2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese, kaynatmışsınız hanımlar:)

Dün pc açamadım şimdi açtım minik izin verirse alıntılıycam:)

Bir elim beşik sallıyor, tek elle yazıyorum:

Çok çok ama çok uuykusuzum, uyumuyor anacım uyumuyor bu uşak gündüz en çok uykusı 30 dk o da nadir, sürekli beşik sallıyorum, artık büyük oğluma sallatıyorum, o da hadi artık uyu diyor önce güzel güzel eee eee diyor sonra o e'ler uzuyor hadi artık der gibi

Göz altlarım mosmor, dişlerim artık birbirine kenetli

Ben size nazar diyorum belki bana sinir oluyorsunuz ama nazar işte, dün elti geldi oyyy gelme ya hu gelme istemiyorum ben geliyormuyum sana, kv zaten çoğu sabah bende eşim gidince geliyor büyük oğlumu oyn:atıyor, bu hanımda geldi dün sabah kp kv de var, bizim minik çok ağlayınca hemen altını açıyorum susuyor, formülümüz bu:)

Onun yanında da açtım açmayaydım keşke, bizimkide gece boyu gazdan uyumadı tam altını açtım dırt dırt gaz yapmaya başladı, bu hemen ayy ne kolay yapıyor bizimki zor yapıyor dedi len ne biliyorsun kolay yaptığını bir görmeyle, yirmidört saat başındamısın da kolay yapıyor diyorsun sen maşaallah de bari

sonuç yine uykusuz gün ve gece!!!

En azından gece uyuyordu, o da nasıl yazayım:) akşam 9 dan sonra artık pes ediyor, akşam 7 de başlıyor ağlmaya ama nasıl çığlık çığlığa, sakin olmaya çalışıyorum ki iyice coşmasın, güç bela susturup ayağımda sallıyorum, sonra beşiğine koyuyorum, 9 a kadar beşik sallıyorum, en son gece moduna geçiyor, saat başı uyanıyor ya da iki saat uyuyor , bu durum gece 2 ye kadar, sonrası sabah 5 e kadar beşik sallama gaz çıkarma faslımız, sonrası zaten gündüz 10 dk uyuyup 20 dk sallanan oğlum

Yani akşam 9 dan gece 2 ye kadar topkamda 4 saat falan uyuyorum tabi kesintili olarak nasıl

O kadarcık uykumada nazar etti şu eltim çatlıycam ya artık

Dün birde eşim geç kaldı 7 ye doğru aradı neymiş amcasının oğlu sabah aramış bizimki açamamış, akşam tam işten çıkarken aramış, bize geleceklermi bebek görmeye, dedim bu şimdi mi söylenir sen benim huyumu bilmiyormusun hazırlık yapmadan temizlik yapmadan misafir kabul etmem ben!! Zaten eşimde abi hazırlık yapmadan kabul etmez dedmiş, o da hazırlık yapmasın diye haber vermedik demiş, o yüzden mi taaa sabah aradınız!!

Yeni doğan bebeği olanın evine çat kapı gidilmez görgüsüzlük bu bana göre, dedim hayır kabuk edemem ara söyle, ben müsait olunca haber veririm dedim

Ya bebeklerin gazı bitene kadar bebek görmeye gitmek görgü kurallarına koyulsa gidilmesin diye

Ben evimi kırklamadan misafir alırmıyım görülmemiş şey

Neyse geçmişe bakayım önce gazmanımı doyurayım

Slm kizlar .hepinizo cok ozledim.nasilsinizm
Ben ve cocuklarim iyi cok sukur.
Oglum dun 11 de ameliyata girdi yarim saat surdu gusel gecti dedi dr umuz.oglum bni iki saat sonrada iyi emince hamdolsun servise cikti hemfn
Aksan 7 de taburcu olduk
Evimizdeyizx.
Allahim kimseyi dusmanimi biile evladiyla evladinin sagligiyla sinamasin rabbim..

Kax gundur evde yoktun bi elden gexirece....
Dualariniz ve iyi dilekleriniz ixin hepinize tesekkur ederim

Burnu tıkalı olabilir mi canım ya da ağzına bak pamukçuk falan olmasın? Aklıma bunlar geldi, benimki de arada sebepsiz öyle savaşıyor memeyle geçici de olabilir bizimki gibi.

