hetgün banyo yaptırıyorum, ama çok nadir arada, ve verem aşısı olduğu zaman, poposunu yıkadım sadece,, ama öteki rutinlerin hepsi aynı,,ilk uyanmalarında hemen karnını sırtını pışpışlıyordum, eğer uyumazsa gene kucağıma alıp uyutuyoordum,,, sonra beşiğine yatırıyordumTebrikler canım iyi uyutma yöntemi bulmussun özellikle gece deliksiz uyuması iyi olmuş.. gece uyanmalari bizi de halsiz bırakıyor. her gün mü Banyo yaptırıp yatiriyorsun bu sekilde? ?
bi yani en azibdan var emiyor kalitesi hakkinda bisy diyemem amaBenimkide sunduruyor surekli canim benim yaralarimda hic iyilesmiyor silikonla bile emzirsem aynibu sut isini de bi cozemedim bigun bol oluyor bigun hic kalmiyor...
benimki de babası ile oynaşıyor,,, konuşuyorlar karşılıklı, arada da kestiriyor babasının üstünde,,, sonra da uyuma faslına geçiyoruz,,,L leble bende kendi capimda bi rutin olusturdum, evimiz soguk olduu icin banyo yaptirmiyorum, babasi gelince oyaliyor gezdiriyoruz evde, sohbet muhabbet, sonra yatak odasina geciryorum kizimla isik los, emziriyorum, goz temasi kurmuyorum, konusmuyorumda, bazen simdi uyku zamani filan diyorum, ya ayaklarimda sallayip hafif uykulu halde besigine koyuyorum yada poposuna hafif vutatak pis pisliyorum, masallah guzel uyuyor benimkide..
Benim kızımda emiyor yumruk halinde ellerini bi arkadaşıma söylemiş doktoru DÜNYAYI tanımaya çalışıyormuş.Az
az evvel aynisi bnm basima geldi :)))
İki gundur elini agzina sonuyo ac olsun tok olsun yapio daha 62 gunluk minicik velet sen nerden bilion elini agzina goturmeyi cek annecim agzibdan diorum bende bi alem ne anlasin o lafimi :)
Bende isarer parmagimi salladimm hiiiii dedimm cabuk cek o elini hemn alt dudagini buktu agladii ayyy ozur diledim hmn ellerini optumm kiyamam ben ona
Ama su parmagini agzina goturup yalamasina cok uzuluyorum Niye yapiyoki
Lansinoh banada hic iyi gelmedi cnm..bi tonda para..sut konusundada aksama kadar yiyip icmedigim kalmiyo benim bide icmesem nolcakmis bilmiyorum bu halde bile bazen yetiyo bazen yetmiyo...sut konusu iyi gi
bi yani en azibdan var emiyor kalitesi hakkinda bisy diyemem amaiyilesmiyor azck duzeliyor memede gaz cikarirken tekraer sunduruyor yine aciyo lansinoh hic etkili degil verdigim 20tl parmak kadar aeye aciyorum
Cnm dun lansinohun emzirme uzmanı soyle yazmis:her emzirme sonrasi 1 bardak su icin ve badem, ceviz yiyin..sut konusu iyi gi
bi yani en azibdan var emiyor kalitesi hakkinda bisy diyemem amaiyilesmiyor azck duzeliyor memede gaz cikarirken tekraer sunduruyor yine aciyo lansinoh hic etkili degil verdigim 20tl parmak kadar aeye aciyorum
Ben yaptırmadım canımmerhaba, ben aranıza kısa süre önce katıldım.14 ocak doğumlu kızımın adı elif ada. Daha önceki mesajlara bakmaya çalıştım ancak çok fazla oldukları için hepsini okuyamadım.
ROTA aşısı yaptıran var mı? dr unuzun önerisi nedir? bana 2 dr den biri mutlaka yaptır biride önemli değil dedi. kararsız kaldım. tavsiyeniz nedir?
Kızlar ben bu yeme işine inanmıyorum . Sezeryandan sonra hiçbişey yıyemedim herkes sütün kesilir dedi ama süt geldi . Sonrasında sütün kalitesiz olur dediler ama su an kızım 13 haftalık ve 6.200 gram hiç mama vermedim ama masallah tosun gibi .) ben süt yapıcı hiçbişey yemedim bence bunlara takılmayın bol bol emzirin ve günde en az 1,5 litre su için gerisi hikayeCnm dun lansinohun emzirme uzmanı soyle yazmis:her emzirme sonrasi 1 bardak su icin ve badem, ceviz yiyin..
kalitesini artirmak icin ceviz, badem, et, YUMURTa, balik tuketin demis..
ben soyle bi plan yaptım kafamdan uygulayabilir miyim bilmiyorum ama deniycem haftanin her gunune farkli bi gıda:tavuk, balik, kirmizi et, sebze, baklagil böylece 5 gun dolmus oluyor zaten.Şahsen ben sutu artirmak icin ugrasiyodum ama kalitesi de önemliymis ..
Aynen aynen katiliyorumLansinoh banada hic iyi gelmedi cnm..bi tonda para..sut konusundada aksama kadar yiyip icmedigim kalmiyo benim bide icmesem nolcakmis bilmiyorum bu halde bile bazen yetiyo bazen yetmiyo...
