2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saol canim benim Allah razi olsun guzel dualarin icin

@t_ugba canim kusura bakma ama ben hala o vefat eden coxugu dusunuyrum bir türlü aklım almiyr stor a nasil takilmis kopmamis mi perde tedbir amacli soruyrum canim.te k rar kus u ruma bakma canim(
Ecel iste canim ya,Allah ol dediyse emri verdiyse yapacak birsey yok ki
Halbuki ufak da degil iki yasinda en ufak sikintiya gelemeyip daha bizimkiler bile bebekken yaygarayi kopariyor birsey dolaninca dusurunce takilinca ama demekki basireti baglanmis yavrumun soylencek soz yok telafisi yok rabbim kimseye evlat acisi gostermesin

Orasi oyle canim.ama bizim tedbirimiz ve Allah in takdiri var.annenin vicdan azabini dusunemiyrum masum yavrum Allahim gani gani rahmet eylesin ailesine bolll sabir versin.

herkese merhabalar uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir bizde durumlar iyi gibi oğlan bi dişini çıkarttı nihayet :)
şimdide yürüme çabalarına başladık hakkımızda hayırlısı

Selam kızlar yazdıklarınızı okudum gerçekten çok zor bir durum allah kimseyi evladı ile sınamasın çok acı bir durum hele birde öküm aniden gelince bu acı dahada zor oluyor allah o aileye sabır versin evlatları melek oldu göçtü bu dünyadan allah hepimixin yavrularını bize bağışlasın:-('

Dişim çok ağrıyor okadar kötü oluyorki burayı bild doğru dürüst takib edemiyorum oğlumun ishali geçti gibi dün muz ve patates işe yaradı inş daha olmaz rengi sapsarı olmuş oğlumun bizden haberler bu kadar..r

Oğlumu bazen zorla uyutuyorum, bağıra çağıra. O da ben de ... Ellerini sıkıca tutup kalkmasına izin vermeyip ninni söyleyerek... Çok vicdan yapıyorum sonra, ama uykusuzluktan yıkılıyor bazen, huysuzluk tavan yapıyor. Var mi benim gibi olan?
Not. ayağımda sallayarak

hep öle uyutuyoruz başka türlü uyumuyolar ki ?
vicdan bende yapıyorum öpüyorum öpüyorum gülüyo özür diliyorum anlatıyorum anlıyo herhalde oda gülüyo :)

can

canim baktim simdi internettr satisi varmis
tuana pasta malzemelerinden aldim
seker&sugar markssi 13 lira kilosu ama daha az satilmiyor 250gr var birde oda yetmez ki zaten oyle pahaliya geliyiyor 5 lira
Tamam sagol canim iki renk alicam uzerine kaplicam rengi 1 kg susleyecegim rengide 250 gram alirim o zaman

Bazen zorlamayacagim diyorum bekliyorum bu sefer çok sıkıyor uyku, daha kötü oluyor ağlama krizine dönüşüyor şimdi uyuttum
Benim oğlumda gündüzleri kolay yatıyor ama gwceleri birbirimizi yiyiyoruz birkaç gecedir babası ile battaniyedesallıyoruz başka şekilde yatmıyor

Benim oğlumda gündüzleri kolay yatıyor ama gwceleri birbirimizi yiyiyoruz birkaç gecedir babası ile battaniyedesallıyoruz başka şekilde yatmıyor
Gündüz kaç uykunuz var, bizim 10~12 arası bir de ikindi gibi 4~5 arası, bu en iyi hali, bazen bu araliklar sadece yarım saat olabiliyor. Ay çok kızdım kendime yaa çocuğa eziyet etmiş hissediyorum su an

Gündüz kaç uykunuz var, bizim 10~12 arası bir de ikindi gibi 4~5 arası, bu en iyi hali, bazen bu araliklar sadece yarım saat olabiliyor. Ay çok kızdım kendime yaa çocuğa eziyet etmiş hissediyorum su an
Bizimkide 2 kere yatıyor ben uykuya xotlayamıyorum onu çıldırıyor zorlayınca çok dinirli bir bebek oluyor sakinlrştirip uyutmaya çalışıyorum zorladığım zaman birde daha uzun sürüyor uykuya geçmesi...

ben ama bu sekilde yine degil,egerki bagiripcagiriyorsa uykusu dahi olsa o sekilde bir zorlama yapmiyorum cunku zaten cok sinirli bir cocuk ve inat daha beter sonuclar dogurmasin diye hemn birakip oyun oynamasina izin veriyorum ondan sonra yrm saat sonra tekrar ayagimda salladimda ellerini tutup nninni soyluyorum ve hemn uykuya daliyor
sende cok sıkıp zorlama annesi demekki akli halen oyunda birzcik daha oynasin sonra tekrar denersin

Canım geçmiş olsun zor dış ya bilirim benimkide keske ayakta uyusa kucakta dans ederek uyuyo benle memede yatarak eziyeti bana

bende bunu anlatmaya çalıştım ama diş ağrısından ne yazdığım belli olmamış bende zorlamıyorum sakinleştirip yatırıyorum zorla yatırınca inada biniyor hepsi sinir oluyor oğluma...

Canım geçmiş olsun zor dış ya bilirim benimkide keske ayakta uyusa kucakta dans ederek uyuyo benle memede yatarak eziyeti bana
Teşekkür ederim canım benim oğlumda ya emzirerek ya battaniyede yada ayakta uyuyor başka şekil kavul etmiyor bu aralarda battaniyede yatıyor..
Dıgık digik bıt b ıt eeee beeeerrr kelimelerinin anlamını cozen var mı
yerim ben onu:))
Bizimkide biz ne söylersek peltek dili ile tekrarlamaya çalışıyor bu aralar popüler kelimesi akkııı yani aşkım ve baba baba ba televizyonda kadın imdaat diye bağırıyor oda bana bakıp imdaaaa diyor:))
Herşeyi dedide şu anne kelimesi ağzından çıkmadı gitti...

Sen ona nennenne anne anne nen ne diye bakarak tekrarla bizimki isine gelince meme anne genelde meme

Sen ona nennenne anne anne nen ne diye bakarak tekrarla bizimki isine gelince meme anne genelde meme
Yok canım yaa ben ona anne diyorum o baba diyor bu nasıl bir baba aşkı insan biraz anneci olur kız olsa anlayacağım kuzlar babaya erkeklerde anneye aşık oluyor ama yok benim oğlum babaya aşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…