- 25 Mart 2014
- 472
- 562
Bence cok guzel tam da mevsimlik
kızlar nasıl oğluşuma alsammı??
benim oğluşta aynı bu bebeğe benziyor sadece bizim kaşımız yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok guzel tam da mevsimlik
kızlar nasıl oğluşuma alsammı??
benim oğluşta aynı bu bebeğe benziyor sadece bizim kaşımız yok.
Canim biz suanda mothercare 3-6 aylik badilerini kullaniyoruz, aslinda 3-4 hafta once baslamistim, fazla dar ve ucu ancak citcitlanan badileri sevmiyorum, buyumesini engeller gibi geliyor bana.. H&M dende aliyorum ben, ozellikle indirimden cok sey buldum, arkadaslarimin bebeklerine bile aldim dayanamayip. Her hafta gidiyorum ufak tefekde olsa yeni seyler indirime girmis oluyot. Seneye takacagi beresini bile aldim :))mothercare den urun alan var mı kizlar olculer tam uyuyor bize..Buyuk beden almiyorum ben ordan..
Allah kabul etsin cnm tesekkur ederiz okudum ben de prensesime..
Ben yoğurtt ve pekmezi kasığın ucuyla tattırdım ayrı ayrı elma suyu da verdim azcık ama kabız yaptı megerse meyve en son veriliyomuş cahillik işte ama ben altı ayı beklemiycem şimdi 14 haftalık 16 da falan pirinç unuyla muhallebi falan vermeyi düşünüyorumArkadaslar bi kac soru sormak istiyorim size 4. Ayin icindeyiz ufak ufak bazi yiceklerin tadini tattiriyim mi kizima. Sadece anne sutu ile besliyorum. Ne yapiyosunuz siz bebeklerine. Bi de bezleri internetten aldiginiz bi site var mi. Tavsiye edebiliceginz
Canim biz 3 aylik olcazgz insallah haftaya, ben 4,5 aylikken filan agzina elma havuc vs tattirmayi dusunuyroum, zaten dialeri kasinmaya basliyacak ve eline ne gecse agzina goturcek, plastik seyleri disleyene kadat havuc veririm daha iyi. Hem farkli tatlara acik olsun diyede vermek istiyorum, doktor bi annenin blogunda okumustum, eger biz yemek yerken bebek istahlaniyorsa hevesleniyorsa, kafasini tam tutabiliyorsa ek gidaya hazir olurmus diye. .Arkadaslar bi kac soru sormak istiyorim size 4. Ayin icindeyiz ufak ufak bazi yiceklerin tadini tattiriyim mi kizima. Sadece anne sutu ile besliyorum. Ne yapiyosunuz siz bebeklerine. Bi de bezleri internetten aldiginiz bi site var mi. Tavsiye edebiliceginz
Ben doğduğundan beri altardakinden veriyorum cay bardağına bir cay kasıgı koyup kaynar suda bekletiyorum içebildiği kadar veriyorum yani bes kadık falanKızlar bir konuda kafam karıştı. Geçen akşam gelen misafirler ısrarla rezene çayını onerdiler, kullanmışlar. Benim bildiğim milupanin rezene çayı var ama onlar aktardan alınan taze rezeneyi biraz suda demliyorlarmis. Hem gaz hemde rahat uyuması için iyi dediler. Bende acaba ağır gelir mi diye düşündüm.Siz aktardan ali ani mi yoksa milupaninkini mi kullaniyorsunuz? Taze rezene kullananlar hangi ölçüde demliyor ve kaç cc veriyorsunuz?
Mothercare in outlet magazasi nerede? Bu yax istanbuldaym fiben mothercare dan almadım, genelde H&M den alıyorum, bana hem uygun geliyor hemde kaliteli, oradan şimdi 6-9 aylık tulumlar falan aldım, arada carter s danalıyorum oranın kalıpları daha küçük geliyor, 1 ay önce 6 aylık kıyafetlerinii giydiriyordum,,
mothercare inde outlet mağazasını buldum istanbulda ama bir türlü gidemedim,,
Gulum bunlarin cogunu denedim pek bir degisiklik olmadi bir tek sogani denemedim gaz yapar diye. Birde sogan yesil sogan mi kuru sogan mi ? Oyle cig cig mi yiyecegiz yoksa firinlayip yada haslayip falan mi ?canım sen dr unu ara sor bence
ah canım bende çıkamadım hala doğumdan beri çıkıp gezemedim düşün halimi
sana alışmış canım yavaş yavaş beşiğinede alışır sabırla koy beşiğine, beşiğinde pışpışla çok ağlarsa kucağına al sakinleştir tekrar koy zamanla alışır o da
tamam canım orayada bakayım çok hoşuma gitti
canım ilk doğumumda olmuştu bu olay sonuç temiz çıkmıştı zaten hamileyken patlamıştı
hadi gözünaydın canım
dökülmeye başlar özellikle üçüncü aydan sonra artacak hamileyken dökülmeyen bütün saçların dökülüyor
neler denedin mesela?