Canim 11den sabaha kadar uyuyor demissin ya emzirme isini ne yapiyorsun o arada, ben de rutine baslamak istiyorum ama kafamda ne yapacagimi netlestiremiyorum henuz.günaydın bayanlar,,,
benim oğlum 10h 6g bugün,,
kendimce bir uyku yönetemi yapıyorum,,, okuduğum bir kaç yerden karıştırıp yaptığım bir şey,,,
banyo yaptırdığımız zamandan beridir, ben kendimce bir rutin yapıyorum,,,
hergün aşağı yukarı aynı saatte banyo yaptırıyorum, daha sonra ço fazla uynadıracak oyunlar yerine,, yavaş yavaş şarkı söylğyorum, odasının ışıgını loş ışıkda tutuyorum,,, ben omzumda uyutuyordum ilk başlarda 3-4 saati buluyordu beşiğinde uyuması,, omzumdan beşiğine geçince uyanıyordu,,, birde o zamanlar daha sık emzirmek gerekiyordu,,
bu arada ilk başlarda gece uyurken, beşiğinde uyanıyordu, o zaman beşiğinden almadan karnını pışpışlayıp uyutuyordum, eğer hala uyumazsa o zaman omzumda uyutuyordum,,,,
ama şu son bir aydan beridir, akşam 8,30 gibi banyosunu yaptırıyorum, burnunu temizliyorum, emziriyorum, ( emzirirken çok konuşmuyorum sadece göz teması), bu arada odasının ışığı loş ışık oluyor, sonra omzumda gazını alıyorum, 15-20 dakika sonra uyuya kalıyor omzumda sonra da beşiğine yatırıyorum,, genelde 10,30 -11,00 gibi olluyor ve sabah saat 6,00-7 ye kadar uyuyor,,, sabah altını değiştiriyorum, emziriyorum ve eşimle biraz vakit geçiriyor sonra saat 7,00-8.00 gibi gene uyuyor saat 11.00 e kadar,,,
ve hep bu rutini uygulamaya çalışıyorum,,, hep aynı saatlerde olması için,,,
ilk başlar çok yorucu oluyordu, ama inanın şimdi o yorucu zamanların değdiğini anlıyorum,,,
Bence bu is biraz bunye meselesi ben yediklerimle.desteklemesem hicten yetmicek seninde yemesende oluyormus mesela..ben gunde 2,5 lt su iciyorum 2 fincan humana 1 fincan rezene ve milupa anne cayi iciyorum, bi canak yesil salata yiyorum falan tum gunum bunlari icmenin yemenin derdiyle geciyo cocuktan firsat yaratmaya calisarak aksama kadar pestilim cikiyo ama sutum aksamlari yinede cok azaliyo..Kızlar ben bu yeme işine inanmıyorum . Sezeryandan sonra hiçbişey yıyemedim herkes sütün kesilir dedi ama süt geldi . Sonrasında sütün kalitesiz olur dediler ama su an kızım 13 haftalık ve 6.200 gram hiç mama vermedim ama masallah tosun gibi .) ben süt yapıcı hiçbişey yemedim bence bunlara takılmayın bol bol emzirin ve günde en az 1,5 litre su için gerisi hikaye
Hadi ya baya zormuş allah kolaylık versin . Benımde sutum öyle cok degıl bence miktarına takılma cocuğun kilosu iyi mi önemli olan o .Bence bu is biraz bunye meselesi ben yediklerimle.desteklemesem hicten yetmicek seninde yemesende oluyormus mesela..ben gunde 2,5 lt su iciyorum 2 fincan humana 1 fincan rezene ve milupa anne cayi iciyorum, bi canak yesil salata yiyorum falan tum gunum bunlari icmenin yemenin derdiyle geciyo cocuktan firsat yaratmaya calisarak aksama kadar pestilim cikiyo ama sutum aksamlari yinede cok azaliyo..
ayy size komik bi olay anlatayim sabah sabah kalktik ahmet bey gazdan bi hal olmus agliyor altini actm ayaklarini masajla rahatlattm gazi cikti derken nasil kivraniyor o ara bez almaya uzandim bi baktim ahmetin fiskiye yukari dogu kendi yizune cis yapiyor
aynen canım yemeyince benmde sut olmuyr . Bende gece yatrken bir bardak rezene bir bardak papatya ve su içiyorum uyurken artıyr kaliteside artıyrmuş . Gun içierisinde ogun atlamamaya çalişiyorum . Çunku ogun atlayınca sutum azalıyor . Stres uzuntude azaltıyr sut uretimini .Bence bu is biraz bunye meselesi ben yediklerimle.desteklemesem hicten yetmicek seninde yemesende oluyormus mesela..ben gunde 2,5 lt su iciyorum 2 fincan humana 1 fincan rezene ve milupa anne cayi iciyorum, bi canak yesil salata yiyorum falan tum gunum bunlari icmenin yemenin derdiyle geciyo cocuktan firsat yaratmaya calisarak aksama kadar pestilim cikiyo ama sutum aksamlari yinede cok azaliyo..
cnm bende tırmaklarını kestigim halde çizebilmiş yuzunu gorunce çok uzuldum. Galiba biraz daha takcm eldivenlerini . Arada çıkartırım temas olsun diye .gecer canım .Ben daha bebegimin eldivenlerini cikarmamistim burda okuyunca heveslendim eldiven takmadim dun bizim oglan gece yüzünün bicok yerini çizmiştırnaklarını da kesmiştim oysaki ...o çizikler gecer dimi kızlar minik minik cizikler ama kıpkırmızı. ..