2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canim ayni durumdayim bende benim kiz sac bandi ve sapkayida hic sevmiyor takinca cigkik cigliga agliyo. bende duydum ozellikle bu alindaki cikintilar icin tulbentle sariyolarmis. ama onu da siki baglamak lazim ise yaramasi icin yazik degil mi yavrulara. ama ilerde de kizim hesap sorar mi diye dusunuyorum anne niye yapmadin bak boyle oldu diyeo_O. Ama her duydugumuzu da yapamayiz ki mesela eskiden bacaklari duzgun olsun diye de siki kundak yaparlarmis bu yuzden kalca cikigi cok olurmus ben gevsek kundak bile yapmiyorum rahat etsin diye.
Benim kizda saç da yok cnm arada gezmeye gidince takiyorum bandana kiza benzesin diye..:-)
Kizlar tulbent olayo nedir nereye baglaniyormus?
Cnm ben de tam olarak bilmiyorum eskiden yaparlarmis yalniz 40 ina kadar olurmus tulbent..
cnm bebek duz yatrken sadece başını çevir saga sola.
evet cnm ya kizim ceviriyo sürekli yana kafasini duz yatsın istiyorum en azindan yanında iken ama olmuyo. .

Ya kizlar biz bu gaz yapan yiyecekleri daha kac ay yemiyecegiz ? Bebislerin gazi ne zaman gecer ki? Cok sıkıldım gaz yapmasın diye ne yiyecegimi bilemez oldum vallao_O
bende canım aynen...ıspanak pırasa mantar vs sebze yemekten bi hal oldum.iki aydır nohut kuru fasulye yemiyordum.eltime yemeğe gittik tsm gaz yapan şeyler pisirmis kuru fasulye yedim özlemişim de şimdilik iyiyiz yavaş yavaş alisiyoruz galiba.kimyon katarak azar azar yemeğe başla dene bakalım etkilenecek mi.

Gececi annisler merhaba..oglum tek gogsumu emip geri uyudugu icin digerini sagiyorum sizde oylemi yapiyosunuz sanki sagmazsam sutum azalir die korkuyorum en son emeli 5 saat oldu cunku..

Canim ellerino kesfediyor, ben bayiliyorum emmesine :), oyle azimle istahla emiyorkii :)) tabi o bal eller bendede olsa bende emerdim :))
Kızlar siz yıne iyisınız benimki emzik harıç ne bulsa emiyo el kol eldiven battaniye pecete gelen misafirler :) ek gıdaya gecsek de kurtulsam doğduğundan beri böyle

Az

az evvel aynisi bnm basima geldi :)))
İki gundur elini agzina sonuyo ac olsun tok olsun yapio daha 62 gunluk minicik velet sen nerden bilion elini agzina goturmeyi cek annecim agzibdan diorum bende bi alem ne anlasin o lafimi :)
Bende isarer parmagimi salladimm hiiiii dedimm cabuk cek o elini hemn alt dudagini buktu agladii ayyy ozur diledim hmn ellerini optumm kiyamam ben ona
Ama su parmagini agzina goturup yalamasina cok uzuluyorum Niye yapiyoki[/QUOT
benimkide oyle mutfaktaydiyd baktim icerden bi ses geliyor iveri girdim sok oldum parmaginj agzina bi sokmus nasıl emiyorrrr uykusu geliyordu emzik cikinca parmagini sokmuss. Bazende gece avaciktiginda ben kalkana kadar hemen parmagini emmeye basliyor

gunaydin kizlar hepinixze yanimda ikicift gulen goz bi kaka yapma derdinde ne buyuk dert ya :-)
B bir_melek canim ben hic sagmiyorum zaten bi birini emdigi icin ustume uzun emilneyince akiyorr pedde koymuyorum uclarini yara yapiyor cunku lansinoh cok ise yaramadi oglum gaz cikarmsk icinmememi sundurdugu icin cok aciyor ilk basts bile bu kadar acimiyordu :KK43:

Gececi annisler merhaba..oglum tek gogsumu emip geri uyudugu icin digerini sagiyorum sizde oylemi yapiyosunuz sanki sagmazsam sutum azalir die korkuyorum en son emeli 5 saat oldu cunku..
Benim kizim da tek gogsumu emiyor cnm ben sagmiyorum. .
Bir daha kalkarsa ki kalkar genelde digerini veriyorum ama benim De 5 saat oluyodur..

