2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynen canım annelik pimpirikli yasam Allah saklasin en ufak kansizlik kanser zannedip ağlar insan anne olunca:KK43:

soğuk mu orası canim

wawww demek sende 3.düşünenlerdrnsin coook şaşırdım..katiliyorum oldukça yapasin geliyor o duyguyu tekrar yasmak için ahmeti sevdikce çok ozluycem bu halleri diyorum emin ol ilk çocukta insan sevgi acisindan nasıl sevdigini unutuyor ama ikide öyle olmuyor ustalasip daha çok seviyorsun

yok artik eflal ya kadına bak acaba elton nasıl dayandi sende boşa doldun kıza karşı insan bazen kendi kendine gaza geliyor iste:KK66: boşver herkes hakettigini bulur kaynananda sonunda gerçek yüzünü gostermis eltine senin arkadan ne diyordu acaba sana öyle diyen..bu arada canim esin hesap soramaz sadece haklisin diyorsa yeter hic üstüne gitme bizimki bile hic bisey olmadigi halde iyiki ayni yerde değiliz hanginizi savunurdum ne zor diyor

canım aynınım ah bu yıl bizde var ne yaptıysak çözüm bulamadik ahmet yanında sabah kadar meme ağızda ipek yanında yatakta yatak büyük Allahtan esim isyan etti sonunda ipek çok.deli yatiyor habire ayagi babasinin yuzunde en sonunda çocuk odasına kaçtı ben sitem ediyorum bu sefer geliyor gece 2 gibi ben git diyorum sabah 6.45 evden çıkıyor adam ipeği yatagina yatirsam tulum giymiyor ustunu açıyor gece bağırıyor of of biz yaza kadar idare edelim dedik aslında yatağında yatiyordu ah şu davulcular ramazanda korktu kapimizin önünü inlettiler

canım neresindensin bende ankaradan im...hazirlarsin eminim çok güzel şeyler yapan yerler var vaktin varsa bu taraflarda isen bi kaç yer tavsiye edeyim

uçaklar güzel canım iki erkekime:KK60:

canım cook geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versin vardır bi hayır oglusuna sarıl inş zaman ind adıgüzel.kardeş gelecekyir:KK19:
Yok canım sıcaktı ama etrafmikrop yuvasıydı kp peşpeşe sigara içen biri oğlumu çok öpüyordu evde 5 oda var bi odayı ısıtıyorlar yaklaşık on kişi o odaya doluşuyorlar bide havasız kalıyordu oda ben öyle fenalık geçiriyorum oğlumuda habire öpüyorlar:KK43:
ah canım ya kıyamam kuzuya anne olarak insan çok kötü hissediyor çok korkuyor o çaresizlik anını anlıyorum, şimdi nasıl kuzu?
iyi şimdi canım çok fena düştü rengi sapsarı oldu babası ondan kötü oldu bende ikisini toparlamakla uğraşıyordum bi yandan oğlumu sustururken eşimi bi yandanda toparlıyordum böyle durumlarda çok kötü oluyor suçluluk duyuyor...

aynen canım annelik pimpirikli yasam Allah saklasin en ufak kansizlik kanser zannedip ağlar insan anne olunca:KK43:

soğuk mu orası canim

wawww demek sende 3.düşünenlerdrnsin coook şaşırdım..katiliyorum oldukça yapasin geliyor o duyguyu tekrar yasmak için ahmeti sevdikce çok ozluycem bu halleri diyorum emin ol ilk çocukta insan sevgi acisindan nasıl sevdigini unutuyor ama ikide öyle olmuyor ustalasip daha çok seviyorsun

yok artik eflal ya kadına bak acaba elton nasıl dayandi sende boşa doldun kıza karşı insan bazen kendi kendine gaza geliyor iste:KK66: boşver herkes hakettigini bulur kaynananda sonunda gerçek yüzünü gostermis eltine senin arkadan ne diyordu acaba sana öyle diyen..bu arada canim esin hesap soramaz sadece haklisin diyorsa yeter hic üstüne gitme bizimki bile hic bisey olmadigi halde iyiki ayni yerde değiliz hanginizi savunurdum ne zor diyor

