canım doymasa emerken sinirlenir ağlar, seni emzik olarak kullanmaya başlamış, doymadığından değil korkma
ben emziremeyip sürekli sağdığım için miktarı biliyordum şimdi bende bilmiyorum
şey yapabilirsin için rahat etmiyorsa emdikten sonra sağ sütün çıkarsa ver ya da mamayla deneyebilirsin emdikten sonra alıyorsa doymuyor olabilir
canım sağol bende hep öyle okudum ama işte yeni başladı ya emmeye birde göğsümde süt kaldığını sanıyordum emerken o yüzden emin olamamıştım
canım popoda çatlak vardır kuzunun geçmiş olsun
hayırlı olsun canım maşaallah kuzuna
canım kolik bebek olabilir, saç kurutma makinası sesi dinlet kolik müzikleri dinlet bir
canım bilgim yok hiç ben ne zaman başladım onu bile hatırlamıyorum sanki aylardır bebeğime bakıyorum o kadar yoruyor ki beni
çok sevindim canım gözün aydın olsun
sağol canım içim rahatladı
canım benim iki ablamında dikişleri hep oturmaktan atmıştı batikon sürüyorlardı dr a gitmemişlerdi ama git bence sen ihmal etme, başka hastaneye git oraya gitme
ay sağol canım tahinde var hemen süreyim dün ayva jeli sürmeye başladım
yok canım ya veriyorlar ama ilk iki üç günde biz 12 günlükken gitmek zorunda kalmıştık kilo almıştı, ne kadar aldığını yazmıyım kıyaslama yapıp moral bozulması olmasın diye, benim oğlum hastanede ertesi gün tarttıklarında 100 gr vermişti sonrasında ne kadar verdi bilemiyorum
canım bende ilk 10 gün günde 90 ml kadar mama verdim sma kullandım, sma ya da hip tavsiye ederim, aptamil kullanmayın derim
canım sütün çok gidiyordur ondan oluyordur kokma hiç
her istediğinde yoksa yaygarayı basıyor gaz sıkıştırınca acıktığını sanıyor aranıyor vermemek için direniyorum daha çok gaz olmasın diye ama susmuyor
iki saatde bir 15-20 dk yeterli
portakal gaz yapar elma seni kabız yapabilir çok yersen tabi
hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini
canım üzülme demekle olmuyor çözüm olarak,incir,tahin, dereotu, humana still tee mutlaka kullan inşaallah bollaşır sütün
bitmiyor ki:)
bilgim yok canım inşaallah önemli değildir
ooo darısı başımıza bizede az kaldı:)
bekliyorum:)
canım her zaman çıkarmıyor
süper anne bulmuşsun zaten çözümü:)