- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
yok cnm burnunu temizledim yine aynıBurnu tikalidir sanirim canim.
2-3 saatte bir 15-20 dk canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm burnunu temizledim yine aynıBurnu tikalidir sanirim canim.
2-3 saatte bir 15-20 dk canim.
Hıçkırmak gaz çıkarmakmış birşey yapmıyorum.Arkadaslar bebisimiz cok hickiriyor
ne yapiosunuz hickirinca
Emzik için hastane kullanma dedi ama huysuzluk yapınca biraz veriyorum sakinleşsin diye. Aspiratör olarak otribebe almıştım birkaç kez kullandım iyi ki almışım.Kızlar emzik kullanan var mi? Kullanmayı düşünüyor musunuz ne zaman başlamak lazım ?
bebeğimden hirilti geliyor burnu tıkalı gibi pompalı aspiratörlerden almıştım kullanan var mı ? İse yariyor mu ? Nasıl kullanmak lazım ?
Bugün 13 günlüğüz bağ dün düştü ama hala biraz kan geliyor. Mikrop kapmasın diye daha yıkamadık.Bebekleri ne zmn yikadiniz kizlar? Gobek bagi dusunce mi?
Bugün 13 günlüğüz bağ dün düştü ama hala biraz kan geliyor. Mikrop kapmasın diye daha yıkamadık.
Bizimde bagimiz 5. Gün düştü gün asirida banyo yaptik.doktorlara kalsa yikamamaliyiz ama biz yikadik.Bugün 13 günlüğüz bağ dün düştü ama hala biraz kan geliyor. Mikrop kapmasın diye daha yıkamadık.
Çok sevindim sütünün artmasına. Inşallah birdaha mama kullanmak zorunda kalmazsin canım, darısı benim başıma.ilk günler sütüm yetmediği için hastanede aptamil verdiler onu aldığı için eve geçince de aptamile devam ettim canım. Doktor kabızlık sorunu için aptamil comformil önermişti ama süt vermem arttığı için almadım ben
Hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz, sutum cok gelmedigi icin uzun uzunda emmiyor kızım. Ama ben pompa aldım, emmedigi zamanlarda sagiyorum biberonla veriyorum. Inşallah sutlerimiz biran önce artar canım. Bir anne için çok zor bir durum. Icim sızliyor mama verdikçe, nasipleri kadar alacaklar anne sütünü yavrularımız.Kizlar merhaba.uzun zamandır yazamiyorum.malum bebek olunca gazi şeyler lüks geliyor.sanirim gecmisim ucunu kacirdim ondan.
Yarin 14.günümüze giricez çok şükür.fazla bi sorunumuz yok ama büyük bi sorunumuz var.sutumuz yeterli değil.ilk başlarda ucu yara olmuştu ağlayarak emzirdim doğduktan 4.gün goguslerim tas gibi oldu sut gelmişti yara olduğundan emziremedim doktoruna girmiştim hastanede elektrikli pompayla sagdir dedi demedim bütün suti sagdim her birinden 60 cc cikti o günden beri ayni belirtiler olmadi o kadar sutum yok maalesef sadece bi gün oldu.tabi emziriyorum bakiyorum sut bitmiş mama veriyorum. Sutumuz yok denecek kadar az.yarin kontrolumuz var incir kurunu denicem incir alipta çok faydaliymis.mama veriyorum ama bi yandanda içim ciz ediyor.sütü sagdigim gün o kadar mutlu oldum ki ama gel gör yine kaldik boşa.kizin doymuyor 1 saat emziriyorum yine yok.birde çevreden yok anne sütü söyle anne şutu boyle belirsiz konuşmalarından bi ara gina gelmişti.sanki ben yavrum icin iyiyi istemiyorum.insanlara anlatamiyorim durum yok diyorum sik sik emzir diyorlar emdiriyorum özellikle kalktigindan hemen emziriyorum bakiyorum doymadi mecbur mama veriyorum,anne şutu alacak diye yavrumu aglatamam.bir ara elektrikli pompa almaya bile niyetlendim belki sorun bizdedir pompayla kolay sagarim en azından biberonla veririm sutumu.ama baktım sut falan yeterli değil.sutum kizimi sadece 5-6 saat idare ediyo geri kalanında mecburum mama vermeye.
Dereotu falan yedinmi 1 bağı 3 seferde ye sabah öğle ve akşam human still çayı var eczanede gunde 4 kere iç incir kürü yapabilirsin 3 şu bardağı suyu kaynat 6-7 incir kat 10 dakika daha kaynat soguyunca incirleri, al 2 bardak falan şu kaliyo 1 sabah 1 akşam iç inşallah sütün bol bol olurKizlar merhaba.uzun zamandır yazamiyorum.malum bebek olunca gazi şeyler lüks geliyor.sanirim gecmisim ucunu kacirdim ondan.
Yarin 14.günümüze giricez çok şükür.fazla bi sorunumuz yok ama büyük bi sorunumuz var.sutumuz yeterli değil.ilk başlarda ucu yara olmuştu ağlayarak emzirdim doğduktan 4.gün goguslerim tas gibi oldu sut gelmişti yara olduğundan emziremedim doktoruna girmiştim hastanede elektrikli pompayla sagdir dedi demedim bütün suti sagdim her birinden 60 cc cikti o günden beri ayni belirtiler olmadi o kadar sutum yok maalesef sadece bi gün oldu.tabi emziriyorum bakiyorum sut bitmiş mama veriyorum. Sutumuz yok denecek kadar az.yarin kontrolumuz var incir kurunu denicem incir alipta çok faydaliymis.mama veriyorum ama bi yandanda içim ciz ediyor.sütü sagdigim gün o kadar mutlu oldum ki ama gel gör yine kaldik boşa.kizin doymuyor 1 saat emziriyorum yine yok.birde çevreden yok anne sütü söyle anne şutu boyle belirsiz konuşmalarından bi ara gina gelmişti.sanki ben yavrum icin iyiyi istemiyorum.insanlara anlatamiyorim durum yok diyorum sik sik emzir diyorlar emdiriyorum özellikle kalktigindan hemen emziriyorum bakiyorum doymadi mecbur mama veriyorum,anne şutu alacak diye yavrumu aglatamam.bir ara elektrikli pompa almaya bile niyetlendim belki sorun bizdedir pompayla kolay sagarim en azından biberonla veririm sutumu.ama baktım sut falan yeterli değil.sutum kizimi sadece 5-6 saat idare ediyo geri kalanında mecburum mama vermeye.
Bugün 13 günlüğüz bağ dün düştü ama hala biraz kan geliyor. Mikrop kapmasın diye daha yıkamadık.