2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bir konuda kafam karıştı. Geçen akşam gelen misafirler ısrarla rezene çayını onerdiler, kullanmışlar. Benim bildiğim milupanin rezene çayı var ama onlar aktardan alınan taze rezeneyi biraz suda demliyorlarmis. Hem gaz hemde rahat uyuması için iyi dediler. Bende acaba ağır gelir mi diye düşündüm.Siz aktardan ali ani mi yoksa milupaninkini mi kullaniyorsunuz? Taze rezene kullananlar hangi ölçüde demliyor ve kaç cc veriyorsunuz?
Ben bebegime ilk 6 ay sadece anne sutu vermeyi dusunuyorum onumuz yaz su bile vermiycem hatta gecen hastaneye gittik doktor muayene ederken bebegim cok agladi susturmak icin recel vericekti doktorla kavga ettim .bebegine vermek yerine sen ic rezene csyini sutunden yavruna gecsin.

benim oğlumunda huyu çok değişti, aşılardan sonra, ama yavaş yavaş normele dönüyor,, ama benim oğlumda sadece bir huy kaldı oda giyinirken ve soyunurken ortalığı birbirine katıyor,,, aşı zamanı mı aklına geliyor bilemiyorum,,,
bu arada bilgin olsun, verem aşısının yerinin 2-3 hafta ( bazı durumlarda 6 haftaya kadar) içinde yara olması gerekiyormuş, eğer olmazsa aşı tutmadı anlamına gelebiliyormuş, 3 ay sonra verem savaşda test yapılıp aşının tutup tutmadığı kontrol ediliyormuş,,,
ben yaptırıla 2 hafta oldu halen bir şey yok,,,, :KK43:((
Eyvah evah tutmazsa don basa yandik desene:KK43:

Canim biz 3 aylik olcazgz insallah haftaya, ben 4,5 aylikken filan agzina elma havuc vs tattirmayi dusunuyroum, zaten dialeri kasinmaya basliyacak ve eline ne gecse agzina goturcek, plastik seyleri disleyene kadat havuc veririm daha iyi. Hem farkli tatlara acik olsun diyede vermek istiyorum, doktor bi annenin blogunda okumustum, eger biz yemek yerken bebek istahlaniyorsa hevesleniyorsa, kafasini tam tutabiliyorsa ek gidaya hazir olurmus diye. .
Benim o zaman 2,5 aylik olmadik bile ama ne yesem agZini sapirdatiyi ve kafasini tutabiliyo artik,dr da bu bebek diil cocuk olmys artik desi gelisimi 4 aylik bebek gibi demisti

Kızlar bebeklerimiz kaçıncı haftadalar....
gazlar ne durumda.....
bizim tonton 11.haftada 78. Gündeyiz ilk kıyafetleri zaten olmuyor 3 aylık kıyafetleri tam üstüne göre....
bazen uyuduğu zaman 5 6 saat uyuyor geceleri sabahlıyoruz şu anda gözlerinden uyku akmasına rağmen uykuya dalamıyor huysuz ve uyusa da uyanıp duruyor ve emmek istiyor acaba büyüme atağı mıdır?
Dışarı çıkarmak istiyorum yalnız hava pek sıcak değil çıkaramıyorum ve yazın nasıl giydirecem bilmiyorum... bakalım hele sağlığına kavuşsun Allah kerim....
Bizimde huylar degisti boyle dahami iyi oldu bendw anlamadim normalde gece 4-5 saat uyudu gunduzde 3 defa 1,5 saat simdi 12 de zar zorr ne sakrabanliklsr yaparak uyutuyoruz 4,5 da kalkio,altini aciyorum doyuruyorum 5 de yine uyuyo 8 de kalkio sinra gunduz uyku yok bidaha

ben yazın sadece yarım kollu atlet ile, uzun kollu atlet birde çorap giydiririm diye düşünüyorum,,,
biraz serinlerde bir şort yada ince bir alt,,
Ben kisa kollu altida sortlu tulum aldim cok tatlilar icinede yine atlet giydiririm bu dedigim tabi disarda giydirmek icin

image.jpg
M
Oglun mu var bilmiyorjm ama ozellikle erkek bebek kiyafetlerine bayiliyorum, kucuk adam gibi :) kiz icin bicok yerde guzel seyler oluyor zaten :))
h&m den aldigimiz mevlut giysimizi atayim bende bu pazar mevlut

