2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@eflalim hosgeldin
speachact speachact benim annem genc geride cocuk kalmadi 45 yasinda saolsun dogum oncesi babamla babamin rahatszligindan dolayi geldiler bana iyi oldu ama dogumdan sonra 7.gun gitti bazen sartlar uygun olsa da nasip olmuyor hic dusunme kizimida yanliz buyttm oglymuda aaslinda esimin akrabalari yakin inan kimsenin faydasi olmuyor jixzima hhalasi bakmadi bile parasiyla aman elin varsa basini kasi hesabi hepimizr guc versin Allah :KK66:

raindrop26 raindrop26 cAnimbixim 3.ayda olmadi sanirim o yuzden korkuyorum :KK43: cuma ebeyle konuscM bakalm bide bebegim cok hareketli tok tutuyor ama enerjisine gidiyor sanrm hrr goren bu tirtil gibi gider diyorlar cok fena durumum biz deneyimli ama ikincidede bi degisik oluyor insan hjc buyutmems gibi oluyrm bazen senin ve arkadaslarn tavsiyesine ihtiyacm var :KK66:

Ya kizlar biz bu gaz yapan yiyecekleri daha kac ay yemiyecegiz ? Bebislerin gazi ne zaman gecer ki? Cok sıkıldım gaz yapmasın diye ne yiyecegimi bilemez oldum vallao_O
cnm bende dun ciger yemiştim o bile dokundu çocuga . Karnını agrıttı gaz damlasıyla yatıştrdım biraz . Genelde 4 aylık olunca bitiyrmuş gaz sancıları . Ama benmki 2 aylık olduktan snra rahatladı biraz . Gaz yapan seyler yemedgm surece sorun yok . Ozellkle nohut fasulye pırasa acılı yemekler .

raindrop26 raindrop26 cAnimbixim 3.ayda olmadi sanirim o yuzden korkuyorum :KK43: cuma ebeyle konuscM bakalm bide bebegim cok hareketli tok tutuyor ama enerjisine gidiyor sanrm hrr goren bu tirtil gibi gider diyorlar cok fena durumum biz deneyimli ama ikincidede bi degisik oluyor insan hjc buyutmems gibi oluyrm bazen senin ve arkadaslarn tavsiyesine ihtiyacm var :KK66:
aynen cnm ikincide bi degişik oluyr mesela bnm iki oglumunda nerdeyse herseyi farklı . Bazen kuçuk oglum şaşırtıyr beni . Kuçugude buyuk gbi harektli huzursz olur zannedyrdum . Tam aksine gayet sakin masallah . Karnı tok olsun altı kuru uyur durur . Canım doymasa uyumaz ya huzursuz olur . Evde mama varmı bi denesen emzirdiktn sonra emecekmi emmickmi . Geçen ben denedim doymuyomuki diye biraz mama yaptım geldim emzirmeden once verdim çekti snra aldım emzirdim . Tekrar mamayı verdim diliyle itti . Doymuş yani . Bu şekilde anlayabilirsn .

Meraba guzel annisler. Hala tam adapte olamadim bebekli hayata yani cok guzel ama kendim icin hicbisey yapamiyorum. Birazda ben abartiyorum galiba anca doktor kontrolune cikiyorum disariya. bide yuruyuse ciktim bikac defa. Ondada gozum sadece bebegimin ustunde hicbisey anlamadim.
Ya ben size bisey sorcam. Bizim eve gelen misafirler kafami karistirdi. Bebeginizin bas sekli duzgun mu. Bizim arka duz biraz cunku hep sirtustu yatiyor. Yan yatis yastigina koysamd, sirtaan ve gobekten sabitlesemde bi bakiyorum sirtustu olmus gine.Bana buyudukce duzelir gibi geliyo ama tulbentle filan saranlar varmis. Siz bisey yaptiniz mi. Ne yapmaliyim

Meraba guzel annisler. Hala birapte olamadim bebekli hayata yani cok guzel ama kendim icin hicbisey yapamiyorum. Birazda ben abartiyorum galiba anca doktor kontrolune cikiyorum disariya. bide yuruyuse ciktim bikac defa. Ondada gozum sadece bebegimin ustunde hicbisey anlamadim.
Ya ben size bisey sorcam. Bizim eve gelen misafirler kafami karistirdi. Bebeginizin bas sekli duzgun mu. Bizim arka duz biraz cunku hep sirtustu yatiyor. Yan yatis yastigina koysamd, sirtaan ve gobekten sabitlesemde bi bakiyorum sirtustu olmus gine.Bana buyudukce duzelir gibi geliyo ama tulbentle filan saranlar varmis. Siz bisey yaptiniz mi. Ne yapmaliyim
Canim mumkun oldugu kadar her yone yatirmaya calisiyorum, sag sol sirtustu, ama birazda genetik bence kafa sekli..

