- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
tugcegulll canım sağmadan boşalmaz mastit olursun Allah korusun ucu falan genişlemiyor ben sürekli sağıyorum oğlum emmediği için
mutlaka sağ boşalt
mutlaka sağ boşalt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goguslerim tas kesildi bebegim emip bosaltamiyor uyuyamiyorum canim cok yaniyor , pompa kullanmak istemiyorum uclarini genisletince ilerde süt durmazmis esim elleriyle skmaya calsiyo cok zorlanyruz ayni durumu yasayan var mi . cok aciyo
Cnm ben antalya medical parkta dogum yaptim. Ben riske atmak istemedim kararımı doktora bildirince doğru olanı yaptığımı söyledi bebeğim 3 130 gram doğduIst. Bağcılar medipol Ayfer ozbek.. canım peki normale zorladi mi seni? Yoksa direk sezaryene mi aldı?
Çok sağol canım.. Bende o riski göze almak istemiyorum..Cnm ben antalya medical parkta dogum yaptim. Ben riske atmak istemedim kararımı doktora bildirince doğru olanı yaptığımı söyledi bebeğim 3 130 gram doğdu
Benim.esimde polis ev isleri ve yemekte hic yardimci olmaz.Canim esim subay kizimda cok yardimci olurdu ayakta sallardik aksamlari hep uyuturdu bunu sallamaya alistirmiyorum omzumda uyuyor yaa memede babamiz bu ara ders calisiyor aksam gelince yardimci olmuyor malsef ama onun yaninda calistigi icin kucagina falan alip sakinlestryr ev islerine hic katkisi yok ben herseye yetisince adama is kalmiyor hfta sonu cok ilgilenir kahvalti hairlar yemek yapmam hic onun ozwl yemeklerinden yeriz :) hfta icide ben ona iste tatliya kaar yaparim bizimki biraz fa zla asker benni egitti geriye cekildi:)
Lullaniyorum ama sürekli değil. Bazen midesi bulaniyor ama yinede veriyorum.Kızlar emzik kullanan var mi? Kullanmayı düşünüyor musunuz ne zaman başlamak lazım ?
bebeğimden hirilti geliyor burnu tıkalı gibi pompalı aspiratörlerden almıştım kullanan var mı ? İse yariyor mu ? Nasıl kullanmak lazım ?
Canim pes etme
Canim mutlaka kullan sut sağma makinesi.goguslerim tas kesildi bebegim emip bosaltamiyor uyuyamiyorum canim cok yaniyor , pompa kullanmak istemiyorum uclarini genisletince ilerde süt durmazmis esim elleriyle skmaya calsiyo cok zorlanyruz ayni durumu yasayan var mi . cok aciyo
Aynen katiliyorumbüyük oğlum canıma tak dedirtti artık
bağırma huyu var kaç kere söyledik anlattık kızdık yok anlamıyor
güç bela uyutuyorum küçüğü uyandırıyor
tutturmaları ayrı konu gerçekten bezdirdi
hiç büyükler ezilmiyor tam tersi küçükler sevgimizden ilgimizden mahrum kalıyor büyükler yüzünden
Sirf ayaga kalkip wc ye gitmeyim diye hic su icmiyorum cok agriyor dikis yerim ayaga kalkincaDafiduck
Canim çok geçmiş olsun. Sabret 3-4 gün sonra acilarin geçiyor. 3 gün bende çok aci çektim. Bugün 10. Gün allaha şükür iyiyim.
Sagol eflalim canim kasikla mama veriyoruz sutum hic gelmiyor bikac gune gelir diyorlar oylemi siz daha tecrubelisinizDafiduck canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin bol bol sütün olsun seni emsin gazsız günler diliyorum
Canimm çok geçmiş olsun.. Bebişin de hayırlı olsun.. Çatı muayenesinde canımız o yüzden mi çok yanıyor bizim acaba? Çatı darlığı sebebiyle mi? Bende cumartesi veya en gec saliya kadar yaticam. Ben de çok korkuyorum..Beni dusunup merak eden dua eden herkese allah razi olsun yüzyüze gorussem anca bu kadar sevebilirdim burda tanidigim herkesi cok seviyorumgelelim dogum hikayeme en son yogun kasık agrisi ve sürekli gelen kanli pihtiyla hastaneye gittim doktor vajinal muayene yapti ama tabi ben feryat figan cok canim yandi hicbir acilma yok dedi nst de hic sanci cikmadi ama kasik agrisinda iki büklümüm9 aydir normal yapabilirsin diyen dr um sen asla normal doguramazsın catın sınırda dar biraz bu cocugu illa bekleyim normal dogurayim dersen zor bi dogumun olur dedi tabi ben ck korktumnapalim dedim hemen sezaryenle almam lazim dedi ve amelyathanede buldum kendimiameliyat yerim cok agriyor sezaryen beni mahvetti
Allah yardimciniz olsun..Kızlar kızlar kızlarrr hastanedeyim suni sancı hap verdiler iki saat oldu tık yok odamda bekliyorum sancım yok dualarınızı bekliyorum
AngelHeart rabbim yardımcımız olsun
Bebişi kontrole götürdügümüzde cocuk dr muz soyledi canim. Anne icin faydalidir kesinlikle yiyin dedi. Büyükleriniz gaz yapar der yedirmezler siz dinlemeyin onlari dedi :)Bu tavsiyeleri ne doktoru veriyor? Kadın doğumcunuza mı danışıyorsunuz, beslenme uzmanı mı? Herkes farklı besinlerden bahsediyor. Bakliyatı ben kendime direkt çıkarmıştım listemden gaz yapacağını düşünerek. Düz mantık düşünüyoruz tabi. Kadın doğumcular bu konuda bilgilendirme yapıyor mu onu merak ettim, yarın sezeryan kontrolü için gideceğim çünkü.