2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet kız gülüyor tabi ne oyunlar yapıyor.ne sorsam gösteriyor bakıyor daha doğrusu lamba nerde vs diyince bakıyor.ben takıntılıyım ya nerde ne okusam oğlumda var sanıyorum hemen rahat anne olmalıyım ama nasıl☺

Aynı durumdaydim canım, arkada yanında oturarak ve maalesef ki katılsa bile onu koltuktan almayarak (cani gibi hissetmiştim kendimi mosmor oluyordu, kucağıma alıp sakinlestirip geri koyuyordum) çözdük bu işi, artık arkada koltuğunda, ama aceleye geldi bir kere öne.aldım günlerce arkaya oturmamak için direndi, iyi mi ettim kötü mu bilmiyorum ama aglata aglata video izleyerek alıştı benim ki ama resmen zaman kollluyor öne nasıl gelirim diye, yanında genellikle ben de oturuyorum

kendine is arama canım ya ma sallah oğlu na

I imspecial aynende o durumlari yasiyoruz canim ,dis kizariyo sisiyo patliyo uc veriyo bu surecte yenek zar zor uyku zar zor malesef
şu saat oldu daha simdi memeyi bıraktı heryerim tutldu hafta sonu geserken mi hasta ettim yoksa diş mi bilmiyorum bugün salya sümük oldu iyice yakamda..Allahim kolay gecirtsin 2 azı tamamen çıktı büyüdü saf alt ve üst azı şişmiş daha kopekler cikmadi şişmiş simdi ağlıyor yine oyy

Canim Allah kolaylık versin ikinizede bizim atesimiz düştü ama huysuzlugumuz arttı, herşeye ağlıyor ama ateslenmesinden iyi yinede sukrediyorum. Hepimizde aynı sorun var, Allah yardimcimiz olsun.

@Mrssuperfine canım geçti çok şükür ateşi huysuzluguda idare ediyoruz artık. Ellerine sağlık hazırlıklar harika maşallah.

minione çok güzel olmus canım aynada odanda. Güle güle kullan bizede güzel fikir oldu.

Doğru söylüyorsın saldım gittii☺

Kehribar kolyesi neden hiç duymadım . Bizimkide diş çıkarıyo aynen dediğiniz gibi kucaktan inmek istemiyor Safransari
Kehribar bebek diş kolyesi; bebeklerin diş çıkartırken yani salya akıtma döneminde kullanılmaya başlaması önerilen bir ürün. ‘Aksesuar değil! Rahatlatma amaçlı kullanılıyor bu kolyeler. Dünyada çok, Türkiye’de İLK sloganı ile çıktık VeraZeyn olarak. Aktarmak istediğimiz bilgi kehribar bebek diş kolyesinin Antik Roma’dan başlayan bir tıp geçmişi var. Sarılık tedavisinden tutunda, her türlü üst solunum yolu hastalıklarının tedavisine kadar. Türk bilim adamı Ibni Sina, kehribarı bir çok hastalığa ilaç olarak nitelendirmiş. En önemli özelliği ‘ağrı taşı’ olması! En yaygın kullanım şekli ise bebeklerin diş çıkarma döneminde kullanılıyor olması. Çünkü bebek salya akıtmaya başladığı dönemde göğüs bölgesini sürekli kuru tutmak gerekiyor ki bebek hastalanmasın. Bu dönemde bağışıklıkda kısmen düştüğü için kehribar hem bağışılığını güçlendiriyor bebeğin. Hem de ağrısını alıyor. Dişte ağrı olmayınca bebek herhangi bir yemek yememe problemi yaşamıyor. Gıdasını almaya devam ediyor. Bünyesi zayıf düşmemiş oluyor. Ayrıca kehribar statik elektriği de topladığı için yani nazar dediğimiz olgu, çocuğumuzu bu negatif enerji akışından da koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…