selam guzel ammeler ve mis kokulu bebisleri misafr agirlaym derken biraz giremedim okumaya calistm hem ne guZel sohbetler paylasimalr olmus sizi ozlemis oldum :KK66: yyaa bu yaz saati uygulamasi resmen bende travma yapti zaten uykusudum iyicw uykusuz depresif oldum dun esim kizim evlilik kizimin bebeklik fotolarina baktik eaim bi fotoda bana ne guzel icten guluyormussun artik seni boyle gulduremiyojm dyince onun icin ne zor bi duum diye dusundum kendimede uzuldum :KK43: ne guzel gunlerdi hakikaten simdidse cok guzel ama insan hep gecmisteki guzel gunleri oluyor bugunleridw oLuyecegiz ins ilerde hep guzel hatrliyacagmz gunler yasariz :KK66: aysimason aysimason gelxim canim buralardaym okumaya calisiyoum ama birde tv kaldirdim tamamen kizim cok izlemiulyordu ama yinede izledigi kadari bile cocugu cok etkilemeye baslamis kendi kizimi ben yetistirmeliyim diye tv kaldirdim bilgiaayaran aksamlari iki cizgu film izlemesine yardim ediyorum cok guzel oldu salonda falan cok guzel yeteneklerini kesfediyor salobna normalde girmezdi bile artilari oluyor tv ama eskileri suan azla sinirlama koyacagi yasa gelince tekrar belki acarz :KK66:
Nego Nego paylasimlarin iyi olsu canim saol biz buyume ataklarini herkeste once yasiyouz malum topigin buyuguyuz ama iste anne olarak ben youluyorum gececek bunlarda zamanla :KK66:

