2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler... Bugün büyük gün, memlekete gidiyoruz miniğimle, inşallah rahat edicem bir süre, uçakta ağlamaz inşallah...
aklında olsun bileti aldıkdan sonra müşteri hizmetlerine telefon açıp bebekle seyahet ettiğini söyle,, sana ona göre puset veriyorlar,, thy varda ötekilerde var mı bilmiyorum,,, yalnız seyahetten önce istekde bulunman gerekiyor,,,

Bnde arada denyrm tutuo ama uçlarıda cok kötü yara oldu silikonla emzirmeme ragmen oğlum cok gazlı emerken bile hiç rahat deil silikon düşüo falan cok zor ya
Evet silikonla emzirmek çok zor. kayıyo hep üstüme akıyordu sütler. Bir de çocuk ağlarken silikonu takma çabası var. Bir gece yatakta düşürüp bulamayınca ben bulana kadar bütün evi inletmişti oğlum :)) Benim göğüslerimde ucu bırakınca yara oldu arada ucla vermek isteyince bu sefer de ucu almadı o yüzden mecbur acı çeke çeke emzirdim. Şu anda iyi ama zamanla alışıyo göğüsler. Lansinoh krem de iyi geldi. Emzirmeden önce sütü sıkıp sürersen de acıyı azaltıyor.Ucu bırakmaya çalış bence canım çünkü yanlış bilmiyorsam sütün artması için bu göğsün kahverengi kısmın da uyarılması gerekiyormuş. Ama 1- 1 buçuk sene uçla emziren de var tabi. Bir de göğsü açıp hemen emzirmek büyük rahatlık.

doktorum da gerek görmedi,, sonuçta rota virusü sonrası bebek ishal oluyor ve vucudu susuz kaldığı için tehlikeli bir hastalık oluyor,,,susuzlukda serum bağlanması ile geçtiği için, gerek görmedim,,, tabii ben hastaneye kolay ulaşıyorum,
çok merkezde oturmasaydım, hastaneye ulaşımım güç olsaydı o zaman yaptırabilirdim,,,
Anladım canım Allah bebislerimizi korusun..

Evet silikonla emzirmek çok zor. kayıyo hep üstüme akıyordu sütler. Bir de çocuk ağlarken silikonu takma çabası var. Bir gece yatakta düşürüp bulamayınca ben bulana kadar bütün evi inletmişti oğlum :)) Benim göğüslerimde ucu bırakınca yara oldu arada ucla vermek isteyince bu sefer de ucu almadı o yüzden mecbur acı çeke çeke emzirdim. Şu anda iyi ama zamanla alışıyo göğüsler. Lansinoh krem de iyi geldi. Emzirmeden önce sütü sıkıp sürersen de acıyı azaltıyor.Ucu bırakmaya çalış bence canım çünkü yanlış bilmiyorsam sütün artması için bu göğsün kahverengi kısmın da uyarılması gerekiyormuş. Ama 1- 1 buçuk sene uçla emziren de var tabi. Bir de göğsü açıp hemen emzirmek büyük rahatlık.
Aynı seyleri yasıyorum bnde lansinoh kullanıyorum göğüs kalkanı da aldım hala geciremedim her emdiğinde tekrar acılıo yara aynen kahverengi bölgeyi alması gerekio bnde biraz actryrm dudaklarını bebişimin işte 1 2 saat sonra akmaya baslıo sütlerim tam bitmediğinden mi acaba bilmyrm silikonun bide çevre baskısı var ayy hala onla mı emziriyn kv de o lastikle mi emziriyn deyip duruodu rahatca cıkarıp emzirenlere gıpta ediyorum napalım kısmet işte

Slm güzel anneler ve tatlı bebekleri takipteyim nezamandır ama sifremi unutmuşum yazamıyordum bnde 8
Ocakta doğum yaptım zor emzirme günleri yasadık silikon uçla emziriyrm uçlar olmadığı için tutamadı hiç uçlada zar zor emziriyrm sütüm olmasına rağmen mamaya alıştık bizde durumlar böle kızlar uçla emzirenler varmı aranızda doyuyor mu bebeğiniz
slm canim bebde 8 ocakta dogum yaptim gogsunu sagmayi denedinmi sutun.varsa mama yerine sagip verseydin keske pompa meme ucunuda cikariyo

ah canim üzülme...annem de toplasan 15 gun kalmıştır bende. ablamda her çocuğunda iki ay kslmisti bi ay öncesinde bi ay da sonrasında.ben öncesinde istemefim idareederim diye.dogumdan sonrada annem pek kalnak istemedi kardeşim yalniz diye.zorlandım cok üzüldüm. lohusayim dite pof poflancam sandim kimse birsey yapmadı kendimi kendim düşündüm.o yüzden bi tek sen değilsin canim...Allah bize yavrularımiza saglik afiyet versin.biz bakariz kendimize:)
Benim de annem guya bana bakmak için emekli oldu 2 hafta geldi kaldı sonra diğer torunlarının yanına gitti . Üstelik benım burda ne arkadas ne komsu var. Boşverin kızlar biz bize yeteriz

