canım çok geçmiş olsun,Allah oğluna uzun ömürler versin,hayırlı zamanda inşallah ikinciyi nasip etsin,şimdiden geçmiş olsunSlm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecial @hihami @yosun6Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.
offf çok kötü olmuş cnm yaa geçmiş olsunn,inanırım valla,bizde kv lere gidelim gelelim o gece üçlenir ev kazalarımızBerbat bi geceden sonra günaydın
Oğlum gece çok huysuzdu eşim onu susturmak için uatağın üstünde oyun oynuyorlardı bende bulaşıkları topluyordum oyun oynarken kendisini eşimin ğstünden yere etmış çok kötü düştü oğlum dünde başını duvara çarpmıştı bunu demekten sıkıldım ama nezaman kvlere gitsrm dönüşte başına bi kaza geliyor oğlumun çok hasetler ben böyle birşey görmedim
Canım hiç sıkma canını allahtan sana kötü virmşey olmamış evde bir kuzunuz var bu en büyük teselli oluyor. Benim de kızımdan önce 12 haftlık bir düşüğüm vardı çok ğüzülürdüm ama diyorum ki hayırlısı buymuş ya hamirlliğim çok ilerledikten sonra olsaydı allah korusun.. Bence kendini hazır hissedince yap çok da erteleme. Her şey bizler için..Slm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecial @hihami @yosun6Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.
Yok canım ben de bırakamazdım ama artık bırakıcam diye yazdım yoksa eltin evlat ayrımı nasıl yapar aklık almıyor. Ben ultrasonda bebeğe içimgidimce bile vicdanım sızlıyor:)) hiç rakmamak lazım huzur bozmak için zaten her lafı sözleri..Nerde doğum yapacaksın sorusu banada çok soruluyordu:) dediğin gibi sanki onlar zorluk çekecekler:₺)
Serrayı kara çıkarmakla ne iyi etmişsiniz bende hep kar yağsın çıkıcam derdim aptall kafsm kar eridikten sonra aklım başıma geldi:)
Canım benim bi lafım vardır insanlara değerinden fazla değer vermeyeceksin senin yazdıklarından anlıyorumki kv görümceler bit olmuş seni dışlıyorlar benimlilerde öyle yapıyorlar görümcem hamileymiş 2 3 ay olmuş ben yeni duyuyorum çok sinir oldum üstelik eşi tam bana söylüyordu engelledi bide mazeet uydurduki sormayı..
Benim eşimin yiğeni ramaxının son günlerinde hamile kalmıştı ve samimi olduğumuz için ilk ben duydum bayramdada görümce doydu bana dönüp sen biliyordunda bize söylemedin diye söylendi bunun üzerine bana siz x in hamileliğini sakladınız bende ondan söylemedim dedi..
Ben koptum banane senin ve x in hamileliğinden dedim allah 10 tane daha versin ister söyle ister söyleme dedim bana hiçyir ama yaptığın hoş bişey değil dedim tavır koydum sonra bikaç gün geçiyor yekrar aradı beni işte x in annesi bu söylediklerimi duymasın üxülütmş falandı fistandı brn yine koptum ben sizin dedikoducunuzmuyım dedim ben ne x le konuşmuşum nede söylerim beni ilgilendirmez dedim bana 2 hün önce x söyleme onlar benden sakladı diyen görümcek iki gün sonra araları bozulmasın diye işte söz geçerse söyle dedi şimdi eflalcım niye yazdım bunları uzun oldu ama ben evlendiğim günden beri biz böylryiz beni hep dışlıyorlar ama onları takmıyorum senda takma evine öutluluğuna çocuklarına bak kimse için o tatlı canını sıkma değmezler
Canım elektirikli soba ike kurutanilirsin şuan tek çözüm bu gibi gözüküyor..
harf tablaşarı var canım ama biraz pahalılar galiba..
Ben açacak yapmıyacağım canım ..