dereotu, incir, tahin helvası,dut,hurma,tereyağında yumurta,tavuk suyuna çorba,bulgur,soğan,lokum aklıma gelenler inşallah artar
düşünüp stres yapma yaptıkça azalır
evet bu aylarda hamile kalıp hepimiz yine ocak annesi olacagızz :))Canim hamileliklerdenmi bahsediyosunzzz
ek gıda zamanı olarak buyuk ogluma altı aylıkken baslamıştım . Bu sefer nasıl olur bilmiyorum duşunuyorum hala . Bez olarakta annelutfen de uygun fiyatlara var . Birde turkcelli olan annelere 150 tl lik alişverişlerde 25 tl indirim kampanyası baslatmışlar yarın son . Ben ana kucagını ordan alcaktım ama stok bitmiş . Civilim internet sitesinden baby2go sipariş verdim resmde çok hoş gozukuyor inşllal gozuktugu gbidir . Her sefernde bir daha netten almıcm diyorum ama çarşı uzak oldugu için bbkten gidemedigim için alıyorum . Guvenli siteden almak onemli mesela civil ile annelutfrn de urunu begenmedhin zaman kargo ucretsz ewe cagırıyrsun gelip alıyorlar hem iade hemde istege baglı degişim oluyor . O yuzden seviyorum bu iki siteyi.Arkadaslar bi kac soru sormak istiyorim size 4. Ayin icindeyiz ufak ufak bazi yiceklerin tadini tattiriyim mi kizima. Sadece anne sutu ile besliyorum. Ne yapiyosunuz siz bebeklerine. Bi de bezleri internetten aldiginiz bi site var mi. Tavsiye edebiliceginz
canım okudum çok sağol bu doktor dikkatimi çekmişti çok açık net konuşuyor dikkatimi çekti her seferinde türk doktorları böyle diyip duruyor tuhaf daha hakkında araştırma yapmadım ama söyledikleri gerçekten çok güzel bebekleri ilaçlara boğmaktansa alternatif tıp daha sağlıklıCanım gerçekten çok üzülme kesinlikle başka dr lara götür ameliyat en son ihtimal olsun ki görümceme ameliyat denilmedi hiç, sürekli kontrol ettiler ultrasonla bakıldı ve hamdolsun geçti dediler bize ama senin için sorucam tekrar müsait olduğunda, yazarım sana inşallah, hiç ilaç vs kullanmadılar, onun böbreklerinde kum da vardı o da bitmişti, bu durum annenin hormonunun bebeğe geçmesi sonucu oluşan bir durum bak sana bir yazı paylaşıcam oku bunu, birde bir link vericem Kadir Tuğcu diye bir dr var,büyük oğlum doğduğundan beri ona sorarım ben hep( orayada bu isimle üyeyim), siteye üye ol sende sor içini çok rahatlatır emin ol, reflüsünü kistini hep sor canım sıkılmadan cevap veriyor o dr ama eski mesajlarda ki sorularıda oku önce, linki bu http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&SID=f7e2a1cdb11bd13z8z5d779b685debec&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu
Yazının linkide bu canım http://www.suleymanakhan.com/kiz-cocuklarinda-yumurtalik-kistleri/
hayırlı olsun cnm kaç haftalıksınız bizimki de bu aralar çok huysuzlandı çok emmek istiyor 11.haftadayız@eflalim kizim da bu atagi geciriyor. Sanirim dun ve bugun sonlandi. Birkac gun surdu ama cok zorladi bizi. Kan ter icinde kaldik. Surekli emmek istedi, sut gelmiyo diye cok agladi. Neyseki bugun sakin. 1-2 gundur de agu demeye basladik:) cok mutluyum:)
cnm ben humananın bu çayını kullanıyorum çok işe yarıyor gerçektenSutumu artirmayi basaramadim bir turlu , zaten gurbetteyim yalnizim birde bu sut eksikligi iyice mutsuz ve umutsuz oldum.bebisimin dogmasindan bu yana bu sut stresi yuzunden yuzum gulmedi hep bir endise hep bir korku yine doymayip mama isteyecek diye bir onerisi olan var mi?
:)) Haklısın aslında belki de biz de geçsek iyi olur. Ben de çok beğeniyorum H&M in çocuk kıyafetlerini hem uygunda ama Bursa'dayım.Burada maalesef H&M yok hamileyken almıştım bikaç şey oradan.Canim biz suanda mothercare 3-6 aylik badilerini kullaniyoruz, aslinda 3-4 hafta once baslamistim, fazla dar ve ucu ancak citcitlanan badileri sevmiyorum, buyumesini engeller gibi geliyor bana.. H&M dende aliyorum ben, ozellikle indirimden cok sey buldum, arkadaslarimin bebeklerine bile aldim dayanamayip. Her hafta gidiyorum ufak tefekde olsa yeni seyler indirime girmis oluyot. Seneye takacagi beresini bile aldim :))
hamilelik?Canim hamileliklerdenmi bahsediyosunzzz