2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Pinking Tree Pinking Tree 20 kişilik yatilı misafir nedir ya hu hamile hamile ne düşüncesizlik:KK20: doğum günü konusunda benim düşuncem belli zaten bebeğin anlamayacak karı koca sizi mutlu edecek ortam olsun yeter, büyüdüklerinde kutlama daha keyifli oluyor , şimdi kendimiz için yapıyoruz bir nevi, doğumu kutlamak gibi:) şu doğumgünlerinde doğuran kişiyede hediye verilmeli bence:21:

Ben de öyle neye baksam ben de yaparım diyip kendime iş çıkarıyorum:)))

Amin larkincim allah razı olsun:) darısı başına inş..
Hiç hazır değildim bir sürü plan program vardı kafamızda hepsi alt üst oldu ama iyi de oldu.. Bize kalsa yapamazdık ben çok korkak plancı biriyim. İçinde olduğunu çğrendikten sonra kabulleniyorsun anneliği tadınca hele.. Doğuma eskisi gibi heyecanlı hevesli değilim:) beni bayıltsınlar hhhe ama sıcağı sıcağına yapıp bu faslı kapamak güzel geliyor:) haftada bir değil üç gün isterim ben:) ama nasip:)
Benim de kızıma haksızlık gibi geliyor:KK43: eşim de şimdi öyle ama ilerde iyi yaptık diyexeğiz diyor öyle teselli oluyoruz.. İlk kızımızdsn utanıyorduk:)))
Paylaş cicilerini:) benim hazırlıklar tamam ama eşime gıba geldi artık kız kıza yapın diyor adamcağız:))

Ohh ellerine sağlık sevdeciö bu kadar hazırlık yapmışsın daha ne olsun.. Ben de o siteden yararlandım epey ğrenses küçük prenses modelleri uyuyordu bize kadıncağız her şeyi düşünmüş paylaşmış.. Peki banner çıkarttın mı sen? Ben onu beceremedim bir tek..

Sanırım yapmışım bi şeyler yanlışlıkla. Çünkü sadece alıntılarda görüyorum yazdıklarını..

Buz gibi suya denize batır diş patlatır derler:)) allah güç kuvvet versin canım.. Bebeklere de sağlık şifa.. Son dk iptal olması kötü olmuş hem temizlik hem mamalar boşa gidiyor yoksa..

Sağol canım..

Canım sana diyorum kendim yapamıyorım ama hiç yorma kendini değmez. Bebeğine bak kendine bak yeter, her şeye yetişmeye çalıştıkça deliriyor insan.. Perte çıktığın anlar mola al kendine.. Allah güç kuvvet versin.

Canım ağrıdan korkma günde iki kez sağıyormuşsun öyle çok ağrın olmaz artık.

Evde arkadaş grubuyla kutlayacağım artık.. Onları uğurlayıp aileleri alamam. Mahvolurum. Yatılı değilmiş nerde yatırıcam diye dert etmesin yenge biz oyun oynıcaz sabahlıcaz demişler sağolsunlar.. Bakalım nasıl olacak..

20 kişi canım erkekler sorun değil oturduğu yerden kalkmıyor ama eşleri çocukları ne yaparım bilmiyorum. Yılbaşı tatilinde bizi bulmuşlar:KK43: ama sağlık olsun ne yapalım:)
evet cnm banner da ordan yaptm.kapıya prensesımzn yasgunune hosgeldnz yazısnıda ordan cıkartm.saol tesekur ederım canımcım

vala bende cok plancıyım bıdaha cocuk gozum kesmıo.hc bıseyı oluruna bırakamyorum

S Sevdeangel dediğin siteye baktim çok hoşuma gitti ama bana ayrıntılı anlatırmisin hic anlamam bu işlerden, buyük oğlumun doğum gününe yapmak isterim minyon hastası sitede minyon teması da var:) doğum gunlerini çok seviyot kuzum:) küçüğe düşünmüyorum ama belli olmaz:)
tabıkı anlatırım tatlım.cok basit.orda ındır lınkı var.acılan sayfada harfler cıkıo.sana lazım olan harflerı word e atıosun.kırtasıydn cıktı alıosun renklı.sora onların altına beyaz fon karton yapıstrdım daha tok dursun dıe.oyle kestım.pembe kurdeleye yapıstırdım uhuyla ve astım.

Kapı afısı ıcınde sevdenın tutulu resmını ortaya yerlestırdım paınt programıyla.orda a3 kagıdına bastırın dıo ama ben bulamadm burda.a2 ye bastırdım.onunda altna karton yapıştrıp kestım.kapının dıs kısmina balon ve kagıt cıcek le susldm
ınanın cok az malıyetlı oldu.ben soradan atılacak seylere para yagdrmaya karsıyım.herseyın ustnde resım olmasının nednınıde anlamıs dglm.bu benım fıkrım
ve gercekten anlamyolar suan.kendm ıcın yapms oldum:)

Canim
tabıkı anlatırım tatlım.cok basit.orda ındır lınkı var.acılan sayfada harfler cıkıo.sana lazım olan harflerı word e atıosun.kırtasıydn cıktı alıosun renklı.sora onların altına beyaz fon karton yapıstrdım daha tok dursun dıe.oyle kestım.pembe kurdeleye yapıstırdım uhuyla ve astım.

