2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hoş geldin canimm...ozlettin kendini...kıyamam kuzuya cok gazlı cikti eflalim eymen 3 ayı dolacak degil mi nerdeyse gazinin azalması lazım. Allahim kolaylık versin kuzuya da sana da...biz yeni doğduğunda zinco almıştık yeni bitmek üzere...
sorma canım çok gazlı, zincoya döndük geri
eşim beyefendi korunmaya hiç yanasmiyor napıcam bilmiyorum...4 senede oldu birsürü igne kullandım dr olmaz dedi diyor daha demiyor. spiral taktirayim diyorum olmaz diyo...ikinci olsun diyo.dedim ağzını hayra aç...vakti gelince olsun inş.
canım ya çok erken ikinciyede altından kalkmak çok zor olur, işin zor hayırlısı olsun:)
Ya kizlar biz bu gaz yapan yiyecekleri daha kac ay yemiyecegiz ? Bebislerin gazi ne zaman gecer ki? Cok sıkıldım gaz yapmasın diye ne yiyecegimi bilemez oldum vallao_O
ben yiyorum canım yesemde aynı yemesemde aynı çünkü
Merhaba hanımlar telefonumdan kadinlar kulubune giriyorum birkac sayfa okuduktan sonra sayfa karariyor kapatmak zorunda kaliyorum.
Yasayan var mi bunu acaba ?
Bilgisayarin basinada oturamiyorum.
Bir turlu tamamini okuyamadim sayfalarin.

Eflalim canim askolsun, bunca zaman sonra geldim niye alindin dedigime uzme beni.
Ben senin sagdigin miktari hic okumadim hic gormedim oyle birsey.
O donem yazilan hersey beni cok etkiledi yalnızca.
Kimsenin sucu yokki.
Herkes paylasimda bulunacak elbette.
Ben sutumun az oldugunu cok zor kabullendim, hic boyle birsey beklemiyordum cunku.

Ki ben girmiyorum agzimi acsam nazar
Oluyor maalesef. Sende cektin bilirsin.
Iyi bakış bile cektirebiliyor insana.
Ben mamadan kurtuldum elhamdulillah sutum yetiyor dedim pazar gunu
Pazartesi sabahi yine sut sitmasi oldum
Sag gogsum oldu davul ateşim çıktı
Kemiklerim sizlamaya basladi ve sag göğsümden 15 dk sagdigim halde 5 damla sut geldi.
Yine kahroldum yine kahroldum.
Bugun iyiyim cok sukur sutte gelmeye basladi
Ama sagmiyorum moralim cok bozuluyor cunku.
Cisini kontrol ediyorum gayet iyi durumda.
Inşallah duzelmistir.
Senden cok ozur diliyorum kimseden kirilmadim kimse bana kasten de birsey yazmadi
Ben cok hassastim sadece.
Girip yazma konusunda haklisin
Ama hep bekledim sutum gelsin oğlum kilo alsin toparlasin oyle yazarim diye
Bekledim
Ama zaman cabuk gecti tekrar ozur dilerim benim yuzumden kirilmissin cok uzuldum
Zaten zor gunler geciriyorsun. Allah yardimcin olsun , kolayliklar versin inşallah
canım geldi geçti gönül sevdiğine küsermiş, üstüme alınmıştım, geçmiş olsun sana da inşallah bundan sonra bir sıkıntınız olmaz canım

