2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sen pastanelere usta şef girmelisb:)) ben şeker hamuru kursuna gitmiştim ama eve gelip yapmayı denediğimde o hamur başka hamur oldu sanki
Sen profesyonelsin çok da güzel olmuş pasta:) ellerine sağlık. Ben de altından kalkar alasını yaparsın :)

bence kesinlikle sen yapmalısın ellerine sağlık çok güzel olmuş
çok gülüyorum buna yaa bitane daha var akşam ekliyim :)
Oglumun sol azı dişi çıkmış kızlar ilk azimiz biz kopek dış beklerken ay ağzına elimi sokunca anladım çok mutluyum ondan kualgi ağrıdı demekki
hadı gözünüz aydın
bütün gün hiç uyumadı falan deseydin anlamazlar gerçi ama
Offf hiç uyumadık Günaydın kızlaaaar
Günaydın canm

Kuzum ellerine saglik cok guzel olmus
Bende ozendim yapmak icin
Dogu gorevinde sehre 2 saat uzaklikta bir ilcedeyiz pasta yaptirma sansim yok
Burada kimsemizde yok ama cekirdek aile olarak kutlariz boyle bir pastayla
Pasta uzerindeki hamur kac kilo seker hamuruyla cikti acaba ?

Kızlar ablamın bekarlıktan ev arkadaşı vardı annemlere falan gelirdi kalırdık hep 2yaşında oğluşu dun vefat etti çok moralim bozuk aramaya elim varmıyor

kızına mutfakta yemek yediriyormuş oğlu odaya geçmiş koltukta zıplarken stor perdenin zincirine asılı kalmış Allahım sabır versin çok fena

Allah rahmet eylesin ailesine bol sabır versin çok kötü oluyorum böyle şeyleri duydukça Rabbim tüm evlatları korusun (((

Aman Allahim rabbim boll sabir versin.cokk etkileniyrum boyle haberlerden.akil alir gibi degil bi anda basa geliyo stor a asil ve ol offf.cokkk zor

saol canimm rahatlikla ysparsin bence,hic pasts yapmays bile gerek yok al hazir bir pasts benim gibi kapla gitsin en guzeli,bu pasta en kucuk boy 8 kisilik canim ,250 gr ve 1 kg seklinde satildigi icin ben 1 kg aldim yaklasik 250 gr imini koparip kalanini merdaneyle actim ve fazlw fazls buyuk bile geldi,kesip bitince kalani yine 300 gr artmistit yani 350-400 gr gelmistir ama buyuk boy kaplarsan ne olur ne olmaz 1 kg alirsin hem daha ucuza mal oluyor

minione bayıldim kesinlikle sen yapabilirsin
ben bu gazla butik pastaciliga basliyormusum
ardatahaorganizasyon :)))) olurmu olurr
ama yokk birkere o ise bulastim dilim yandi daha kalkismam ozel tasarimlar yapiyordum tasli tuslu sermayeme mi yanayim elimde patlayan urunleremi ,ayy adamin profiline bakiyorum instsgramda belli gec coxuk sahibi olmuslar karisina hamile diye range rover aliyor kurdaleyle baglamis bana yaziyo tasli emzik ne kdr diye 50 diyorum ohaaa dio altindanmi oo ben sokkk
kullandigim emzik 15 lita aventin,10 liralik tas ve yrm saat suruyordu suslenesi el emegi birakts yarisi bans kar kalsin,ayyy ucuzunu sotranlar pazarlik edenler 1 ay zor dayandim valla
aman amann hobby olarak yapmsyi trrcih ederim

ayy tubaa ne diyosun tuylerim diken diken olduu
nasil buyuk bir aci ,ahh ahhh rabbimm sabir versinn

Çok kötü Allah sabır versin...

böyleleri ne hayranım sürekli marka dan bahsederler sonrada cimrinin alası çıkarlar emeğe saygı dı ye bisey var boşver hobi olarak kalsin

C Cucu cook üzüldüm çok fena bi kaza Rabbim evlatlarımızı saklasın ateş düştüğü yeri yakıyor malesef

Duha22 canım üstünü hafifler ilik düş aldır iyi gelir geçmezse alnini sirkeli su ile sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…