canım yaz boyu çaresine bakmadı ne eşim ne kp o yüzden sinirlendim geçirdim beşiği, yazın yapmayan kışın hiç uğraşmaz , küfü hep ben sildim geçen kış her hafta çamaşır suyuyla bu sefer elimi sürmedim eşim yapacak belki anlar halimi dedim ama elini sürmedi daha, kaldım arada, oturma odasında da tıkış tıkış yatmaz eşimHoşgeldin canım.. Bence ayrı yatmayın ya da geçici bir dönem ayrı yatıyorsanız programli bir birliktelik hayatınız olsun. o da mümkün olmuyorsa ayrı yatmayın bence. Sonra karı koca ikinize birden rahatlık gelir.. Büyük pdasında kalsın siz karı koca sıkışın oturma odasına. Köpükle küflü yerleri kaplasanız olmuyo mu?
Migrosta var mı bilmiyorım ama düz hamırun üstüne balon olabilri bir de ouuncakları da direkt kouabilirsin. Harfler için ayrı kalıp var ama kimisi biglisayardan çıktınalıp kapıtları hamıra koyup etrafını bıöakla temizliyor şekilleri çıkartıyor kalıp almak istemezsen öyle deniyebilirsin.
Beyaz tenk alıp şeker hamuru gıda boyaları ile renklendirebilirsin. Her renk oluyor hemen hemen satılıyor..
bayıldım şahane olmuş o aynalardan bende yapmalıyım:) elinize sağlıkEki Görüntüle 1734116 Eki Görüntüle 1734117 Eki Görüntüle 1734118 Eki Görüntüle 1734119 Eki Görüntüle 1734123 Eki Görüntüle 1734124 Eki Görüntüle 1734125 Eki Görüntüle 1734127 Eki Görüntüle 1734129 mutlu pazarlarrr annelerrr
cok yogun bir hafta gecirdim arkadaslar ama dogum gunu hazirligi degil onun oncesi salonumu elden gecirdim,koltuklarima yeni koltuk kilifi diktirdim ,bu sefer kahve fon perdelerim yakismadi onlari cikardim ,uygun fiyata linens te masa ortusu gordum uclarina kornis ucu taktim hopp oldumu sana yeni fon perde iste :))) sonra ne zamndir aklim hep ayna duvarlardaydi,cogu evde goruyordum cok begeniyordum fiyat aldim en dusuk 1500 dediler o fiyata esim yaptirmazdi sonra bi baktim ikeada uygun fiyata ayna gordum belki onun yerini tutmazdi ama dun gece 2 ye kdr esimle yaptik az biyere yetmedi eksik almisiz tamalrix artik onuda,ev inanilmaz degisti icime sindi en azindan ,,bu hafta artik d gunu eksiklerime devam ederim gerci cok ta eksik birswy de kalmadi,pastanin figurunu simdiden yaptim o dondu pastaya yapismak icin bekliyor kenarda,hediyelik magnetlerim stickerlarim geldi sanirim partiye haziriz Allah izin verirse 22 si cunaya geldigi icin cmt aksami dusunduk bakalim kismet artik,hee resimleri atiyorum onceki ve sonraki hallerini
Hoşbuldum :) 14 ocak doğumlu. İnşallah güzel şeyler hazırlamak istiyorum ankaradanımHoşgeldin kaç ocak neredensin..çok dikir bulursn arkadaşlardan çok güzel şeyler hazırlı yorlar
Teşekkür ederim canım. İçim rahatladı.Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sonuç ne oldu? Bizi bilgilendir..
Facebook değil ama instagramım olaydı ah ah:)) eklicem canım fotoları. Çok mutlu oldu foto çekiyorduk sevinç çığlıkları arınca hemen herkes videoya döndü:)) darısı sizin başınıza.. Benim eşim de artık beni karıştırma diyor hahaha:))
Biz suluğu yanımızda taşıyoruz su bulamazsak diye. Bardak gibi kapağını açıp içiriyoruz yolda dışarıda vs. Yine iş görüyor yani..
Çok geçmiş olsun canım yüm yorgunluklar üst üste gelmiş.. Doğumgünü çıkmadan da kolay kolay dinlenemiyor insan.. Gözünüz aydın bu arada..
Teşekkür ederiz canım:) tüm bebeklerin inş:)) evet eklicem inş..
