2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yorumlariniz icin sagolun kizlar biz 45 günlük Olduk ve 15. Gunden beri yalnizim..
haftada 1-2 gun kayinvalidem geliyo sagolsun..
ben su ana kadar hep utuledim haftalik yapıyorum zaten, pamuğu artik biraksam mi diyodum ama snrm cogu Kisi hala kullaniyo kararsız kaldim acikcasi..Kis olunca odadan cik ilik su doldur vs. Derken. Usutuyorum..Belki gecerim islak Mendile..
utuye de bi Sure daha devam ediim o zaman..
 
Kiz annelerine sorun olcak, bebeginizin altini temizlerken vajina arasinida acip temizliyor musunuz? Ben bu zamana kadar temizlemoyordum ama icinde beyaz sari kalintilar var artik beni rahatsiz ediyor onlari pemuk ve suyla temizlesem olur muki?
cnm temizlemek gerekli Diye biliyorum kiz annesi bi arkadasim ozellikle.tembihlemisti enfeksiyon.olabilir demisti kirli Kalirsa..
 
Hanimlar lütfen yardım edin, sağ göğüs ucumda beyaz bişey var, çok ağrıyor hele emzirirken acisindan duramıyorum. Neden böyle oldu acaba, dra gitsem mi?
 
Allah razi olsun cnm haklisin aslinda dusuncek olsak oda babannesi ilk torunlari,kotu davranmiyolar seviyolar elbette gelcekler ogullarinin evi,kendi annmler gelmiolarmi,ama yardim icin geliyo akli gidio uyumazsam yemezsem sutum kacar diye,hic laf sokmuyolar,ayyy yine basladim :) yawrularimiz saglikli olsunlarda varsin dedeler babanneler gelsin,hos tutmak lazim,biraz frenlicem duygularimi
 
Ahh cnm neler saymak geliyorda iste hep esime olan saygim,yine buyuklerimiz kocamin annesi,bugun uykumu alinca bi saat kdr huyumda degisti :) sinirlerim uctu gitti nedense :)
 
Valla helal olsun size,paso yeni dogan islak
Mendil kullaniyorum valla,sacimi taramaya zamanim yok,hele utu yapmaya hic sanmiyorum,kuruttumu giydiyorum yawruma napimm,56 cm seylerin bazilari ufak geliyo artik,2-3 giysisi ile raht edince cikani yikayip kurutup anca giydiriyorum
 
Cnm ya senin bebkde bnm gibi cok emen bi bebk oldugu icin birsey danismk istiyorum aslinda kilo kiyaslancak bur dirum degil onemli olan saglikli olmasi biliyorum ama yinede kafama takiyorum,bnm bebegim dogdu eve ciktik mucadele derken yaklasik 6. Gun memeyi zorlanmadan verdim,ara sira mama takviyesi versemdecoglum meme asigi bir bebek versen 2 saat bile emer ama bende senin gibi toplamda 1 saat emdiyse memeyi cekip 1 saat oyaliyorum mizirdayinca 1 saat sonra veriyorum,elhamduliilah sutum geliyo,artik sagmaya bile vakit bulamiyorum,bnm oglum 3640 dogdu,5. Gun 3400 cikti,10 .gun 3340 cikinca belki hayirlarsin dr um endiselndi ve bisuru test istrdi hepsinin sonucu temiz cikinca salk herif soyle besle mama ver demesi gerekirken muzik dinler araba ile gezdir deyince nefret ettim adamdan,bidahs dr a gitmedim,yeni bi dr bulduk cars gitcex ins,biz bugun 25 gunluk olduk ben o evhamla tarti siparis verdim,5 gun evvel 3750 cikti bugun 3900 geliyo ciplak hali,su durumda dogdugundan beri 300 gr almis,daha bi aylik olmsmizada 5 gun var,200 gr daha alirmi 500 gr alirmiyiz bilmiyorum ama kilosunu kafama takmaliyim,sagligi ck sukur yerinde
 
