sen bilirsi tabiki de ama sankin o en son giydirdiğin penye tulum çok gibi geldi :),,,,
benim evimde 24 derece genelde ben atletle geziyorum evde,,, bebişimede,, yarım kollu atlet üzeriine tulum,,, veya uzun kolllu badi, altına eşofman giydiriyorum,,,
sen ne giyersen onun bir kt fazlasını giydirmek gerekiyor,,,
bebeklerin üşüyüp üşümediğinide ensesine ve alnını elleyip anlayabilirsin, eğer oralar sıcaksa bebkler üşümüyordur,,, elleri ve ayakları soğuk oluyor çünkü kan dolaşımı henüz çok olgunlaşmadı,,, ama patik falan giydir tabii için rahat etmiyorsa,,,
bronşit genelde soğukdan ziyade, viruslerden kaynaklanan bir hastalıkdır,,, onun için eve gripli insan geldi mi bebeğini koru,, ve kesinlikle o kişilere verme,,,,
ne yAazıkki insanlar cahil evine hasta bir şekilde gelebiliyorlar,, bana oldu,, bende uyuyan bebeğimi aldım koynuma, öyle oturdum, evden çıkar çıkmaz da örtüleri yıkadım evi havalandurdım,,,
eşin yada sen grip olursa da,, evde maske ile dolaşın,,,,
birde terleyen bebeğin teri üstünde kurursa da hasta oluyor,,, onun için ben çok giydirmiyorum,,,
en son olarak odalar arasında derece farkı varsa da hasta oluyor,, soğukdan sıcağa, sıcakdan soğuğa geçişde,,,benim bebek odası küçük olduğu için kapısı kapalı olursa salondan 2 derece daha sıcak oluyor,,
ve kesinlikle elektrikli sobaları kullanma derim,,, ( kullanıyormusun bilmiyorum) çünkü onlar havayı çok kurutuyor,,,
benim bebişimin salondaki beşiği kendinden eğimli, odasındaki beşiğin altınada battaniye koyduk ki yatak eğimli,,, 30 derece kadar,,, bu kusma olaylarında çok etkili,,,
birde bebeklerin boğazına bir şey kaçarsa diye küçük ilkyardım dersleri var, onları al veya doktorundan sana göstermessini iste,,, misal ayak topuklarını bile sıkıştırman gerekebiliyor,,, ama doktorun uygulamalı göstersin,,
eğer bunlar da yeterli olmaz ben hala tedirginim diyorsan,, bebek yataklarına takılan alarmlardan var,, bebek hareket etmediği anda alarm çalıyor,,, yalnız bebeği her yatakdan aldığında alarmı kapatman gerekiyor,,,
burada satılıyor mu bilmiyorum,,
http://www.amazon.com/Safe-Sleep-Br...25893574&sr=8-5&keywords=bed+alarm+for+babies