Amin canım çok sağol. Gönderdiğin şalı taktım herkes çok beğendi:) bunu bile dşünmğşsün dediler sayende iltifat aldım sağolasın:)) ellerne sağlık tekrardan..
Bizim doktor diş o kdr ateş yapmaz diyor ama bence yapıyor. Bir de ilaca rağmen inatla uükseliyorsa ve mikrop yoksa ilaç verme ama temkinli bekle. Ilık su ile duş havalandırılmış oda vs üstünü hafiflet.. 39.9 u gördükten sonra dişmeye başlıyor böyle inatçı ateşler.. Müdahale ettikçe de bir türlü terk edpgitmiyor vücudu.. Çok geçmiş olsun..
Eşin ayıp etmiş ağlayıp zırlayıp duran sen değilsin el kadar bebek. Ben geneldr bir yere gittil mi hemen çocupu yere salmıyorım kucağımda tutuyorım o alışana kadar zaten sonra kendi kaçmak istiyor. Ama alışor illaki. Benim kızım da eniştemi gördü öü çığlık atıyordu şimdi en çok onu seviyor:)) tabi afam emekli oldum diye sakal bırakmıştı onları kesmek zorunda kaldı:)))
Amin canım tüm evlatlar inş..
1 yaş üstü kilo alınması brklenmiyor zaten beebeklerden. Dr sağlık pcağı vs bir şey demiyor mu?bence kendi kendine takviye düşünme. Artık kilo çnemşi değil bu saatten sonra..
Allah yardımcın olsun canım.. Hasta huysuz bebek anneyi bedenen de yoruyor kalben de mahvediyor çok zor
Bende hiç kullanmadım ama bir arkadaşım bebeği ağlıyot mu sakinleştirici diş mi çıkatıyor jel uykusu mu yok gazı mı var damla.. Böyle yetişyirdi:) acaba diyorum kendi kendimize eİyet mi ettik o da bebek bu da bebek:))
Güzel haberlerini bekliyorız canım:)) allah bir avazda kurtarsın heheh:))
Ben de resmlrr yeni açıldı evin tesmen havası değişmiş güle güle otur... Ben de şu siyah çerçeveli aynalardan istiyotum portmantomun kapaklarını öyle yapmak istiyorum ama daha üç beş sene eve dokunamam:))
Valla anacığımla evde oturayım daha iyi onlarla yplculuk yapacağıma heheh:))
Canım herhalde doğumgünler yaş aşıyorlar diye büyüme atağı geçiriyorşar bizim kız da aynı. Herkes yürüyor mu diye soruyor evet yürüyor ama hep kucakta hele akşam eşim işten gelince ikimiz de ayno anda kucağımıza alalım syiyor birimizden vazgeçmiyor ki wc ye gidelim..
Herhalde yaşdönümleri diye canım ya.. Buna inanmak istiyorum:)
Bir şeyxikler olöaz canım onların deris vs taze daha. Olsa bile kendini yeniler. Bebeklerde yanık kesik izi kalmıyor mesela çoğunlukla.:
Tel olmayınca el kol yokmuş gibi di öi:))
Valla biz de ayrılamazdık hep milley laf ederdi size ne yahu bebek bizim bebeğimiz:)) nir daha ne zaman süt kokulu bebe göreceğiz:) derdik.. Bir de başından ayrıldak mutlaka bir şey denerlerdi saçma dapan korkumuza bırakamazdık:))
Hey gidi.. Şimdi ikinci bebeği doğru bırakıp kuaföre giserim hehalde:))
Bizim magnet ve takvimler güzel ama açacaklar açmıyor ona gerek yolmış bence. İnş tuğba nın öagnetlet de yetişmiştir..
Aminn cümle evlatlara inş. Ben de öyle.. Hep hayalimdeki gibi bir doğum tapmıştım bebeğim kucağımda odama çıtığımda camdan kocaman kocaman kar yağıyotdu şimdi de öyle:) bir de merve doğurduktan sonra bendoğururum diyordum ne alakayda kendimi ona endekslemiştim öyle de oldu gerçekten:) çok güzsl günlerdi :)
Misafirler için de allah yardımcın olsun..