Islak mendili kullanmayanları takdir ediyorum valla ben yapamadım en baştan beri ıslak mendil kullanıyorum alkolsuz falan olanlardan çok şükür ufak tefek kızarıklıklar dışında birşey olmadı :)
Bende doğum hikayemi yazmak istiyorum normal doğum isteyenlere cesaret olur belki :) ama telefondan yazamam bilgisayar bulunca yazacağım :)
 

Biz suyu kaynatıp salça boy kavanoza doldurup üstüne de pamuğu koyuyoruz konserve gibi :) sonra da o kavanozdan pamuğu koparıp koparıp kullanıyoruz. 1 haftadan uzun gidiyo sen de bu şekilde yapabilirsin istersen tabi, çünkü bu acemilikte ve koşturmacada o bile bi iş
 
Ben ılık su ve ıslak pamuk ile siliyorum. Unı baby yenidoğan bulunduruyorum yanımda ev dışında zorunlu kaldıkça kullanmayı düşünüyorum. Mesela geçenlerde hastaneye kontrole gitmiştik, o zaman kullandım. Uzun bir süre daha ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum. Bir nevi yıkanmış gibi de oluyor, çok ıslattıysam bir bezle kuruluyorum. Ütüyü Allah sağlık versin ömür boyu yapmayı planlıyorum. Annem öyle alıştırdı bize, iç çamaşırlarımıza varana kadar ütülenir bizim evde. Daha yumuşak ve hijyenik olduğunu düşünüyoruz.
 
Her seferinde yazamasam da okuyacağım diyorum ama her seferinde ipin ucunu kaçırıyorum. Kontes tüm vakti kendisine çekti. Geceleri emzirirken okuyorum bazen birşeyle ilgileneyim uyumayayım diye. Bazen gözlerim öyle bir kayıyor ki uyuyakalacağım diye çok korkuyorum. Bebeğim doğmadan önce telefonu bebeğimin yanında tutmayacağım diyordum ama uyuma riski alacağıma telefonla ilgileneyim diyorum artık.

Bir konuda bilgi danışacağım size. Bebeğin kaka rengi nasıl olmalı? Bizim önce çok yeşil&sarı idi. Yoğun bakımda antibiyotik tedavisi gördüğü için doktor onun etkisi normaldir demişti. 2 gündür kakası çok kırmızı. Bir anlam veremedim. Hatta önce çok korktum kanlı gibi geldi. Olması gereken ne bilmiyorum. Benzer bir durumla karşılaşan var mı?
 
Bu şekilde pamuk çok soğuk olmuyor mu? Dediğiniz gibi her seferinde su ılıtmak gerçekten zor olabiliyor. Heleki arkanızdan yaygara koparan biri varsa. Mutfakla yatak odası arası koşma rekorumu her seferinde egale ediyorum artık :)
 
Birkaç kez kustu hem de çok fazla miktarlardaydı. Bugün çok zor bir tecrübe yaşamış oldum, tamamen acemi annelik. Ben 1 haftadır yalnızım, annem hastalandığı için gitmek zorunda kaldı. Bebeğim zaten 15 günlükken eve geldi, sadece 3 gün annem yanımdaydı. Bazen çok güzel geçiniyoruz ama bazen oturup beraber ağlıyoruz :) bugün sütümle doymadı mama verdim. Saf gibi gazını çıkarmak için hemen kaldırdım. Öyle bir kustu ki hem kendi üstü hem benim üstüm baştan aşağı battı. Üstünü komple değiştim. Üşütücem diye korkuyorum o kadar hızlı giydirmiyorum sonuçta daha çok minik canını yakarım diye korkuyorum. Bir kez de beşiğinde yatarken çok feci kusmuştu, o zaman da saçı başı bile batmıştı. Annem kestirip kusarsa iyi diyor ama bizimkiler aynen süt ya da mama idi...
 
Cnm iyi fikirmis olabilir aslinda Yalniz ben Bebisimin totosunu ilik suya alistirdim o yuzden bi sure daha en azından havalar isinana kadar boyle devam ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…