sil canım dediğim gibi o zaman olmuyor isilik
gaz ilacını kullanmazsak daha beter oluyor ben kullandığım halde fena halimiz, evet sağlık ocağı boyu düzgün ölçmüyor
canım bebeğin emmek istemese bile sen uyuyamayacaksın üstü mü açıldı iyi mi diye gece kendin defalarca kalkacaksın, annelik = uyumamak:)
canım elimizde olmuyor inan sen istediğini zor uyguluyorsun bebeğin sana istediğini yaptırıyor, şimdi ben diyorum meme için ağlıyor vermiyim iki saati dolsun diyorum mümkün değil nefesi kesilene kadar ağlıyor nasıl vermiycem saat başı yarım saattde bir emiyor hala, 12 saat uyuyan bırak 12 saati 7 saat uyuyan bebek çok nadir bence,ben görmedim yani:) en azından benimkiler uyumuyor, oğlum 3,5 yaşında dörde az kaldı hala sabah 5-6 gibi uyanır bebekkende aynıydı, gece deliksiz uyumasıda şu bir senedir var:)
canım eşim dellendirmişti resti çektim en son bırakıp gidiyordum nerdeyse, normale döndüde vazgeçtim:)
aynen burayı seviyorum ama enerjim kalmamıştı artık, okusamda yazamıyordum
oyyy torun aşkı öyle o aşk benim annemle babama pek vurmamış ama
kv kp öyle bizimde
inşaallah güzel geçmiştir annenlerde vakit
inşaallah kapanır canım maşaallah bebeğinin kilosuna
canım anne olarak bizler çok panik olunca bebekte uyumuyor, kv ler annelerimiz daha sakin oluyorlar o yüzden uyutuyorlar
canım benim kabaran ucun olduğu göğsümde süt çok ondan tıkanıyor bence, bebeğin emdiği için kan oturmuş haliyle inşaallah geçer canım çok zor gerçekten
neeeeee ben var ya o eşimi naparım aynen böyle yaparım
sıkıyorsa yapsın
ayy çat kapı misafiri sevmiyorum ben sevmiyorum kimse kusura bakmasın, annene git canım bir an önce rahatlamaya dinlenmeye ihtiyacın var çok yordun kendini
ayyy sanki ben gittim kuaföre ohh misss olmuşsun:)
canım her bebeğin rızkı belli, kendini sakın yıpratma en elinden gelenin fazlasını yapıyorsun hiç vicdanın rahatsız olmasın lütfen, mamayla beslenen bebeklerde öyle bir şey olmuyor, ablam evlat edindi sadece mamayla beslendi yeğenim, zekası inan süper çok ama çok akıllı, hastalık desen daha hastalandığını bilmeyiz 5 yaşında
o konuşanlara kulak tıka ben olsam susmam direk veririm cevaplarını
bak benim büyük oğlumda şakır şakır sütüm vardı hem emzirirdim hem sağıp fazlasını verirdim, 3 ay süperdi 3 aydan sonra sütüm resmen azaldı benim moral çöktü çöktükçe sütüm çoğalmadı çok üzüldüm falan iki ay idare ettim baktım kilo alması azaldı beşinci aydan sonra hem ek gıdaya geçtim hem mama takviyesi yaptım
oğlum bir yaşında bırakmak istedi mememi ama ben pes etmedim gündüz emmedi bende gece o uyurken kalkıp iki kere g emzirdim gündüzde her fırsatta meme verdim ama almadı öğürüyordu, ben nasıl ağlıyordum ben seni emzirmek için nelere katlandım yoğun bakımlarda perişan oldum sen şimdi emmiyorsun diye ağlıyordum, sonra dedim rızkı bu kadar ne yapabilirim ki istemiyor ben elimden geleni yaptım mı yaptım, gece o uyuduğu halde uykumdan feragat ettim uykusunda emiyor diye, o şekilde 7 ay daha emzirdim sadece gece emzirdim 19 ay emmiş oldu
o halde bile sütüm bitmedi yani korkma canım sağarak süt bitmez hiç merak etme sen, iki sene sırf sağarak veren anneyi biliyorum linki bulursam paylaşıcam senle
sen emzirmeye devam et bir damla bile alsa senin sütünü kardır böyle düşün
kısaca kimse sütüm bol diye sevinmesin kimsede az diye üzülmesin bu işller nasip sütü bol olanın bitebilir olmayanınki çoğalabilir
sen üzülmeyi bırak önce canım sakin ol akışına bırak
canım niye mama veriyorsun sütün az mı?Değilse uyusun diye mama verme canım
canım kemik iliğini denedin mi
canım hadi inşaallah geçer kabızlığı
kemik iliğini yaptın mı merak ettim
canım sen talep edeceksin yoksa erkekler kendiliğinden yardım etmez
canım ya ama o hırıltı genizden geliyor ne alaka gazla bildiğin sümük
geçmiş olsun canım senin elinde değil üzülme
maşaallah bebeğine canım
canım verme su anne sütü karşılıyor ihtiyacını
çok koşturdun inşaallah düzelirsin
canım gaz üç aydan önce geçmez, emme uyuma süremiz yok maalesef
adet oluyorsun canım
evet ben arada temizliyorum
geçmiş olsun canım inşaallah kendiliğinden geçer
canım ben küçük bere takıyorum yoksa dediğin gibi burnuna indiriyor
ayy canım o haber çok kötüydü...
canım gazı olabilir
serum fizyolojikten sonra aspiratörle temizliyormusun, çok vermişsin ben bir tüpü iki gün kullanıyorum bitirmiyorum bile
yok artık:)
anaaaaa kız resmen yemek yediriyorlar
ben verdirmem annem olsa tanımam
coşarım ve evet kv yapsa yaygarayı koparırız