Merhaba kızlar, arada geçmişe bakabiliyorum ama tam okuyamadım doğum yapan arkadaşlara gözü aydın diyorum. Biz bugün 6 günlük olduk. Hala emzirme savaşı veriyorum. Sütüm 3. Gün geldi, o arada mamayla besledim, şimdi de memeyi almak istemiyor çok sinirleniyor .2 gün önce hastanede gösterdiler biraz daha alabiliyor en çok zorlayan konu bu beni. Annelik gerçekten zormuş bu mesajı yazmaya başladığımda sabahtı şimdi devam edebiliyorum
Bu arada bugün tartıldım hamilelik öncesi kilom olan 65 e düşmüşüm
İnşallah süt yapsın diye yediklerim kilo yapmaz
tatlım aynı günmü doğum yaptık benm bebeğim 22 ocak doğdu aynımıyız ? bizle aynı gün doğan kim var şimdi ?
emzirirken mutlaka kucağında yastık olsun bızım yattımız boy,oğlunu koy,hep yanında mındereler olsun bıkaç tane duruma göre destek yap,bebeği meme ile aynı hiazaya getir ağzı ile burnu aynı hizada oldsun,kolumemenin altında kalsın,kulağına dikkat et katlanıp ezilirse çok canları yanıyor,bir kere bezinin temiz olmasına ve gazının olmamasına ayrıca kesinlikle özellikle sabah uyanır uyanmaz burnuna okyanus suyu burun açıcı sıkın kızlar bizim koca burunlarımız kalktımızda bile tıkalı oluyor ki onların neden olmasın,burnu tıukalı olunca asla emmezler,ben sabah öğlen akşam 3 defa sıkıyorum,sağ elinle 3 parmak memenın altında işaret üstte ikisinin araya memenın ucunu al tıpkı sigara tutat gibi ama ucu işte damağına doğru vereceksin 1-2-6 deneme derken inşalalh alaıcak belkı gzl anlatamadım ama ınternette resimli tarifler var mmutlaka dene,sorun meme ucunmu sütmu gelmıyor bilmıyorum ama inşalllah başarırsın,birde lansinoh kremı sürüyoruz tmm üzerinde yuzde 100 bitkisel silmeyın denıyor ama ben şunuda anladım yapışık olunca bir türlü memeyıde kapamıyorlar,yanında mutlaka koca bırpaket peçete olsun sureklı ben memeı kuruluyorum,terden ememıyor,sakın kalın giysilerle meme vermeyın,bebekte bizlerde ince olalım,
hehehe sankı 10 çocuk doğurmuşuım,verdiğim bilgilere bak
ama napıyımm çok çektm bende ,o yuzden senı çok ii anlıyrm belki, yardımın dokunur,başarırsan mutlaka yaz
birde rabbi yessir vela tu hassr rabbi temmim bin hayırı okuyun emzirirken ya rabbim zorlaştırma kolaylaştır demek,yemin ederim onu çeke çeke çeke bir baktım emdi,herşeyın vakti zamanı va rkızlar
rabbim ol demeden olmuyor,bol şanslarr