Hoşgeldin canım:) evde kutlayacaksan konsept belirle tengini belirle ona göre öalzemeler
Pasta çerçeve hefiyelik aldın mı tamamdır:))
Bizde de kv se upuslu oluyor bebek çılınca çığlık çığlığahemen geri gidp evlerne giresmiz geliyor:))
HoşbuldumRenk olarak sıradan ama pembe düşünüyorum malzemeleride daha almadım neler tavsiye edersiniz
Eki Görüntüle 1734116 Eki Görüntüle 1734117 Eki Görüntüle 1734118 Eki Görüntüle 1734119 Eki Görüntüle 1734123 Eki Görüntüle 1734124 Eki Görüntüle 1734125 Eki Görüntüle 1734127 Eki Görüntüle 1734129 mutlu pazarlarrr annelerrr
cok yogun bir hafta gecirdim arkadaslar ama dogum gunu hazirligi degil onun oncesi salonumu elden gecirdim,koltuklarima yeni koltuk kilifi diktirdim ,bu sefer kahve fon perdelerim yakismadi onlari cikardim ,uygun fiyata linens te masa ortusu gordum uclarina kornis ucu taktim hopp oldumu sana yeni fon perde iste :))) sonra ne zamndir aklim hep ayna duvarlardaydi,cogu evde goruyordum cok begeniyordum fiyat aldim en dusuk 1500 dediler o fiyata esim yaptirmazdi sonra bi baktim ikeada uygun fiyata ayna gordum belki onun yerini tutmazdi ama dun gece 2 ye kdr esimle yaptik az biyere yetmedi eksik almisiz tamalrix artik onuda,ev inanilmaz degisti icime sindi en azindan ,,bu hafta artik d gunu eksiklerime devam ederim gerci cok ta eksik birswy de kalmadi,pastanin figurunu simdiden yaptim o dondu pastaya yapismak icin bekliyor kenarda,hediyelik magnetlerim stickerlarim geldi sanirim partiye haziriz Allah izin verirse 22 si cunaya geldigi icin cmt aksami dusunduk bakalim kismet artik,hee resimleri atiyorum onceki ve sonraki hallerini
Canım geçmiş olsun hamile olduğunu okudum hayırlı olsun diyememiştim, kimyasal demek, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çabuk atlatırsın bir yavrun var annesi kardeşi vakti gelince sağlıkla gelir inşallah.Slm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecialhihami yosun6 Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.
Slm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecialhihami yosun6 Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.
Nerde doğum yapacaksın sorusu banada çok soruluyordu:) dediğin gibi sanki onlar zorluk çekecekler:₺)Günaydın anneler...
Kızım gece 1'drn önce yatmaz oldu ve yarım saayye çığlık öığlığa kalkıyor. Herhalde büyüme atağı geçiritpr biraz da üşüttük sanırım..
Asla ayakta sallanmazdı hep kollarımızda yürüce ama hece uaynınca üç gecedir ayakta sallıyorum. Dün daha fenaydı babası konuşa konuşa yüzüstü kollarında yeni bebek gibi gezdirdi.
Biz dr mısır patlatacaktık göya ama gece 3-4 uyumamıştık mahvolduk.. Herhalde yaşdönümleri büyüme atağı diyoruz biz..
İst un ennn büyük kardanadamını yaptık çok güzdl oldu:) yanına bisiklet bile koyduk atkısı gözleri süpürgesi her şeyi var. Kızımı da kara attık ama o zaman çığlığı bastı Halbuki kış bebesi alışması lazım)
Şimdiden sülalelerde ikinci bebeği nerde doğuracağımı konuşuyorlar. Yok orası olmaz yok burası şöyle.. Biz hiçbir şey demiyoruz. Sanki kendileri doğuracak ya da maddi manevi Zorluk çekecdk ya da doğumdan sonra gelip bana bakacaklar sanki.. Hayatımızda zerra yararı olmamış insanlar şimdi kalkıp bizi düşünüyorlar göya:))
Canım benim bi lafım vardır insanlara değerinden fazla değer vermeyeceksin senin yazdıklarından anlıyorumki kv görümceler bit olmuş seni dışlıyorlar benimlilerde öyle yapıyorlar görümcem hamileymiş 2 3 ay olmuş ben yeni duyuyorum çok sinir oldum üstelik eşi tam bana söylüyordu engelledi bide mazeet uydurduki sormayı..Günaydın hanımlar bende sizi çok özledim tablette oğlanı sallarken girebiliyordum o da kafayı yedi fotoları yedekliyim formatlıycam şimdi:) pc açtım ama çok sürmez geldi benim siyam ikizim:) hamileler var doğumgününü yapanlar var inşallah topluca bakıcam geçmişe bakmazsam çatlarım:) bensiz ne kaynattınız görmem lazım:) ben çok ama çok asabi oldum kendimle savaş halindeyim ya sabır diye diye dolanıyorum sakin ol eflal kimse için çocuklara kızma ev işi için kaynana için koca için değmez diyorum, eşimle tam düzelmeye başladık kaynanamgille sorun var kızlar bir aydır gelip gitmiyoruz ben gitmiyorum kv de de bana tavırlı gelmiyor gelmesin Allah a havale ettim onu kızlarını, bana kazık atan atana kendimi uyanık sanırdım salağın önde gideniymişim güzel kullanılıyormuşum, hani eltim var ya bebeğine iyi bakmıyor dediğim hepsi kv min abartmaları çıktı eltim bana gelip dert yanıyor ağlıyor tabi ben artık temkinliyim güvenim kalmadı kimseye, eltime resmen kaynanalık yapıyormuş kadın o kadar sinirliyim ki, kendime özellikle kv me uyup onun arkasından konuştuğum için, kapıyı açmayınca kv anahtarla giriyormuş o kadarını diyeyim size.