canım aynınım ah bu yıl bizde var ne yaptıysak çözüm bulamadik ahmet yanında sabah kadar meme ağızda ipek yanında yatakta yatak büyük Allahtan esim isyan etti sonunda ipek çok.deli yatiyor habire ayagi babasinin yuzunde en sonunda çocuk odasına kaçtı ben sitem ediyorum bu sefer geliyor gece 2 gibi ben git diyorum sabah 6.45 evden çıkıyor adam ipeği yatagina yatirsam tulum giymiyor ustunu açıyor gece bağırıyor of of biz yaza kadar idare edelim dedik aslında yatağında yatiyordu ah şu davulcular ramazanda korktu kapimizin önünü inlettiler

canım neresindensin bende ankaradan im...hazirlarsin eminim çok güzel şeyler yapan yerler var vaktin varsa bu taraflarda isen bi kaç yer tavsiye edeyim

uçaklar güzel canım iki erkekime:KK60:

canım cook geçmiş olsun kuzum Allah hayırlısını versin vardır bi hayır oglusuna sarıl inş zaman ind adıgüzel.kardeş gelecekyir:KK19:

canım valla eltim son dönemlerde bana çok geliyor dertlenmeye ihtiyacı var demek ki, bende kızdım ona madem anahtarla girme huyu var niye sürgüyü çekmiyorsun dedim, eşi de annesini haklı bulduğu için kız bir şey yapamıyor bende eşin gelene kadar çek eşinin geldiği saate yakın aç sürgüyü dedim, çok sinir oldum ya eltim banyo yapıyormuş kv gili çağırmış oğlanı tutunda yapıyım diye iş var gelemeyiz demişler bu da koymuş çocuğu mama sandalyesine yanına almış banyoya, kv sen gir eve pat diye banyoya girmiş düşünsene ben olsam bağırırdım bu ben hallederim git diyebilmiş sadece, afedersin çüş yani.
eşim bir şey yapmıyorsa yapmasın ama niye selam vermedin diye bana yüzsüzlükte yapmasın, taşınmaya razı olacak başka çare yok

canım yazın çocuklarda alışmış olacak iyice bu sefer daha zorlanmazmıyız , emirin öyle merakı yok maşallah tulumu da çok seviyor, bizim yanımızda çok nadir yatar rahat edemez

uçaklar diyorsun bir artı aldı:)

Kar çok tatil olmadi aşıcılar gelecekmis erken gelirim inş kızımla dönünce kartopu oynayacagim siz verdim evde kalacak..ahmet te camdan izledi babeyyyy diyor cocuk sanirsin harranli:-)
bizim burda resmen tipi var tatil değil:)

emirin gözü çapaklanıyor çok fena dün öyle uyandı, bugün doktora götürücez bir baktım şimdi küçükte olmuş:KK43: göz nezlesi mi ki ilk kez başımıza geliyor:KK43:

Yok canım sıcaktı ama etrafmikrop yuvasıydı kp peşpeşe sigara içen biri oğlumu çok öpüyordu evde 5 oda var bi odayı ısıtıyorlar yaklaşık on kişi o odaya doluşuyorlar bide havasız kalıyordu oda ben öyle fenalık geçiriyorum oğlumuda habire öpüyorlar:KK43:
iyi şimdi canım çok fena düştü rengi sapsarı oldu babası ondan kötü oldu bende ikisini toparlamakla uğraşıyordum bi yandan oğlumu sustururken eşimi bi yandanda toparlıyordum böyle durumlarda çok kötü oluyor suçluluk duyuyor...
tabi canım düşüren çok suçlanıyor, şükür iyi şimdi

