- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler anneler ve onlarin miniminnacik kuzulari.bizim cmt 40 muz doluyo pazar mevludumuz var Allah nasip ederse.bende 39. Gün banyomuzu yapsak bi güzel gezmelere gitsek CMT günüde ben temizliğini hazirlogimi yapsam nasil olur.İlla 40. Gün mu olmak zorunda.CMT yapsam sadece banyo değil ev gezmesi var zor olur benim icin.Ha bi gün önce ha bi gün sonra.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Inşallah sizde olmaz canim ben hep anne sutu ile mama veriyorum sanirim ondan boyle oldu sen 1 kere mama vermissin heralde tekrar olmaz sizdeAyy bende bundan korkuyorum iste bygun ikinici gun tekrar mi verecem fitil alistirmamak lazım
Canim ben 1 kupa bardaga 1 tatli kasigi koyuyorum cevzede 1 kere kaynatiyorum kapatiyorum 5 dakika dinlendirip süzüp iciyorumKızlar rezene çayı aldırdım eşime aktardan. Ne kadar miktar koyucaz bir bardak için?
bebege verceksen yarım cay bardagna bı tutam atıyorum kendm ıcın kupaya bı cay kasıgı cnım etkılı baya cunku acı olmasnKızlar rezene çayı aldırdım eşime aktardan. Ne kadar miktar koyucaz bir bardak için?
haha hıc gulcegım yoktu he:) cnım sen kac yasındasınSimdi ben anlamadim. Siz 39 gundur yikanmiyor musunuz?
haha hıc gulcegım yoktu he:) cnım sen kac yasındasın
canım gaz sancısı oldumu emmek istiyor fazla beslenince daha çok gaz oluyor süt verdikten sonra gazını çıkarmaya çalış geğirene kadar omuzunda tutup sırtını ovazla ve arada vur geğirdikten sonra benimk sakinleşiyordu biraz uğraş amaKızlar bebeğim sürekli ağlıyor bugün. Saat başı emmek istiyor. Sonra da kusuyor. Çok geliyor herhalde. Gaz sancısı da oluyor devamlı. Bugün uyumadı doğru düzgün.
yıkanmak diye boy abdestinden bahsediliyor canım kırkından sonrada gerektiği için yıkanmak diye kullanılıyorCahil bir 32ligim. Asagida da dinen caizlik konusulmus. Kesin birseyleri bilmiyorum ben
ben uyumayı seçerdim ben uyumadan kahvaltı bile düşünememEki Görüntüle 1433319
kadinlar kulubu paylasmis hosuma gitti kizlar..
Normalde ben de onu secerdim cnm ama sutum olsun diye kahvaltiyi seciyorum..ben uyumayı seçerdim ben uyumadan kahvaltı bile düşünemem
canım sen kendin anlarsın ben sütüm yok diyordum banada bebeğine mama verme süt ver yeter dediler sonra bebeğim az kilo aldı doktor mama ver dedi kimsey dinlemeKizlar kayinvalidem bendeydi söylediği bi sey kafama takildi. .
Benim gogsumden şakır şakır süt akardi , kiyafetlerim islanirdi hep diyo senin oyle degil sutun yeterli degil bence cok yemen Lzm sutunu artırmak icin dedi..
oyle mi gercekten ya..
Teşekkürler canım.Canim ben 1 kupa bardaga 1 tatli kasigi koyuyorum cevzede 1 kere kaynatiyorum kapatiyorum 5 dakika dinlendirip süzüp iciyorum
Teşekkür ederim. Saatlerce sürüyor bazen.canım gaz sancısı oldumu emmek istiyor fazla beslenince daha çok gaz oluyor süt verdikten sonra gazını çıkarmaya çalış geğirene kadar omuzunda tutup sırtını ovazla ve arada vur geğirdikten sonra benimk sakinleşiyordu biraz uğraş ama
cnm kilo alisina bakiyorumcanım sen kendin anlarsın ben sütüm yok diyordum banada bebeğine mama verme süt ver yeter dediler sonra bebeğim az kilo aldı doktor mama ver dedi kimsey dinleme
:)))) bende gulebilirmiyimhaha hıc gulcegım yoktu he:) cnım sen kac yasındasın
yanılmıyorsam normal kilo alımını doktoru dinle derim bencnm kilo alisina bakiyorum
22 şubatta 4665
26 subatta 4780 olmus gunluk 28 gr almis gorunuyor bildiğim kadariyla en az 20 gr alması lzm..Mama versem gunde 120cc ile 50 gr aliyo gunluk oyle hesaplamiSti dr ve fazla demişti kilolu olsun diye de mama vermek istemiyorum sutun yetmediği durumda kesinlikle verilmeli tabi..