- 13 Ekim 2014
- 237
- 459
Allah korusun tüm bebekleri. Benim de en büyük korkum kusmuğunun nefes borusuna kaçması. Sırf bu sebepten gece mama vermek istemiyorum. Mama içince kusma ihtimali daha fazla oluyor. Dün tv de tam da bununla ilgili bir haber görünce endişemin yersiz olmadığını anladım. Siz de görmüşsünüzdür belki 4 aylık bebeği sorumsuz anne bana saatlerce evde yalnız bırakıp gidiyor. Bebek kusmuş ve kendi kusmuğunda boğulmuş. Allah kimseye göstermesin böyle acı. Mama verdikten sonra kafasını yana çeviriyorum ama kıpırdak kızım bazen düz çeviriyor tekrar. Dün kontrol etmek için beşiğine gittim ki hakikaten kusmuş ama akmış ağzının kenarından çok şükür.Ayy kızlar ne anlatacaktım size unutmuşum. Bugun akşamüstü yüreğim ağzıma geldi. Oğluşumu banyo yaptırdık diye şapkayla yatırmıştım baya uyudu ağlamaya başlayınca yanına gittim, bir baktım şapka burnuna kadar inmiş onun için ağlıyormuş o kadar kötü oldum ki onu görünce hep korkardım şapkayla yatırmaktan aklıma da gelirdi burnunu kapatabilir diye , Allah korusun siz de dikkat edin diye yazdım , ağlamasaydı napardım yaa