- 25 Mart 2013
- 253
- 445
Hangi anlamda korkuyorsun?bizede çarşambaya kadar dedi
ama ben beklemek istemiyorum çarşambaya kadar,korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi anlamda korkuyorsun?bizede çarşambaya kadar dedi
ama ben beklemek istemiyorum çarşambaya kadar,korkuyorum
korkcak bişey yok canım bebegin durumu iyiyse neden beklemeyesin. Ben 40+3 te dogum yptm kendiliginden geldi bebek . Gelmeseydi biraz daha bekleyecktik. Zaten doktorun bebekte bi sıkıntı gordumu bekletmez seni.
Batıcon sür gazlı beze bnmkinin göbegıde öle olddu.. Dr batıconla dedı... Altını her actıgında batıconla gazlı bez koyarsan gecer..Kızlar bide benim oglanın gobegi erken duştu 4. gun doktra soyledimde gazlı bezle uç gun pansumn yap dedi yaptım ama geçmedi hala yas kurumadı ve arada kanıyor atletine çıkıyor ne yapmam lazım doktora goturuyummu yoksa beklesem kururmuki
batikonla uç gundur temizliyorum merve zaten ama kurumadı kanı çıkıyr atlete en iyisi goturuyum bn yakıyorlarmış galibaBatıcon sür gazlı beze bnmkinin göbegıde öle olddu.. Dr batıconla dedı... Altını her actıgında batıconla gazlı bez koyarsan gecer..
Canim benim kopuk kopuk gazli yapinca oluyor korkma kucaginda tutup salal duzelcek insOglum bugun zorladı kendını böle baktım köpük köpük dıskı yapıyo...
Neden olabılır ya
Sabahtan berı cıgıra cıgıra aglıyo..
Kuranı kerım dınletıyorum sakinleştî...
Rabbim sen şifa ver
Hmm öleyse götür yakıyolar evet orayı kuruyo hemn... Geçmiş olsunbatikonla uç gundur temizliyorum merve zaten ama kurumadı kanı çıkıyr atlete en iyisi goturuyum bn yakıyorlarmış galiba
sagol cnm senin bebeginde hayırlı olsun saglıkla gule gule buyut inşllh. Bebegmz 12 gunluk oldu ama geçmedi gobegi tam kapanmadı batikon surdugum halde kanayıncada korktum biraz en iyisi goturmek sanirim.Doktora gidince silver denen kibrit çöpü gibi bir şey sürecek Orayı kapatacak doktora götürebilirsin. Ya da beklesen de geçer. Aşırı kanama sürekli akıntıdan bahsetmiyorsunuz sanırım o zaman k vit vuruyorlar tekrar. Benim bebişte de oldu normal bir şey..
Geçmiş olsun Bebeğin de hayırlı olsun inş
Öle yapıyorum suan zaten.. Gamze baktım netten gazdan oluyo demişler.. Allhım su gaz olayı bi çözülse...Canim benim kopuk kopuk gazli yapinca oluyor korkma kucaginda tutup salal duzelcek ins
Saol Allh razı olsun.. Gecer inş erken düştüğü için olmus öle.. Rabbim başka sıkıntı vermesin...sagol cnm senin bebeginde hayırlı olsun saglıkla gule gule buyut inşllh. Bebegmz 12 gunluk oldu ama geçmedi gobegi tam kapanmadı batikon surdugum halde kanayıncada korktum biraz en iyisi goturmek sanirim.
Kizlar dun gece oglum hic uyumadı hep agladi hiç idrar yapmamisti bugun pipisinin ucuyla oynadım beyaz kücük kücuk kirintilar cikiyor pipisinin ucu da kıpkırmızı sakinlessin simdi diye önereceginiz bisey var mi neler yapabilirim bide bu neden olmustur sizin bebeklerinizin pipisinden de cikiyor mu beyaz kırıntı gibi seyler
Canim derisi dokuluyor olabilir ada iltihap olmustur her altini aciginda pipinin derisini geri cektir ben oyle yapiyorum idrar yapmadi ise acliktan agliyordr emzir araasa da sekerli su ver azcik cay kasigi ileKizlar dun gece oglum hic uyumadı hep agladi hiç idrar yapmamisti bugun pipisinin ucuyla oynadım beyaz kücük kücuk kirintilar cikiyor pipisinin ucu da kıpkırmızı sakinlessin simdi diye önereceginiz bisey var mi neler yapabilirim bide bu neden olmustur sizin bebeklerinizin pipisinden de cikiyor mu beyaz kırıntı gibi seyler
allah yar ve yardımcın olsun,inan dün ebruki aklımdaydın dedim bu kız ne yapıyor ben bir taneyle zombiye döndüm,günlerdir aranızda yokum seni düşünemıyorummkizlar degil topige girmek bazen uyumaya bile firsat bulamiyorum.bebislerimin biri cok gazli ve garibim kivranio resmen.gece bir birini besleyip uyutup digerini derken cogunlukla sabah oluverio.ins kirklari cikmadan uyku ve beslenme düzenini otutturabilirim.benimde sütum cok gelmio.emsinler istiorumm yetmeyince sucluluk duyuyorum.lohusalik ayri bir psikolojiymis