Geçmiş olsun canım, tez zamanda toparlasın inşallah yavrucuk, hastane ortamı insanı inanılmaz yıpratıyor, Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

Her gün suyla siliyim dediğin gibi canım. sağlık ocağındaki hemşire emerken terlediği için oluyor dedi. o da bebek sabunuyla köpük yapıp sil dedi ama duru su daha iyi gibi sanki.
sil canım dediğim gibi o zaman olmuyor isilik
gaz ilacını kullanmazsak daha beter oluyor ben kullandığım halde fena halimiz, evet sağlık ocağı boyu düzgün ölçmüyor
canım bebeğin emmek istemese bile sen uyuyamayacaksın üstü mü açıldı iyi mi diye gece kendin defalarca kalkacaksın, annelik = uyumamak:)
canım elimizde olmuyor inan sen istediğini zor uyguluyorsun bebeğin sana istediğini yaptırıyor, şimdi ben diyorum meme için ağlıyor vermiyim iki saati dolsun diyorum mümkün değil nefesi kesilene kadar ağlıyor nasıl vermiycem saat başı yarım saattde bir emiyor hala, 12 saat uyuyan bırak 12 saati 7 saat uyuyan bebek çok nadir bence,ben görmedim yani:) en azından benimkiler uyumuyor, oğlum 3,5 yaşında dörde az kaldı hala sabah 5-6 gibi uyanır bebekkende aynıydı, gece deliksiz uyumasıda şu bir senedir var:)
canım eşim dellendirmişti resti çektim en son bırakıp gidiyordum nerdeyse, normale döndüde vazgeçtim:)

aynen burayı seviyorum ama enerjim kalmamıştı artık, okusamda yazamıyordum

oyyy torun aşkı öyle o aşk benim annemle babama pek vurmamış ama kv kp öyle bizimde

inşaallah güzel geçmiştir annenlerde vakit
inşaallah kapanır canım maşaallah bebeğinin kilosuna
canım anne olarak bizler çok panik olunca bebekte uyumuyor, kv ler annelerimiz daha sakin oluyorlar o yüzden uyutuyorlar
canım benim kabaran ucun olduğu göğsümde süt çok ondan tıkanıyor bence, bebeğin emdiği için kan oturmuş haliyle inşaallah geçer canım çok zor gerçekten
Gunaydin kizlar ne guzel kizim uyuyordu esim uyandırdi gitti bi emelime ulastim diyor sanki cok bakiyormus gibi
neeeeee ben var ya o eşimi naparım aynen böyle yaparım sıkıyorsa yapsın
ayy çat kapı misafiri sevmiyorum ben sevmiyorum kimse kusura bakmasın, annene git canım bir an önce rahatlamaya dinlenmeye ihtiyacın var çok yordun kendini
ayyy sanki ben gittim kuaföre ohh misss olmuşsun:)
canım her bebeğin rızkı belli, kendini sakın yıpratma en elinden gelenin fazlasını yapıyorsun hiç vicdanın rahatsız olmasın lütfen, mamayla beslenen bebeklerde öyle bir şey olmuyor, ablam evlat edindi sadece mamayla beslendi yeğenim, zekası inan süper çok ama çok akıllı, hastalık desen daha hastalandığını bilmeyiz 5 yaşında

o konuşanlara kulak tıka ben olsam susmam direk veririm cevaplarını

bak benim büyük oğlumda şakır şakır sütüm vardı hem emzirirdim hem sağıp fazlasını verirdim, 3 ay süperdi 3 aydan sonra sütüm resmen azaldı benim moral çöktü çöktükçe sütüm çoğalmadı çok üzüldüm falan iki ay idare ettim baktım kilo alması azaldı beşinci aydan sonra hem ek gıdaya geçtim hem mama takviyesi yaptım

oğlum bir yaşında bırakmak istedi mememi ama ben pes etmedim gündüz emmedi bende gece o uyurken kalkıp iki kere g emzirdim gündüzde her fırsatta meme verdim ama almadı öğürüyordu, ben nasıl ağlıyordum ben seni emzirmek için nelere katlandım yoğun bakımlarda perişan oldum sen şimdi emmiyorsun diye ağlıyordum, sonra dedim rızkı bu kadar ne yapabilirim ki istemiyor ben elimden geleni yaptım mı yaptım, gece o uyuduğu halde uykumdan feragat ettim uykusunda emiyor diye, o şekilde 7 ay daha emzirdim sadece gece emzirdim 19 ay emmiş oldu

