AngelHeart gözün aydın cok sevındımmm epıdural olmasına da nıye bana yapmamıslardı resmen 3.cocuktan soguttular beni Allah seni oglusunla mutlu etsın
@Tiramisu35 gözünaydın cnm kızına da saglıklı ömürrler nasip olsun
PINAR45 canım benm zaten sütüm vardı
Nego in azalmıstı duzeldı sanırım soganı salataya kat benm kızımda hep bosa akardı sütüm coktu bunda kızımdaki kadar yok sanıyordum ama kılo alımı masallah guzel olunca sutu tam bosalttıgını anladım zaten cok uyuyup emem saati gecince akıyor elbıseye gecelerı mesela bence takma kafana kilo alımı ıyıyse yetıyıor nzaten bezını ıslatsın yeter kıyafetlere akmasın cok kokuyor sarı leke kalıyr
@Mrv5534 evlilik yıldonumuz ktlu olsun lohusa olmayaydın kutlardınız
ama sen yınede soyle mutlu mutlu bı yemek hazırla gıyın cocuklarınla guzel bı aksam gecirin tabi gaz rahat bırakırsa
@sarfansari inşallah atanırsn güüzel bi yere kız cocuk berekettr emınım atanırsın
benim bakıcım hazırdı aslında komsum ama onunda esı gunduz evde uyuyor benm eve gelmiyordu kızıma orda baktı kızım gecen kıs cok hasta oldu sırf bu yuzden kızmla kalmak ıcın ahmetı dogurdum desem yalan olmaz esi sigara iciyor kızımın yanında ıcmıyor aam cok etkılendı kzıım o yuzden eve gelmeyı kabul etmezse bakcı arıcam