- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
dedeciyiz biz baskabisey yokkkDıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedeciyiz biz baskabisey yokkkDıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
Doktorda çok moral vermiş açıkçası çok fena olması azı ama üst onnler daha kötüydü hic düşünmeGünaydınnn
bol uyanmali bir geceden(
Kac gundur kv ye gidiyrum misafiri vardi yazamadım
minione canim ne kabiliyetli hanimsin herseyi halledersin bosuna para verme senden kötü yapanlara masallah kocaman.
ablanin d.gunu kutlu olsun sevdikleriyke hayirli uzun ömrü olsun ins.
@eflalim cokk gecmis olsun.ne ameliyati canim eymenin kacirdim ben.ins kolayca olup biter dualarim senle canim:)
I imspecial cok gecmis olsun azilariniz cikmis oh elhamdulillah biz yankesici cijariyruz mahvolduk. Dr diyo ki kolaylar cikmis yan zorlar azilar zaten sizi mahvedecek.icimden sagol dr cugum iyi moral veriyorsun dedim.
hahah erkekler babalarını severler kızlar bayılıyor gün boyu kadın gördüğünden öyledirYok canım yaa ben ona anne diyorum o baba diyor bu nasıl bir baba aşkı insan biraz anneci olur kız olsa anlayacağım kuzlar babaya erkeklerde anneye aşık oluyor ama yok benim oğlum babaya aşık
oda Güzel en azından anlamlı bizimki at için diyor galiba ama iste ...anlamıyoruzdedeciyiz biz baskabisey yokkk
Ha haha hayırlı olsun dişleriniz gerçekten çok güzel bir anı olmuşAy kızlar kac gundur yanagim bogazim disim agriyodu bisey yiyemiyodum iltihaplanir ya insanin bogazi oyle. Yutkunmakta gucluk cekiyodum yanagim icten parcalanmis gibi agriyodu kabarmisti azcik bide.megersem dis cıkarıyomusum dun esime bak dedim gecmismi iltihap falan.. senin disin cıkmıs dedi inanmadim sonra aynadan baktim cidden yeni sapasaglam bi disim cikmis en arkada (yirmi yas disim)ondan agriyomus hep halen de agriyo tam cikmadi cunku. Cok mutlu oldum cunku oglumda yeni cıkardı beraber dis cikarmis olduk unutamayacagim bi anı oldu bana :)
Her zaman değil ama bazen bu sekilde yapıyordum ama bu gece aynen dediğini denedim veee yanımda yattı uyudu , yarım saat döndükten sonra tabi ama olsun rahat uyudu kuzum . sabır sabır sabır, analigin yüzde 99 u sabır Bazen benim de ayarim kaçıyor sanırımben ama bu sekilde yine degil,egerki bagiripcagiriyorsa uykusu dahi olsa o sekilde bir zorlama yapmiyorum cunku zaten cok sinirli bir cocuk ve inat daha beter sonuclar dogurmasin diye hemn birakip oyun oynamasina izin veriyorum ondan sonra yrm saat sonra tekrar ayagimda salladimda ellerini tutup nninni soyluyorum ve hemn uykuya daliyor
sende cok sıkıp zorlama annesi demekki akli halen oyunda birzcik daha oynasin sonra tekrar denersin
ne kusuru duhacım,bende hala etkisindeyim Bi an olsun aklından çıkmıyor ablamda bende görüşemedik telefona bakmıyorlar canım ablam haftaya gidicek bulundukları şehire o zaman tam olarak nasıl oldu anlaşılır yazarım size
geçmiş olsun canımSelam kızlar
Dişim çok ağrıyor okadar kötü oluyorki burayı bild doğru dürüst takib edemiyorum oğlumun ishali geçti gibi dün muz ve patates işe yaradı inş daha olmaz rengi sapsarı olmuş oğlumun bizden haberler bu kadar..r
bazen benim oğlum da öyle yapıyor bende bırakıyorum sallamayı gidiyo geziyo oynuyo yoruluyo biraz sonra tekrar salladığımda uyuyo canımOğlumu bazen zorla uyutuyorum, bağıra çağıra. O da ben de ... Ellerini sıkıca tutup kalkmasına izin vermeyip ninni söyleyerek... Çok vicdan yapıyorum sonra, ama uykusuzluktan yıkılıyor bazen, huysuzluk tavan yapıyor. Var mi benim gibi olan?
Not. ayağımda sallayarak
Hayır bizim ki de çok geveze canım en çok da lig lig lig lig der futbolu çok sevecek LİGleri takip edecek heralde diyorumDıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
sağol hayatım aynen :)Ha haha hayırlı olsun dişleriniz gerçekten çok güzel bir anı olmuş
aman dikkat canm Duha22 nin dediği gb tedbir almamız lazım aklıma geldikçe ciğerim yanıyor yemin ederimÇok çok zor. Hasta olsa bir şeyi olsa insan gene kendini alıştırır ama böyle ani ve acımasız kazalarla çok zor.. Ben de dikkatsiz biriyim evimiz tehlikeli iki çocuk olacak aklım çıkıyor..