Merhaba güzel anneler rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi.nasip etsin inşallah. Benin de bubi aç gündür sanki sütüm azaldı bebeğin emmeye başladıktan iki üç dakika sonra memeyi çekiştirmeye basladi memeyi sıkıyorum süt gelmiyo bugün bebeğim emdikten iki saat sonra sağdım en son emdiği memeden 20 ml diğerinden 30 ml geldi az olduğunu düşünüyorum günüç saat sonra tekrar sağa cam şuanda memeyi satanlar varsa kaç saate bi sağiyo kaç ml geliyo
bebeğinin emdiği miktar daha fazla oluyor
I imspecial nerelerdesin ya sen forumun güzin ablasi gibisin bizi sensiz biakma:-):-):-)
bencede:)
Canim bu konuda benimde kafam karisik bebegim 3 aylik bile olmadi henuz 3-6 ayliklar ancak oluyor, yani 4 aylik oldugunda 6-9 ayliklara baslamamiz gerekecek.. Bazi kiyafetleei 6 ay yaziyor diye cikarmamistim, gecen gun bir iki tanesini cikardim baktim nerdeyse kuculmus. Bence bebek kiyafet nunaralari yaniltixci, gercekci oldugunu dusunmuyorum..
aynen canım her markanın bedeni farklı oluyor mesela lcw nın ürünleri büyük oluyor üstünde yazana göre o yüzden deneyip almak mantıklı
kontrole gittim kadın doğuma şükür bi problem yok hersey normale dönmüş...dr um nasıl korunuyorsunuz diye sordu...korunmuyoruz hocam dedim.edim tedavi gördü iki yıl iğne kullandi dr u da ilacsiz olnaz demis eşime dedim...tamam o zaman korunmayin gerek yok.olursa da iyi olur dedi ne diyorsunuz hocam dedim biraz sonra olsun hayırlısı dedim...şaka gibi kadin ne guzel tedavisiz olmuş olur diyo :KK57:
ayyy dr da hoşmuş duha bu gidişle hamile kalıcaksın dikkatli olman lazım:)
Kızlar bir konuda kafam karıştı. Geçen akşam gelen misafirler ısrarla rezene çayını onerdiler, kullanmışlar. Benim bildiğim milupanin rezene çayı var ama onlar aktardan alınan taze rezeneyi biraz suda demliyorlarmis. Hem gaz hemde rahat uyuması için iyi dediler. Bende acaba ağır gelir mi diye düşündüm.Siz aktardan ali ani mi yoksa milupaninkini mi kullaniyorsunuz? Taze rezene kullananlar hangi ölçüde demliyor ve kaç cc veriyorsunuz?
olur canım aktarda ki de
Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasıfun, ve selamun alelmurselıyn. Velhamdülillahi Rabbil aleminel-Fatihah.
kızlar bu duayı okuyup bebeklerinizin üstüne üfleyin inşallah okuduklarımın tesiri sizin bebeklerinizin üstünede geçer hepinizi içine katıpta okudum....
sağol canım Allah kabul etsin
Canım niye cıkmıyosun kii biz hemen hergun yuruyoruz evde durdukça huysuzlasıyolar cık bence artık
ahhh canım önce havalar soğuktu miniğim malum öksürük olmuştu sonra yağmurlar başladı yağmur olmasa rüzgar var e bende de iki çocuk var ikisini hazırla çık zaman alıyor hadi çıktım diyelim büyük hala bebek arabasını seviyor kardeşini arabaya bindirmez ben binicem diye burnumdan getirir, yanıma biri daha lazım büyüğü baston arabaya küçüğü normal arabaya koyup anca öyle çıkabilirim,yani sizin gibi hoop bebeğimi alırım çıkarım durumum olamıyor maalesef:)
bnde istiyorumm :) ama ben o takımı gydirip dugun içine çıkarırsam nazar ederler çocuma zaten tosuncuk :) bilemedim.
canım ben artık nazar işini takmıyorum takmayınca değmediğini farkettim:) sende rahat ol
bizim önümüzde düğün müğün yok.. ben sadece misafirliğe gitmek için alıyorum.
benim oğluşumuda nazar ederler bende korktum bak şimdi.
bide dün babasına o fotoğrafı gösterdim bak oğluma elbise alıp giydirdim nasıl olmuş diye.
eşim nedese beğenirsin kandırma beni, size hediye gelmiş te giydirmişsin dedi:KK70::KK70::KK70:
ben bir saat gülmüşüm oğlum aynı o bebişe benziyo eşim bile ayırt edemedi:KK70::KK70::KK70:
ayyy ciddi ciddi sizin bebek sandı demek:KK70:
Nego Nego canım gitti gidiyora baktım bayaa ucuzmuş üstelik ücretsiz kargo eşim akşam geldiğinde kredi kartını alıp inşlla sipariş verecem..
hadi hayırlı olsun, dün eşime dedim param yok dedi çünkü dün kendim için netten epey alış veriş yaptım tam onu öderken söyledim:) senden istemiyorum oğlumun parası var dedim tamam dedi:) inşallah almak nasip olur ama beden konusunda kararsızım ben canım 6-9 mı alsam 9-12 mi alsam sen alda önce kalıbı nasıl sana soruyum:) çünkü ağustosda da giydiricem ben o zamanda 8 aylık oluyor
Canim ben hipp in bio olan rezenesini kullaniyorum gazi varsa, 10-12 bebek kasigi kadar agzina dokuyorum bebegimin, gercekten ise yariyor , yuttukca karnindan sesler geliyor ilginc.. Patir patir gazinida cikariyor bi yandan :KK66:
bende deniyim en iyisi
Canim biz 3 aylik olcazgz insallah haftaya, ben 4,5 aylikken filan agzina elma havuc vs tattirmayi dusunuyroum, zaten dialeri kasinmaya basliyacak ve eline ne gecse agzina goturcek, plastik seyleri disleyene kadat havuc veririm daha iyi. Hem farkli tatlara acik olsun diyede vermek istiyorum, doktor bi annenin blogunda okumustum, eger biz yemek yerken bebek istahlaniyorsa hevesleniyorsa, kafasini tam tutabiliyorsa ek gidaya hazir olurmus diye. .
canım ama havucu vs. damağıyla ezip yutabilir dikkat etmek lazım
Gulum bunlarin cogunu denedim pek bir degisiklik olmadi bir tek sogani denemedim gaz yapar diye. Birde sogan yesil sogan mi kuru sogan mi ? Oyle cig cig mi yiyecegiz yoksa firinlayip yada haslayip falan mi ?
çiğde olur canım yemeklere bolca koyabilirsin soğanlı bulgurlu çorba yap mesela
Merhsba arkadaslar bikac gundut giremiyorum cumku pers 2 aylik asilarindan beri perisan oldum,uslu mutlu bebegim gitti kucaktw bile aglayan huysuz bir bebek geldi,emme krizlerine giriyo sadexe memrde sakinlesiyo,bu asi neden bizi bu kdr etkiledi bilmiyorum gunduz uykusunu gzl uyuyan oglum asla uyumuyo bu saatlerde 1 saat kdr uyuyo ondada aglamkli kabuslu ruyalar goruyo ,allahtan gece 12-5 arasi ara ara mikirdasa da gece uyuyo ck sukur elhamdulilallah umarim bu durum gecicidir yoksa perisanim ben
canım aşı travma yapıyor geçici merak etme
Slm kızlar uzun süredir Takipteyim yazamadım nasıl gidiyor annislik.benim iyi çok şükür tek üzüntüm sütümle doymuyo oğlum mama veriyorum çoğunlukla iki aylık oldu oğlum memede istiyo mamada maşaallah bi sıkıntı cekmiyoruz fazla beslenemiyorum ondan heralde tekim yardım eden kimsede yok yanımda annem hastaydi doğumda fazla kalamadi kv zaten uyuz istemiyorum çok sıkıldım sütüm artarmi acaba oğlum anne sütün den mahrum olsun istemiyorum offf off :KK43:
artar canım pozitif ol stres yapma
Kızlar bebeklerimiz kaçıncı haftadalar....
gazlar ne durumda.....
bizim tonton 11.haftada 78. Gündeyiz ilk kıyafetleri zaten olmuyor 3 aylık kıyafetleri tam üstüne göre....
bazen uyuduğu zaman 5 6 saat uyuyor geceleri sabahlıyoruz şu anda gözlerinden uyku akmasına rağmen uykuya dalamıyor huysuz ve uyusa da uyanıp duruyor ve emmek istiyor acaba büyüme atağı mıdır?
Dışarı çıkarmak istiyorum yalnız hava pek sıcak değil çıkaramıyorum ve yazın nasıl giydirecem bilmiyorum... bakalım hele sağlığına kavuşsun Allah kerim....
canım 12. haftadayız gaz ful devam, kıyafet olarak 3-6 bazen 6-9 oluyor,uyku desen 3 saati nadir görüyoruz,yazın evde bir çıt çıtlı body dışarda çıtçıtlı üstüne şort tişört giydiririm
Bizimde huylar degisti boyle dahami iyi oldu bendw anlamadim normalde gece 4-5 saat uyudu gunduzde 3 defa 1,5 saat simdi 12 de zar zorr ne sakrabanliklsr yaparak uyutuyoruz 4,5 da kalkio,altini aciyorum doyuruyorum 5 de yine uyuyo 8 de kalkio sinra gunduz uyku yok bidaha
canım bu düzende değişir, bebekler aşıdan sonra diş zamanı büyüme atağı zamanı çok değişiyor
Eki Görüntüle 1475580 M

