ayyy bende o kadar sabrettim canim inan artik sinirdaym benim bide iki cocuk buyuk oyun istiyor kucuk meme dun birini yika bugun az once digerini esim yardim edemeiyor cunku cok onemli gunler geciriyor kariyeri acisindan ama eger o mulakati guzel atlatamazsa icimden ona kufredecem ve disimdanda yeeterrrr bide uzuntunu cekemem diycem adam gibi bak su cocuklara ilk cocuguna bakar gibi bak dicem cunku bu adam ilk cocukta boyle degildi benimkinin gecici bi durum ama seninki ilkte boyle rahat birakirsa ilerisini dusunemezsin neler yasanacak cunku daha 3yasa kadar zaman cabuk gecsede anne yipraniyor herseyi yapmasini zaten beklemiyorsundur ama ifade etmeden odun olan erkek grubu anlamiyirrrr ayyy bende az once banyo yaptirdik oglani esimle o yuzden sistimmm gaza getirmeyim seni yinedeBende hiç söylemem kendi anlasın yapsın isterim ilk günler bebek küçük korkuyor tutamıyor zamanla alışır dedim ses çıkarmadım ama benimde omuzlarım çok ağrıyor sancısı tutunca kucağımda sakinleştirmeye çalışıyorum kollarım ağrıyor o ise fosur fosur yatıyor bide arada uyanıp gaz damlası ver diyor sanki ben bilmiyorum vermeyi neler deniyorum Eskiden de böylemiydi bu adam
Aslında ev işlerinde çok iyidir temizlik için gelenler bile onun kadar güzel detaylı trmizlemiyor 9 ay iş ysptırmadı bana her akşam masajımı yapardı ama sanırım annemler burdayken iş yapmadı ya alıştı o duruma hala toparlanamadıayyy bende o kadar sabrettim canim inan artik sinirdaym benim bide iki cocuk buyuk oyun istiyor kucuk meme dun birini yika bugun az once digerini esim yardim edemeiyor cunku cok onemli gunler geciriyor kariyeri acisindan ama eger o mulakati guzel atlatamazsa icimden ona kufredecem ve disimdanda yeeterrrr bide uzuntunu cekemem diycem adam gibi bak su cocuklara ilk cocuguna bakar gibi bak dicem cunku bu adam ilk cocukta boyle degildi benimkinin gecici bi durum ama seninki ilkte boyle rahat birakirsa ilerisini dusunemezsin neler yasanacak cunku daha 3yasa kadar zaman cabuk gecsede anne yipraniyor herseyi yapmasini zaten beklemiyorsundur ama ifade etmeden odun olan erkek grubu anlamiyirrrr ayyy bende az once banyo yaptirdik oglani esimle o yuzden sistimmm gaza getirmeyim seni yinede
Caniim belirti arama herkeste farkli oluyor zaten belin agriyormus oda belirti bendede fazla belirti yoktu göğüs damarlarim belirginlesmisti belim agriyordu hafifte kasiklarim agriyordu ama ben bunlari adet oluncada farkediyordum ayni seyHiç belirti yok kasikarım da acaba diye korkuyorum hamile yken sen neler yaşadın bazen belim agriyo geçiyo sanki hiç hamile degilmisim gibi göğüslerim açimiyo
Canim bu kremleri birakmayi denesene kremler yaranin kabuk baglamasina engel oluyor kabuk baglamadigi icin iyilesmiyor bende kullandim sonra biraktim inanirmisin bir hafta icinde iyilesti sadece gögus pedi kullaniyorsan kremi ona sür az ama iyilesirCanim lansinohtan 3 krem bitirdim hava alsin diye kalkanla kullandim sonra garmastan uzerine bikac doktora gittim madacassol fito fucidin bactroban bisuru krem kullandim ama yok gecmiyor..simdi gecene kadar sagip ver diyolar ama biberona alisip memeyi almicak diye korkuyorum kasiklada okadar sut yedirilmiyorki..
