- 13 Ekim 2014
- 237
- 459
Ben yazdım ama daha kendim denemedim. Tüm kürleri aynı anda yapamayın diye birşey okudum nedenini belirlemişler ama. Kuru inciri öyle boş boş yiyorum günde birkaç tane ara ara. Benim sütüm bir türlü artmıyor. Sağan arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Emzirince çoğalır mı acaba? Ilk günlere göre artmaya başlayınca böyle böyle artacak diye sevinmiştim ama arttığı falan yok artık. Biberonun dibini zor kapatıyor sağdığımı süt. Sürekli ara verip sağmaya masaj yapıyorum. Masajdan sonra artar gibi oluyor sonra hemen duruyor. Zorlamaktan göğüslerimi yara edeceğim diye korkuyorum. Hastaneye sordum takviye veriyorlarmış. Ona da çok üzüldüm. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hergün Litrelerce su içiyorum, komposto, bitki çayları, süt... Anneme çekeymişim, kadının şarıl şarıl sütü olurmuş. 4 çocuk büyüttü hepimiz 2-2,5 yaşına kadar sömürmüşüz. Dünden beri çok stres yaptım bu konuyu..bak cnm bugun özlem de paylaşmış ibrahım saraçoğlunun tarifini hemen annemle yaptık incirleri suda haşla 4 e 5 e bölüp ama başka bir tencerede sütü ısıt,ikisini karıştırıp sütlü bişey yaptı annem çok iyi geldi bana,birde dere otu sabah akşam yemeklerden önce bir tutam aç karnına demiş ama yoyemezsen öyle sende bnm gibi doğra yoğurda karıştırıp yemeyı dene