Canım srn bebeğinin başından ayrılmıyorsan seni takdir ederim ama eltimi asla çünkü kız erkek ayrımı yapıyor bunu yazarken oğlum hapşurdu:) demekki doğru düşünüyormuşum kızlarını görsen sabahları kalkığ doğru dürüst kahvaltı vermezdi onlara 2 hafta geçerdi öyle banyo yaptırırdı ve daha neler neler anlatsam roman olur biz oraya gittik onu görmedik bunu ben yapmış olsam arkamdan neler neler söylerdi gelip bebeğimi ortalığa çıkarırdı anşatılacak gibi bişey değil onunki..
mama sandalyesi süslemek hahaha güzelmiş böyle güzel fikirlerinizi paylaşın bizede fikir oluyor nizim konseptiöizde araba ama tabak bardakları 1 yaş aldım ortaya karışık biley yapıcağız artık:))
Amin canım tüm bebekler çocuklar sağlıkşa huzurla aileleri ile mutlulukla büyüsünler inş:)Pinking Tree sizin doğumgünümü atlamışım iyiki doğmuş serra prenses nice nice mutlu yılları olsun kardeşi ve ailesi ile çok mutlu olsun inş:)
Dün benim kızım da kendini kucağımdan attı arabada kafasını çarptıBerbat bi geceden sonra günaydın
Oğlum gece çok huysuzdu eşim onu susturmak için uatağın üstünde oyun oynuyorlardı bende bulaşıkları topluyordum oyun oynarken kendisini eşimin ğstünden yere etmış çok kötü düştü oğlum dünde başını duvara çarpmıştı bunu demekten sıkıldım ama nezaman kvlere gitsrm dönüşte başına bi kaza geliyor oğlumun çok hasetler ben böyle birşey görmedim
Herhalde büyüme atağı yıldönümündrn dolayı falan diye düşünüyorum tüm ocak bebekleri huysuzlarPinking Tree bu ara bizimki de uyumuyor yemiyor anlamadim valla ataklari hic bitmedi bu yaramazlarin
Canım soğultan üşütünce de oluyor kışın banyo sonrası vs..bizim burda resmen tipi var tatil değil:)
emirin gözü çapaklanıyor çok fena dün öyle uyandı, bugün doktora götürücez bir baktım şimdi küçükte olmuşgöz nezlesi mi ki ilk kez başımıza geliyor
Valla bayıldımm insanlar uçmuş artık.. Masa örtüsü süs çerçeve pasta ıvır zıcor ne sorsam milyar fiyat veriyorlar en iyi yapabiliyotken kendimiz yapmakcanımm benım çok saolasın,çok pahalıydı eflalim normalde 2000 bin lıra o kdrcık duvarı kaplatmak,saolsun ablam verdi fikri ikeada satılıyor,eşimi ikna ettim saolsun aldı cmt gecesi 1,5 saatte yapıştırdık,220 liraya gelmiş oldu
Kızlar ben bir şey itiraf edeyim.
Yavrumun her şeyine titriyorum yedikler içtikleri, suyunu hep kaynattık verdim kıyafetler deyerjansız vs vs.
Ama gel gör ki arabada doğduğu günden beri hep benim kucağımdaydıasla oturmadı.
Diğer koltukları denedik, cdler aldık aynalar müzikli oyuncaklar son zamanlar ipad veriypruz yüzüne bile bakmıyorkatılıyor mosmos oluyor
Pusette de oturmaz zaten ama arabada kucağıma alıyordum. Şimdi hamilelikte öne oturuyorum midem bulanıyor arkaya oturamıyorım kızım da benimle önde((
Hep eleştirdiğim şeydi oyunla vs alıştırın derdim ama olmuyor tek çaresiz kaldığım nokta bu.
Dün polis durdurdu bizi. Ceza yazmıcam ama şimdi ufacık bi kaza olsa anne babanın sadece omzu incinir ama sen ne kadar sıkı tuttuğunu zannedersen zannet bebek camdan fırlar ya da kafaya darbe alır ve ölür! Bir tek bebek kurtulmaz dedi. Çok moralim bozuldu. Polis haklı hep emniyet kemerimi bebeğin de üstünden geçiriyorum ama kaza anında allah korusun airbag ptlasa daha fena.
