2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeklerimiz kaçıncı haftadalar....
gazlar ne durumda.....
bizim tonton 11.haftada 78. Gündeyiz ilk kıyafetleri zaten olmuyor 3 aylık kıyafetleri tam üstüne göre....
bazen uyuduğu zaman 5 6 saat uyuyor geceleri sabahlıyoruz şu anda gözlerinden uyku akmasına rağmen uykuya dalamıyor huysuz ve uyusa da uyanıp duruyor ve emmek istiyor acaba büyüme atağı mıdır?
Dışarı çıkarmak istiyorum yalnız hava pek sıcak değil çıkaramıyorum ve yazın nasıl giydirecem bilmiyorum... bakalım hele sağlığına kavuşsun Allah kerim....
Bizimki de gece 2 saatte bir uyanmaya başladı. Uykuya dalamıyor.
gazlar ne durumda.....
bizim tonton 11.haftada 78. Gündeyiz ilk kıyafetleri zaten olmuyor 3 aylık kıyafetleri tam üstüne göre....
bazen uyuduğu zaman 5 6 saat uyuyor geceleri sabahlıyoruz şu anda gözlerinden uyku akmasına rağmen uykuya dalamıyor huysuz ve uyusa da uyanıp duruyor ve emmek istiyor acaba büyüme atağı mıdır?
Dışarı çıkarmak istiyorum yalnız hava pek sıcak değil çıkaramıyorum ve yazın nasıl giydirecem bilmiyorum... bakalım hele sağlığına kavuşsun Allah kerim....
8. Haftada benim bebeğim canım. Gece iki saatte bir uyanıp emmek istiyor. Gündüz uyumuyor. Uyursada omuzda kucakta uyuyor. Yerine yatırdığımız an uyanıyor. Neden böyle oldu bilmiyorum ben de...

Merhsba arkadaslar bikac gundut giremiyorum cumku pers 2 aylik asilarindan beri perisan oldum,uslu mutlu bebegim gitti kucaktw bile aglayan huysuz bir bebek geldi,emme krizlerine giriyo sadexe memrde sakinlesiyo,bu asi neden bizi bu kdr etkiledi bilmiyorum gunduz uykusunu gzl uyuyan oglum asla uyumuyo bu saatlerde 1 saat kdr uyuyo ondada aglamkli kabuslu ruyalar goruyo ,allahtan gece 12-5 arasi ara ara mikirdasa da gece uyuyo ck sukur elhamdulilallah umarim bu durum gecicidir yoksa perisanim ben
Bizim de aynı canım. Ben yardım alıyorum ailemden.

Merhaba güzel anneler rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi.nasip etsin inşallah. Benin de bubi aç gündür sanki sütüm azaldı bebeğin emmeye başladıktan iki üç dakika sonra memeyi çekiştirmeye basladi memeyi sıkıyorum süt gelmiyo bugün bebeğim emdikten iki saat sonra sağdım en son emdiği memeden 20 ml diğerinden 30 ml geldi az olduğunu düşünüyorum günüç saat sonra tekrar sağa cam şuanda memeyi satanlar varsa kaç saate bi sağiyo kaç ml geliyo
Bir kişi bile cevap vermemis :) :)

Mothercare in outlet magazasi nerede? Bu yax istanbuldaym fi
kozyatağı metro istasyonunda inince, bay otelin hemen yanında demsa diye bir yer var orada,,
yalnız şansına, ben hamileyken gittim, çok çeşit yoktu, bir daha da gidemedim,,, ama internette okuduğuma göre hep genelde güzel şeyler oluyormuş,,,

gazlar ne durumda.....
ben yazın sadece yarım kollu atlet ile, uzun kollu atlet birde çorap giydiririm diye düşünüyorum,,,
biraz serinlerde bir şort yada ince bir alt,,