Sizlerden dua istiyorum ne olur unutmayın bir an önce bu evden hayırlısıyla taşınalım, eşim haklı olduğumu biliyor ama sen idare et diyor bana bense annesigile hesap sormasını bistiyorum.
Doğumgünü aksilik çıkmaz erinmezsem tatilde yapmayı düşünüyorum abi kardeş olarak:) gamzenın yaptığı gibi, keyfekeder saatler sitesi beni cezbetti:) bakalım hayırlısı.
Canım elektirikli soba ike kurutanilirsin şuan tek çözüm bu gibi gözüküyor..Hanımlar birde bir konuda fikrinizi almam lazım, yatak odam küflendi malum yine ve soğuk oluyor ön odalara göre bende bir sinirle beşiği oturma odasına aldım gece orda yatıyorum eşim yarı oda da yarı yatak odasında nöbetleşe bakıyoruz işin açığı ben gidip yatak odasına uyurken o oturma odasına bakıyor oğlana sonra ben bakıyorum o gidiyor ama bu durum canımı sıkıyor böyle iyice kopucaz diyorum, aslında büyüğüde oturma odasına alayım diyorum ama birbirlerinin sesine uyanıyorlar, dün gece mesela hem küçük ağladı durdu hem büyük bir ben ona baktım bir babası değiş tokuş edip durduk yani, bu durumda beşiği geri yatak odasına geçirmeye karar verdim ama işte küf olayı var arada kaldım, akıl verin bana ne yapayım, kışın geçici dönem diyorum sonra da alışılıyor böyle böyle ayrı yatılmaya
harf tablaşarı var canım ama biraz pahalılar galiba..@minione şeker hamuru migrosta var demiştin her renk oluyor mu? Bende yapabilirmiyim ki:) balon olsun diyorum konsept kararsızım büyük oğlum minyon seviyor angry bird de seviyor ama küçüğede uydurmam lazım, düz pastanın üstüne balon yapmak daha kolay olur benim için:) seninki gibi figürlü yapamam ben ama düz keser yaparım yapıştırma gibi yani anlatabildim mi ki:) harfler nasıl oluyor birde?
Ben açacak yapmıyacağım canım ..Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sonuç ne oldu? Bizi bilgilendir..
Facebook değil ama instagramım olaydı ah ah:)) eklicem canım fotoları. Çok mutlu oldu foto çekiyorduk sevinç çığlıkları arınca hemen herkes videoya döndü:)) darısı sizin başınıza.. Benim eşim de artık beni karıştırma diyor hahaha:))
Biz suluğu yanımızda taşıyoruz su bulamazsak diye. Bardak gibi kapağını açıp içiriyoruz yolda dışarıda vs. Yine iş görüyor yani..
Çok geçmiş olsun canım yüm yorgunluklar üst üste gelmiş.. Doğumgünü çıkmadan da kolay kolay dinlenemiyor insan.. Gözünüz aydın bu arada..
Teşekkür ederiz canım:) tüm bebeklerin inş:)) evet eklicem inş..
Amin canım çok sağol. Gönderdiğin şalı taktım herkes çok beğendi:) bunu bile dşünmğşsün dediler sayende iltifat aldım sağolasın:)) ellerne sağlık tekrardan..