Uykusuz bi geceden Günaydın kızlar. .
Dun gece gec yatti bi de üstüne saat basi kalkti kizlar benim cadi..Ya sabaha karsi illa ki gogsumde uyumak istiyo bi muddet sonra karnima iniyo o kadar sekilsiz yatiyo yani ama yatagina koyunca ya da yanima alinca hop uyaniyo, alıştı iyice napicam bilmiyorum...

Kızlar oğlum haftaya üç aylık olacak dikkatimi çeken bir nokta var, ellerini bir araya getirmiyor genelde yanlarda veya yüzünde veya emmeye Çalışıyor elini, sizinle öyle mi

:KK48::KK48::KK48:ayy size komik bi olay anlatayim sabah sabah kalktik ahmet bey gazdan bi hal olmus agliyor altini actm ayaklarini masajla rahatlattm gazi cikti derken nasil kivraniyor o ara bez almaya uzandim bi baktim ahmetin fiskiye yukari dogu kendi yizune cis yapiyor

merhaba, ben aranıza kısa süre önce katıldım.14 ocak doğumlu kızımın adı elif ada. Daha önceki mesajlara bakmaya çalıştım ancak çok fazla oldukları için hepsini okuyamadım.
ROTA aşısı yaptıran var mı? dr unuzun önerisi nedir? bana 2 dr den biri mutlaka yaptır biride önemli değil dedi. kararsız kaldım. tavsiyeniz nedir?

Bendede aynı sorun var, ne yapsak acep
Valla bilmiyorum cnm ben duzelir diye umit ediyorum haftaya bi soriim bakiim dr. ne diycek..

:KK48::KK48::KK48:ayy size komik bi olay anlatayim sabah sabah kalktik ahmet bey gazdan bi hal olmus agliyor altini actm ayaklarini masajla rahatlattm gazi cikti derken nasil kivraniyor o ara bez almaya uzandim bi baktim ahmetin fiskiye yukari dogu kendi yizune cis yapiyor

:KK70::KK70::KK70:
merhaba, ben aranıza kısa süre önce katıldım.14 ocak doğumlu kızımın adı elif ada. Daha önceki mesajlara bakmaya çalıştım ancak çok fazla oldukları için hepsini okuyamadım.
ROTA aşısı yaptıran var mı? dr unuzun önerisi nedir? bana 2 dr den biri mutlaka yaptır biride önemli değil dedi. kararsız kaldım. tavsiyeniz nedir?
hosgeldin ben yaptirdim cnm doktorum yaptiralim dedi...

Kızlar oğlum haftaya üç aylık olacak dikkatimi çeken bir nokta var, ellerini bir araya getirmiyor genelde yanlarda veya yüzünde veya emmeye Çalışıyor elini, sizinle öyle mi
Benim kız sürekli el ovusturma modunda. Parmakları ile oynuyor birbirine geçiriyor. Yapması şart olan bir durum değildir heralde. öyleyse bile senin kuzuda yakında başlar el oyunlarına :)

günaydın bayanlar,,,
benim oğlum 10h 6g bugün,,
kendimce bir uyku yönetemi yapıyorum,,, okuduğum bir kaç yerden karıştırıp yaptığım bir şey,,,
banyo yaptırdığımız zamandan beridir, ben kendimce bir rutin yapıyorum,,,
hergün aşağı yukarı aynı saatte banyo yaptırıyorum, daha sonra ço fazla uynadıracak oyunlar yerine,, yavaş yavaş şarkı söylğyorum, odasının ışıgını loş ışıkda tutuyorum,,, ben omzumda uyutuyordum ilk başlarda 3-4 saati buluyordu beşiğinde uyuması,, omzumdan beşiğine geçince uyanıyordu,,, birde o zamanlar daha sık emzirmek gerekiyordu,,
bu arada ilk başlarda gece uyurken, beşiğinde uyanıyordu, o zaman beşiğinden almadan karnını pışpışlayıp uyutuyordum, eğer hala uyumazsa o zaman omzumda uyutuyordum,,,,