İyiki de yazdın canmım ben bana bir gelene on değil yüz adım giderim öyle bir insanım çevremde kv görümce konusunda sıkıntı çekmeyen yoktu benimkilerde gerçekten iyiydi ama iyilik kötülük karşılıklı ben onlar bana iyi davrandığı için çok verici oldum hata ettim çünkü beni herkes uyardı bende olsun dedim iyilikten ne olacak Allah görüyor ya, evet ALlah her leyi görüyor ama insan yinede kırılıyormuş hem de çok nefis işte istiyor ki yaptığın iyiliklerin karşılığı minnet olsun, benim kv gelip zor günümde benim işimi yaptı evet ama inan ben onu annem gibi sevdim saydım hatt burda hep yazdım annemin yapmadığını yapıyor diye yücellttim, bende kp karşı onu çok korudum nereye gitmek istese sayemde gitti ben alıştırdım kp, çocukları bir gün hediye almamış ben hep aldım, kızları oğulları bir gün babalarına karşı savunmadı be kadını ezdirmedim korudum, eşim saygısız konuşursu eşime çok kızdım güzel konuş diye neler neler buraya yazsam çok uzun olur basit örnekler bunlar, birde onların bütün akrabalarına kv mi vs. hep yücellttim hep Allah razı olsun dedim, bu binadan gidip onların sesini soluğunu her gün duymayınca ben huzurlu olucam, maalesef babam gibiyim ben kötü dediğime bir daha iyi diyemem:KK43:
Boş ver canım menfaat için yanında duracakşarsa hiç durmasınlar ben kv nin yanındayken benden iyi gelin yoktu ben ondan ayrıldım benden fesat pis kötü gelin olmadı ama olsun onlar kaybeder benim annem var yengeletim ablam kardeşlerim var babam var hep yanımdalar onlara ihtiyacım yok ki zaten onlarda bundan hoşnut değiller beni ailemden kıskanıyorlar senide allah kurtarsın o aprtmandan uzaklaşırsın inşallah seninde dediğin gibi allah hetşeyi görüyor..

Kızlar çok şükür bin şükür büyük paşamın videoları eski hafıza kartından çıktı epeydir aklımdaydı şimdi taktım telefona pc ye atıyorum, o kadar ağladım en çok videolara üzülmüştüm ilk adımı konuşmları :KK61::KK61:
ordan burdan derleye derleye epey fotosu birikti:KK61: tabi gidenler daha fazla olsun..

Boş ver canım menfaat için yanında duracakşarsa hiç durmasınlar ben kv nin yanındayken benden iyi gelin yoktu ben ondan ayrıldım benden fesat pis kötü gelin olmadı ama olsun onlar kaybeder benim annem var yengeletim ablam kardeşlerim var babam var hep yanımdalar onlara ihtiyacım yok ki zaten onlarda bundan hoşnut değiller beni ailemden kıskanıyorlar senide allah kurtarsın o aprtmandan uzaklaşırsın inşallah seninde dediğin gibi allah hetşeyi görüyor..
ah canım benim ailem yanımda değil ki babam annem onların beni böyle sahipsiz bırakmaları yüzünden böyleyim ya, babam haftasonu gittim kızım hava soğuk gelme diyor inan bizi düşündüğünden değil kombiyi yakmamak için.. bdv ye yazsam olay olur babamın halleri, annem desem o da ince düşünmez, napıyım annem babam onlar benim, dosta düşmana karşı ses etmiyorum.

bayıldım şahane olmuş o aynalardan bende yapmalıyım:) elinize sağlık
canımm benım çok saolasın,çok pahalıydı eflalim normalde 2000 bin lıra o kdrcık duvarı kaplatmak,saolsun ablam verdi fikri ikeada satılıyor,eşimi ikna ettim saolsun aldı cmt gecesi 1,5 saatte yapıştırdık,220 liraya gelmiş oldu

canım valla eltim son dönemlerde bana çok geliyor dertlenmeye ihtiyacı var demek ki, bende kızdım ona madem anahtarla girme huyu var niye sürgüyü çekmiyorsun dedim, eşi de annesini haklı bulduğu için kız bir şey yapamıyor bende eşin gelene kadar çek eşinin geldiği saate yakın aç sürgüyü dedim, çok sinir oldum ya eltim banyo yapıyormuş kv gili çağırmış oğlanı tutunda yapıyım diye iş var gelemeyiz demişler bu da koymuş çocuğu mama sandalyesine yanına almış banyoya, kv sen gir eve pat diye banyoya girmiş düşünsene ben olsam bağırırdım bu ben hallederim git diyebilmiş sadece, afedersin çüş yani.
eşim bir şey yapmıyorsa yapmasın ama niye selam vermedin diye bana yüzsüzlükte yapmasın, taşınmaya razı olacak başka çare yok

canım yazın çocuklarda alışmış olacak iyice bu sefer daha zorlanmazmıyız , emirin öyle merakı yok maşallah tulumu da çok seviyor, bizim yanımızda çok nadir yatar rahat edemez