maşallah suphanallah kuzuya küçük adam:nazar::nazar::nazar:
selam guzel ammeler ve mis kokulu bebisleri misafr agirlaym derken biraz giremedim okumaya calistm hem ne guZel sohbetler paylasimalr olmus sizi ozlemis oldum :KK66: yyaa bu yaz saati uygulamasi resmen bende travma yapti zaten uykusudum iyicw uykusuz depresif oldum dun esim kizim evlilik kizimin bebeklik fotolarina baktik eaim bi fotoda bana ne guzel icten guluyormussun artik seni boyle gulduremiyojm dyince onun icin ne zor bi duum diye dusundum kendimede uzuldum :KK43: ne guzel gunlerdi hakikaten simdidse cok guzel ama insan hep gecmisteki guzel gunleri oluyor bugunleridw oLuyecegiz ins ilerde hep guzel hatrliyacagmz gunler yasariz :KK66: aysimason aysimason gelxim canim buralardaym okumaya calisiyoum ama birde tv kaldirdim tamamen kizim cok izlemiulyordu ama yinede izledigi kadari bile cocugu cok etkilemeye baslamis kendi kizimi ben yetistirmeliyim diye tv kaldirdim bilgiaayaran aksamlari iki cizgu film izlemesine yardim ediyorum cok guzel oldu salonda falan cok guzel yeteneklerini kesfediyor salobna normalde girmezdi bile artilari oluyor tv ama eskileri suan azla sinirlama koyacagi yasa gelince tekrar belki acarz :KK66:
Nego Nego paylasimlarin iyi olsu canim saol biz buyume ataklarini herkeste once yasiyouz malum topigin buyuguyuz ama iste anne olarak ben youluyorum gececek bunlarda zamanla :KK66:

evet saat işi benide sarstı, tv siz hayat mı süpersin canım bunu başarabiliyorsan mükemmel ben yapamam kendim için açıyorum en çok:KK48: büyüme atağı fena ya bizde aynıyız canım seni takip ediyoruz:) inşallah geçecek,özletme kendini

Nego Nego canm kendim icin actgm diziere bilw bakiyor askinda daha dogrusu algisi acik kizimin oyun oynarken kaydediyorbi bakiyorum bana ordan bi cumle sohbet arasinda o yuzden bende izlemem oda etkilenmez kitap okurum buraya bakarm dinlenmek icin bi cozum bulurum telefondan dolayi biraz biaeyler yazarken zor oluyor

De

Deneyecegim canım saolasın papatya sallama dimi aktarsan almasın bende bi ara taktım kafaya kilomu az yiyeyim ağır yaşayın dedim baya bi yorgun okuyodum sütüm çok azaldı bende önemsemiyorum artık kızın ek gıdaya geçince artık
Evet canim ben sallama cay iciyorum, 10 dk kadar bekletiyorum suda

Ayni durum bizde de var bende uzulup duruyorum cocuguma sutum yetmiyo heralde ondan gunduz uzun uyumuyo diye dusunuyordum hep.aksamda 8 9 gibi uyuyo neredeyse uyandirmasam hep uyuyacak sabaha kadar.sonra sabah 5 te uyaniyor aksama kadar arada nadiren uyumalarla aksami ediyoruz ama coook yoruldugum icin sutum azaliyor o da ayri bir stres konusu oluyor tabi. Mecburen icim aciya aciya mama veriyorum .
Ben ac oldugu icin degil, sesten rahatsix oldugu icin uyumadigini dusunuyorum, gunduz uzun uyumamasi daha iyi gece guzel uyuyor cunku, ben uyandirmiyirum artik kendisi acikinca uyaniyor sabah 5te filan. Mama vermedim ben, ama aklima bisey takildi hic kiloyu takmazdim, ama her hafta banyo oncesi bebek tartisiyla tartiyodum, bu hafta gecen haftayla ayni cikti, biraz uzuldum.. 1 hafta kilo almamis yani, ondan once 200 gram aliyordu en az. Bugun tekrar tartcam insallah cmrts yanlis tartmistir..

Eki Görüntüle 1475580 M

Canim masallah cook yakisikli olmus :)). İnstagramda moots makosen var. Deri patik satiyolar bebekler icin ben bayiliyotum cok guzel, orda patik-papyon takim satiliyor erkek bebekler icin, cok guzel bi bak istersen, yalniz fiyati pek ucuz degil, bi ara indirim vardi 60 liraya dusmustu yurtdiainda oldugum icin alamadim :KK43:(( icime oturdu resmenn, yurumeye emeklemeye basladiklarinda super olur o patikler.

Bu arada bnm bidik
Elleriyle cok pis yuzunu ciziyo gozlerini cikarcak gibi ovusturuyo ve kutt kutt cok sert darbelerle kafasina vuruyo
Dr umuz eldiven takim dedi ama biz ona hicc takmadik bugune kdr bikac gundur takiyorum mecburen ama ck uzuluyorum sanki skiliyomus gibime gelio sizler cikardinizmi takiyormusunuz
Canim masallah cook yakisikli olmus :)). İnstagramda moots makosen var. Deri patik satiyolar bebekler icin ben bayiliyotum cok guzel, orda patik-papyon takim satiliyor erkek bebekler icin, cok guzel bi bak istersen, yalniz fiyati pek ucuz degil, bi ara indirim vardi 60 liraya dusmustu yurtdiainda oldugum icin alamadim :KK43:(( icime oturdu resmenn, yurumeye emeklemeye basladiklarinda super olur o patikler.
hemen bakiyorum m:KK15:

praline praline canım kıyafetler konusu konusulmus bence kıyafetlerin bi çocuğuna kalıp falan mi bilmem ama özellikle oyun oynandigini deneyimsiz yada göz olcusu pek yapamayanlar üstüne göre alır diye üyle yaziyorlar çok alıyoruz bu sefer kullanmiyoruz özellikle alınsın tekrar alınsın hesabı çok yapılıyor bu bebek olayinda insanlar herseyden kesip yavrusuna verdiği için hatta kız ve erkekler unisex üretim çok az hatta ortak renkler dahi kullanilmiyor sarı turuncu yeşil mesela tamam alıyoruz mecburuz herkes güzel giydiriyor istiyor ama yok yani iki çocuklu insan açıyor yepyeni kıyafetler kalıyor kızımdan oğluma gıydıremıyorum bazen evde gezdırıyorum gerçi daha anlamiyor diye anlayınca yandik

birde ek gıda konusu muallaklı dediğin gbi görüş ayrılığı var 4 aylık ve 6aylık arasında bazı doktorlar 4.aydan sonra baslanmali bazıları 6.aydan sonra ben 4.aydan sonra baslanmalı diyenlere uyacağm kızımda uymadım dertlıyım bunda ne kaybederim ki zaten anne sütünden devam edecekler inşallah

Bende 5. Ayda tattirmaya başlayıp 6. Ayda ek gıdaya geçmeyi dusunuyorum oğlumda öyle yapmıştım rahat olmuştu

praline praline canım kıyafetler konusu konusulmus bence kıyafetlerin bi çocuğuna kalıp falan mi bilmem ama özellikle oyun oynandigini deneyimsiz yada göz olcusu pek yapamayanlahistüne göre alır diye üyle yaziyorlar çok alıyoruz bu sefer kullanmiyoruz özellikle alınsın tekrar alınsın hesabı çok yapılıyor bu bebek olayinda insanlar herseyden kesip yavrusuna verdiği için hatta kız ve erkekler unisex üretim çok az hatta ortak renkler dahi kullanilmiyor sarı turuncu yeşil mesela tamam alıyoruz mecburuz herkes güzel giydiriyor istiyor ama yok yani iki çocuklu insan açıyor yepyeni kıyafetler kalıyor kızımdan oğluma gıydıremıyorum bazen evde gezdırıyorum gerçi daha anlamiyor diye anlayınca yandik

birde ek gıda konusu muallaklı dediğin gbi görüş ayrılığı var 4 aylık ve 6aylık arasında bazı doktorlar 4.aydan sonra baslanmali bazıları 6.aydan sonra ben 4.aydan sonra baslanmalı diyenlere uyacağm kızımda uymadım dertlıyım bunda ne kaybederim ki zaten anne sütünden devam edecekler inşallah
Canim evet o konuda haklisin hamileyken elimden geldigince kiz erkek ortK giyilebilcek seyler almaya calistim, nolur nolmaz farkli dogarsa diye.. Ama cok zor bulunuyor ve malesef ortak seyler pel guzel oomuyor, cinsiyete yonelik olanlar daha hos :). İnan hastane cikis setlerindeki tulumlari 1er kere giyebildi sadece, yazik oldu.. 2 num oglan olursa kiz seyleri giymeye mahkum, mecbur kullancam :)). Ek gidaya bi arkadasim 4 aylikken gecti, digeri 6. 4 aylikken gecirenin bebegi daha istahli herseyi yiyor, ispanak pirasa brokoli.. Digeri anne sutuyle yetinmek istiyor hala, 11-12 ayliklar..

20294011_204419733.jpg

kızlar nasıl oğluşuma alsammı??
benim oğluşta aynı bu bebeğe benziyor sadece bizim kaşımız yok.
çok güzel canım

Ben varımmm.sezeryanla doğum yaptım ama wc de de yanma oluyor ilişki de eskisi gibi değil zorlanıyorum

östrojen azlığına bağlı herkesde oluyor.. kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor.. vajinal kuruluktan oluyor...
bi dr a görünelim kızlar ben çok fenayım wc de ağlıcam nerdeyse

X