Safransari pes ettim diyorum dayanamıyorum veriyorum memeyi tabi feryat figan
inşaallah tutarda bugünleri gülerek hatırlarım
çok zor gerçekten aynı anda ikş çocuk amin canım
@bestemeste suyu çok iç ki baş ağrın olmasın ödemini atabilesin sütün olsun
benim ikinci gün damla damla üçüncü gün tam geliyor canım merak etme gelir
humana still tea iç tahin helvası ye tavuk suyuna çorbada iyi geliyor bugün farkettim süt için
Eftalim benim.maşallah 4. Gün geldi sutum. Ve iyi geliyor.
Humana cay iciyorum. Ve bu dalmadan kullaniyorum. Ablam 3 ay önce doğum yaptı kullanip memnun kaldigini söylemişti. Bende doğumdan önce aldim memnun kaldim. Fiyati gittigidiyorda 25 TL ve baya gidiyor. Sende al.bir dene derim.
Safransari simdi annen varda ondan yaklasmyr kendi kuzusu yardim eder tabi raa sut sagip brak markee falan in yaa kuafore cocukla basbasa kalsin ilgisi artar babalar kizlari cok seviyor esim diyorki bunu severken ipegime ihanet ediyorum gibi hissedyrm sendede oluyir mu bende alisirsin diyorum :) canim ben dogum oncesini aktrdim nisan mayis haziran on bese kaar etik degil biliyorum ama mecburen rapor alacagim ev kredisi oduyoruz benm maas ona endeksli ondan sonrada yz tatili eylulde basliyacagim seninataman oldu mu ne zaman olacak
Bende ayni fikirdeyim. Bebekle ne kadar yalniz.kalirlarsa aralarındaki bağ o kadar kuvvetleniyor. Dediğin gibi çocuğu birakip sosyal hayatima devam edeceğim.
Haziran ayında yapilacak olan atama nisan Ayina alinmiş. Haziran ayında secim olacak diye seçim yatirimi yapacaklar sanirim.
Geçmiş yillardaki kadar atama yapilirsa atanirim. Ama en son yapriklari aramada çok.komik sayida atama yaptılar. Öyle devam ederse kalirim
Hakkimizda hayirlisi
Eğer inşallah atanirsam eşimin de haziranda doğu görevi bitmiş oluyor. Birlikte gideriz atandigim yere rahatça ama.ben ise biraz baslangic yapip ücretsiz izin almayi planliyorum. Bebek 1 yasina gelene kadar. Ev almayi planliyoruz bizde ama 1 sene erteleyip alacagiz.
Yada yaza kadar bunalmis olursam ve gittiğimiz yerde bakici bulursam daha erken calismaya baslarim.
Sizin bakiciniz hazir mi?
Selam kzlar inanın okuyprum ama. Yazamıypeum..
Kızlar anca toplanıyorum artık.. Lohusalıktan cıkmak istiyorum.. Normal hayya dönmek.. Eskı kıyafetlerimi giyebilmel.. Gezmek dolasmak film izlemek kıtap okumak.. Hersey... Bugun düşündümde sankı cocuk dogurmadımda böle cok büyük bi ameliyat geçirdim psikılojık olark coktum hemeb dedim kendime merve kndine gel ya.. Bu ne böle otur kıcının üstüne şükret haline be dedim..inş yoparlancam..
Kızceler bna bi korse önerisinde buluşnun su göbişi toplamak için
Birde leslie yi daha önce yaptım yine yapcam 15 dk
Kızımla dans ederim falan.. Artık pasif zombi mervişş yokkkk
Bomba gibi merviş varzzay kızlar cumartesi 4. Senemizi doldurcaz înş.. Evlîlik yıl dönüüzü.. Anam kırkımda cıkmadı hayy anasını.. :))))
Bu arada hastanede bebişi olan arkafaslarıma dua ettım.. Doguma gidenlere dogum yapanlara hep dua ettim...
Sizleri unutmadım...
Dogum yapacak olan arkadaslarda rabbim yardım etsin sabır vetsin inş..
Canim iki minikle hoc kolay değil
Allah kolaylık.versin saygiyla emek veren ellerinden opuyorum
İnşallah en Lisa zanda yeni düzenine ayak uyduracaksin.