Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğurmadım, dr bana 20 si dedi geçti en geç 24 dedi bekliyorum bakalım bu gidişle ocak değilde şubat annesi olacam halbuki tarihten adım gibi eminim ama olmadı çok inatçı bi kızım var galiba,,, anasına çekmişSelamlar, ayın sonuna doğru olanlar doğurdu mu acep. Bekle bekle sıkıldım ya Allah hayırlısı kurtulmayı nasip etsin inşallah.
canım bu tip gaz dallarının icerigi nerdeyse aynı şu yağ bu yağ gibi biz kızımda bio gia kullandık çoktan ise yaramadı bide pahalıydı zınco desen oda yaramadı bu sefer eşim zınco ya benziyor ama zınco ise yaramadı diye eczacı bunu vermiş düzenli kullaniyoruz iyi gibi şükür ama saat 13 gibi ilk defa uzun süreli aglama krizi yaşadı gazdan yavrum sonrada yorgun düştü bide koltuk altlarını silip krem sürdüm korktu sanırım çok agladi
Benim tuttu ama gogus uclarim cok aciyor kanadi acisindan veremiyorum napcammmm ((((@reyhanerdem amin canım sağol hem de ne zor
en azından sütüm var diye kendimi teselli ediyorum
Silikon uc dene istersenBenim tuttu ama gogus uclarim cok aciyor kanadi acisindan veremiyorum napcammmm ((((
Onla alistitdim zaten memeye suan uc olmadan tutuyor. Ama silikon uclada tutsa acisi dayanilmaz. Daha simdi inliye inliyeSilikon uc dene istersen
Canim silikonla alistirmistim zaten suan silikonsuz tutuyor. Ama dehset aciyor kanadi ikiside. Dah A simdi her iki gogsumude toplamda 30dk emdi ama inliyerek emzirdim canimdan can gitti 1haftaya iyilesir diyolar 1 hafts nasil dayanilir bilmiyorum (((((Silikon uc dene istersen
Biz de doğuruca bu kadar giremeyiz canım.Herkes dogurdu sona cok az kisi kaldik kimse ugramiyor artik foruma,eski canlı foruma tekrar kavuşuruz inşallah
Dafiduck doğum yapınca anlayacaksın canım vakit kalmıyor hele iki üç çocuk varsa:)
Evet haklısınız dogum yapınca bizde giremeyiz ama ben sohbetleri özledimmmmm tek kalmış gibi hissettim biranBiz de doğuruca bu kadar giremeyiz canım.
ben 40+2 deyim canım .. Doktor bugün yüzü yukarı bakıyor dedi kanala inip inmediğini söylemedi. riske atma dedi. suni sancı tavsiye etmiyorum sezeryan için düşün taşın dedi. yarın zeynep kamile gideceğim. bebeğin suyu hareketkerş gayet iyi bugün alttan bakmadı . salı günü 2cm açıklığım vardı. arada bacağıma baltayla vuruyorlarmış gibi bir kramp saplanıyor. bakalım hayırlısı artık..Senin son durumun nedir cnm kac arti kac oldun,acilma yada kanala inme ne durumda
Simdi siz sütten memelerin yarasından gazdan falan bahsediyorsunuz ya hepsini aklimda tutmaya calışıyorum birgun bana da lazim olacak diyorum sonra unutup sorsam belki kimseyi bulamam diyorum sanki bi daha siz hic foruma girmeyecekmissiniz gibi zannediyorumDafiduck sonra duzene girer forum ydaa siz ikincilerde yeni gruba gecersiniz :) sende ilk baslarda giremeyeceksn hatta bu ikicocuklular nasil giriyormus diye sasiracaksin :)