Slm kızlar moralim çok bozuk yılın ilk günüme çok kötü Bi şekilde girdik. Dün iş çıkışı kanamam başladı çok çok azdı önemsemedim.oğlumdada bu haftalarda öyle olmuştu çünkü. Eve geldim. Geceye doğru artmaya başladı. Sabah acile gittik. Muayeneye ilk kez pazartesi gidecektim. Doktor baktı ultrasonla kese görünmüyor dedi vajinal muayene yaptı yine göremedi. 2 tane gebelik testi yaptım ikiside pozitifti dedim. Kan tahlili yaptılar betahcg 16 çıktı. Kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi. Pazar tekrar gelip kan tahlili yaptır düşmesi gerekiyor dedi. Benim aklım dış gebelikte kaldı inşallah öyle değildir. Çok moralim bozuk çok
Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sonuç ne oldu? Bizi bilgilendir..
Hayırlı günler kızlar.
Hasta bebilere ve annelerine Allah acil şifalar versin.
I
imspecial
İpek ameliyat olacakmış. Allah şifa versin inşallah.
Nego
Eymen sünnet olmuş ameliyatla birlikte oldu değil mi? Çok geçmiş olsun Allah damatlıklarını da hayırlısıyla göstersin.
aysimason
Mustafama benzettim Abdullahı fotoğraflardan çok tatlı maşallah sübhanallah.
@hihami eşin gelmiş galiba doğru mu okudum? Allah ayırmasın gözün aydın.
minione
ne rejimi o kızzzz 1,5 kilo vermişsin bileeee. Bende kaldım 57,5 ta aylardır. Şubatta diyetisyenime tekrar gideceğim.
Pinking Tree
offff ne masa olmuş öyle beeee oyyy ne yerdim haaaa
gerçi hiç kaz yemedim ben güzel mi ki
önünde de saygıyla eğiliyorum elinekoluna her yerine sağlık maşallah sübhanallah.
eee foto yok mu Allah aşkına yaaaaa
doğum günü kimler yaptı hani foto
varsa fotonuz beni etiketleyin mesjınızda bakayım albümünüze
Bizim evin tek konusu haftalardııııırrrr doğum günü
Haftaya Cuma inşallah çok aşırı heyecanlıyız.
Eşim de bu sefer aşırı hevesli ve heyecanlı.
Diyorum eşime insanın kınası düğünü içinde kalınca böyle oluyor galiba
Sanki evleniyoruz düğün hazırlığı yapar gibiyiz çok eğlencelii
davetli listeleri davetiyeler, peçetelerinden suyuna, yemeğine balonuna kıyafetine çatalına bıçağına kadar ince eleyip sık dokuma. Çok açık ve net kendimize yapıyoruz
Ben foto istiyoruuuummm
Keşke herkesin facebook u olsa ordan takip edip görmek bakmak daha kolay
Facebook değil ama instagramım olaydı ah ah:)) eklicem canım fotoları. Çok mutlu oldu foto çekiyorduk sevinç çığlıkları arınca hemen herkes videoya döndü:)) darısı sizin başınıza.. Benim eşim de artık beni karıştırma diyor hahaha:))
Avent.almıştım ben de, 6 aylikken. 1 kere bile içmedi sadece dişlerini kasiyor, bardaktan içiyor suyu. Dışarda iken sorun oluyor ama hiç istemedi suluktan .. Her çocuk değişik tepki veriyot tabi ki
Biz suluğu yanımızda taşıyoruz su bulamazsak diye. Bardak gibi kapağını açıp içiriyoruz yolda dışarıda vs. Yine iş görüyor yani..
@Duha22 geçmiş olsun canım ben de hastaydım bi nebze daha iyiyim çok zormuş anneyken hasta olmak
Çok geçmiş olsun canım yüm yorgunluklar üst üste gelmiş.. Doğumgünü çıkmadan da kolay kolay dinlenemiyor insan.. Gözünüz aydın bu arada..
Aynen canim hastayken bile rahat yok. sana da cok gecmis olsun.
