta özelde yaptiralim dedi bakalım nolcak batmana gitme durumu bile olabilirmis ben ne ediyim nerelere gideyim. Nerden çıktı off hayirlisi

minione minione canım gamzeye hak veriyorum. Şu sütten kesme olayına çok karşıydım bebeğin rızkı gibi geliyordu ama bu bebekler saat başı artık oyuna keyfe dönüştürüyor gece emmesini kes sadece su ver mama vs dr verme, iki üç gün zorlansan da sonrası güzel olur memeye keyfi kalkmaz en azından. Yanlış anlaşılmasın sadecd gece emmesi için diyorum pnun da deliksiz sağlıklı bir uykuya ihtiyacı var..
İkinci çocuğuma altıncı ayda kesicem inş maş:)) gece emzirmesini tüm arkadaşlarım böyle yapıyordu anlamıyordum ama aradaki farkı görünce anlıyor insan.. Benim üstüm başım açık yatıyordum gece hanfendi fırt çekip yatıyor yirmi dk da bir kalkıyordu..

Canım hastayken olmuyor sanırım ameliyat ipek iyileşince vakit kaybetmeden yaptırın ameliyatı devepsiz hasta olmalar ortadan kalkacak hatta kilo bile alacak inş..

Kızlar bence de kapatalım konuyu böyle oldukça hem üzülüyorum hem kendimi suçlu hissediyorum bu kadar uzayacagini düşünmemiştim. Yazılanlardan da anladım ki hepimiz iyi niyetliyiz sadece yanlış anlaşılma olmuş uzattıkça da devam ediyo Mrssuperfine ve Girlboymom un dediği gibi Ocak ayı bizim için en özel en güzel ay biraz geçen seneki anilarimizdan bahsedelim geçmişi yad edelim hadi :) Ben geçen sene bu zamanlarda doğuranları da gördükçe ağlıyorum mesela nasıl çıkacak bu bebek diyordum hep icimde kalacak gibi geliyodu Dr 2 haftanız kalmış demişim eşimle şok geçirmiştik :KK48: Sanki hep öyle devam edecekmiş gibi şimdi mama sandalyesinde annesiyle oynuyo hey gidi hey

minione minione canım gamzeye hak veriyorum. Şu sütten kesme olayına çok karşıydım bebeğin rızkı gibi geliyordu ama bu bebekler saat başı artık oyuna keyfe dönüştürüyor gece emmesini kes sadece su ver mama vs dr verme, iki üç gün zorlansan da sonrası güzel olur memeye keyfi kalkmaz en azından. Yanlış anlaşılmasın sadecd gece emmesi için diyorum pnun da deliksiz sağlıklı bir uykuya ihtiyacı var..
İkinci çocuğuma altıncı ayda kesicem inş maş:)) gece emzirmesini tüm arkadaşlarım böyle yapıyordu anlamıyordum ama aradaki farkı görünce anlıyor insan.. Benim üstüm başım açık yatıyordum gece hanfendi fırt çekip yatıyor yirmi dk da bir kalkıyordu..

Canım hastayken olmuyor sanırım ameliyat ipek iyileşince vakit kaybetmeden yaptırın ameliyatı devepsiz hasta olmalar ortadan kalkacak hatta kilo bile alacak inş..
Benim drum 6. Ayda kestirdi gece beslenmesini başta çok tuhaf geldi bu cocuk zaten gündüz yemiyo bi de gece emmezse iyice küçülür diyodum ama hem uykusu hem beslenmesi düzene girdi. Hala uyaniyo ama farklı sebepleri oluyo uyanmasının daha gaz sıkıntısı çekiyoruz şaka gibi

