Maşallahben bebeğimi besleyip altını değiştirip avm ye gittim arabada uyuyor 2 3 saat uyanmıyor ohh rahat rahat geziyorum :) uyanmadan eve dönüyorum maşallah deyin lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahben bebeğimi besleyip altını değiştirip avm ye gittim arabada uyuyor 2 3 saat uyanmıyor ohh rahat rahat geziyorum :) uyanmadan eve dönüyorum maşallah deyin lütfen :)
Al bendende o kadar dogumdan önce kendi anahtarıyla giren eşim sonradan zile basma alışkanlıgı edindi.Bu aralar zile basanlara kapalı kapıyı tak diye açıp "ayy uyuyormuydu" diyenlere birde tam kızım uyumuşken birden cebimi arayanlara ....sevgilerimi sunuyorum :)))Neredeyse iki gündür uykusuz olduğum şu günde oğluşun uyumasını fırsat bilip daldığım uykunun 5. dksında yanlışlıkla kapıyı çalan kargocu, bildiğim tüm küfürler sana gelsin
birde cok hssumuz hihami ile masallah deyim beni cok guldurdunuz Allahta sizi guldursun kainin tam ustune icerde bebek var yaz bence yaa kuxuk bebek yasiyor gibi yoksa millet duauncesiz biz gobek catlatiyor milleti dusunutoruz milletin umrundamiyiz yok en iyisi gozlerine sokmakAl bendende o kadar dogumdan önce kendi anahtarıyla giren eşim sonradan zile basma alışkanlıgı edindi.Bu aralar zile basanlara kapalı kapıyı tak diye açıp "ayy uyuyormuydu" diyenlere birde tam kızım uyumuşken birden cebimi arayanlara ....sevgilerimi sunuyorum :)))
Aynalara kustum hicbirsey olmuyor yakismiyor ustumeAynen ya kendimi duba gibi görünüyoryorm
Banada olmuştu aynıdı yüreğim ağzıma gelmişti korkudan anlıyorum seniAyy kızlar ne anlatacaktım size unutmuşum. Bugun akşamüstü yüreğim ağzıma geldi. Oğluşumu banyo yaptırdık diye şapkayla yatırmıştım baya uyudu ağlamaya başlayınca yanına gittim, bir baktım şapka burnuna kadar inmiş onun için ağlıyormuş o kadar kötü oldum ki onu görünce hep korkardım şapkayla yatırmaktan aklıma da gelirdi burnunu kapatabilir diye , Allah korusun siz de dikkat edin diye yazdım , ağlamasaydı napardım yaa
canim iyiki paylasmissin benim oglumda fitille kakasını yapiyordu bayaa oldu kendisi yapıyor demekki ben su vermeye basladim ondan yapıyorKizlar bebegim hem mama hem anne sutu aliyor 4 5 gunde bir fitille kaka yapiyodu bugun baska bi cocuk dr na goturduk su veriyormusun dedi hayir dedim ondan oluyor dedi gunde 3 kere kaynatilip ılıtılmış su ver icebildigi kadar icsin dedi bi de mamasına 1 cay kasigi zeytinyagi koy dedi gecéleri genizden hırıltı gibi sesler geliyor dedim o da gaz sancisindan oluyor dedi ....paylasayım dedim belki birine faydam olur...
Canim bebegin kaç aylık biz yarın ikinci ay aşısına gidecegiz acaba bizede bu saydıklarınımı yapacaklarmrb kizlar biz dun karma asimizi ve rota virusu asimizi olduk, bugun de verem asimizi olduk cunku ozel hastanede yapılmıyormus verem asisi..
Kontrol sorunsuz gecti cok sukur 1 kg almisiz bu ay, evdeki tarti ile hastanedeki ayni cikti sevindim..
bu arada Kizim dışarı ciktigi zamanlar eve gelince uyuyor onu farkettim havalar düzelince duzenli disari cikaricam insallah..