ahh anim o zaman azicik duzelir eski haline gelmesinibekleme cunku hicbirimi eskisi gibi degiliz bebisler ver artik seen yavastan alistr soyle ben soyleyemiyoru bi on gun var ondan sonra sifirlanacam bende olmadi abneme gidicem biraz canim skkn artikAslında ev işlerinde çok iyidir temizlik için gelenler bile onun kadar güzel detaylı trmizlemiyor 9 ay iş ysptırmadı bana her akşam masajımı yapardı ama sanırım annemler burdayken iş yapmadı ya alıştı o duruma hala toparlanamadı
CAnm sqg sen meselq ikibsaatte bi besliyosunnya iki kes sag eder sana dorr saat. Bepanten al guzelce sical suyla gogsunu yika karbonatli suyla sil gogsunu. Sonra bepanteni sur.. bekle sonra dinlensin gogsun. Bunu ben yaptim baya toparladim agridancildiriyordum mastitde olddum ucgun kizima meme veremedimde cok sukur unutmadi memeyiCanim lansinohtan 3 krem bitirdim hava alsin diye kalkanla kullandim sonra garmastan uzerine bikac doktora gittim madacassol fito fucidin bactroban bisuru krem kullandim ama yok gecmiyor..simdi gecene kadar sagip ver diyolar ama biberona alisip memeyi almicak diye korkuyorum kasiklada okadar sut yedirilmiyorki..
Genizden sesler cikariyor dedim genelde hirilti gibi yutkunamama gibi tuhaf sesler dedim üşüttümü acaba diye sordum üşütmeden degil dedi gaz sancısı dedi degisik degisik sesler cikarabilir dedi
Kizlar bebegim hem mama hem anne sutu aliyor 4 5 gunde bir fitille kaka yapiyodu bugun baska bi cocuk dr na goturduk su veriyormusun dedi hayir dedim ondan oluyor dedi gunde 3 kere kaynatilip ılıtılmış su ver icebildigi kadar icsin dedi bi de mamasına 1 cay kasigi zeytinyagi koy dedi gecéleri genizden hırıltı gibi sesler geliyor dedim o da gaz sancisindan oluyor dedi ....paylasayım dedim belki birine faydam olur...
Benim bebrğimde her gece sabaha karşı hırıltı değilde nasıl desem at gibi kişniyor 1 saat 2 saat devam ediyor sonra kakasını yapıyor ses kesiliyor acaba gazdan dolayı mı o sesler
Genizden sesler cikariyor dedim genelde hirilti gibi yutkunamama gibi tuhaf sesler dedim üşüttümü acaba diye sordum üşütmeden degil dedi gaz sancısı dedi degisik degisik sesler cikarabilir dedi
Canım senin yazılarını gördükçe hep moral oluyordu bana ne güzel hevesli hevesli yapıyordun herşeyini nazar değdi sana, inşallah bir an önce eski moralin yerine gelir ( Bu arada ben de sürekli rüyamda Üniversite günlerimi görüyorum )ayyy basim cok agriyor bende coktum sanirim bu tempoyu kaldiramadm cokkotuyum bugun hep cocuklugimu univ yillarimi ozluyorum isin garibi ilerdede bu gunleri ozleyecegiz ama elimde degil bu ara cok kotuyum
Cnm benim dr. Özellikle her gun temizleme ancak tikali olursa dedi bu defa vucut ona alisiyomus..kızlar hırıltı çok önemli benım cocuk doğdugundan berı hırlıyordu dr kış çocugu bısey olmaz dedı sonra baktım lksurmeye basladı yıne bısey olmaz dedı genzıne sumuğu kacıyodur sumkuremedıgı ıçın dedı ve sonuç olarak cocugumun sesı falan kısılmaya basladı meger bronşiolit olmak uzereymış sıze tavsıyem bebegınızın burnunu hergun serum fızyolojıkle temızleyıp aspıratorle cekın cunku tıkalı burun bronşit sebebı
Bende de oldu anneannem demişti 40ı nda 3gun kadar kanama yada kahverengi akıntı olacak ondan sonra tamamen bitmiş olacak demişti. Bir haftada olsa kanama 40 ında öyle olur dedi benim 20 gün sürdü kanama sonrasında 3 gün temiz bir gün kahvemsi 2 gün temiz bir gün kanama oldu anne anneme sordum öyle dedi ve dediği gibi de oldu 48. Günümüzdeyiz.Kızlar bugün 40 ımız çıktı kasıklarımda ağrı var bi kaç gündür var hatta, az önce de yoğun bi leke gördüm adet mi oluyorum ki ben
Ne ilginç yaa tam bitse de kurtulsakBende de oldu anneannem demişti 40ı nda 3gun kadar kanama yada kahverengi akıntı olacak ondan sonra tamamen bitmiş olacak demişti. Bir haftada olsa kanama 40 ında öyle olur dedi benim 20 gün sürdü kanama sonrasında 3 gün temiz bir gün kahvemsi 2 gün temiz bir gün kanama oldu anne anneme sordum öyle dedi ve dediği gibi de oldu 48. Günümüzdeyiz.