Canim mumkun oldugu kadar her yone yatirmaya calisiyorum, sag sol sirtustu, ama birazda genetik bence kafa sekli..
haklisin canim esiminde arka taraf biraz duz ve kizimda simdilik babasinin kucuk bi kopyasi gibi. Erkek olunca problem oluyo tabi saclar kapatmiyo. Ilk iki ay cok gaz sancisi cektik uyusunda nasil uyursa dedim cevirmeye kalktigimda hemen uyaniyodu. Cunku Simdi de ceviriyorum ama donuyo bi sekilde sipa

Meraba guzel annisler. Hala tam adapte olamadim bebekli hayata yani cok guzel ama kendim icin hicbisey yapamiyorum. Birazda ben abartiyorum galiba anca doktor kontrolune cikiyorum disariya. bide yuruyuse ciktim bikac defa. Ondada gozum sadece bebegimin ustunde hicbisey anlamadim.
cnm benim kizimin da kafasi sekilsiz arkasi bombeli gibi kayinvalidem ilkgunler tulbent baglayalim dedi ustune dusmedim Ama simdi kafama takılıyor. .
Sonra Duzelir mi bilmiyorum haftaya kontrolumuz var sorucam doktora..

PINAR45 PINAR45 ya emiyor sut te var gece iyi uyuyor ama kilo almiyor cok asiri hareketli bi yemek yerkenagliyor agzina bisyler veronce yalaniyor esim degdiritor tekrar isteyip agliyor verincede yiyor tok olsa yemez sonucta anlamadm ben bu cocugu :KK76:

Cnm sana almamis geliyordur ama almistir o merak etme sen..

cnm benim kizimin da kafasi sekilsiz arkasi bombeli gibi kayinvalidem ilkgunler tulbent baglayalim dedi ustune dusmedim Ama simdi kafama takılıyor. .
Sonra Duzelir mi bilmiyorum haftaya kontrolumuz var sorucam doktora..
Evet canim ayni durumdayim bende benim kiz sac bandi ve sapkayida hic sevmiyor takinca cigkik cigliga agliyo. bende duydum ozellikle bu alindaki cikintilar icin tulbentle sariyolarmis. ama onu da siki baglamak lazim ise yaramasi icin yazik degil mi yavrulara. ama ilerde de kizim hesap sorar mi diye dusunuyorum anne niye yapmadin bak boyle oldu diyeo_O. Ama her duydugumuzu da yapamayiz ki mesela eskiden bacaklari duzgun olsun diye de siki kundak yaparlarmis bu yuzden kalca cikigi cok olurmus ben gevsek kundak bile yapmiyorum rahat etsin diye.

Kizlar az once kizimla sohbet ediyoduk guluyirduk, bana cevaplar veriyodu, sonra kizsam anlarmi diye dusundum, kaslarmi catip biraz sertce kizariiim dedim, ay bu dudaklarini buzdu, bi aglamaya basladi, gozunden yas geldi, ay cok uzuldum pisman oldum kiyamamb ben ona, bide sonradan yuzume bakinca tekrar agladi.. Resmen anlamis hem anlamasina sevindim hem uzuldum :)
Herşeyi anlıyorlar yaa. Geçen bizim de doktor kontrolümüz vardı, oğluşu yatağın üzerine koydum çanta hazırlamak için koşuşturmaya başladım, ağlamaya başladı baktı kucağına alan yok şaşkın şaşkın bakındı sonra değişik sesler çıkarmaya başladı resmen ilgi çekmeye çalıştı öyle yapınca aldım kucağıma o zaman ağlamayı koyuverdi içli içli, kucağıma almadım diye içlendi galiba

Az

az evvel aynisi bnm basima geldi :)))
İki gundur elini agzina sonuyo ac olsun tok olsun yapio daha 62 gunluk minicik velet sen nerden bilion elini agzina goturmeyi cek annecim agzibdan diorum bende bi alem ne anlasin o lafimi :)
Bende isarer parmagimi salladimm hiiiii dedimm cabuk cek o elini hemn alt dudagini buktu agladii ayyy ozur diledim hmn ellerini optumm kiyamam ben ona
Ama su parmagini agzina goturup yalamasina cok uzuluyorum Niye yapiyoki
Benim oğlumda birkaç gündür baş parmağını emiyordu 2 gündür komple tüm parmağını sokmaya çalışıyor uğraşıyor çabasını bir görseniz

cnm bebek duz yatrken sadece başını çevir saga sola.

X