Kapı afısı ıcınde sevdenın tutulu resmını ortaya yerlestırdım paınt programıyla.orda a3 kagıdına bastırın dıo ama ben bulamadm burda.a2 ye bastırdım.onunda altna karton yapıştrıp kestım.kapının dıs kısmina balon ve kagıt cıcek le susldm
ınanın cok az malıyetlı oldu.ben soradan atılacak seylere para yagdrmaya karsıyım.herseyın ustnde resım olmasının nednınıde anlamıs dglm.bu benım fıkrım
Canim peki kagıdin ebadi ne kadar oluyor, fotograf cercevesi mesela buyük oluyor ya, bende karsiyim canım ekmek bulmaya mahrum olanları düşününce yapamıyorum

Birde foto bekliyorum:)

Pinking Tree Pinking Tree misafir iy i dir severim de iste k adin milleti heryeri didikliyrlar basta kv stres e sokar malum ne derler misafirleri
ben de aynen evimiz artik oglusa gore oturma odamda koltuk ve halı dan baska bisey yok ha
bide oyuncak sepeti var:KK70:
canli ciceklerim ve sehpa vardi kaldirdim:KK66:

yaa nasil dusuncesiz misafirker mis Allah yardimcin olsun canim senin durumun belli bi zahmet totolarini kaldirip ayak isinde filan kostursunlar

bitoss bitoss canim abdullah da ciss diye diye bilerel dokunuyrdu.artik eli yandi yani degdi firin iyi sicakken ciss diyo geliyo ama dojunamiyo
anlar senin minis de cok surmez.

Son düzenleme:
Canim

Canim peki kagıdin ebadi ne kadar oluyor, fotograf cercevesi mesela buyük oluyor ya, bende karsiyim canım ekmek bulmaya mahrum olanları düşününce yapamıyorum
hangi kagıdın tatlım
tutu etekte 10tlye maloldu.badı evde vardı kullanılmams.ustne kecedn sevde dıktm.altnada taslı tac dıktım.tulden cıcek lı bı toka.:) evde rugan beyaz ayakkbmzda vardı.oldu bıttı toplam 20tl

minione minione canım kusura bakma birşey soracaktım
Doğum günü pastası için internetten malzeme alacağım da
Pastanın üzerine yazdığın harflerin boyutu ne kadar?
Internet ten baktıkları çok küçük gibi 6mm
Pastasının üzerinde yazı belli olsun istiyorum
bnm aldigim 1 cm boyunda ama bende yanlis almisim italik aldim hem buyuk harfleri el yazisi cok kotu okunmuyor sadece kucuk harflerini kullanabildim meger duz normal alcakmisim tabi kyllandigim icin degistiremedimde ycuzda degil yenisini aliyim birde cokda gerekli degil birdaha dgununde kullanacagim icin,ama digerk hem dolu dolu iri ve buyukdu 2 cm kadar
alicaksan sen ondan al canim hem hamura basarken daha kolay cikar

bnm aldigim 1 cm boyunda ama bende yanlis almisim italik aldim hem buyuk harfleri el yazisi cok kotu okunmuyor sadece kucuk harflerini kullanabildim meger duz normal alcakmisim tabi kyllandigim icin degistiremedimde ycuzda degil yenisini aliyim birde cokda gerekli degil birdaha dgununde kullanacagim icin,ama digerk hem dolu dolu iri ve buyukdu 2 cm kadar
alicaksan sen ondan al canim hem hamura basarken daha kolay cikar
Sagol canim
Sende gordum heveslendim dogum gunu yapmayacaktim ama simdi kafamda deli fikirler var :KK53:
Bakalim nasil birsey cikacak ortaya

hangi kagıdın tatlım
tutu etekte 10tlye maloldu.badı evde vardı kullanılmams.ustne kecedn sevde dıktm.altnada taslı tac dıktım.tulden cıcek lı bı toka.:) evde rugan beyaz ayakkbmzda vardı.oldu bıttı toplam 20tl
Canim a2 kagıdı diyorsun ya küçük değil mi o? Onu sordum anla ne kadar anlamadığımı:KK70: birde eline sağlık kenfd el emeğin bambaşka oluyor:) bu gidisle kücüğü de yapıcamo_O

S Sevdeangel mesela bunu diyorum ebatı 70×100 diyor a2 kagıtla nasıl olacak bu?

MINION+RUSH-05.jpeg

Hehehe buzdolabı poşeti bulantılar için:)
Yok cnaım ya biri de mesaj atmış "ben senin bardaklarından çay zevkini hiç alamıyorum. Yeni bardak alacak mısın kendi bardağımı getireyim mi?" Diye şok şok şok oldum..

Amin canım sağolasın inş.
Soba konusunda etrafını kapatın çpk dikkatli pöun allah lorusun. Bir de yanık durumunda ne yapmanız gerektiğini uzmandan öğrenin. Acil durumlar için aklınızda olsun allah korusun öuntaç etmesin..
hahaha ay demek yeni bardak al hee hiç güleceğim yoktu ben olsaydım zık... Im iç derdim ne insanlar var yaa...

Bu cocuklar şaşırtir insani yaa....11de uyudu iki saat oldu uyuyo ter icinde uyanacak diye yemek yaptim duşa girdim evi topladim haxirlandim ablama gidicem bekliyrum uyansin diye:mad: civcivim benim ya
Bir uere gideceğini anladılar mı uyuyor zaten bebekler:)) biz de uçağa yetişeceğimiz bir gün hiş uyumayan kızım uyumuştu:)))

hahaha ay demek yeni bardak al hee hiç güleceğim yoktu ben olsaydım zık... Im iç derdim ne insanlar var yaa...

Şimdi rahatsızım alışverişe çıkamam sanırım, istersen bardağıbı getir dedim ona bile utandım:)) millet çok yüzsüz.. Aslında bu grubu sever ağırlardım ama fark ediyorum ki hep benim evimde buluşmuşuz ühühü:))

X