nazar işi çok kötü artık düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe üstüme çekiyormuşum gibi geliyor artık
Kızlar bebişlerinizin gözlerinin rengi belli oldu muu ? Benımkinin babası mavış ben bal rengi ben mavi olur diye umut ediyodum ama karanlıkta koyu yesıl guneste koyu kahve gözüküyor mavi olmaz ama ela olsaydı bari :))) insanoğlu işte hiç istekleri bitmiyor :/
oldu canım doğduğundan beri maviş maşallah kuzucuğuma:) sağlıklı görsünlerde canım önemli olan sağlık gerçekten
Kızlar benım sıpa 11.30 fibi yatıyo 4 gibi acıkıp emmeye kalkıyo karnı acıkmasa uyuyacagına eminim emdikten sonra da gazdan uyumuyo doğru duzgun. Acaba gece uyumadan mama mı versem tok tutsun diye sımdıye kadar hıç mama kullanmadım 13 haftalığız ne marka almam gerek yada devam sutu veya milupanın muhallebi tarzı şeylerini mi versem acıl cevap bekliyorum uykusuzluktan eşimle kanka olduk belki uyusak dinlensek hormonlarımız duzelir haha :))
canım benimki o kadar bile uyumuyor gece de saat başı kalkıyordu artık iki saatde bir emmek için uyanıyor buna da şükür ve sabah beşte ayakta abiside o da,ilacım olsa başıma sürerim:)
nasılsın eflalcim...ben geldimm sen yoksun.özletme kendini canim:):)...kuzunun nesi var?
canım duham evet sen geldin hoş geldin iyi ki geldin huzur getirdin:KK60: bu aralar hem eymen huzurszu gaz ialcın değiştirmiştik ondan dolayı hem de burda bazı sıkıntılı olaylar olunca biraz uzaklaşmak istemiştim:KK66:
Günaydın...
bebeklerinizin ateşini neyle olçuyorsunuz..dil alti ölçerimiz vardi..tsbi beb egin ateşine bakamadık....esim gittii alindan ölçer aldı biraz da pahali birseymis....atesimiz de normal cok şükür yükselmedi.
canım dijital ateş ölçerle ya kol altından ya kulaktan ölçüyorum benimki braun marka 5 yıldır kullanıyorum, alından ölçerler yanlış ölçebiliyor diye duymuştum doğru mu bilmem
Gunaydınn herkese bugunde erkenciyiz biz hergun tam 7-8 gbi kalkıyor.

sen buna erken mi diyorsun pınarım biz beşte kalkıyoruz:KK53::KK53::KK53:

Selam herkese hayırlı cumalar, uykusuzluktan başım ağrıyor eymenin gazı ve de nazı çok:) bioagai zinco sab dan sonra nurse yi deniyim dedim ay denemez olaydım bütün düzenimiz alt üst oldu, dün tekrar zincoya başaldım meğer o ne kadar rahatlatıyormuş dün resmen içini boşalttı oğlum:KK70:

çok giremem merak etmeyin:KK66:

Hayirli cumalar kizlar
Dun dr kontrolunuz vardi bir cubukla oglumun agzina bakti annesi birax pamukcuk olmus karbonatli suyla sil dedi bende gecen hafta olmustubzaten bende oyle yapiodum bu azalmis hali demedim
Ama eve geldim karnonatli suyu surcegim zaman aaa ne goreyim alt cenesinde dislerinin ic kisminda beyaz ve sert bisey kenik gibi bi tane pirincc tanesi kdr,ayy dedim disimi cikiyo yoksa,sizlerdede oyle birsey varmi arkadasim var aramiz 5 gun tam tarif ettigin sey bende var dedi damagi oyle dedi de,birde dedim burda sorayim yoksa erkenden dismi cikarcaz

Birde dis etleri cok kabarmis eczaneden dislik alip dolapta sogutun soguk soguk damaklarinda gezdir dedi,ayyy cok sacma geldi buz gibi seyi dahw 65 gunluk cocuga damagi rahatlasin diye yawrucuk grip olcak Allah korusun,aranizda dislik kullanan yoktur bu kdr erken mumkun degildir yani

Günaydın herkese, ben kulaktan ölçerle ölçüyorum canım

3 yaşına kadar kulaktan ölçer tavsiye edilmiyor diyr biliyorum. Koltukaltı ya da ALIN.

Duha22 Duha22 bende de bir Sürü ölçer var normalde de ateşim çıkar onları koltuklarına kullanıyorum banyo öncesi vs bakacaksan ya da alından ölçer var 3 yalına kadar öyle 3 YAŞ sonrası kapağı Açılıyor kulaktan ölçülüyor..

Birde dis etleri cok kabarmis eczaneden dislik alip dolapta sogutun soguk soguk damaklarinda gezdir dedi,ayyy cok sacma geldi buz gibi seyi dahw 65 gunluk cocuga damagi rahatlasin diye yawrucuk grip olcak Allah korusun,aranizda dislik kullanan yoktur bu kdr erken mumkun degildir yani

Canım normal aslında diş süresinin başlarındaki artık bilmem kaç ay Aralık korkma korkutma kendini. Hafif soğukluk iyi geliyor bebeği rahatlatıyor derler hasta olmaz inş zaten Bebeğini takip eser ona göre koyarsın sen de:)