Kızlar bence de kapatalım konuyu böyle oldukça hem üzülüyorum hem kendimi suçlu hissediyorum bu kadar uzayacagini düşünmemiştim. Yazılanlardan da anladım ki hepimiz iyi niyetliyiz sadece yanlış anlaşılma olmuş uzattıkça da devam ediyo Mrssuperfine ve Girlboymom un dediği gibi Ocak ayı bizim için en özel en güzel ay biraz geçen seneki anilarimizdan bahsedelim geçmişi yad edelim hadi :) Ben geçen sene bu zamanlarda doğuranları da gördükçe ağlıyorum mesela nasıl çıkacak bu bebek diyordum hep icimde kalacak gibi geliyodu Dr 2 haftanız kalmış demişim eşimle şok geçirmiştik :KK48: Sanki hep öyle devam edecekmiş gibi şimdi mama sandalyesinde annesiyle oynuyo hey gidi hey

Bizim hain doktor da beni doğurttuğu günün ertesine tatile çıkmış, en son doğumumda görmüştüm kendisini. O zaman çok kızmıştım ve normal doğumu destekliyorlen bir anda sezaryan yapalım bitsin gitsin e getiriyordu işi meğer tatile gidecekmiş:))
Ama şimdi diyorum iyi adamdı onda doğurayım yine:)) her şeyini biliyoruz sonuçta:))

Bir de eve hemşire geliyor yapması gerekenler var ev kontrolü bebeğe bakım ve anneyi dinlendirme diye:)) ben uyuyacam o bebeğe bakacak:) hastNenin hizmeti:)) yapmadan gidemiyor ama ben de yeni doğmuş gül bebeğimi yabancıya bırakır muyım:)) uyuyup kalsan alıp gitse bebeğimi senaryolar kafada:) kadın bir iki gün ğst üste gelmek zorunda kaldı. En sonunda eşim evdeyken uyuyor numarası yaptık o bebekle oturdu vs de gidebildi sonunda:)))

Benim drum 6. Ayda kestirdi gece beslenmesini başta çok tuhaf geldi bu cocuk zaten gündüz yemiyo bi de gece emmezse iyice küçülür diyodum ama hem uykusu hem beslenmesi düzene girdi. Hala uyaniyo ama farklı sebepleri oluyo uyanmasının daha gaz sıkıntısı çekiyoruz şaka gibi

Benim doktorum da böyle demişti ama vicdansız doktor bebeğimin rızkında gözü var demiştim:))) şaka bir yana kıyamamıştım, o ne zaman isterse verirm diyordum ki en son kafayı yemek üzereydim, çünkğ kesinlikle açlıktan değil alışkanlıktan ve büyüdükçe şımarıklık keyiften emiyorlar en aızndan benim kızım öyleydi..