Bizim doktor diş o kdr ateş yapmaz diyor ama bence yapıyor. Bir de ilaca rağmen inatla uükseliyorsa ve mikrop yoksa ilaç verme ama temkinli bekle. Ilık su ile duş havalandırılmış oda vs üstünü hafiflet.. 39.9 u gördükten sonra dişmeye başlıyor böyle inatçı ateşler.. Müdahale ettikçe de bir türlü terk edpgitmiyor vücudu.. Çok geçmiş olsun..
Eşin ayıp etmiş ağlayıp zırlayıp duran sen değilsin el kadar bebek. Ben geneldr bir yere gittil mi hemen çocupu yere salmıyorım kucağımda tutuyorım o alışana kadar zaten sonra kendi kaçmak istiyor. Ama alışor illaki. Benim kızım da eniştemi gördü öü çığlık atıyordu şimdi en çok onu seviyor:)) tabi afam emekli oldum diye sakal bırakmıştı onları kesmek zorunda kaldı:)))
Amin canım tüm evlatlar inş..
1 yaş üstü kilo alınması brklenmiyor zaten beebeklerden. Dr sağlık pcağı vs bir şey demiyor mu?bence kendi kendine takviye düşünme. Artık kilo çnemşi değil bu saatten sonra..
Allah yardımcın olsun canım.. Hasta huysuz bebek anneyi bedenen de yoruyor kalben de mahvediyor çok zor
Bende hiç kullanmadım ama bir arkadaşım bebeği ağlıyot mu sakinleştirici diş mi çıkatıyor jel uykusu mu yok gazı mı var damla.. Böyle yetişyirdi:) acaba diyorum kendi kendimize eİyet mi ettik o da bebek bu da bebek:))
Güzel haberlerini bekliyorız canım:)) allah bir avazda kurtarsın heheh:))
Ben de resmlrr yeni açıldı evin tesmen havası değişmiş güle güle otur... Ben de şu siyah çerçeveli aynalardan istiyotum portmantomun kapaklarını öyle yapmak istiyorum ama daha üç beş sene eve dokunamam:))
Valla anacığımla evde oturayım daha iyi onlarla yplculuk yapacağıma heheh:))
Canım herhalde doğumgünler yaş aşıyorlar diye büyüme atağı geçiriyorşar bizim kız da aynı. Herkes yürüyor mu diye soruyor evet yürüyor ama hep kucakta hele akşam eşim işten gelince ikimiz de ayno anda kucağımıza alalım syiyor birimizden vazgeçmiyor ki wc ye gidelim..
Herhalde yaşdönümleri diye canım ya.. Buna inanmak istiyorum:)
Bir şeyxikler olöaz canım onların deris vs taze daha. Olsa bile kendini yeniler. Bebeklerde yanık kesik izi kalmıyor mesela çoğunlukla.:
Tel olmayınca el kol yokmuş gibi di öi:))
Valla biz de ayrılamazdık hep milley laf ederdi size ne yahu bebek bizim bebeğimiz:)) nir daha ne zaman süt kokulu bebe göreceğiz:) derdik.. Bir de başından ayrıldak mutlaka bir şey denerlerdi saçma dapan korkumuza bırakamazdık:))
Hey gidi.. Şimdi ikinci bebeği doğru bırakıp kuaföre giserim hehalde:))
Bizim magnet ve takvimler güzel ama açacaklar açmıyor ona gerek yolmış bence. İnş tuğba nın öagnetlet de yetişmiştir..
Aminn cümle evlatlara inş. Ben de öyle.. Hep hayalimdeki gibi bir doğum tapmıştım bebeğim kucağımda odama çıtığımda camdan kocaman kocaman kar yağıyotdu şimdi de öyle:) bir de merve doğurduktan sonra bendoğururum diyordum ne alakayda kendimi ona endekslemiştim öyle de oldu gerçekten:) çok güzsl günlerdi :)
Misafirler için de allah yardımcın olsun..
Hoşgeldin canım:) evde kutlayacaksan konsept belirle tengini belirle ona göre öalzemeler
Pasta çerçeve hefiyelik aldın mı tamamdır:))
Bizde de kv se upuslu oluyor bebek çılınca çığlık çığlığahemen geri gidp evlerne giresmiz geliyor:))
mama sandalyesi süslemek hahaha güzelmiş böyle güzel fikirlerinizi paylaşın bizede fikir oluyor nizim konseptiöizde araba ama tabak bardakları 1 yaş aldım ortaya karışık biley yapıcağız artık:))Ok düz pembe mi yoksa hello kitty vs böyşe nir şey mi.