uçaklar diyorsun bir artı aldı:)
Brnim büyük eltim aynı bu anlattıklarını yaşamış büyük eltim benim teyzemin kızı çok seviyorum onu ben 27 yaşındayım 27 yıldır evli ve kv deden çekiyor başına neler neler getirdiler önce evlat sahibi olmadın diye uğraştılar bi kızı var çok istediğine rqğmen oşmadı bidaha üzerine kuma getirttiler hayatını mahfettiler kaynımda dinliyordu onları sma şimdi dinlemiyor artık kumayada yol verdi eşimi çok seviyorum onu kaybedemem diye kumayı bıraktı bazen neler yaşadığını anlatıyor kafının piskolojisini bozmuşlar:KK43:

Elinize saglik canim harika olmus aynalar ve koltuklar
Figur de cok guzel olmus. Dogim gunu detaylarini merakla bekliyorum
canım benim çok teşekkür ederimm çok saol
aslında eskıden ayna yerine devasa sıkıcı bir tablom vardı 90*60 ebatında ,d günü afişini onun içine koyarm dıye yaptırmıştım :KK70: ama şimdi aynayamı yapıştırcam bilemedim,ufak tefek eksiklerim kaldı,havada buzz ist da,4 gündür hapisiz evde,eksiklerimide alamıyorum alsam hemen detayları paylaşıcam :KK66:

Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sonuç ne oldu? Bizi bilgilendir..

Facebook değil ama instagramım olaydı ah ah:)) eklicem canım fotoları. Çok mutlu oldu foto çekiyorduk sevinç çığlıkları arınca hemen herkes videoya döndü:)) darısı sizin başınıza.. Benim eşim de artık beni karıştırma diyor hahaha:))

Biz suluğu yanımızda taşıyoruz su bulamazsak diye. Bardak gibi kapağını açıp içiriyoruz yolda dışarıda vs. Yine iş görüyor yani..

Çok geçmiş olsun canım yüm yorgunluklar üst üste gelmiş.. Doğumgünü çıkmadan da kolay kolay dinlenemiyor insan.. Gözünüz aydın bu arada..

Teşekkür ederiz canım:) tüm bebeklerin inş:)) evet eklicem inş..

Amin canım çok sağol. Gönderdiğin şalı taktım herkes çok beğendi:) bunu bile dşünmğşsün dediler sayende iltifat aldım sağolasın:)) ellerne sağlık tekrardan..

Bizim doktor diş o kdr ateş yapmaz diyor ama bence yapıyor. Bir de ilaca rağmen inatla uükseliyorsa ve mikrop yoksa ilaç verme ama temkinli bekle. Ilık su ile duş havalandırılmış oda vs üstünü hafiflet.. 39.9 u gördükten sonra dişmeye başlıyor böyle inatçı ateşler.. Müdahale ettikçe de bir türlü terk edpgitmiyor vücudu.. Çok geçmiş olsun..

Eşin ayıp etmiş ağlayıp zırlayıp duran sen değilsin el kadar bebek. Ben geneldr bir yere gittil mi hemen çocupu yere salmıyorım kucağımda tutuyorım o alışana kadar zaten sonra kendi kaçmak istiyor. Ama alışor illaki. Benim kızım da eniştemi gördü öü çığlık atıyordu şimdi en çok onu seviyor:)) tabi afam emekli oldum diye sakal bırakmıştı onları kesmek zorunda kaldı:)))

Amin canım tüm evlatlar inş..

1 yaş üstü kilo alınması brklenmiyor zaten beebeklerden. Dr sağlık pcağı vs bir şey demiyor mu?bence kendi kendine takviye düşünme. Artık kilo çnemşi değil bu saatten sonra..