o halde bile sütüm bitmedi yani korkma canım sağarak süt bitmez hiç merak etme sen, iki sene sırf sağarak veren anneyi biliyorum linki bulursam paylaşıcam senle

sen emzirmeye devam et bir damla bile alsa senin sütünü kardır böyle düşün

kısaca kimse sütüm bol diye sevinmesin kimsede az diye üzülmesin bu işller nasip sütü bol olanın bitebilir olmayanınki çoğalabilir

sen üzülmeyi bırak önce canım sakin ol akışına bırak
Ayni durumdayiz zaten uzun sure emiyo emzijle kandirip cekiyorum ama uyutma oncesi meme acisindAn gece bi kereye mahsus mama veriyorum bende
canım niye mama veriyorsun sütün az mı?Değilse uyusun diye mama verme canım
canım kemik iliğini denedin mi
canım hadi inşaallah geçer kabızlığı

kemik iliğini yaptın mı merak ettim
canım sen talep edeceksin yoksa erkekler kendiliğinden yardım etmez
Genizden sesler cikariyor dedim genelde hirilti gibi yutkunamama gibi tuhaf sesler dedim üşüttümü acaba diye sordum üşütmeden degil dedi gaz sancısı dedi degisik degisik sesler cikarabilir dedi
canım ya ama o hırıltı genizden geliyor ne alaka gazla bildiğin sümük
Kizlar bende mastitim icin dun doktora gitim ve malesef antibiyotige basladim gebelik boyunca agti kesici dahi kullanmamistim ama bu sefer antibiyotikten kacamadim .
geçmiş olsun canım senin elinde değil üzülme
maşaallah bebeğine canım
canım verme su anne sütü karşılıyor ihtiyacını

ayyy basim cok agriyor bende coktum sanirim bu tempoyu kaldiramadm cokkotuyum bugun hep cocuklugimu univ yillarimi ozluyorum isin garibi ilerdede bu gunleri ozleyecegiz ama elimde degil bu ara cok kotuyum

çok koşturdun inşaallah düzelirsin

canım gaz üç aydan önce geçmez, emme uyuma süremiz yok maalesef
Kızlar bugün 40 ımız çıktı kasıklarımda ağrı var bi kaç gündür var hatta, az önce de yoğun bi leke gördüm adet mi oluyorum ki ben
adet oluyorsun canım
Cnm benim dr. Özellikle her gun temizleme ancak tikali olursa dedi bu defa vucut ona alisiyomus..
evet ben arada temizliyorum
geçmiş olsun canım inşaallah kendiliğinden geçer
canım ben küçük bere takıyorum yoksa dediğin gibi burnuna indiriyor
ayy canım o haber çok kötüydü...
canım gazı olabilir
Burnu tıkandı kizimin Serum fizyolojik verdim damla iki tup 3 saat arayla ne kadar verilebilir bilgisi olan varmı hiriltosi devam ediyor
serum fizyolojikten sonra aspiratörle temizliyormusun, çok vermişsin ben bir tüpü iki gün kullanıyorum bitirmiyorum bile
Benim esimde bebegimin diline cikolata ve kizarmis kofte degdirdi, bi degmeden ne olcak diyor
yok artık:)

anaaaaa kız resmen yemek yediriyorlar ben verdirmem annem olsa tanımam coşarım ve evet kv yapsa yaygarayı koparırız

Canım çok şükür iyi geçmiş ameliyat, bundan sonrası da inşaallah rahat geçer
amiiinnn

Canim garmastani kullanirken emzirme oncesinde ve sonrasinda karbonatli suyla sildin mi goguslerini? Benimki bu sekilde toparlandi da. Kalkan kullandim garmastani surdugumde. Emzirme oncesi ve sonrasi karbonatli suyla sildim goguslerimi.

@minione onunde saygi ile egiliyoum ahh ne iyi dedin gitmiste azcik bulasik toplamis sana supriIm var diyo sanki tek yedim ben ortak yapmamz gerekn bisy sonucta neresi supriz anlamadm

Benimkine de gecen gun kizi emzirirken dedim ki hadi kalk da sen de kahvalti hazirla cok aciktim. Bana ne dese begenirsiniz, benim cok uykum var dove dove oldurecektim az daha

Kacinci haftadasin canim? Ben 8.haftadayim ve benim kizim da oyleydi. Buyume atagi varmis bu haftada. Ondan olabilir seninki de.

Ay canim yapmayin izin verme cok tehlikeli. Hele bal, ek gidaya gecince bile yasak. 1yasindan once kesinlikle verilmemeli.