Kullanat ya da ğarti malzemeler satan yerlerden
Pembe tabak çanak bardak peçete masa örtüsü tül balon al. İyi ki doğdun banneri al. Fotoğraf çerçevesi al. Fırfır süslersen al. Bir yaş doğumgünü parti malzemesi dersen çıkar her şey zaten. İstediklerini de sepete ekle.
Bu birqz zevk zaman ve bütçe işi. Ben uğraşırım hevesim var diyen abarttıkça abartıyor işte:))
Mama sandalyesini bile süsledik ki hiç oturmaz mama önlüğü yaptık vs.
Bir de birli mum ve pasta aldın mı tamamdır rn basitinden:)
İyiki de yazdın canmım ben bana bir gelene on değil yüz adım giderim öyle bir insanım çevremde kv görümce konusunda sıkıntı çekmeyen yoktu benimkilerde gerçekten iyiydi ama iyilik kötülük karşılıklı ben onlar bana iyi davrandığı için çok verici oldum hata ettim çünkü beni herkes uyardı bende olsun dedim iyilikten ne olacak Allah görüyor ya, evet ALlah her leyi görüyor ama insan yinede kırılıyormuş hem de çok nefis işte istiyor ki yaptığın iyiliklerin karşılığı minnet olsun, benim kv gelip zor günümde benim işimi yaptı evet ama inan ben onu annem gibi sevdim saydım hatt burda hep yazdım annemin yapmadığını yapıyor diye yücellttim, bende kp karşı onu çok korudum nereye gitmek istese sayemde gitti ben alıştırdım kp, çocukları bir gün hediye almamış ben hep aldım, kızları oğulları bir gün babalarına karşı savunmadı be kadını ezdirmedim korudum, eşim saygısız konuşursu eşime çok kızdım güzel konuş diye neler neler buraya yazsam çok uzun olur basit örnekler bunlar, birde onların bütün akrabalarına kv mi vs. hep yücellttim hep Allah razı olsun dedim, bu binadan gidip onların sesini soluğunu her gün duymayınca ben huzurlu olucam, maalesef babam gibiyim ben kötü dediğime bir daha iyi diyememNerde doğum yapacaksın sorusu banada çok soruluyordu:) dediğin gibi sanki onlar zorluk çekecekler:₺)
Serrayı kara çıkarmakla ne iyi etmişsiniz bende hep kar yağsın çıkıcam derdim aptall kafsm kar eridikten sonra aklım başıma geldi:)
Canım benim bi lafım vardır insanlara değerinden fazla değer vermeyeceksin senin yazdıklarından anlıyorumki kv görümceler bit olmuş seni dışlıyorlar benimlilerde öyle yapıyorlar görümcem hamileymiş 2 3 ay olmuş ben yeni duyuyorum çok sinir oldum üstelik eşi tam bana söylüyordu engelledi bide mazeet uydurduki sormayı..
Benim eşimin yiğeni ramaxının son günlerinde hamile kalmıştı ve samimi olduğumuz için ilk ben duydum bayramdada görümce doydu bana dönüp sen biliyordunda bize söylemedin diye söylendi bunun üzerine bana siz x in hamileliğini sakladınız bende ondan söylemedim dedi..
Ben koptum banane senin ve x in hamileliğinden dedim allah 10 tane daha versin ister söyle ister söyleme dedim bana hiçyir ama yaptığın hoş bişey değil dedim tavır koydum sonra bikaç gün geçiyor yekrar aradı beni işte x in annesi bu söylediklerimi duymasın üxülütmş falandı fistandı brn yine koptum ben sizin dedikoducunuzmuyım dedim ben ne x le konuşmuşum nede söylerim beni ilgilendirmez dedim bana 2 hün önce x söyleme onlar benden sakladı diyen görümcek iki gün sonra araları bozulmasın diye işte söz geçerse söyle dedi şimdi eflalcım niye yazdım bunları uzun oldu ama ben evlendiğim günden beri biz böylryiz beni hep dışlıyorlar ama onları takmıyorum senda takma evine öutluluğuna çocuklarına bak kimse için o tatlı canını sıkma değmezler
Canım elektirikli soba ike kurutanilirsin şuan tek çözüm bu gibi gözüküyor..
harf tablaşarı var canım ama biraz pahalılar galiba..
