Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol desteğin için canım. Doktorla görüşüldü sabah birazdan alacaklar. Ben de gideceğim ısrarlarıma ve gözyaşlarıma rağmen beni götürmediler ameliyatlıyım orada bekleyemem diye. Doktor çok rahat konuşuyor basit bir operasyon olduğunu söylüyor ama ne olursa olsun 4 günlük bir bebeğin narkoz alacak olması basit bile olsa bıçak altına yatması beni kahrediyor. Hastaneye gitsem çok daha kötü olurdum sütüm zaten az geliyor bu sefer onu da kaybederim diye korktum. Yani yine bebeğim için gitmemiş oldum. Allah'ım bı haftayı hayırlısıyla bitirip sağlıkla evimize getirmemizi nasip etsin.ozlmsd canım bebeğinin operasyonu bugün ya da yarındı habersiz bırakma canım inşaallah çok güzel geçer
Gecmis olsun kolay degil cabuk iyilesir inşallahSaol desteğin için canım. Doktorla görüşüldü sabah birazdan alacaklar. Ben de gideceğim ısrarlarıma ve gözyaşlarıma rağmen beni götürmediler ameliyatlıyım orada bekleyemem diye. Doktor çok rahat konuşuyor basit bir operasyon olduğunu söylüyor ama ne olursa olsun 4 günlük bir bebeğin narkoz alacak olması basit bile olsa bıçak altına yatması beni kahrediyor. Hastaneye gitsem çok daha kötü olurdum sütüm zaten az geliyor bu sefer onu da kaybederim diye korktum. Yani yine bebeğim için gitmemiş oldum. Allah'ım bı haftayı hayırlısıyla bitirip sağlıkla evimize getirmemizi nasip etsin.
canım benim bebeğimin göbeği de kanamıştı doktor 15. Gun pansuman yaptı şuan çok şükür kanamıyor aynı şekilde benimkide beşinci gün düşmüştü.Dün bebeğimin göbeği kanadı göbeği 5.gün düşmüştü bugün 11.günümüz doktora götürdük Olabilir dedi ama düzenli olarak her altını açtığında kanama olursa mutlaka getir k vitamini iğnesi yapalım dedi.
Eflalim çok özledim sizi yaaa alıştık sayılır heryerimiz süt ıslak ıslak geziyoruz :) bende bugün gündüz krsin uyucam diyorum ana uyuyamıyorum gece de sızıp kalıyorumBellatrix Lestrange canım benimki kesintisiz uyumuyor uyusada oğlum var uyuyamıyoru ki
sen benim yerimede uyu:)
bebişin nasıl alıştınız mı birbirinizi
Cnm uyumayan bebek benimki saniyordum, yenidoganlar guya günün yarisindan fazlasinda uyur diyorlar ama biz eve geldik geleli Böyleyiz. .Uyku mu ?????? Oda ne nasıl birsey????
Yeniliyomu???
Allahım anam aglıyo anam...
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlıkla iyileşir bebişinSaol desteğin için canım. Doktorla görüşüldü sabah birazdan alacaklar. Ben de gideceğim ısrarlarıma ve gözyaşlarıma rağmen beni götürmediler ameliyatlıyım orada bekleyemem diye. Doktor çok rahat konuşuyor basit bir operasyon olduğunu söylüyor ama ne olursa olsun 4 günlük bir bebeğin narkoz alacak olması basit bile olsa bıçak altına yatması beni kahrediyor. Hastaneye gitsem çok daha kötü olurdum sütüm zaten az geliyor bu sefer onu da kaybederim diye korktum. Yani yine bebeğim için gitmemiş oldum. Allah'ım bı haftayı hayırlısıyla bitirip sağlıkla evimize getirmemizi nasip etsin.