ama şu son bir aydan beridir, akşam 8,30 gibi banyosunu yaptırıyorum, burnunu temizliyorum, emziriyorum, ( emzirirken çok konuşmuyorum sadece göz teması), bu arada odasının ışığı loş ışık oluyor, sonra omzumda gazını alıyorum, 15-20 dakika sonra uyuya kalıyor omzumda sonra da beşiğine yatırıyorum,, genelde 10,30 -11,00 gibi olluyor ve sabah saat 6,00-7 ye kadar uyuyor,,, sabah altını değiştiriyorum, emziriyorum ve eşimle biraz vakit geçiriyor sonra saat 7,00-8.00 gibi gene uyuyor saat 11.00 e kadar,,,
ve hep bu rutini uygulamaya çalışıyorum,,, hep aynı saatlerde olması için,,,
ilk başlar çok yorucu oluyordu, ama inanın şimdi o yorucu zamanların değdiğini anlıyorum,,,

Kaşla göz arasında neler yapıyor bu yaramaz lar çok güldüm :-) :-)

günaydın bayanlar,,,
benim oğlum 10h 6g bugün,,
kendimce bir uyku yönetemi yapıyorum,,, okuduğum bir kaç yerden karıştırıp yaptığım bir şey,,,
banyo yaptırdığımız zamandan beridir, ben kendimce bir rutin yapıyorum,,,
hergün aşağı yukarı aynı saatte banyo yaptırıyorum, daha sonra ço fazla uynadıracak oyunlar yerine,, yavaş yavaş şarkı söylğyorum, odasının ışıgını loş ışıkda tutuyorum,,, ben omzumda uyutuyordum ilk başlarda 3-4 saati buluyordu beşiğinde uyuması,, omzumdan beşiğine geçince uyanıyordu,,, birde o zamanlar daha sık emzirmek gerekiyordu,,
bu arada ilk başlarda gece uyurken, beşiğinde uyanıyordu, o zaman beşiğinden almadan karnını pışpışlayıp uyutuyordum, eğer hala uyumazsa o zaman omzumda uyutuyordum,,,,

ama şu son bir aydan beridir, akşam 8,30 gibi banyosunu yaptırıyorum, burnunu temizliyorum, emziriyorum, ( emzirirken çok konuşmuyorum sadece göz teması), bu arada odasının ışığı loş ışık oluyor, sonra omzumda gazını alıyorum, 15-20 dakika sonra uyuya kalıyor omzumda sonra da beşiğine yatırıyorum,, genelde 10,30 -11,00 gibi olluyor ve sabah saat 6,00-7 ye kadar uyuyor,,, sabah altını değiştiriyorum, emziriyorum ve eşimle biraz vakit geçiriyor sonra saat 7,00-8.00 gibi gene uyuyor saat 11.00 e kadar,,,
ve hep bu rutini uygulamaya çalışıyorum,,, hep aynı saatlerde olması için,,,
ilk başlar çok yorucu oluyordu, ama inanın şimdi o yorucu zamanların değdiğini anlıyorum,,,
Tebrikler canım iyi uyutma yöntemi bulmussun özellikle gece deliksiz uyuması iyi olmuş.. gece uyanmalari bizi de halsiz bırakıyor. her gün mü Banyo yaptırıp yatiriyorsun bu sekilde? ?

Doktorum tavsiye etti ben yaptırdım bulunduğum yerde sular sorunlu mikrop bulaşması olursa diye bi de küçük bi yer imkanlar kısıtlı o yüzden doktora uyup tedbir amaçlı yaptırdık..

X