Cnm 2. Ay kontrolunde yapildi asilar. .Canim bebegin kaç aylık biz yarın ikinci ay aşısına gidecegiz acaba bizede bu saydıklarınımı yapacaklar
ah canim gazli çocugu bùyütmek sorun gerçekten çok zor hayat bixim için duruyor sen sanki beni anlattin bu sabah benle esimde kavga ettik neymis vay efendim benim elbiselerimi niye ütülemiyorsun çocuk durmuyor diyorum bu çocuk hicmi durmuyor diyor erken gel çocuga bak ütülerim doyorum oda yok misafire gelince ben yeni dogum yaptigimida evim bos durmadi sonra kaynanam yüzünden kavga ettik ailem duydu esimde benim evime kimse gelmesin dedi benle karım anlasıyoruz sizin yùzünüzden kavga ediyoruz diye herkesin yolunu kesti allah halime acidi resmen böyle olmasaydi bütün ailesi ayni zamanda gelip günlerce bende kalacaklardi nasil bir mantıksa artìk ay çok yazdim insan burda derdini anlatinca ardi arkasi kesilmiyorGünaydın herkese, kaynatmışsınız hanımlar:)
Dün pc açamadım şimdi açtım minik izin verirse alıntılıycam:)
Bir elim beşik sallıyor, tek elle yazıyorum:
Çok çok ama çok uuykusuzum, uyumuyor anacım uyumuyor bu uşak gündüz en çok uykusı 30 dk o da nadir, sürekli beşik sallıyorum, artık büyük oğluma sallatıyorum, o da hadi artık uyu diyor önce güzel güzel eee eee diyor sonra o e'ler uzuyor hadi artık der gibi
Göz altlarım mosmor, dişlerim artık birbirine kenetli
Ben size nazar diyorum belki bana sinir oluyorsunuz ama nazar işte, dün elti geldi oyyy gelme ya hu gelme istemiyorum ben geliyormuyum sana, kv zaten çoğu sabah bende eşim gidince geliyor büyük oğlumu oyn:atıyor, bu hanımda geldi dün sabah kp kv de var, bizim minik çok ağlayınca hemen altını açıyorum susuyor, formülümüz bu:)
Onun yanında da açtım açmayaydım keşke, bizimkide gece boyu gazdan uyumadı tam altını açtım dırt dırt gaz yapmaya başladı, bu hemen ayy ne kolay yapıyor bizimki zor yapıyor dedi len ne biliyorsun kolay yaptığını bir görmeyle, yirmidört saat başındamısın da kolay yapıyor diyorsun sen maşaallah de bari
sonuç yine uykusuz gün ve gece!!!
En azından gece uyuyordu, o da nasıl yazayım:) akşam 9 dan sonra artık pes ediyor, akşam 7 de başlıyor ağlmaya ama nasıl çığlık çığlığa, sakin olmaya çalışıyorum ki iyice coşmasın, güç bela susturup ayağımda sallıyorum, sonra beşiğine koyuyorum, 9 a kadar beşik sallıyorum, en son gece moduna geçiyor, saat başı uyanıyor ya da iki saat uyuyor , bu durum gece 2 ye kadar, sonrası sabah 5 e kadar beşik sallama gaz çıkarma faslımız, sonrası zaten gündüz 10 dk uyuyup 20 dk sallanan oğlum
Yani akşam 9 dan gece 2 ye kadar topkamda 4 saat falan uyuyorum tabi kesintili olarak nasıl
O kadarcık uykumada nazar etti şu eltim çatlıycam ya artık
Dün birde eşim geç kaldı 7 ye doğru aradı neymiş amcasının oğlu sabah aramış bizimki açamamış, akşam tam işten çıkarken aramış, bize geleceklermi bebek görmeye, dedim bu şimdi mi söylenir sen benim huyumu bilmiyormusun hazırlık yapmadan temizlik yapmadan misafir kabul etmem ben!! Zaten eşimde abi hazırlık yapmadan kabul etmez dedmiş, o da hazırlık yapmasın diye haber vermedik demiş, o yüzden mi taaa sabah aradınız!!
Yeni doğan bebeği olanın evine çat kapı gidilmez görgüsüzlük bu bana göre, dedim hayır kabuk edemem ara söyle, ben müsait olunca haber veririm dedim
Ya bebeklerin gazı bitene kadar bebek görmeye gitmek görgü kurallarına koyulsa gidilmesin diye
Ben evimi kırklamadan misafir alırmıyım görülmemiş şey
Neyse geçmişe bakayım önce gazmanımı doyurayım
Cnm benim kiz da elini emiyor bikac gundur 60 gunluk olduk biz, elini acmaya basladigimdan bu yana yapıyor. .Kizlar benimde acil iki sorum var oglusum elini emiyor 72gunluguz bu durumu yasayanvar mi acaba elini boylw mi kesfediyor karni tok eminim gazi varken yapiyor cekip emzigi veriyorum sinir olutor tekrar atiyor yine elini sokuyor agzina bazen abartiyor ögürüyor napcam ben illa emecem diyor birakiymmi akisina bi cozum bulan ioldu mu
birda sol ayagimda hamilelikte hafif bir damar belirgin olmustu bilegimde simdi ben onemsemedm dogum sonrasi gecer diye gecti gibiydi dun ayagim agridi baktm damar cikmis yine yanindada minik minik kilcaklkar varis mi acaba dr gidicemde hangi bolum bakar bu durumu yasan var mi
Tskler canim bir sorumdaha olacakti rota asisinimi özelde ysptin yoksa veremmiCnm 2. Ay kontrolunde yapildi asilar. .
size de yaparlar bu asilari..
Cnm rota virusunu ozelde yaptilar agizdan..Tskler canim bir sorumdaha olacakti rota asisinimi özelde ysptin yoksa veremmi