- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
sorma canım çok gazlı, zincoya döndük gerihoş geldin canimm...ozlettin kendini...kıyamam kuzuya cok gazlı cikti eflalim eymen 3 ayı dolacak degil mi nerdeyse gazinin azalması lazım. Allahim kolaylık versin kuzuya da sana da...biz yeni doğduğunda zinco almıştık yeni bitmek üzere...
canım ya çok erken ikinciyede altından kalkmak çok zor olur, işin zor hayırlısı olsun:)eşim beyefendi korunmaya hiç yanasmiyor napıcam bilmiyorum...4 senede oldu birsürü igne kullandım dr olmaz dedi diyor daha demiyor. spiral taktirayim diyorum olmaz diyo...ikinci olsun diyo.dedim ağzını hayra aç...vakti gelince olsun inş.
ben yiyorum canım yesemde aynı yemesemde aynı çünküYa kizlar biz bu gaz yapan yiyecekleri daha kac ay yemiyecegiz ? Bebislerin gazi ne zaman gecer ki? Cok sıkıldım gaz yapmasın diye ne yiyecegimi bilemez oldum valla
canım geldi geçti gönül sevdiğine küsermiş, üstüme alınmıştım, geçmiş olsun sana da inşallah bundan sonra bir sıkıntınız olmaz canımMerhaba hanımlar telefonumdan kadinlar kulubune giriyorum birkac sayfa okuduktan sonra sayfa karariyor kapatmak zorunda kaliyorum.
Yasayan var mi bunu acaba ?
Bilgisayarin basinada oturamiyorum.
Bir turlu tamamini okuyamadim sayfalarin.
Eflalim canim askolsun, bunca zaman sonra geldim niye alindin dedigime uzme beni.
Ben senin sagdigin miktari hic okumadim hic gormedim oyle birsey.
O donem yazilan hersey beni cok etkiledi yalnızca.
Kimsenin sucu yokki.
Herkes paylasimda bulunacak elbette.
Ben sutumun az oldugunu cok zor kabullendim, hic boyle birsey beklemiyordum cunku.
Ki ben girmiyorum agzimi acsam nazar
Oluyor maalesef. Sende cektin bilirsin.
Iyi bakış bile cektirebiliyor insana.
Ben mamadan kurtuldum elhamdulillah sutum yetiyor dedim pazar gunu
Pazartesi sabahi yine sut sitmasi oldum
Sag gogsum oldu davul ateşim çıktı
Kemiklerim sizlamaya basladi ve sag göğsümden 15 dk sagdigim halde 5 damla sut geldi.
Yine kahroldum yine kahroldum.
Bugun iyiyim cok sukur sutte gelmeye basladi
Ama sagmiyorum moralim cok bozuluyor cunku.
Cisini kontrol ediyorum gayet iyi durumda.
Inşallah duzelmistir.
Senden cok ozur diliyorum kimseden kirilmadim kimse bana kasten de birsey yazmadi
Ben cok hassastim sadece.
Girip yazma konusunda haklisin
Ama hep bekledim sutum gelsin oğlum kilo alsin toparlasin oyle yazarim diye
Bekledim
Ama zaman cabuk gecti tekrar ozur dilerim benim yuzumden kirilmissin cok uzuldum
Zaten zor gunler geciriyorsun. Allah yardimcin olsun , kolayliklar versin inşallah
nazar işi çok kötü artık düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe üstüme çekiyormuşum gibi geliyor artık
oldu canım doğduğundan beri maviş maşallah kuzucuğuma:) sağlıklı görsünlerde canım önemli olan sağlık gerçektenKızlar bebişlerinizin gözlerinin rengi belli oldu muu ? Benımkinin babası mavış ben bal rengi ben mavi olur diye umut ediyodum ama karanlıkta koyu yesıl guneste koyu kahve gözüküyor mavi olmaz ama ela olsaydı bari :))) insanoğlu işte hiç istekleri bitmiyor :/
canım benimki o kadar bile uyumuyor gece de saat başı kalkıyordu artık iki saatde bir emmek için uyanıyor buna da şükür ve sabah beşte ayakta abiside o da,ilacım olsa başıma sürerim:)Kızlar benım sıpa 11.30 fibi yatıyo 4 gibi acıkıp emmeye kalkıyo karnı acıkmasa uyuyacagına eminim emdikten sonra da gazdan uyumuyo doğru duzgun. Acaba gece uyumadan mama mı versem tok tutsun diye sımdıye kadar hıç mama kullanmadım 13 haftalığız ne marka almam gerek yada devam sutu veya milupanın muhallebi tarzı şeylerini mi versem acıl cevap bekliyorum uykusuzluktan eşimle kanka olduk belki uyusak dinlensek hormonlarımız duzelir haha :))
canım duham evet sen geldin hoş geldin iyi ki geldin huzur getirdin bu aralar hem eymen huzurszu gaz ialcın değiştirmiştik ondan dolayı hem de burda bazı sıkıntılı olaylar olunca biraz uzaklaşmak istemiştimnasılsın eflalcim...ben geldimm sen yoksun.özletme kendini canim:):)...kuzunun nesi var?
canım dijital ateş ölçerle ya kol altından ya kulaktan ölçüyorum benimki braun marka 5 yıldır kullanıyorum, alından ölçerler yanlış ölçebiliyor diye duymuştum doğru mu bilmemGünaydın...
bebeklerinizin ateşini neyle olçuyorsunuz..dil alti ölçerimiz vardi..tsbi beb egin ateşine bakamadık....esim gittii alindan ölçer aldı biraz da pahali birseymis....atesimiz de normal cok şükür yükselmedi.
Gunaydınn herkese bugunde erkenciyiz biz hergun tam 7-8 gbi kalkıyor.
sen buna erken mi diyorsun pınarım biz beşte kalkıyoruz