2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım yaz boyu çaresine bakmadı ne eşim ne kp o yüzden sinirlendim geçirdim beşiği, yazın yapmayan kışın hiç uğraşmaz , küfü hep ben sildim geçen kış her hafta çamaşır suyuyla bu sefer elimi sürmedim eşim yapacak belki anlar halimi dedim ama elini sürmedi daha, kaldım arada, oturma odasında da tıkış tıkış yatmaz eşim

bayıldım şahane olmuş o aynalardan bende yapmalıyım:) elinize sağlık

Teşekkür ederim canım. İçim rahatladı.

Hoşbuldum Renk olarak sıradan ama pembe düşünüyorum malzemeleride daha almadım neler tavsiye edersiniz

Ok düz pembe mi yoksa hello kitty vs böyşe nir şey mi.
Kullanat ya da ğarti malzemeler satan yerlerden
Pembe tabak çanak bardak peçete masa örtüsü tül balon al. İyi ki doğdun banneri al. Fotoğraf çerçevesi al. Fırfır süslersen al. Bir yaş doğumgünü parti malzemesi dersen çıkar her şey zaten. İstediklerini de sepete ekle.

Bu birqz zevk zaman ve bütçe işi. Ben uğraşırım hevesim var diyen abarttıkça abartıyor işte:))

Mama sandalyesini bile süsledik ki hiç oturmaz mama önlüğü yaptık vs.

Bir de birli mum ve pasta aldın mı tamamdır rn basitinden:)

merhabalar..koltuk kılıfları ne kadar tuttu acaba......

ya benim kafam karıştı doğum günü teması bilmem ne fotomagnetle keyfekedersaatlerimi birleştirmeye çalışıyorum keyfekedersaatlerimde balon teması yok, fotomagnetten bir magnet alıcam aslında birde sadece eşimle bana anahtarlık Amerikan servis vs., bir tek magnet dağıtıcam yani, ne yapsam bilemedim

gökkuşağı mı yapsam, küçük adam konsepti var, uçaklar olabilir

Slm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecial hihami yosun6 Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.

Canım geçmiş olsun hamile olduğunu okudum hayırlı olsun diyememiştim, kimyasal demek, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çabuk atlatırsın bir yavrun var annesi kardeşi vakti gelince sağlıkla gelir inşallah.

geçmiş olsun canım rabbim bebeğinle uzun ömürler versin sana

Nerde doğum yapacaksın sorusu banada çok soruluyordu:) dediğin gibi sanki onlar zorluk çekecekler:₺)
Serrayı kara çıkarmakla ne iyi etmişsiniz bende hep kar yağsın çıkıcam derdim aptall kafsm kar eridikten sonra aklım başıma geldi:)
Canım benim bi lafım vardır insanlara değerinden fazla değer vermeyeceksin senin yazdıklarından anlıyorumki kv görümceler bit olmuş seni dışlıyorlar benimlilerde öyle yapıyorlar görümcem hamileymiş 2 3 ay olmuş ben yeni duyuyorum çok sinir oldum üstelik eşi tam bana söylüyordu engelledi bide mazeet uydurduki sormayı..
Benim eşimin yiğeni ramaxının son günlerinde hamile kalmıştı ve samimi olduğumuz için ilk ben duydum bayramdada görümce doydu bana dönüp sen biliyordunda bize söylemedin diye söylendi bunun üzerine bana siz x in hamileliğini sakladınız bende ondan söylemedim dedi..
Ben koptum banane senin ve x in hamileliğinden dedim allah 10 tane daha versin ister söyle ister söyleme dedim bana hiçyir ama yaptığın hoş bişey değil dedim tavır koydum sonra bikaç gün geçiyor yekrar aradı beni işte x in annesi bu söylediklerimi duymasın üxülütmş falandı fistandı brn yine koptum ben sizin dedikoducunuzmuyım dedim ben ne x le konuşmuşum nede söylerim beni ilgilendirmez dedim bana 2 hün önce x söyleme onlar benden sakladı diyen görümcek iki gün sonra araları bozulmasın diye işte söz geçerse söyle dedi şimdi eflalcım niye yazdım bunları uzun oldu ama ben evlendiğim günden beri biz böylryiz beni hep dışlıyorlar ama onları takmıyorum senda takma evine öutluluğuna çocuklarına bak kimse için o tatlı canını sıkma değmezler
Canım elektirikli soba ike kurutanilirsin şuan tek çözüm bu gibi gözüküyor..
harf tablaşarı var canım ama biraz pahalılar galiba..

Ben açacak yapmıyacağım canım ..