Becerikli Hatun bana diyene bak.makinada Dikis yapiyon masallah:)
dogum gunu kutlu olsun prensesin...vee tabiki foto istiyoruz foto istiyruz
Teşekkür ederiz canım:) tüm bebeklerin inş:)) evet eklicem inş..
nice yillaraaaa canimmm iyiki dogmus guzel serra,hayirli nice yaslari olsun insallah
Amin canım çok sağol. Gönderdiğin şalı taktım herkes çok beğendi:) bunu bile dşünmğşsün dediler sayende iltifat aldım sağolasın:)) ellerne sağlık tekrardan..
Maşallah serraya inşallah bir ömür mutlu ve huzurlu olursunuz canım.
2 gündür kızımın ateşi çıkıyor ara ara dün gece acile götürdük artık yollar kar buz, arabayla korka korka gittik, dişi çıkıyor dedi doktor. Inşallah bir an önce normale döner, iki gündür uyuyamiyorum ara ara çıkıyor ateşi müdahale ediyim diye. Ilk dişi çıktığında bu kadar ateşi olmamıştı. Normal mi bu durum kızlar? Bu kadar ateş olur mu?
Bizim doktor diş o kdr ateş yapmaz diyor ama bence yapıyor. Bir de ilaca rağmen inatla uükseliyorsa ve mikrop yoksa ilaç verme ama temkinli bekle. Ilık su ile duş havalandırılmış oda vs üstünü hafiflet.. 39.9 u gördükten sonra dişmeye başlıyor böyle inatçı ateşler.. Müdahale ettikçe de bir türlü terk edpgitmiyor vücudu.. Çok geçmiş olsun..
Slm güzel annişler hepinize hayırlı, bol bereketli seneler dilerim.
Annişler bir sorunum var oğluşumla ilgili sizlere danışmak istedim.oglum 1 yaşına girmek uzere ama cok yabani aile haricinde kimi gorse agliyo.demin yengesine gittik girer girmez kopardi cigligi 5 dk oturup ciktim altli ustlu oturuyoruz ama pek samimi degiliz esimde cok gurultu yaptin in asagi dedi onlarinda 1 ay kucuk cocugu vardi o hic aglamiyo ve tam tersi gulucuk saciyo benimki ciglik cigliga susmuyo cok uzuldum evime indim agladim ablasida var okulada goturuyorum insanda goruyo ama neden boyleki birde yemesi iyi ama kilo almiyo kac aydir ayni
Eşin ayıp etmiş ağlayıp zırlayıp duran sen değilsin el kadar bebek. Ben geneldr bir yere gittil mi hemen çocupu yere salmıyorım kucağımda tutuyorım o alışana kadar zaten sonra kendi kaçmak istiyor. Ama alışor illaki. Benim kızım da eniştemi gördü öü çığlık atıyordu şimdi en çok onu seviyor:)) tabi afam emekli oldum diye sakal bırakmıştı onları kesmek zorunda kaldı:)))
hayırlı huzurlu sağlıklı omurleri olsun inş serranin kardeşiyle
yok canım singer zikzak aldık geçen düz dikiş maharet değil yani herkes yapar
canım oluyor ama çok yükseldiğinde calpol veriyorum bende geçen kulak ağrısı için götürdüm aşılar patladı zaten başı hep sıcak ahmetin inşallah melis cabuk atlatr damak jeli var eczanelerde çok ağrı şancı olursa yada yeşil soğan ver eline sancısını alir
canım o huy malesef kızım öyleydi ni düğüne gittim 9 aylık kuzenimin düğün salonunda ki ne baksa ağladı simdi bile yabanıdır ..oglumda aksine ..annem illa kalabaliga sok dedi kızımı girmedigim ortam kalmadı çok güleryüzlü ama hala yabani alışır ins
senin oglusta
Amin canım tüm evlatlar inş..
Az önce uyuttum ağlayarak uyandi zor susturdum.Nasıl alışıcak bu cocuk kalabalığa
1 yaş ve ustu icin takviye dusunuyorum ne kullanabilirim jac aydir kilo almiyo
1 yaş üstü kilo alınması brklenmiyor zaten beebeklerden. Dr sağlık pcağı vs bir şey demiyor mu?bence kendi kendine takviye düşünme. Artık kilo çnemşi değil bu saatten sonra..
37, 38 ve 39 arasinda değişiyor canım. Dün gece 39.2 olunca artık kar buz dinlemeyip götürdük acile. Tam düştü diyorum sonra yine çıkıyor ateşi, tabi huzursuzluk ve huysuzlukta cabası. Evet canım çok zor dişler, bir an önce sağlıkla cikarsalarda onlarda rahatlasa bizde.