Ben açacak yapmıyacağım canım ..
Canım srn bebeğinin başından ayrılmıyorsan seni takdir ederim ama eltimi asla çünkü kız erkek ayrımı yapıyor bunu yazarken oğlum hapşurdu:) demekki doğru düşünüyormuşum kızlarını görsen sabahları kalkığ doğru dürüst kahvaltı vermezdi onlara 2 hafta geçerdi öyle banyo yaptırırdı ve daha neler neler anlatsam roman olur biz oraya gittik onu görmedik bunu ben yapmış olsam arkamdan neler neler söylerdi gelip bebeğimi ortalığa çıkarırdı anşatılacak gibi bişey değil onunki..
mama sandalyesi süslemek hahaha güzelmiş böyle güzel fikirlerinizi paylaşın bizede fikir oluyor nizim konseptiöizde araba ama tabak bardakları 1 yaş aldım ortaya karışık biley yapıcağız artık:))
aynen canım annelik pimpirikli yasam Allah saklasin en ufak kansizlik kanser zannedip ağlar insan anne oluncaYok canım kanamadı. Sadece şişti ve morardı. Teşekkür ederim. İnsan anne olunca çok evhamlı oluyormuş.
soğuk mu orası canimYine gittik kvlere oğlum hasta gibi çok mızmız uyutuyorum tekrar uyanıyornezman oraya gitsem oğlum hasta oluyor
wawww demek sende 3.düşünenlerdrnsin coook şaşırdım..katiliyorum oldukça yapasin geliyor o duyguyu tekrar yasmak için ahmeti sevdikce çok ozluycem bu halleri diyorum emin ol ilk çocukta insan sevgi acisindan nasıl sevdigini unutuyor ama ikide öyle olmuyor ustalasip daha çok seviyorsunİnş canım olmasada eşim ara koymak istemiyor gidip yapıcaz bende istiyorum iki tane peşpeşe olsun allah nasip edetse tabi üçüncüyüde bikaç sene ara koyarım artık:)
Elti sanıyoki ben o öyle yapınca ben kıskanırım ama benim öyle kıskanma gibi bi huyum yok elhamdulillah benimde var olmasaydıda allaha şükür ederdim çocuğum olmadığı zaman şimdiki gibi çocuk istemiyordum ben şimdi daha çok istiyorum insan tadını alınca bidaha istiyor:)
Hani evlenirsin ya ahh diyorsun keşke bidaha evlensem şöyle böyle yaparım şimdi bendede o duygu var inş allah nasip eder..
yok artik eflal ya kadına bak acaba elton nasıl dayandi sende boşa doldun kıza karşı insan bazen kendi kendine gaza geliyor isteGünaydın hanımlar bende sizi çok özledim tablette oğlanı sallarken girebiliyordum o da kafayı yedi fotoları yedekliyim formatlıycam şimdi:) pc açtım ama çok sürmez geldi benim siyam ikizim:) hamileler var doğumgününü yapanlar var inşallah topluca bakıcam geçmişe bakmazsam çatlarım:) bensiz ne kaynattınız görmem lazım:) ben çok ama çok asabi oldum kendimle savaş halindeyim ya sabır diye diye dolanıyorum sakin ol eflal kimse için çocuklara kızma ev işi için kaynana için koca için değmez diyorum, eşimle tam düzelmeye başladık kaynanamgille sorun var kızlar bir aydır gelip gitmiyoruz ben gitmiyorum kv de de bana tavırlı gelmiyor gelmesin Allah a havale ettim onu kızlarını, bana kazık atan atana kendimi uyanık sanırdım salağın önde gideniymişim güzel kullanılıyormuşum, hani eltim var ya bebeğine iyi bakmıyor dediğim hepsi kv min abartmaları çıktı eltim bana gelip dert yanıyor ağlıyor tabi ben artık temkinliyim güvenim kalmadı kimseye, eltime resmen kaynanalık yapıyormuş kadın o kadar sinirliyim ki, kendime özellikle kv me uyup onun arkasından konuştuğum için, kapıyı açmayınca kv anahtarla giriyormuş o kadarını diyeyim size.