Canım srn bebeğinin başından ayrılmıyorsan seni takdir ederim ama eltimi asla çünkü kız erkek ayrımı yapıyor bunu yazarken oğlum hapşurdu:) demekki doğru düşünüyormuşum kızlarını görsen sabahları kalkığ doğru dürüst kahvaltı vermezdi onlara 2 hafta geçerdi öyle banyo yaptırırdı ve daha neler neler anlatsam roman olur biz oraya gittik onu görmedik bunu ben yapmış olsam arkamdan neler neler söylerdi gelip bebeğimi ortalığa çıkarırdı anşatılacak gibi bişey değil onunki..
mama sandalyesi süslemek hahaha güzelmiş böyle güzel fikirlerinizi paylaşın bizede fikir oluyor nizim konseptiöizde araba ama tabak bardakları 1 yaş aldım ortaya karışık biley yapıcağız artık:))

Berbat bi geceden sonra günaydın
Oğlum gece çok huysuzdu eşim onu susturmak için uatağın üstünde oyun oynuyorlardı bende bulaşıkları topluyordum oyun oynarken kendisini eşimin ğstünden yere etmış çok kötü düştü oğlum dünde başını duvara çarpmıştı bunu demekten sıkıldım ama nezaman kvlere gitsrm dönüşte başına bi kaza geliyor oğlumun çok hasetler ben böyle birşey görmedim

İyiki de yazdın canmım ben bana bir gelene on değil yüz adım giderim öyle bir insanım çevremde kv görümce konusunda sıkıntı çekmeyen yoktu benimkilerde gerçekten iyiydi ama iyilik kötülük karşılıklı ben onlar bana iyi davrandığı için çok verici oldum hata ettim çünkü beni herkes uyardı bende olsun dedim iyilikten ne olacak Allah görüyor ya, evet ALlah her leyi görüyor ama insan yinede kırılıyormuş hem de çok nefis işte istiyor ki yaptığın iyiliklerin karşılığı minnet olsun, benim kv gelip zor günümde benim işimi yaptı evet ama inan ben onu annem gibi sevdim saydım hatt burda hep yazdım annemin yapmadığını yapıyor diye yücellttim, bende kp karşı onu çok korudum nereye gitmek istese sayemde gitti ben alıştırdım kp, çocukları bir gün hediye almamış ben hep aldım, kızları oğulları bir gün babalarına karşı savunmadı be kadını ezdirmedim korudum, eşim saygısız konuşursu eşime çok kızdım güzel konuş diye neler neler buraya yazsam çok uzun olur basit örnekler bunlar, birde onların bütün akrabalarına kv mi vs. hep yücellttim hep Allah razı olsun dedim, bu binadan gidip onların sesini soluğunu her gün duymayınca ben huzurlu olucam, maalesef babam gibiyim ben kötü dediğime bir daha iyi diyemem

Yok canım kanamadı. Sadece şişti ve morardı. Teşekkür ederim. İnsan anne olunca çok evhamlı oluyormuş.
aynen canım annelik pimpirikli yasam Allah saklasin en ufak kansizlik kanser zannedip ağlar insan anne olunca

Yine gittik kvlere oğlum hasta gibi çok mızmız uyutuyorum tekrar uyanıyornezman oraya gitsem oğlum hasta oluyor
soğuk mu orası canim

wawww demek sende 3.düşünenlerdrnsin coook şaşırdım..katiliyorum oldukça yapasin geliyor o duyguyu tekrar yasmak için ahmeti sevdikce çok ozluycem bu halleri diyorum emin ol ilk çocukta insan sevgi acisindan nasıl sevdigini unutuyor ama ikide öyle olmuyor ustalasip daha çok seviyorsun

yok artik eflal ya kadına bak acaba elton nasıl dayandi sende boşa doldun kıza karşı insan bazen kendi kendine gaza geliyor iste boşver herkes hakettigini bulur kaynananda sonunda gerçek yüzünü gostermis eltine senin arkadan ne diyordu acaba sana öyle diyen..bu arada canim esin hesap soramaz sadece haklisin diyorsa yeter hic üstüne gitme bizimki bile hic bisey olmadigi halde iyiki ayni yerde değiliz hanginizi savunurdum ne zor diyor

canım aynınım ah bu yıl bizde var ne yaptıysak çözüm bulamadik ahmet yanında sabah kadar meme ağızda ipek yanında yatakta yatak büyük Allahtan esim isyan etti sonunda ipek çok.deli yatiyor habire ayagi babasinin yuzunde en sonunda çocuk odasına kaçtı ben sitem ediyorum bu sefer geliyor gece 2 gibi ben git diyorum sabah 6.45 evden çıkıyor adam ipeği yatagina yatirsam tulum giymiyor ustunu açıyor gece bağırıyor of of biz yaza kadar idare edelim dedik aslında yatağında yatiyordu ah şu davulcular ramazanda korktu kapimizin önünü inlettiler

Hoşbuldum :) 14 ocak doğumlu. İnşallah güzel şeyler hazırlamak istiyorum ankaradanım
canım neresindensin bende ankaradan im...hazirlarsin eminim çok güzel şeyler yapan yerler var vaktin varsa bu taraflarda isen bi kaç yer tavsiye edeyim

uçaklar güzel canım iki erkekime

canım cook geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versin vardır bi hayır oglusuna sarıl inş zaman ind adıgüzel.kardeş gelecekyir

ah canım ya kıyamam kuzuya anne olarak insan çok kötü hissediyor çok korkuyor o çaresizlik anını anlıyorum, şimdi nasıl kuzu?

Kar çok tatil olmadi aşıcılar gelecekmis erken gelirim inş kızımla dönünce kartopu oynayacagim siz verdim evde kalacak..ahmet te camdan izledi babeyyyy diyor cocuk sanirsin harranli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…