Bebek beşiği odamızın köşesindeydi kızım stor ipleri ile punuyordu uyanınca hemen yerini değiştirdim. Anne babanın halini düşünemiyorum. Çok zor evlat acısı aile acısını rabbim kimseye yaşatmasın. Kalplerine ferahlık versin... Allah yardımcıları olsun. Hiçbir şey denmiyor işte bu durumlarda. Ne denir ki...
ya inanır mısın ablamla sürekli bunu konuşuyoruz hiç,mi sesi çıkmamış bağırmamışmı,2yaşında çocuk 13-14 kg vardır o perde onu nasıl taşımış inmemiş aşağıEcel iste canim ya,Allah ol dediyse emri verdiyse yapacak birsey yok ki
Halbuki ufak da degil iki yasinda en ufak sikintiya gelemeyip daha bizimkiler bile bebekken yaygarayi kopariyor birsey dolaninca dusurunce takilinca ama demekki basireti baglanmis yavrumun soylencek soz yok telafisi yok rabbim kimseye evlat acisi gostermesin
oyy tatlım benim yerim seslerini:) benim ki de geee diyor ceee demek ama o :) koltuğa saklanıp geee diye bağırıyoDıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
Innnnn ınnn çekiliiin arhantos geliyooorGamzee sehpa koy koltukların arasına demiştin ya bide minione ardanın videosunu attı ı o şekilde Arhan da akşam 2adım attı ayyy inşallah devamı gelir çok mutlu oldum uçtum resmen I imspecial
bide ilk arabam geldi hediye bu akşamdan başladı d günü hediyeleri çocuk kudurdu resmen alamadık elinden ınnn ııınnn diye diye koridorda kafayı yedi:)
futbolcu olsun paraya para densincanım çok üzüldüm ya Allah sabır versin ailesine.. kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim.
geçmiş olsun canım
bazen benim oğlum da öyle yapıyor bende bırakıyorum sallamayı gidiyo geziyo oynuyo yoruluyo biraz sonra tekrar salladığımda uyuyo canım
Hayır bizim ki de çok geveze canım en çok da lig lig lig lig der futbolu çok sevecek LİGleri takip edecek heralde diyorum
sağol hayatım aynen :)
sizinki gayet anlamlı takılıyor maşallah onaaman dikkat canm Duha22 nin dediği gb tedbir almamız lazım aklıma geldikçe ciğerim yanıyor yemin ederim
ya inanır mısın ablamla sürekli bunu konuşuyoruz hiç,mi sesi çıkmamış bağırmamışmı,2yaşında çocuk 13-14 kg vardır o perde onu nasıl taşımış inmemiş aşağı
oyy tatlım benim yerim seslerini:) benim ki de geee diyor ceee demek ama o :) koltuğa saklanıp geee diye bağırıyo
ayy hediyelerinizi güle güle kullanin canım sevmesine çok sevindim artik koridorda yarış yapar haha canım ise yaramasina sevindim devamı gelir merak etme maşallah tosbigeGamzee sehpa koy koltukların arasına demiştin ya bide minione ardanın videosunu attı ı o şekilde Arhan da akşam 2adım attı ayyy inşallah devamı gelir çok mutlu oldum uçtum resmen I imspecial
bide ilk arabam geldi hediye bu akşamdan başladı d günü hediyeleri çocuk kudurdu resmen alamadık elinden ınnn ııınnn diye diye koridorda kafayı yedi:)
uzulme cnm Alah tekrar kavusturur insallahAnnem gitti
Burasi 2015 ocak anneleri yanlis geldin sanirim 2015 aralik annelerine gireceksin cnm gecmis olsun yatirirken yana dogru yatir kusarsa kusmugu gitmez genzine .2015 aralik 7 oğlu m oldu. 2850 gr ga sancısı yok ama kismuk cikti yuttu bogazina kacti nefes alamadi elimiz ayagimiz dondu ters cwvirdik sirtina vurdu k alnini oksadik nefes aldi ama bi saat fazla uyudu aklimiz cikti simdi sabahlara kadat uyumiyoruz cok dikkat edin kusmuk olayina rabbim bize bağışladı. Bizler böyle ugrasiyoruz çocuklarını disari atanlar çöpe atanlara ayar oluyorum allah onları bildiği gibi yapsın
Bizimde gece on bucukta uyuyor sabah dokuzda kalkiyor . Saat 1 gibi oglen uyuyor , aksama dogru saat 4 5 gibi uyuyor . Bazen bir iki saat uyur bazende yarim saatte uyanir .Gündüz kaç uykunuz var, bizim 10~12 arası bir de ikindi gibi 4~5 arası, bu en iyi hali, bazen bu araliklar sadece yarım saat olabiliyor. Ay çok kızdım kendime yaa çocuğa eziyet etmiş hissediyorum su an