Sizlerden dua istiyorum ne olur unutmayın bir an önce bu evden hayırlısıyla taşınalım, eşim haklı olduğumu biliyor ama sen idare et diyor bana bense annesigile hesap sormasını istiyorum.
Doğumgünü aksilik çıkmaz erinmezsem tatilde yapmayı düşünüyorum abi kardeş olarak:) gamzenın yaptığı gibi, keyfekeder saatler sitesi beni cezbetti:) bakalım hayırlısı.
canım aynınım ah bu yıl bizde var ne yaptıysak çözüm bulamadik ahmet yanında sabah kadar meme ağızda ipek yanında yatakta yatak büyük Allahtan esim isyan etti sonunda ipek çok.deli yatiyor habire ayagi babasinin yuzunde en sonunda çocuk odasına kaçtı ben sitem ediyorum bu sefer geliyor gece 2 gibi ben git diyorum sabah 6.45 evden çıkıyor adam ipeği yatagina yatirsam tulum giymiyor ustunu açıyor gece bağırıyor of of biz yaza kadar idare edelim dedik aslında yatağında yatiyordu ah şu davulcular ramazanda korktu kapimizin önünü inlettilerHanımlar birde bir konuda fikrinizi almam lazım, yatak odam küflendi malum yine ve soğuk oluyor ön odalara göre bende bir sinirle beşiği oturma odasına aldım gece orda yatıyorum eşim yarı oda da yarı yatak odasında nöbetleşe bakıyoruz işin açığı ben gidip yatak odasına uyurken o oturma odasına bakıyor oğlana sonra ben bakıyorum o gidiyor ama bu durum canımı sıkıyor böyle iyice kopucaz diyorum, aslında büyüğüde oturma odasına alayım diyorum ama birbirlerinin sesine uyanıyorlar, dün gece mesela hem küçük ağladı durdu hem büyük bir ben ona baktım bir babası değiş tokuş edip durduk yani, bu durumda beşiği geri yatak odasına geçirmeye karar verdim ama işte küf olayı var arada kaldım, akıl verin bana ne yapayım, kışın geçici dönem diyorum sonra da alışılıyor böyle böyle ayrı yatılmaya
canım neresindensin bende ankaradan im...hazirlarsin eminim çok güzel şeyler yapan yerler var vaktin varsa bu taraflarda isen bi kaç yer tavsiye edeyimHoşbuldum :) 14 ocak doğumlu. İnşallah güzel şeyler hazırlamak istiyorum ankaradanım
uçaklar güzel canım iki erkekimeya benim kafam karıştı doğum günü teması bilmem nefotomagnetle keyfekedersaatlerimi birleştirmeye çalışıyorum keyfekedersaatlerimde balon teması yok, fotomagnetten bir magnet alıcam aslında birde sadece eşimle bana anahtarlık Amerikan servis vs., bir tek magnet dağıtıcam yani, ne yapsam bilemedim
gökkuşağı mı yapsam, küçük adam konsepti var, uçaklar olabilir
canım cook geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versin vardır bi hayır oglusuna sarıl inş zaman ind adıgüzel.kardeş gelecekyirSlm anneler nasılsınız yeni yeni toparlayamıyorum ben allaha şükür oğlum var yoksa çok daha zor olurdu. Dün tekrar kan vermeye gittim bu sefer hcg 5 çıktı kimyasal gebelerimmiş.2 hafta sonra tekrar kan vermeye gidicem. Sonrası inanılmaz ağrılı bi regl oldu. Artık en az 1 yıl düşünmüyoruz bebek hayırlısı. I imspecialhihami yosun6 Pinking Tree sağolun kızlar desteğiniz için allah razı olsun. Öpüyorum hepinizi.
ah canım ya kıyamam kuzuya anne olarak insan çok kötü hissediyor çok korkuyor o çaresizlik anını anlıyorum, şimdi nasıl kuzu?Berbat bi geceden sonra günaydın
Oğlum gece çok huysuzdu eşim onu susturmak için uatağın üstünde oyun oynuyorlardı bende bulaşıkları topluyordum oyun oynarken kendisini eşimin ğstünden yere etmış çok kötü düştü oğlum dünde başını duvara çarpmıştı bunu demekten sıkıldım ama nezaman kvlere gitsrm dönüşte başına bi kaza geliyor oğlumun çok hasetler ben böyle birşey görmedim