I
imspecial
canım bende dolven veriyorum ama dun acilde 38.8 di fitil verdiler o düşürdü biraz doktorda aynı fitili yazdi bakalım bu gece nasıl gecicek inşallah sıkıntısız geçiririz hepimiz. Su jelide bir arastiriyim canım çok teşekkürler.
Allah yardımcın olsun canım.. Hasta huysuz bebek anneyi bedenen de yoruyor kalben de mahvediyor çok zor
O jel den gecen dr bize yaznisti acikcasi pek kullanmiyrum zarari olabilir sonucta ilac kimbilir ne var icinde ki genelde unutuyrum aklima gelmiyo
Bende hiç kullanmadım ama bir arkadaşım bebeği ağlıyot mu sakinleştirici diş mi çıkatıyor jel uykusu mu yok gazı mı var damla.. Böyle yetişyirdi:) acaba diyorum kendi kendimize eİyet mi ettik o da bebek bu da bebek:))
Kızlar yarın 12:15 te doğurcam hehehee :))
geçmişe sonra bakıcam Full hazırlıktayım :)
Güzel haberlerini bekliyorız canım:)) allah bir avazda kurtarsın heheh:))
Eki Görüntüle 1734116
Eki Görüntüle 1734117
Eki Görüntüle 1734118
Eki Görüntüle 1734119
Eki Görüntüle 1734123
Eki Görüntüle 1734124
Eki Görüntüle 1734125
Eki Görüntüle 1734127
Eki Görüntüle 1734129
mutlu pazarlarrr annelerrr
cok yogun bir hafta gecirdim arkadaslar ama dogum gunu hazirligi degil onun oncesi salonumu elden gecirdim,koltuklarima yeni koltuk kilifi diktirdim ,bu sefer kahve fon perdelerim yakismadi onlari cikardim ,uygun fiyata linens te masa ortusu gordum uclarina kornis ucu taktim hopp oldumu sana yeni fon perde iste :))) sonra ne zamndir aklim hep ayna duvarlardaydi,cogu evde goruyordum cok begeniyordum fiyat aldim en dusuk 1500 dediler o fiyata esim yaptirmazdi sonra bi baktim ikeada uygun fiyata ayna gordum belki onun yerini tutmazdi ama dun gece 2 ye kdr esimle yaptik az biyere yetmedi eksik almisiz tamalrix artik onuda,ev inanilmaz degisti icime sindi en azindan ,,bu hafta artik d gunu eksiklerime devam ederim gerci cok ta eksik birswy de kalmadi,pastanin figurunu simdiden yaptim o dondu pastaya yapismak icin bekliyor kenarda,hediyelik magnetlerim stickerlarim geldi sanirim partiye haziriz Allah izin verirse 22 si cunaya geldigi icin cmt aksami dusunduk bakalim kismet artik,hee resimleri atiyorum onceki ve sonraki hallerini
Ben de resmlrr yeni açıldı evin tesmen havası değişmiş güle güle otur... Ben de şu siyah çerçeveli aynalardan istiyotum portmantomun kapaklarını öyle yapmak istiyorum ama daha üç beş sene eve dokunamam:))
Sabah merkeze annemlere geldik.esim beni bıraktı kendi kv kp le ankara ya gittiler beni goturmediler hainler
Kv nin bacisi var esimler de araba almaya gittiler kp e....
hos buzzz gibi hava da hic canim istemiyo
Valla anacığımla evde oturayım daha iyi onlarla yplculuk yapacağıma heheh:))
Selamlar giremiyorum hanımlar eymen resmen yapışık geziyor bana ne zaman düzelecek bilemiyorum çok yoruldum
hiç tadım yok inanın keyfim yok
Canım herhalde doğumgünler yaş aşıyorlar diye büyüme atağı geçiriyorşar bizim kız da aynı. Herkes yürüyor mu diye soruyor evet yürüyor ama hep kucakta hele akşam eşim işten gelince ikimiz de ayno anda kucağımıza alalım syiyor birimizden vazgeçmiyor ki wc ye gidelim..
bu cocuklar neden böyle ya benimkide bana çok düştü kesinle yalnız bişi yapamıyorum hep ilgilenmek istiyo çok yaramaz oldular
Herhalde yaşdönümleri diye canım ya.. Buna inanmak istiyorum:)
Kızlar merhaba.
