öyle canım farklılar ama şu kaka konusu yanlış canım çok yapan bebeğe yaramaması durumu yani, benim bıdık çok yapıyor ama maşaallahı var
kullanıyorum canım bence işe yarıyor, çemen kokuyorsun onu belirteyim
canım geçmiş olsun, benim minik gün içinde bir kaç kere öksürüyor normal diye biliyorum, bol bol emzir hasta olduysa bile hemen atlatır
canım yesemde yemesemde gaz illeti var maalesef
canım bende aynıyım tuvalet yemek işi zor, gittik canım iki radyolog baktı yoktur böbreği, olan böbrek iyi görünüyor, biraz daha büyüyünce ilaçlı vs. böbrek filimleri çekilecek ayrıntılı bakılacak, bebeğin şöyle 3-4 aylık olsun dönersin aramıza:)
öyle diyorlar canım hep, inanmıyorlar yaşıma:) sende göstermiyorsun hamileyken eklemiştin foto yüzünü hatırlıyorum
saç rengin çok hoşuma gitti doğumda çekindiğin fotoda ki, ne zaman boyattın ya da kendi rengi mi?
sağ boşluk derken benim sağ kasığım dikişin başlangıç yeri ağrıyor hep
canım artık ilk günlerde ki hızla gitmez daha az gider ayda iki kilo gibi, sütün kalori hesabı doğru canım hep öyle söyleniyor
ayyy evet ya bu bebekler ya biri gelince ya misafirlikte uyurlar benimkide öyle biri gelince uyuyor yalancı durumuna düşüyorum
iyi gezmeler size
ben ne gezecek ne de misafir ağırlayacak enerjiyi arzuyu bulamıyorum kendimde
canım bir kere denedim işe yaramadı daha doğrusu oğlum daha çok ağladı, eltime günde üç kere 5 damla demiş dr
canım ilk oğlumda tam üç ay sonra oldum hem de oğluma hamile kaldığım son adet tarihinin senesinde:) son adet tarihim 20 temmuzda tam bir sene sonra 20 temmuzda adet olmuştum:)
sütüm azalmıştı benim
sen olursun o zaman inşaallah:) bir sene olmasam şikayet etmem:) ha adet oluncada kilo falan vermedim tam tersi kilo vermem durmuştu:)
sabah kanamam vardı, hep leke şeklindeydi kanamam yoktu, ilk bir hafta oldu azcık kanama sonra leke oldu
ilk oğlumda 20 gün kanamam olmuştu
her ağladığından emziriyorum yoksa susmuyor
ahh ahaa her gün yıkamak istiyorum ama nerde 3-4 günde anca, her gün yıkamak en doğrusu
her istediğinde, iki saati geçirmiyorum
canım 34 günlük olduk, o kırkı çıkınca düzelir muhabbetine inanma, büyük oğlum ağlamazdı ama salla salla uyut perişan olurdum yok kırkı çıksın yok şu kadarlık olsun 3,5 yaşında hala sabah 5-6 dedin mi ayakta
umutsuz konuştum ama beklentin çok olmasın hayal kırıklığı oluyor, oğlak bebeği huysuz oluyor ablamın kızından biliyorum 4 yaşını doldurdu hala gözüne baksan ağlar hiç kızmıycaksın hanıma:)