Canım geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallah ogluna.Senin adına sevindim her şeyin yolunda olmasına

Nego saol canim topatlanicam insallah toarlanmak zoundayim ziraa ikivsavunmasiz can beni m gozume bakiyor
@Mrv5534 gecmis olsun canim hrrsey ins eskisi kaar guzel ve normal olur
S ssule07
ayyy cok guldum hepsimi ayni bu uretim grubunun ogluma bakinca diyorum sende kendi jenerasyonun gozunde hep odun olucan

Kızlar size bir sorum olacak bu benim ikinci bebeğim ama ilktede olmuştu ben bebekle bir yere gitmeyi planlasam kadamda düşünmesi bile beni strese sokuyor.hadi aglarsa yok efendim acıkîrsa nerde emzirecegim,huysuzlanır feryat figan bagırırsa nasıl susturucagım falan filan.....daha evden bebekle 3 kez kardeşime gittim birde bir yakınıma umdugum gibi olmadı iyi sayılırdı.ama böyle alış verişe falan gitmeye cesaretim yok hele onla araba kullanamam belli bir süre sanırım aglayınca elim ayagıma dolaşır direksiyon başında.Bunlar normalmi sizce yoksa benmi anormalim acaba :)))

Gecmis olsun canım

Abimizden hastalik kaptik burnu tikali yavrumun yatarken nefes almakta zorlsniyor serum fizyolojik damkatiyorum ama temizleme aparatim yok esime aldirayim bbu pompali llanlar iyimi yads be almamı önerirsiniz hırıltılı korkuyoruM gosgöğsüne inmez insallah

Nego canım sana nazar konusunda katılıyorum.hem nazar iyi gözle sevilse bile oluyor,illaki diger kötü manada olmuyor.Maşallah demek lazım bol bol dua oku canım bebekleri Allah çok güzel yaratıyor melek gibiler bakmak bile nazara ugratır inşallah oglunda yavaş yavaş düzene girer hepimiz aynı durumdayız.

kesinlikle katılıyorum sana dun misafir geldi kiz hep uyudu ondan onceki gun bi ark. Geldi kendisi hamile benimde kirkim cikti Ohhh diyor ne güzel srn kurtuldun rahatladin ne alaka dedim asil mesele bundan sonra basliyor iyi uslu cocuk hastalandi sevmiyorum boyle insanları

Dogum yapınca rahatladık zannediyorlar mesele daha yeni başlıyor :))

R rosa85 canım bende aynıyım

bebekle dışarı çıkmadan önce aynı şeyleri düşünüyorum

üstelik bir kere anneme bir kere ablama gittim

birde güne gittim bebeğim hep ayağımdaydı

arabada da huysuzlandı

tövbe ettim içim gidiyor ama çıkamam daha

avm falan ancak yaza giderim heralde

nazar için hep okuyorum canım

dediğin gibi kendi nazarımız bile değiyor

merhaba kızlar :)

bugün bebeğimin 2. ay aşıları vardı acılı acılı ağladı yavrum ama uzatmadı ana kucağına koyduk uyumaya devam etti :) boyu kilosu da çok iyi maşallah ::)

aile hekimim göğüslerim için hametan pomad diye bir krem yazdı bakalım iyi gelecek mi başladım sürmeye iyi gelirse yazacağım buraya :) silikon uçla emziriyordum onu da bıraktım artık sanki doymuyordu şimdi 35-40 dk emiyor doyuyor çok şükür bide acımasa :S

hepinizi öptüm :)))

ben bebeğimi besleyip altını değiştirip avm ye gittim arabada uyuyor 2 3 saat uyanmıyor ohh rahat rahat geziyorum :) uyanmadan eve dönüyorum maşallah deyin lütfen :)

berndnz kabullenmek zor anlıyorum canım

hepimizin anneliği bir şekilde sınanıyor

annelik sabır demek

hep daha iyisi olsun çocuğum iyi olsun demek

ek gıdaya geçince her şeyi sevsin yesin istiycez

yemediği şeyler olunca üzülücez

bir kaşık yedi diye havalara uçucaz

bebeğinin en büyük ihtiyacı ne biliyormusun

senin sonsuz sevgin

senin sevgiyle verdiğin bir damla süt

sevgisizce bebeğine dolu dolu süt veren annelerinkinden

daha doyurucu değerli

çok samimiyim sıkma o güzel canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…