Birşey soracaktım. Oğlum 6 gün önce kafasını sehpaya çarpıp şişip morarmıştı. Şimdi mimik yapınca biraz çukur var gibi geliyor. İz kalır mı? Yoksa daha şişlik tam inmedi mi? Yarılmadıkça iz kalmaz diye düşündüm ama sorıyım dedim. Teşekkürler.
Bir şeyxikler olöaz canım onların deris vs taze daha. Olsa bile kendini yeniler. Bebeklerde yanık kesik izi kalmıyor mesela çoğunlukla.:
İyi akşamlar kızlar duhacım sormuş cevap yazamadım bende temizlik yapıyorum ağırdan alıyorum yavaş yavaş yapıyorum doğum günümüz 8 ocakta ablam için erteledik tutturdu okullar tatil olunca yap diye
minione
bizde 23 te kutlayacağız:)
Dün kv deye gittim eltinin bebeğini çıkarmışlardı görümcemde ordaydı arkadaş bu nasıl erkek benek sevdası bilmiyorum eltim bebeğin başından ayrılmıyordu sürekli odasındaydı ben avdullah yeni doğduğunda biri baksada biraz nefes alsam diyordum
Dün telefonumu evde untmuştum hep kendimi eksik hissediyordum:-(
Minione evin çok hoş olmuş aynaya bayıldım..
Tel olmayınca el kol yokmuş gibi di öi:))
Valla biz de ayrılamazdık hep milley laf ederdi size ne yahu bebek bizim bebeğimiz:)) nir daha ne zaman süt kokulu bebe göreceğiz:) derdik.. Bir de başından ayrıldak mutlaka bir şey denerlerdi saçma dapan korkumuza bırakamazdık:))
Hey gidi.. Şimdi ikinci bebeği doğru bırakıp kuaföre giserim hehalde:))
@t_ugba arhan can iuiki doğdu nice mutlu doğum günleri olsun inşallah allah arhana en yakın zamanda bide kardeş nasip etsin
Canım magnetler nasıl geldi??
Bizim magnet ve takvimler güzel ama açacaklar açmıyor ona gerek yolmış bence. İnş tuğba nın öagnetlet de yetişmiştir..
Pinking Tree
@t_ugba Nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun inşallah kuzucuklarin çok duygulanıyorum teker teker doğum günleri geldikçe sırayla doğum yaptığımız günler aklıma geliyor zaman ne çabuk geçiyor Allah dolu dolu yaşatmayı nasip etsin :)
Selam kızlar göz atıyorum ben de ama sakın burası diye pek yazamiyorum doğum günü hazırlıklariyla uğraşayım derken sırayla hergün misafir ağırlıyorum eşim umre den geldi diye geliyo arkadaşlar sağolsunlar. Benim zaten hep böyle olur ya boş boş otururum ya da herşey üst üste gelir panik moda girerim hahah :)
Aminn cümle evlatlara inş. Ben de öyle.. Hep hayalimdeki gibi bir doğum tapmıştım bebeğim kucağımda odama çıtığımda camdan kocaman kocaman kar yağıyotdu şimdi de öyle:) bir de merve doğurduktan sonra bendoğururum diyordum ne alakayda kendimi ona endekslemiştim öyle de oldu gerçekten:) çok güzsl günlerdi :)
Misafirler için de allah yardımcın olsun..
Merhabalar 2 yıldır takip etmeme rağmen üye olmak yeni nasip oldu
benimde kızım 2015 ocak doğumlu ve doğum günü hızla yaklaşıyor neler yapsam bilemiyorum çok heyecanlıyım
Hoşgeldin canım:) evde kutlayacaksan konsept belirle tengini belirle ona göre öalzemeler
Pasta çerçeve hefiyelik aldın mı tamamdır:))
Yine gittik kvlere oğlum hasta gibi çok mızmız uyutuyorum tekrar uyanıyor
nezman oraya gitsem oğlum hasta oluyor
Bizde de kv se upuslu oluyor bebek çılınca çığlık çığlığa
hemen geri gidp evlerne giresmiz geliyor:))