Allah yardımcın olsun canım.. Hasta huysuz bebek anneyi bedenen de yoruyor kalben de mahvediyor çok zor:KK43:

Bende hiç kullanmadım ama bir arkadaşım bebeği ağlıyot mu sakinleştirici diş mi çıkatıyor jel uykusu mu yok gazı mı var damla.. Böyle yetişyirdi:) acaba diyorum kendi kendimize eİyet mi ettik o da bebek bu da bebek:))

Güzel haberlerini bekliyorız canım:)) allah bir avazda kurtarsın heheh:))

Ben de resmlrr yeni açıldı evin tesmen havası değişmiş güle güle otur... Ben de şu siyah çerçeveli aynalardan istiyotum portmantomun kapaklarını öyle yapmak istiyorum ama daha üç beş sene eve dokunamam:))

Valla anacığımla evde oturayım daha iyi onlarla yplculuk yapacağıma heheh:))

Canım herhalde doğumgünler yaş aşıyorlar diye büyüme atağı geçiriyorşar bizim kız da aynı. Herkes yürüyor mu diye soruyor evet yürüyor ama hep kucakta hele akşam eşim işten gelince ikimiz de ayno anda kucağımıza alalım syiyor birimizden vazgeçmiyor ki wc ye gidelim..

Herhalde yaşdönümleri diye canım ya.. Buna inanmak istiyorum:)

Bir şeyxikler olöaz canım onların deris vs taze daha. Olsa bile kendini yeniler. Bebeklerde yanık kesik izi kalmıyor mesela çoğunlukla.:

Tel olmayınca el kol yokmuş gibi di öi:))
Valla biz de ayrılamazdık hep milley laf ederdi size ne yahu bebek bizim bebeğimiz:)) nir daha ne zaman süt kokulu bebe göreceğiz:) derdik.. Bir de başından ayrıldak mutlaka bir şey denerlerdi saçma dapan korkumuza bırakamazdık:))
Hey gidi.. Şimdi ikinci bebeği doğru bırakıp kuaföre giserim hehalde:))

Bizim magnet ve takvimler güzel ama açacaklar açmıyor ona gerek yolmış bence. İnş tuğba nın öagnetlet de yetişmiştir..

Aminn cümle evlatlara inş. Ben de öyle.. Hep hayalimdeki gibi bir doğum tapmıştım bebeğim kucağımda odama çıtığımda camdan kocaman kocaman kar yağıyotdu şimdi de öyle:) bir de merve doğurduktan sonra bendoğururum diyordum ne alakayda kendimi ona endekslemiştim öyle de oldu gerçekten:) çok güzsl günlerdi :)
Misafirler için de allah yardımcın olsun..

Hoşgeldin canım:) evde kutlayacaksan konsept belirle tengini belirle ona göre öalzemeler
Pasta çerçeve hefiyelik aldın mı tamamdır:))

Bizde de kv se upuslu oluyor bebek çılınca çığlık çığlığa:KK43: hemen geri gidp evlerne giresmiz geliyor:))
ayyy çok sevindimmm çokkk,ne güzelll beğenilmesine sevindimm,yaaa resimleri görmekk istiyoruzzzz çok merakk ediyorummm,serra nın elbisesini,süsü püsüü,ne zaman ekliceksinnn Larkin Larkin e kesinlikle katılıyorum :KK66:

canımm benım çok saolasın,çok pahalıydı eflalim normalde 2000 bin lıra o kdrcık duvarı kaplatmak,saolsun ablam verdi fikri ikeada satılıyor,eşimi ikna ettim saolsun aldı cmt gecesi 1,5 saatte yapıştırdık,220 liraya gelmiş oldu
canım süper olmuş gerçekten hem de kendi emeğin paha biçilmez:) kendi evim olunca taş duvar ve bu ayna inşallah istiyorum nasip olur belki bir gün:)
Brnim büyük eltim aynı bu anlattıklarını yaşamış büyük eltim benim teyzemin kızı çok seviyorum onu ben 27 yaşındayım 27 yıldır evli ve kv deden çekiyor başına neler neler getirdiler önce evlat sahibi olmadın diye uğraştılar bi kızı var çok istediğine rqğmen oşmadı bidaha üzerine kuma getirttiler hayatını mahfettiler kaynımda dinliyordu onları sma şimdi dinlemiyor artık kumayada yol verdi eşimi çok seviyorum onu kaybedemem diye kumayı bıraktı bazen neler yaşadığını anlatıyor kafının piskolojisini bozmuşlar:KK43:

ayy yazık ya nasıl insanlar var pes dedim üzüldüm eltine gerçekten:KK43:

Berbat bi geceden sonra günaydın:KK43:
Oğlum gece çok huysuzdu eşim onu susturmak için uatağın üstünde oyun oynuyorlardı bende bulaşıkları topluyordum oyun oynarken kendisini eşimin ğstünden yere etmış çok kötü düştü oğlum dünde başını duvara çarpmıştı bunu demekten sıkıldım ama nezaman kvlere gitsrm dönüşte başına bi kaza geliyor oğlumun çok hasetler ben böyle birşey görmedim:KK43:
Geçmiş olsun canım Allah hasetleri ıslah etsin:KK62:

minione minione şeker hamuru migrosta var demiştin her renk oluyor mu? Bende yapabilirmiyim ki:) balon olsun diyorum konsept kararsızım büyük oğlum minyon seviyor angry bird de seviyor ama küçüğede uydurmam lazım, düz pastanın üstüne balon yapmak daha kolay olur benim için:) seninki gibi figürlü yapamam ben ama düz keser yaparım yapıştırma gibi yani anlatabildim mi ki:) harfler nasıl oluyor birde?
tatlım elbette yaparsın ya,sen benm tanıdığım en becerikli hatunsun
migrosda var pembe mavı beyaz gördüm ama sizin şehırde varmı bilemedim,tarifi aslında şeker hamurun zor diğil,netten bulup kendin yapabılırsın sen becerikli hatunsun :KK66:
birde şeker hamuruyla pasta nasıl kaplanır diye vıdeo var onuda izledinmi tamam dır
figüre gelince zaten hiçbiri yenmiyor hepsinin amacı aynı maksat fotoda güzel çıksın :KK70: sonra hepsi çöpee hatta çoğu kımse şeker hamurlu pasta bıle yemez sıyırıp atarlar,hanı kısmetse ben kendım yapcam ya,ablam hatta ıkı pasta al,biri mutfakta olsun yaşlılara ona koyarız gençlere hamurludan demişti mantığımada uydu yani,mrssüperfine nın dediği gibi al oyuncak kucuk objelerı bıle koy pastanın ustune nolcak ki tatlımm,ama yok el becerimle bir şey yapcam diyorsan,aslında eflalim bime çok gzl 3 lıra şeker hamuru kesme aparatları gelmişti,sende kar temasını seçebilirsin,kar şeklınde kalıpla keserdin,olabılırdi guzel,harflere gelınce ben kalıp aldım onlarla yazdım,dedım lazım olur kendıme seneye Allah ömür verirse,sevgililer gününe belki yaparım :KK70: oğlumla olan sevgim için :KK70:
dur bak sana bizim süperman temamızla ilgili pasta yapımı atayım çok zevkli seyretmesi bile

bu arada küften bahsetmişsin cnm bizim evde salonumda,yatak odamda banyomda farkettik,çok üüzüldüm görünce çünkü küflü evde çocuklar astım olurmuş diye duydum :KK43: gerçi siliyormuşsun sen ama ben araştırınca öğrendim ç suyuyla silip ardından suru suyla sildim,mesala salonu bır gece camlarını açık bıraktık kullanmadım o odayı,süreklı cam açıp evı havalandırcakmışız malum kış ayı haklısın bu soğukta cam açmak ne mümkün,duvarlar soğuk ev sıcak malum terleme oluyorve sonunda küf oluyor :KK43: dış cephemız bizim yok,bu yaz olacakmış artık yaza kdr sabredıcem sonra içten sıvayla boyatırız komple evı diyorum böyle düşündüm şimdilik canım bakalım kısmet

canım süper olmuş gerçekten hem de kendi emeğin paha biçilmez:) kendi evim olunca taş duvar ve bu ayna inşallah istiyorum nasip olur belki bir gün:)

ayy yazık ya nasıl insanlar var pes dedim üzüldüm eltine gerçekten:KK43:
inşallah canım Allah gönlünün tüm muradlarını nasip etsin,tüm annelerimizin inşallah :KK68::KK15:

Günaydın hanımlar bende sizi çok özledim tablette oğlanı sallarken girebiliyordum o da kafayı yedi fotoları yedekliyim formatlıycam şimdi:) pc açtım ama çok sürmez geldi benim siyam ikizim:) hamileler var doğumgününü yapanlar var inşallah topluca bakıcam geçmişe bakmazsam çatlarım:) bensiz ne kaynattınız görmem lazım:) ben çok ama çok asabi oldum kendimle savaş halindeyim ya sabır diye diye dolanıyorum sakin ol eflal kimse için çocuklara kızma ev işi için kaynana için koca için değmez diyorum, eşimle tam düzelmeye başladık kaynanamgille sorun var kızlar bir aydır gelip gitmiyoruz ben gitmiyorum kv de de bana tavırlı gelmiyor gelmesin Allah a havale ettim onu kızlarını, bana kazık atan atana kendimi uyanık sanırdım salağın önde gideniymişim güzel kullanılıyormuşum, hani eltim var ya bebeğine iyi bakmıyor dediğim hepsi kv min abartmaları çıktı eltim bana gelip dert yanıyor ağlıyor tabi ben artık temkinliyim güvenim kalmadı kimseye, eltime resmen kaynanalık yapıyormuş kadın o kadar sinirliyim ki, kendime özellikle kv me uyup onun arkasından konuştuğum için, kapıyı açmayınca kv anahtarla giriyormuş o kadarını diyeyim size.

Sizlerden dua istiyorum ne olur unutmayın bir an önce bu evden hayırlısıyla taşınalım, eşim haklı olduğumu biliyor ama sen idare et diyor bana bense annesigile hesap sormasını istiyorum.

Doğumgünü aksilik çıkmaz erinmezsem tatilde yapmayı düşünüyorum abi kardeş olarak:) gamzenın yaptığı gibi, keyfekeder saatler sitesi beni cezbetti:) bakalım hayırlısı.
aminnn inşallah canım,Allah hayırlı gönlüne göre ev nasip etsın
hergece sen geliyorsun aklıma,eflalım dıyorum hay yazık ben 2 aydır çekıyorum bu kadın 1 yıldır :KK43:
nolacak bızım bu uyku dururmumuz saat başı kalkıyoruz ve saat başı emıyor
gece beslenmesini çoktan kesmemiz gerekırdı eflalim :KK43: nereye kdr emzircez biz böyle
sonra oğlum bıberonu unutalı 3 ay oldu nerdeyse,yarın öbur gun ınek sütü verirken nasıl olcak neyle içcek,şu dişler vary a dişler mahfetti bizi,2 yaşında çıkarmış azı ile köpek dişi,biz 1 yaşında çıkarıyoruz ıyımı bu kötümü onuda bilemedim :KK43:
ama şu dişler çıksın yavaş yavaş emzırmeyı gece bırakmayı planlıyorum bakalım kısmet

Günaydın anneler...

Kızım gece 1'drn önce yatmaz oldu ve yarım saayye çığlık öığlığa kalkıyor. Herhalde büyüme atağı geçiritpr biraz da üşüttük sanırım..
Asla ayakta sallanmazdı hep kollarımızda yürüce ama hece uaynınca üç gecedir ayakta sallıyorum. Dün daha fenaydı babası konuşa konuşa yüzüstü kollarında yeni bebek gibi gezdirdi.

Biz dr mısır patlatacaktık göya ama gece 3-4 uyumamıştık mahvolduk.. Herhalde yaşdönümleri büyüme atağı diyoruz biz..

İst un ennn büyük kardanadamını yaptık çok güzdl oldu:) yanına bisiklet bile koyduk atkısı gözleri süpürgesi her şeyi var. Kızımı da kara attık ama o zaman çığlığı bastı Halbuki kış bebesi alışması lazım:KK66:)

Şimdiden sülalelerde ikinci bebeği nerde doğuracağımı konuşuyorlar. Yok orası olmaz yok burası şöyle.. Biz hiçbir şey demiyoruz. Sanki kendileri doğuracak ya da maddi manevi Zorluk çekecdk ya da doğumdan sonra gelip bana bakacaklar sanki.. Hayatımızda zerra yararı olmamış insanlar şimdi kalkıp bizi düşünüyorlar göya:))
biz canım tıpkı anlattığın gibiyiz hemen hemen her gecemız oyle :KK43: ama ben yaş sendromu değilde dişimize bağlıyorum çünkü azı ve köpek en zorlayıcı dişlermiş zavallı bebeişlerimiz :KK43:
yok artık bu arada ne derece yakınlıkları bvar ki bu kişilerin sana karışıyorlar anlamış değilim,hadi tipitip görümce varsa onlar genelde bayılır akıl vermeye falan kvalıdeyıde anlarım ama daha başka kımler akıl verebilirli pesss vallaaa

X