2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tebrikler canım iyi uyutma yöntemi bulmussun özellikle gece deliksiz uyuması iyi olmuş.. gece uyanmalari bizi de halsiz bırakıyor. her gün mü Banyo yaptırıp yatiriyorsun bu sekilde? ?
hetgün banyo yaptırıyorum, ama çok nadir arada, ve verem aşısı olduğu zaman, poposunu yıkadım sadece,, ama öteki rutinlerin hepsi aynı,,ilk uyanmalarında hemen karnını sırtını pışpışlıyordum, eğer uyumazsa gene kucağıma alıp uyutuyoordum,,, sonra beşiğine yatırıyordum

L leble bende kendi capimda bi rutin olusturdum, evimiz soguk olduu icin banyo yaptirmiyorum, babasi gelince oyaliyor gezdiriyoruz evde, sohbet muhabbet, sonra yatak odasina geciryorum kizimla isik los, emziriyorum, goz temasi kurmuyorum, konusmuyorumda, bazen simdi uyku zamani filan diyorum, ya ayaklarimda sallayip hafif uykulu halde besigine koyuyorum yada poposuna hafif vutatak pis pisliyorum, masallah guzel uyuyor benimkide..

Benimkide sunduruyor surekli canim benim yaralarimda hic iyilesmiyor silikonla bile emzirsem ayni bu sut isini de bi cozemedim bigun bol oluyor bigun hic kalmiyor...

sut konusu iyi gi
Benimkide sunduruyor surekli canim benim yaralarimda hic iyilesmiyor silikonla bile emzirsem ayni bu sut isini de bi cozemedim bigun bol oluyor bigun hic kalmiyor...
bi yani en azibdan var emiyor kalitesi hakkinda bisy diyemem ama iyilesmiyor azck duzeliyor memede gaz cikarirken tekraer sunduruyor yine aciyo lansinoh hic etkili degil verdigim 20tl parmak kadar aeye aciyorum

Kızlar bebeğim her uyandiginda dudaklarinin kenarında beyaz yapışkan bir şeyler oluyor acaba bu ne bilgisi olan var mı?

benimki de babası ile oynaşıyor,,, konuşuyorlar karşılıklı, arada da kestiriyor babasının üstünde,,, sonra da uyuma faslına geçiyoruz,,,
hepimizinkine maşallah :))))

Benim kızımda emiyor yumruk halinde ellerini bi arkadaşıma söylemiş doktoru DÜNYAYI tanımaya çalışıyormuş.

sut konusu iyi gi

bi yani en azibdan var emiyor kalitesi hakkinda bisy diyemem ama iyilesmiyor azck duzeliyor memede gaz cikarirken tekraer sunduruyor yine aciyo lansinoh hic etkili degil verdigim 20tl parmak kadar aeye aciyorum
Lansinoh banada hic iyi gelmedi cnm..bi tonda para..sut konusundada aksama kadar yiyip icmedigim kalmiyo benim bide icmesem nolcakmis bilmiyorum bu halde bile bazen yetiyo bazen yetmiyo...

sut konusu iyi gi

Cnm dun lansinohun emzirme uzmanı soyle yazmis:her emzirme sonrasi 1 bardak su icin ve badem, ceviz yiyin..
kalitesini artirmak icin ceviz, badem, et, YUMURTa, balik tuketin demis..
ben soyle bi plan yaptım kafamdan uygulayabilir miyim bilmiyorum ama deniycem haftanin her gunune farkli bi gıda:tavuk, balik, kirmizi et, sebze, baklagil böylece 5 gun dolmus oluyor zaten.Şahsen ben sutu artirmak icin ugrasiyodum ama kalitesi de önemliymis ..

Ben yaptırmadım canım

Kızlar ben bu yeme işine inanmıyorum . Sezeryandan sonra hiçbişey yıyemedim herkes sütün kesilir dedi ama süt geldi . Sonrasında sütün kalitesiz olur dediler ama su an kızım 13 haftalık ve 6.200 gram hiç mama vermedim ama masallah tosun gibi .) ben süt yapıcı hiçbişey yemedim bence bunlara takılmayın bol bol emzirin ve günde en az 1,5 litre su için gerisi hikaye

Lansinoh banada hic iyi gelmedi cnm..bi tonda para..sut konusundada aksama kadar yiyip icmedigim kalmiyo benim bide icmesem nolcakmis bilmiyorum bu halde bile bazen yetiyo bazen yetmiyo...
Aynen aynen katiliyorum
Dogumdan iki hafta icinde 13 kg verince bi simardim bir sevindim ohh dedim incecik olurum boyle devam ederse dedim nerdeeeee kaldi 8 kg asla inmiyorum cunku sut olsun diye yenedigim sey yok bu sekilde bile anca yetiyo birde zayiflamak adina azaltsam yediklerkmi demk sutum hic olmucak

Canim 11den sabaha kadar uyuyor demissin ya emzirme isini ne yapiyorsun o arada, ben de rutine baslamak istiyorum ama kafamda ne yapacagimi netlestiremiyorum henuz.

Bence bu is biraz bunye meselesi ben yediklerimle.desteklemesem hicten yetmicek seninde yemesende oluyormus mesela..ben gunde 2,5 lt su iciyorum 2 fincan humana 1 fincan rezene ve milupa anne cayi iciyorum, bi canak yesil salata yiyorum falan tum gunum bunlari icmenin yemenin derdiyle geciyo cocuktan firsat yaratmaya calisarak aksama kadar pestilim cikiyo ama sutum aksamlari yinede cok azaliyo..

merhaba kızlar ;

düşündüm de bir zamanlar burada bellerimizin ağrısından ve acaba nasıl doğum yapacağımızdan bahsederdik şimdi ise miniklerimizin ellerini emmesinden gazlarından aşılardan bahsediyoruz :)

zaman acayip hızlı akıyor bebişlerimizle değil mi :)

bugün bütün evi temizledim Allah'tan bebeğim usluydu yarım yamalak olmadı :) yemek yapamadım ama olsun kocam birşeyler hazırladı sağolsun :)

Hadi ya baya zormuş allah kolaylık versin . Benımde sutum öyle cok degıl bence miktarına takılma cocuğun kilosu iyi mi önemli olan o .

ay canım çok güldüm ya :) erkek bebeklerde de böyle sorunlar var işte :) benim de oğlum olursa belki bende deneyimlerim :) şayet gözüm korktu 2. bebek istemiyorum ama kısmet :)

Ben daha bebegimin eldivenlerini cikarmamistim burda okuyunca heveslendim eldiven takmadim dun bizim oglan gece yüzünün bicok yerini çizmiştırnaklarını da kesmiştim oysaki ...o çizikler gecer dimi kızlar minik minik cizikler ama kıpkırmızı. ..

aynen canım yemeyince benmde sut olmuyr . Bende gece yatrken bir bardak rezene bir bardak papatya ve su içiyorum uyurken artıyr kaliteside artıyrmuş . Gun içierisinde ogun atlamamaya çalişiyorum . Çunku ogun atlayınca sutum azalıyor . Stres uzuntude azaltıyr sut uretimini .

cnm bende tırmaklarını kestigim halde çizebilmiş yuzunu gorunce çok uzuldum. Galiba biraz daha takcm eldivenlerini . Arada çıkartırım temas olsun diye .gecer canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…