Sezaryen olan arkadaslar dikisinizde batma hissi oluyor mu benim bugün hep oldu sızlıyor ve bisey batiyor gibi oluyor:KK51:
Aynen ustelik benim Dikis bolgemde elime pütür pütür sertlikler geliyo sanki kan toplanmış gibi doğumdan beri azaldı ama gecmedi tam olark alt karnıma bastırınca sızlıyor yani

Kızlar bebeğimin kakaısnda mukus fark ettim bugün, araştırınca alerji belirtisi olabileceğini öğrendim, kakada mukus göreniniz var mı?

Mrb nasıl bebişin keyifler yerindedir umarım bnmkide cok gazlı bzde devamlı mama değiştirdik sma kullanıyorum simdi memnunum bklm
İyi bizim keyifler bizim gazımız sanki eskisi gibi degil.
Ben de hep aptamil mama kullabdim bir kere bebelac aldım ondan memnun kalmadim doyurucu gelmedi bana önce kabizlik vardi bizde oda bitti sükür

slm canim bebde 8 ocakta dogum yaptim gogsunu sagmayi denedinmi sutun.varsa mama yerine sagip verseydin keske pompa meme ucunuda cikariyo
As cnmilk zamanlar sütüm yoktu diyebilirim nerdeyse 40mdan sonra geldi bide sarılık olduğu için mama vermek zorunda kaldım simdi sağıp veriorm ama yanımda biri olmadığı için yetiştirmyrm sagmaya mamayı 90 lık veriosam 120 lik süt yetmio ağlıo sonra yne yapıyrm Mamayı evet pompa cıkartıo ama emmeye calışırken yne kacıo uç

Kızlar bebeğimin kakaısnda mukus fark ettim bugün, araştırınca alerji belirtisi olabileceğini öğrendim, kakada mukus göreniniz var mı?
benimkinde hafta sonu kanlı mukus oldu,, ben çok gaz yapan şeyler yedğimden olmuş, doktroum bir kaç gün, çikolata, süt ve ürünleri ve balık yemememi söyledi, ayrıca bende gaz yapan baklagilleri yemedim,,, geçti şükür,,
amadr bir kaç gün sürersei huzursuzluk veya ateş falan olursa o zaman dr a götürmek gerekiyor,,,

Kızlar oyun halısından memnunmusunuz? Almaya gidicem de. Belki oyalanır. Tekmele oyna mı iyi yoksa farklı bir şey mi? Maymun adası da var.

benimkinde hafta sonu kanlı mukus oldu,, ben çok gaz yapan şeyler yedğimden olmuş, doktroum bir kaç gün, çikolata, süt ve ürünleri ve balık yemememi söyledi, ayrıca bende gaz yapan baklagilleri yemedim,,, geçti şükür,,
amadr bir kaç gün sürersei huzursuzluk veya ateş falan olursa o zaman dr a götürmek gerekiyor,,,
Cevabın için sağol, içim biraz rahatladı, birkaç gündür pek dikkat etmedim yediklerime, dediklerini yemeyip takip edeyim ben de..

Kızlar oyun halısından memnunmusunuz? Almaya gidicem de. Belki oyalanır. Tekmele oyna mı iyi yoksa farklı bir şey mi? Maymun adası da var.
Canim tekemele oyna aldim, guzel memnunum. Ama tekmeleme aparatini henuz kullanmiyoruz, bencefarkli markada alabilirsin farketmez diye dusunuyorum, asilan oyucaklara gore karar verebilirsin

Kizlar az once kizimla sohbet ediyoduk guluyirduk, bana cevaplar veriyodu, sonra kizsam anlarmi diye dusundum, kaslarmi catip biraz sertce kizariiim dedim, ay bu dudaklarini buzdu, bi aglamaya basladi, gozunden yas geldi, ay cok uzuldum pisman oldum kiyamamb ben ona, bide sonradan yuzume bakinca tekrar agladi.. Resmen anlamis hem anlamasina sevindim hem uzuldum :)

X