18 yaşından beri araba sürerim kızım olduktan sonra her denemem hüsran oldu. Ya babasını şöför koltuğunu ya beni istiyor kimse tutamıyor. Biz binmeyelim diye denedik kosa mesafede hergün gidip gelelim almadan şartlanfıralım dedk her şeyi denedik( yolculuklardan nefret etmeye başladım kiii ben demek gezmek demekti:)
Bütün bunların üstüne dün kucağımdan attı kendini tutamadım ve kafası torpidoya çarptı.
Ne yapıcam nasıl alışyırcam bilmiyorum( her şeyi denedik yarı yolu benim kucağımda yrımyolu eli direksiyonda babasının kucağında gidiyor ( çok çok tehlikeli biliyorum (
İşte bunlar cicilerimizin bir kısmı.. Bir de çeri domateslerin resmi varsa eklicem inş çok güzel noel baba oldular:)))
Cakepops ve cupcake lerimiz..
bilinçli sadece dede diyor başka birşey demiyor halen anne baba yok ama erkek çocuğu çok geç konuşur derler,ama dediğin gib, baba nerde dıyınce babasına anne nerde dıyınce bana bakıyor,tv çiçek lamba hepsi nerde deyınce bakıyorKızlar merhaba bişey soracam sizlere benim oğlum bilinçli baba diyor sadeve cok şey söylüyor ama bilinçlimi değilmi bilemiyor gel git dede falan.ama anlıyor bebek nerde diyince bebeğe bakıyor faln.taktımda biraz sizinki bilinçli bişey diyormu cünkü 10.ay kont.doktor bilinçli bişey diyormu diye sormuştu
Ben annemde itilmişin ev hali gibi oluyorum üstünde oijamalar hop koltuğa uzanıyorum elde tel. Kızım onlara emanet:)))Sohbet koyu canlandi topik ama abdullah durmuyo annemlerdeyim surekli tel elimde hos olmuyo siz yazin ben okurum.yazmaya calisirim inşallah
Bir patlamadı gitti dişler kara da o yğzden çıkarttım aslında soğuk diş patlatır derlermiş ruslar ama nerdee..aminnn inşallah canım,Allah hayırlı gönlüne göre ev nasip etsın
hergece sen geliyorsun aklıma,eflalım dıyorum hay yazık ben 2 aydır çekıyorum bu kadın 1 yıldır
nolacak bızım bu uyku dururmumuz saat başı kalkıyoruz ve saat başı emıyor
gece beslenmesini çoktan kesmemiz gerekırdı eflalimnereye kdr emzircez biz böyle
sonra oğlum bıberonu unutalı 3 ay oldu nerdeyse,yarın öbur gun ınek sütü verirken nasıl olcak neyle içcek,şu dişler vary a dişler mahfetti bizi,2 yaşında çıkarmış azı ile köpek dişi,biz 1 yaşında çıkarıyoruz ıyımı bu kötümü onuda bilemedim
ama şu dişler çıksın yavaş yavaş emzırmeyı gece bırakmayı planlıyorum bakalım kısmet
Onlar da kafamıza takalım dert edelim diye söylüyorlar üstlerine vazife olduğundan değil ama takamambiz canım tıpkı anlattığın gibiyiz hemen hemen her gecemız oyleama ben yaş sendromu değilde dişimize bağlıyorum çünkü azı ve köpek en zorlayıcı dişlermiş zavallı bebeişlerimiz
yok artık bu arada ne derece yakınlıkları bvar ki bu kişilerin sana karışıyorlar anlamış değilim,hadi tipitip görümce varsa onlar genelde bayılır akıl vermeye falan kvalıdeyıde anlarım ama daha başka kımler akıl verebilirli pesss vallaaa
Kızlar merhaba bişey soracam sizlere benim oğlum bilinçli baba diyor sadeve cok şey söylüyor ama bilinçlimi değilmi bilemiyor gel git dede falan.ama anlıyor bebek nerde diyince bebeğe bakıyor faln.taktımda biraz sizinki bilinçli bişey diyormu cünkü 10.ay kont.doktor bilinçli bişey diyormu diye sormuştu
Çok tesekkür ederim hello kity olabilir gayet mantıklı ilk bebeğim olduğu için biraz acemilik çekiyorum ama dediğiniz şeyler çok güzel tesekkür ederim fikir için tesekkür ederimOk düz pembe mi yoksa hello kitty vs böyşe nir şey mi.
