SüperEki Görüntüle 1735293 Eki Görüntüle 1735294 nasıl olmuş???
Çok yaratıcı:))Eki Görüntüle 1735293 Eki Görüntüle 1735294 nasıl olmuş???
Evet kız gülüyor tabi ne oyunlar yapıyor.ne sorsam gösteriyor bakıyor daha doğrusu lamba nerde vs diyince bakıyor.ben takıntılıyım ya nerde ne okusam oğlumda var sanıyorum hemen rahat anne olmalıyım ama nasıl☺canım kreşlerde göz mikrobu çok yaygin bulaşıcı malesef
inş becerirsun bu azilardan cektigimizi bende hic birseydrn cekmedik kızımda bu ay ilk dişler çıkardı bu azı çıkarıyor dün gece hicbuyumadik desem doğru kulagini giriyor dis ağrısı kulağa vuruyor ..benimde başım çatlıyor valla kaşık kabul etmiyor dış çıkardığı zamanlar sizde mi oylesiniz
canım otizmin farklı türleri var anlayabilirsin göz teması kuruyordur eminim bebegin gülümsüyor mu konuşunca....
@Mrssuperfine harika şeyler yapmissiniz maşallah maşallah eliz ismide var demek serranin ikinciye isim düşündün mü elif berra mesela ..sen foto paylaş paylaşmayınca hakkini hella et ben iyi şeyler dusunmemistim ama artik seni tanıyorum
@Duha22 annende olmanın keyfini çıkar canım
@eflalim kaynanana inanamıyorum yuh banyoda basmış yaa ..
Kapladım bile....Çok yaratıcı:))
Kaplayacakmısın canım yoksa öylemi kalacak??
Sonradan farkettim canım çok güzel olmuş eline sağlık:)Kapladım bile....
Altta küçük resim olarak kalmış bitmiş hali.
Kızlar ben bir şey itiraf edeyim.
Yavrumun her şeyine titriyorum yedikler içtikleri, suyunu hep kaynattık verdim kıyafetler deyerjansız vs vs.
Ama gel gör ki arabada doğduğu günden beri hep benim kucağımdaydıasla oturmadı.
Diğer koltukları denedik, cdler aldık aynalar müzikli oyuncaklar son zamanlar ipad veriypruz yüzüne bile bakmıyorkatılıyor mosmos oluyor
Pusette de oturmaz zaten ama arabada kucağıma alıyordum. Şimdi hamilelikte öne oturuyorum midem bulanıyor arkaya oturamıyorım kızım da benimle önde((
Hep eleştirdiğim şeydi oyunla vs alıştırın derdim ama olmuyor tek çaresiz kaldığım nokta bu.
Dün polis durdurdu bizi. Ceza yazmıcam ama şimdi ufacık bi kaza olsa anne babanın sadece omzu incinir ama sen ne kadar sıkı tuttuğunu zannedersen zannet bebek camdan fırlar ya da kafaya darbe alır ve ölür! Bir tek bebek kurtulmaz dedi. Çok moralim bozuldu. Polis haklı hep emniyet kemerimi bebeğin de üstünden geçiriyorum ama kaza anında allah korusun airbag ptlasa daha fena.
18 yaşından beri araba sürerim kızım olduktan sonra her denemem hüsran oldu. Ya babasını şöför koltuğunu ya beni istiyor kimse tutamıyor. Biz binmeyelim diye denedik kosa mesafede hergün gidip gelelim almadan şartlanfıralım dedk her şeyi denedik( yolculuklardan nefret etmeye başladım kiii ben demek gezmek demekti:)
Bütün bunların üstüne dün kucağımdan attı kendini tutamadım ve kafası torpidoya çarptı.
Ne yapıcam nasıl alışyırcam bilmiyorum( her şeyi denedik yarı yolu benim kucağımda yrımyolu eli direksiyonda babasının kucağında gidiyor ( çok çok tehlikeli biliyorum (
kendine is arama canım ya ma sallah oğlu naEvet kız gülüyor tabi ne oyunlar yapıyor.ne sorsam gösteriyor bakıyor daha doğrusu lamba nerde vs diyince bakıyor.ben takıntılıyım ya nerde ne okusam oğlumda var sanıyorum hemen rahat anne olmalıyım ama nasıl☺
şu saat oldu daha simdi memeyi bıraktı heryerim tutldu hafta sonu geserken mi hasta ettim yoksa diş mi bilmiyorum bugün salya sümük oldu iyice yakamda..Allahim kolay gecirtsin 2 azı tamamen çıktı büyüdü saf alt ve üst azı şişmiş daha kopekler cikmadi şişmiş simdi ağlıyor yine oyy
Bensiz ne mesaisi ben bugece çift vardiya çalışacağım
Canim Allah kolaylık versin ikinizede bizim atesimiz düştü ama huysuzlugumuz arttı, herşeye ağlıyor ama ateslenmesinden iyi yinede sukrediyorum. Hepimizde aynı sorun var, Allah yardimcimiz olsun.kendine is arama canım ya ma sallah oğlu na
şu saat oldu daha simdi memeyi bıraktı heryerim tutldu hafta sonu geserken mi hasta ettim yoksa diş mi bilmiyorum bugün salya sümük oldu iyice yakamda..Allahim kolay gecirtsin 2 azı tamamen çıktı büyüdü saf alt ve üst azı şişmiş daha kopekler cikmadi şişmiş simdi ağlıyor yine oyy
Ilk defa bu gece erken uyudu kizim ama şimdi de ben uyuyamiyorum
Aynen atssumizde varBensiz ne mesaisi ben bugece çift vardiya çalışacağım
Doğru söylüyorsın saldım gittii☺kendine is arama canım ya ma sallah oğlu na
Kehribar bebek diş kolyesi; bebeklerin diş çıkartırken yani salya akıtma döneminde kullanılmaya başlaması önerilen bir ürün. ‘Aksesuar değil! Rahatlatma amaçlı kullanılıyor bu kolyeler. Dünyada çok, Türkiye’de İLK sloganı ile çıktık VeraZeyn olarak. Aktarmak istediğimiz bilgi kehribar bebek diş kolyesinin Antik Roma’dan başlayan bir tıp geçmişi var. Sarılık tedavisinden tutunda, her türlü üst solunum yolu hastalıklarının tedavisine kadar. Türk bilim adamı Ibni Sina, kehribarı bir çok hastalığa ilaç olarak nitelendirmiş. En önemli özelliği ‘ağrı taşı’ olması! En yaygın kullanım şekli ise bebeklerin diş çıkarma döneminde kullanılıyor olması. Çünkü bebek salya akıtmaya başladığı dönemde göğüs bölgesini sürekli kuru tutmak gerekiyor ki bebek hastalanmasın. Bu dönemde bağışıklıkda kısmen düştüğü için kehribar hem bağışılığını güçlendiriyor bebeğin. Hem de ağrısını alıyor. Dişte ağrı olmayınca bebek herhangi bir yemek yememe problemi yaşamıyor. Gıdasını almaya devam ediyor. Bünyesi zayıf düşmemiş oluyor. Ayrıca kehribar statik elektriği de topladığı için yani nazar dediğimiz olgu, çocuğumuzu bu negatif enerji akışından da koruyorKehribar kolyesi neden hiç duymadım . Bizimkide diş çıkarıyo aynen dediğiniz gibi kucaktan inmek istemiyorSafransari