günaydın bayanlar,,,
benim oğlum 10h 6g bugün,,
kendimce bir uyku yönetemi yapıyorum,,, okuduğum bir kaç yerden karıştırıp yaptığım bir şey,,,
banyo yaptırdığımız zamandan beridir, ben kendimce bir rutin yapıyorum,,,
hergün aşağı yukarı aynı saatte banyo yaptırıyorum, daha sonra ço fazla uynadıracak oyunlar yerine,, yavaş yavaş şarkı söylğyorum, odasının ışıgını loş ışıkda tutuyorum,,, ben omzumda uyutuyordum ilk başlarda 3-4 saati buluyordu beşiğinde uyuması,, omzumdan beşiğine geçince uyanıyordu,,, birde o zamanlar daha sık emzirmek gerekiyordu,,
bu arada ilk başlarda gece uyurken, beşiğinde uyanıyordu, o zaman beşiğinden almadan karnını pışpışlayıp uyutuyordum, eğer hala uyumazsa o zaman omzumda uyutuyordum,,,,
ama şu son bir aydan beridir, akşam 8,30 gibi banyosunu yaptırıyorum, burnunu temizliyorum, emziriyorum, ( emzirirken çok konuşmuyorum sadece göz teması), bu arada odasının ışığı loş ışık oluyor, sonra omzumda gazını alıyorum, 15-20 dakika sonra uyuya kalıyor omzumda sonra da beşiğine yatırıyorum,, genelde 10,30 -11,00 gibi olluyor ve sabah saat 6,00-7 ye kadar uyuyor,,, sabah altını değiştiriyorum, emziriyorum ve eşimle biraz vakit geçiriyor sonra saat 7,00-8.00 gibi gene uyuyor saat 11.00 e kadar,,,
ve hep bu rutini uygulamaya çalışıyorum,,, hep aynı saatlerde olması için,,,
ilk başlar çok yorucu oluyordu, ama inanın şimdi o yorucu zamanların değdiğini anlıyorum,,,