Pamukçuk için ağzını silmek zor geliyorsa emziğini vermeye çalış karbonatlı suya batırıp zaten emziği atsa da suyunu emmiş olacak Ağzına sürülecek yani bu da bi Yöntem aklında olsun

eflalim ve leble sağolun kızlar...yalnız cok üzüldüm şimdi...verdigimiz o paraya. dijital alindan ölçer vardı zaten bizde olmaz diye gitti alindan ölçer aldı eşim..ayni gorevi yapıyormuş digeri de zaten yazik oldu 75 liraya.hep o hemsirenin suçu bize alindan ölçer alin dedi...böyle lüzumsuz para giderine cok canım sıkılır da kusuruma bakmayin.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bebiş doğmadan almıştık canım 109 du diye hatırlıyorum, sonradan nette 80 tl ye filan gördüm aynısından kıl oldum:KK51:
Bebiş doğmadan almıştık canım 109 du diye hatırlıyorum, sonradan nette 80 tl ye filan gördüm aynısından kıl oldum:KK51:
sorma canim ben de üzüldüm bizde 75 lira verdik:KK43:

az önce komşum geldi bi 5 dk kitap vermeye cocuk gelişimiyle ilgili....bi de ufakligi goreyim dedi girdi iceri sabah sabah yeni kahvalri yapmisiz ortalık almis başını gidiyor zaten dağınık kusura bakma dedim...akil vermeleri yok mu gıcık oluyorum yok havsiz yok cok sıcak niye acmiyrsun cami falsn filan.
yahu mübarek bebekli evin sicak olmasi normsl değilmi..
.diyorum..bebekle sürekli açamıyorum yatak odasına yatiriyorim otutma odasi mutfak açıyorum en az 20 dk hsvslaniyor sonra çocuğu oturma odasına alıyorum yatak odasinin camini açıyorum.buyugum diye sesimi çıkarmıyorum onlarda habire akil veriyo.

Hayirli cumalar kizlar, benim burdaki arkadaslar bebeklerinin makattan olcuyorlar ateslerino, bende oyle yapiyorum, yanlis bisey yapmamisimdir insallah:KK64:

eflalim ve leble sağolun kızlar...yalnız cok üzüldüm şimdi...verdigimiz o paraya. dijital alindan ölçer vardı zaten bizde olmaz diye gitti alindan ölçer aldı eşim..ayni gorevi yapıyormuş digeri de zaten yazik oldu 75 liraya.hep o hemsirenin suçu bize alindan ölçer alin dedi...böyle lüzumsuz para giderine cok canım sıkılır da kusuruma bakmayin.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
aman bazı hemşireler doktorlardan daha çok biliyor zaten,, bende verem aşısı yüzünden sağlık ocağına gittim,,, sanırsın ki hatun kendini, doktor sanıyor,, birde oğlumun defterini karıştırdı, çocuğumu yanlış ölçtü, yanlış tarttı,, birde o yanlış bilgileri tuttu 3, aylık bilgilerine yazdı,,, dedim onlar ölçüldü, oğlumun defterini karaladı,,,
bir sürü şey söyledi, işte bıngıldağı olmamış, falan filan,,,
walla ben hı hı dedim geçtim,,,,

Selam herkese hayırlı cumalar, uykusuzluktan başım ağrıyor eymenin gazı ve de nazı çok:) bioagai zinco sab dan sonra nurse yi deniyim dedim ay denemez olaydım bütün düzenimiz alt üst oldu, dün tekrar zincoya başaldım meğer o ne kadar rahatlatıyormuş dün resmen içini boşalttı oğlum:KK70:

çok giremem merak etmeyin:KK66:
Bende kullanıyorum ama hiç faydası yok bizim kurtarıcımız grape water oldu

eşim beyefendi korunmaya hiç yanasmiyor napıcam bilmiyorum...4 senede oldu birsürü igne kullandım dr olmaz dedi diyor daha demiyor. spiral taktirayim diyorum olmaz diyo...ikinci olsun diyo.dedim ağzını hayra aç...vakti gelince olsun inş.
Valla ben gittim gizlice taktırdım ama hala alışamadım içmde bir çip varmış gibi hissediyorum

Kizlar sabah asilarimizi olduk ates yok ama surekli agliyor yinede calpol vereyim mi

hemşire bana atesi çıkmazsa verme dedi.yani yok atedi vikmasin huzursuz olmasın diye onceden tedbir anacli vereyim deme dedi...biraz buyuk olsa verirdim belki huzursuzlugu icin

Kizlar sabah asilarimizi olduk ates yok ama surekli agliyor yinede calpol vereyim mi

Selam kızlar aşılarınız hayırlı olsun
benim oğluşumun yatarken kulakları kıvrılıyor sağa sola döndükçe kepçe olacak diye korkuyorum şapkayı sevmiyor kız bebiş gibi bant takıyorum onda iyice deliriyor sıpa

X