Kullanat ya da ğarti malzemeler satan yerlerden
Pembe tabak çanak bardak peçete masa örtüsü tül balon al. İyi ki doğdun banneri al. Fotoğraf çerçevesi al. Fırfır süslersen al. Bir yaş doğumgünü parti malzemesi dersen çıkar her şey zaten. İstediklerini de sepete ekle.
Bu birqz zevk zaman ve bütçe işi. Ben uğraşırım hevesim var diyen abarttıkça abartıyor işte:))
Mama sandalyesini bile süsledik ki hiç oturmaz mama önlüğü yaptık vs.
Bir de birli mum ve pasta aldın mı tamamdır rn basitinden:)
Teşekkür ederim kuzum..Geçmiş olsun canım Allah hasetleri ıslah etsin
Teşekkür ederim canım kesin hasetliktendir ben hissediyorum normalde kendi anneme animlere daha sık giderim çok severler onu ama bişey olmuyor oğluma ama bunlara gidince olan oluyor bide kv eşimi paylaşamıyor orda oğlumla oynadılar gözü hep üzerlerindeydi..offf çok kötü olmuş cnm yaa geçmiş olsunn,inanırım valla,bizde kv lere gidelim gelelim o gece üçlenir ev kazalarımızçok sevdiklerinden de nazar değiyor olabilri,bizimki hasetlikten değildir de,seninkilerin hasetliğinden olabilir
camnum yaa bizde aynı durumdayız babası bi ili kere aldı yanına alıştı brn bırakmıyorum ama çok ağlıyor arabaya binerken eziyet çekiyoruz resmen beni bunalıma sokuyor dit dit deyip duruyor hep eşimin yüzünden oldu öyleKızlar ben bir şey itiraf edeyim.
Yavrumun her şeyine titriyorum yedikler içtikleri, suyunu hep kaynattık verdim kıyafetler deyerjansız vs vs.
Ama gel gör ki arabada doğduğu günden beri hep benim kucağımdaydıasla oturmadı.
Diğer koltukları denedik, cdler aldık aynalar müzikli oyuncaklar son zamanlar ipad veriypruz yüzüne bile bakmıyorkatılıyor mosmos oluyor
Pusette de oturmaz zaten ama arabada kucağıma alıyordum. Şimdi hamilelikte öne oturuyorum midem bulanıyor arkaya oturamıyorım kızım da benimle önde((
Hep eleştirdiğim şeydi oyunla vs alıştırın derdim ama olmuyor tek çaresiz kaldığım nokta bu.
Dün polis durdurdu bizi. Ceza yazmıcam ama şimdi ufacık bi kaza olsa anne babanın sadece omzu incinir ama sen ne kadar sıkı tuttuğunu zannedersen zannet bebek camdan fırlar ya da kafaya darbe alır ve ölür! Bir tek bebek kurtulmaz dedi. Çok moralim bozuldu. Polis haklı hep emniyet kemerimi bebeğin de üstünden geçiriyorum ama kaza anında allah korusun airbag ptlasa daha fena.
