hoş geldin canım, sana sitemim var
süt miktarını bir arkadaş sordu yazdım yazdığıma bin pişman oldum bir sürü kişi üzüldü ben kalkıpta benim şu kadar sütüm var diye yazmadım, sen sordun sana da yazdım ama sen çok üzüldün, ben senden daha çok üzüldüm seni üzdüğüm için, günlerce merak ettim yazdım bir şey mi oldu diye, keşke bir kere ben iyiyim kızlar ama gelemiycem bir süre yazsaydın, profiline defalarca baktım acaba girdi mi hiç siteye diye, inşallah kötü bir şey olmamıştır diye
kimsenin sütünün miktarı kendi marifeti ya da marifetsizliği değil Allah'ın verdiği kadar herkesin sütü
kimse alınmasın demişsin ama alındım kusura bakma canım
bol bol gezmene iyi olmana sevindim
Merhaba hanımlar telefonumdan kadinlar kulubune giriyorum birkac sayfa okuduktan sonra sayfa karariyor kapatmak zorunda kaliyorum.
Yasayan var mi bunu acaba ?
Bilgisayarin basinada oturamiyorum.
Bir turlu tamamini okuyamadim sayfalarin.
Eflalim canim askolsun, bunca zaman sonra geldim niye alindin dedigime uzme beni.
Ben senin sagdigin miktari hic okumadim hic gormedim oyle birsey.
O donem yazilan hersey beni cok etkiledi yalnızca.
Kimsenin sucu yokki.
Herkes paylasimda bulunacak elbette.
Ben sutumun az oldugunu cok zor kabullendim, hic boyle birsey beklemiyordum cunku.
Ki ben girmiyorum agzimi acsam nazar
Oluyor maalesef. Sende cektin bilirsin.
Iyi bakış bile cektirebiliyor insana.
Ben mamadan kurtuldum elhamdulillah sutum yetiyor dedim pazar gunu
Pazartesi sabahi yine sut sitmasi oldum
Sag gogsum oldu davul ateşim çıktı
Kemiklerim sizlamaya basladi ve sag göğsümden 15 dk sagdigim halde 5 damla sut geldi.
Yine kahroldum yine kahroldum.
Bugun iyiyim cok sukur sutte gelmeye basladi
Ama sagmiyorum moralim cok bozuluyor cunku.
Cisini kontrol ediyorum gayet iyi durumda.
Inşallah duzelmistir.
Senden cok ozur diliyorum kimseden kirilmadim kimse bana kasten de birsey yazmadi
Ben cok hassastim sadece.
Girip yazma konusunda haklisin
Ama hep bekledim sutum gelsin oğlum kilo alsin toparlasin oyle yazarim diye
Bekledim
Ama zaman cabuk gecti tekrar ozur dilerim benim yuzumden kirilmissin cok uzuldum
Zaten zor gunler geciriyorsun. Allah yardimcin olsun , kolayliklar versin inşallah