gecmis olsun gamzecim desene berbat bir gece gecirmisiz :KK43: cokkk hastayim oyle boyle degil gozlerim yaniyor bogazlarim sis agrili,burnum salya sumuk akiyo buda yetmezmis gibi oglanin uykusu yatim saatte bir kalk emzir salla uyut tam besige koycam tekrar uyansin,bu donguyu saat 7 ye kdr yasadik ve ben hic uyuyamadim,kemiklerim yorgun bitkinim bu hastalik oyle birswyki uyumadan dinlenmeden vucut atamiyor maleswf ve ruhum bu cokuntuyu kaldiramadi sabah 7 de yine oglan uyandi ve ayagimda sallarken aglama krizi gecirdim,sesle hickira hickira,durduramadim kendimi : ( oglumda sicradi esim zaten soka girdi bu yasima geldim boyle bir aglama seklini ilk defa gordum galiba aylarin yorgunlugu birikimiydi,saolsun esim sen git yat ben bakarim deyince yrm saat uyumysum yine kiyamadim bebek actir diye kalktim kahvalti hazirladim,boylebir gune birde yanlis anlasilmak oda tuz biber ekti ustune :KK43:(
Gecmis oksul canım, seni üzmek istemem cok seviyorum cünkü seni kusura bakma sen beni yanlış anladin ben seni, o ağlama krizleri bende her gün var, her sabah her gece, uyumuyor uyumuyor uyumuyor çok yoruldum bende birde anlayışsızlik eklenince kocadan yana, çunkü benimkide gece kalkıp bakıyor ilk fırsatta da başıma kalkıyor, gece emzirmiyim dedim uyumuyor ki sallayıp yatirıyorum geri uyanıyor, bu gece 12-1-2-3-4-5-6 her saat başı uyandi yine:KK43:
Dağılın ulenn karamurat geldi :KK73:
noluyoruz kızlar durun biri uyumamış sinirleri kopmuş diğeri iki bebeyle kafa bozuk biri hamile iyice ondan bunlar herkes yanlış anlaşıldı..isteyen kutlasın istemeyen kutlamasın isteyen paylaşsın istemeyen paylaşmasın isteyen havasını bassin istemeyen havasız kalsın :KK59: ocak ayında kenetlendik biz kimse üzülmesin gari herkes öpsün birbirini(sınıftaki taktik):KK60: barışın unutun geçti hepimiz bazen alınıyoruz yanlış anlıyoruz oluyor boyle ah asli yıktın gectin:KK62:
:KK60:
Olur mu kız kimsenin tadı kaçmaz nolcak bende arada sataşıyorum geriliyoruz ama sonra herkes birbirini anlıyor geçiyor gidiyor kacmak yok özleriz insan bi insan yazmayınca bile yokluğa düşüyor gıcık L leble yi bile ozledim:KK70:
canım zaten çok giremiyorum ki artık oda dan çıksam aglıyor iyice huysuz oldu daha bir yaş aşısinı olmadı çünkü hasta birde ondan sonra huy değişecek:KK43:
ya canım bende gece beslenmesini birakmak istiyorum o zaman yarım saatte bir kalkıyor, anlamıyorum bu çocuğu 25 gün mememi almadı simdi meme aşığı, benimde hoşuma gidiyor emzirmek ama saat başı çok artık meme uclarım aciyor sürekli:KK43:

Gece emzirmeyi kestikten sonra geceleri uyandığında napıyosunuz peki? Ben çalışmaya başladıkta sonra 3e kadar beni görmeyeceği için emmeyi tamamen bırakabilir. O yğzden merak ediyorum bıraktığında gece uyanırsa ne yapacağımı :)
Kızlarr bana dua edinde gelibolu merkeze çıksın tayinim ya. Bugün tayin için başvuruda bulunacağım.. Oğlan olmasa köyde çok rahatımda bütğn görememe düşüncesi beni çok üzüyo :KK43: eğer gidersem köye offf gitmiyim ya :KK43:

Yapma eflalim yanlis anlasilma oldu lutfen kendine kizma.insaniz netice de sanal ortam yaziyla ne anlatabilirsek.

Bu günlerde bizimkinde de gaz sancısı var gaz yapacak bir seyde vermiyorum, gece sağa dönüyor sola dönuyor ayaklarıni pat pat vuruyor sonra gümbür gümbur:) masaj yapiyorum gece

Girlboymom fazla mi aciksozlusun ne.o ne denmek bak gelirse simdi:)

nnightsagönlüncet: 44570273 .!.:
Gece emzirmeyi kestikten sonra geceleri uyandığında napıyosunuz peki? Ben çalışmaya başladıkta sonra 3e kadar beni görmeyeceği için emmeyi tamamen bırakabilir. O yğzden merak ediyorum bıraktığında gece uyanırsa ne yapacağımı :)
Kızlarr bana dua edinde gelibolu merkeze çıksın tayinim ya. Bugün tayin için başvuruda bulunacağım.. Oğlan olmasa köyde çok rahatımda bütğn görememe düşüncesi beni çok üzüyo :KK43: eğer gidersem köye offf gitmiyim ya :KK43:
Canim insaalkah gönlünce olur çağların şansına

Allah yardımcın olsun canım inş gönlüne göre olur, benim de kızımı bırakıp iş için bir yere gidp dilekçe vermem gerek ocak sonuna kadar ama ondan ayrı nasıl giderim ne yaparım diye düşünmekten son ana bırakıyorum.
Uyanınca sallama pışpış su vermr ieklinde bir şeyşer deniyoruz işte..

X