18 yaşından beri araba sürerim kızım olduktan sonra her denemem hüsran oldu. Ya babasını şöför koltuğunu ya beni istiyor kimse tutamıyor. Biz binmeyelim diye denedik kosa mesafede hergün gidip gelelim almadan şartlanfıralım dedk her şeyi denedik( yolculuklardan nefret etmeye başladım kiii ben demek gezmek demekti:)
Bütün bunların üstüne dün kucağımdan attı kendini tutamadım ve kafası torpidoya çarptı.
Ne yapıcam nasıl alışyırcam bilmiyorum( her şeyi denedik yarı yolu benim kucağımda yrımyolu eli direksiyonda babasının kucağında gidiyor ( çok çok tehlikeli biliyorum (
Evet canım iki eltiminde oğlu oldu kv nin yanındakinin iki kızı vardı..@eflalim kv iyi diyirdun cok şaşırdım okuyunca iyiliklerini hep suistimal etmisler.artik ogrendin canim ona gore davran ins.hayret bisey neler yapıyormuş.sıkma canini ins.
kuf bizim banyoda da var cok kotu ve zor bende yildim.kuf onleyici varmis yapi marketlerde oluyrmus onu duydum deniycem ins.
aysimason yazik eltine şükür ki esi kiymetini biliyormus artik....esimin teyzesinnde cocugu yok esi tekrar evlendi...cok zor kanser oldu atlatti simdi cocuklarini seviyo evine bile geliyorlar ama biz enisteyle gorusmuyruz hele kv gicik oluyo cunku teyzem cok aci cekmis unutamiyrum diyo.
senin iki eltin dogum yapti dimi birinin oglu yoktu oglumu oldu ben karistirdim(
Pinking Tree bende rahatim anacim yapiyo yiyirum topluyo sagolsun.....ama kardesim var ya yaninda pijamayla rahat edemiyrm ben...sen keyfine bak hakediyorsun....ciciler inize bayildim cokkk sekerler
canım kreşlerde göz mikrobu çok yaygin bulaşıcı malesefbizim burda resmen tipi var tatil değil:)
emirin gözü çapaklanıyor çok fena dün öyle uyandı, bugün doktora götürücez bir baktım şimdi küçükte olmuşgöz nezlesi mi ki ilk kez başımıza geliyor
inş becerirsun bu azilardan cektigimizi bende hic birseydrn cekmedik kızımda bu ay ilk dişler çıkardı bu azı çıkarıyor dün gece hicbuyumadik desem doğru kulagini giriyor dis ağrısı kulağa vuruyor ..benimde başım çatlıyor valla kaşık kabul etmiyor dış çıkardığı zamanlar sizde mi oylesinizaminnn inşallah canım,Allah hayırlı gönlüne göre ev nasip etsın
hergece sen geliyorsun aklıma,eflalım dıyorum hay yazık ben 2 aydır çekıyorum bu kadın 1 yıldır
nolacak bızım bu uyku dururmumuz saat başı kalkıyoruz ve saat başı emıyor
gece beslenmesini çoktan kesmemiz gerekırdı eflalimnereye kdr emzircez biz böyle
sonra oğlum bıberonu unutalı 3 ay oldu nerdeyse,yarın öbur gun ınek sütü verirken nasıl olcak neyle içcek,şu dişler vary a dişler mahfetti bizi,2 yaşında çıkarmış azı ile köpek dişi,biz 1 yaşında çıkarıyoruz ıyımı bu kötümü onuda bilemedim
ama şu dişler çıksın yavaş yavaş emzırmeyı gece bırakmayı planlıyorum bakalım kısmet
canım otizmin farklı türleri var anlayabilirsin göz teması kuruyordur eminim bebegin gülümsüyor mu konuşunca....ayın 12 de 1 yaşında olacak erken doğdu gerci 1 ay geç yapması normal ne bilim otizimi okudumda taktım size sorayım dedim. bide her ismini söylediğimde bakmıyor oyun falan oynuyorsa bakmıyor arada üfff kıyaslama yapmıyorumda etrafımda küçük bebek yok hepsi büyük normalmi falan bilemedim o yüzden ama ne yapsam aynısını yapıyor ne öğretsen hemen yapıyor