Merhsba arkadaslar bikac gundut giremiyorum cumku pers 2 aylik asilarindan beri perisan oldum,uslu mutlu bebegim gitti kucaktw bile aglayan huysuz bir bebek geldi,emme krizlerine giriyo sadexe memrde sakinlesiyo,bu asi neden bizi bu kdr etkiledi bilmiyorum gunduz uykusunu gzl uyuyan oglum asla uyumuyo bu saatlerde 1 saat kdr uyuyo ondada aglamkli kabuslu ruyalar goruyo ,allahtan gece 12-5 arasi ara ara mikirdasa da gece uyuyo ck sukur elhamdulilallah umarim bu durum gecicidir yoksa perisanim ben
benim oğlumunda huyu çok değişti, aşılardan sonra, ama yavaş yavaş normele dönüyor,, ama benim oğlumda sadece bir huy kaldı oda giyinirken ve soyunurken ortalığı birbirine katıyor,,, aşı zamanı mı aklına geliyor bilemiyorum,,,
bu arada bilgin olsun, verem aşısının yerinin 2-3 hafta ( bazı durumlarda 6 haftaya kadar) içinde yara olması gerekiyormuş, eğer olmazsa aşı tutmadı anlamına gelebiliyormuş, 3 ay sonra verem savaşda test yapılıp aşının tutup tutmadığı kontrol ediliyormuş,,,
ben yaptırıla 2 hafta oldu halen bir şey yok,,,, :KK43:((

Bizimki de gece 2 saatte bir uyanmaya başladı. Uykuya dalamıyor.

8. Haftada benim bebeğim canım. Gece iki saatte bir uyanıp emmek istiyor. Gündüz uyumuyor. Uyursada omuzda kucakta uyuyor. Yerine yatırdığımız an uyanıyor. Neden böyle oldu bilmiyorum ben de...
benim oğlumda gündüzleri kucakda uyuyor çünkü gürültüden çok rahatsız olan bir çocuk, ama akşamları hep kendi beşiğinde yatırıyorum,,,
geceleri ilk başta kucağımda uyutuyordum, sonra yatağına koyuyordum, uyanıyordu, sonra yeniden alıyordumi pışpışlıyordum, yatağına koyuyordum,, ilk zamanlar abzen 2-3 saat uğraştığım oluyordu ama artık kucağımda uyuttukdan sonra yatağına koyunca uyanmıyor,,,
birde odasını hep loş ışıkda tutuyprum bu esnada,,, uyuyunca ışığı tamamen kapatıyorum ,,,

canım okudum çok sağol bu doktor dikkatimi çekmişti çok açık net konuşuyor dikkatimi çekti her seferinde türk doktorları böyle diyip duruyor tuhaf daha hakkında araştırma yapmadım ama söyledikleri gerçekten çok güzel bebekleri ilaçlara boğmaktansa alternatif tıp daha sağlıklı

hayırlı olsun cnm kaç haftalıksınız bizimki de bu aralar çok huysuzlandı çok emmek istiyor 11.haftadayız

cnm ben humananın bu çayını kullanıyorum çok işe yarıyor gerçekten Eki Görüntüle 1475280
Sagol canim. Bugun itibariyle 11 hafta dolmus oluyor bizim de. Insallah kisa zamanda gecer sizin de huysuzlugunuz. Biz atlattik cok sukur:)

Bir kişi bile cevap vermemis :) :)
Kusura bakma canim yardimci olamicam cunku artik sagmiyorum sutumu, aksam bebegim yatmadan once son emzirmemde ancak yetiyor sanki, yunusacik oluyor goguslerim. Uyku guzel sut yapiyor bana uyuyunca doluyolar, gun icerisinde kilo alcam korkusuyla rahat yiyemiyorum, pek dinlenemedigim icin goguslerim bosaliyor.. Bu aksam papatya cayi ve kuruyemis yedim yedikten 10sk sonra goguslerim sizlamaya basladi, tavsiye ederim.

gazlar ne durumda.....
Canim gaz olabilir benimki gazi olunca oyle yapiyor, rezene cayi veriyorum bebek icin olanindan.. Biz 12 haftaligiz bugun tam. Uyumasi icin ayaklarimda salliyorum, kensi kendine dalamiyor malesef, gunduz en uzun 40 dk uyuyor, 1,5-2 saat uyanik duruyor, oyle oyle aksami ediyoruz aksam 3-4 saat gece uykusuna gecmeden once uyanik duruyor, saat 8-9.30 arasi gece uykusuna geciyor

leble 238850 .!.:
kozyatağı metro istasyonunda inince, bay otelin hemen yanında demsa diye bir yer var orada,,
yalnız şansına, ben hamileyken gittim, çok çeşit yoktu, bir daha da gidemedim,,, ama internette okuduğuma göre hep genelde güzel şeyler oluyormuş,,,
Yeri iyimis annemlere yakin, gidipte guzel seyler gorursem burdan yazarm sana :KK66:

:))kiyafetlında belki de biz de geçsek iyi olur. Ben de çok beğeniyorum H&M in çocuk kıyafetlerini hem uygunda ama Bursa'dayım.Burada maalesef H&M yok hamileyken almıştım bikaç şey oradan.
Oglun mu var bilmiyorjm ama ozellikle erkek bebek kiyafetlerine bayiliyorum, kucuk adam gibi :) kiz icin bicok yerde guzel seyler oluyor zaten :))

Canim benim:)) ben sagmadigim icin cevap veremedim. Bilmiyorum. Ozellikle de sagmiyorum moralim bozulmasin diye. Bu sefer kafama takarim cunku..
Cevap için teşekkürler :) :) Bende aslında sagmıyordum ama bebeğim memeyle savasmaya başlayınca merak ettim inşallah yetiyordur aylık kontrolümüz de belli olur

De
Kusura bakma canim yardimci olamicam cunku artik sagmiyorum sutumu, aksam bebegim yatmadan once son emzirmemde ancak yetiyor sanki, yunusacik oluyor goguslerim. Uyku guzel sut yapiyor bana uyuyunca doluyolar, gun icerisinde kilo alcam korkusuyla rahat yiyemiyorum, pek dinlenemedigim icin goguslerim bosaliyor.. Bu aksam papatya cayi ve kuruyemis yedim yedikten 10sk sonra goguslerim sizlamaya basladi, tavsiye ederim.
Deneyecegim canım saolasın papatya sallama dimi aktarsan almasın bende bi ara taktım kafaya kilomu az yiyeyim ağır yaşayın dedim baya bi yorgun okuyodum sütüm çok azaldı bende önemsemiyorum artık kızın ek gıdaya geçince artık

Bugün bende sağınca onu anladım canım ne kadar sağarsam sağayım sonra memeyi sıkınca bı damlada olsa geliyo ama kızın emince hemen bosalıyo hiç gelmiyo
canım istersen birde gece yatrken bir barda rezene bir bardakta papatya çayı iç yat . Ben hemn hemn hergun içiyorum , ustunede uyuyunca goguslerm doluyor . Birde bi ara zayıflamk için bir kaç gun yememi azaltmıştım sutum azaldı. Azalıncada bıraktım artık yiyorum duzenli . Birde protein olarak beslenmek onemli . Bebege gerçekten yarıyr o zman . Doktorumuzda demişti. Hamur işi borek çorek sut yapmaz et agırlıklı beslen ve papatya rezene çayları iç guzel kaliteli sut olur demişti ve gerçektende oyle yapıyorum hem sutum oluyr hemde kilo alımıda guzel bebegimin.

Canim gaz olabilir benimki gazi olunca oyle yapiyor, rezene cayi veriyorum bebek icin olanindan.. Biz 12 haftaligiz bugun tam. Uyumasi icin ayaklarimda salliyorum, kensi kendine dalamiyor malesef, gunduz en uzun 40 dk uyuyor, 1,5-2 saat uyanik duruyor, oyle oyle aksami ediyoruz aksam 3-4 saat gece uykusuna gecmeden once uyanik duruyor, saat 8-9.30 arasi gece uykusuna geciyor
Ayni durum bizde de var bende uzulup duruyorum cocuguma sutum yetmiyo heralde ondan gunduz uzun uyumuyo diye dusunuyordum hep.aksamda 8 9 gibi uyuyo neredeyse uyandirmasam hep uyuyacak sabaha kadar.sonra sabah 5 te uyaniyor aksama kadar arada nadiren uyumalarla aksami ediyoruz ama coook yoruldugum icin sutum azaliyor o da ayri bir stres konusu oluyor tabi. Mecburen icim aciya aciya mama veriyorum .

X