- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
Hmmm whatsupa hayır face hayırrYok canim cogu okuyor ama yazmiyor cevaplariz biz ins ..whhatsap grubu kuuldu burayi terkettiler ora hergn yaziyorlardir emnim kustüm onlara @Mrv5534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm whatsupa hayır face hayırrYok canim cogu okuyor ama yazmiyor cevaplariz biz ins ..whhatsap grubu kuuldu burayi terkettiler ora hergn yaziyorlardir emnim kustüm onlara @Mrv5534
Hersey normalse neden sezaryen düşün diyo doktorunben 40+2 deyim canım .. Doktor bugün yüzü yukarı bakıyor dedi kanala inip inmediğini söylemedi. riske atma dedi. suni sancı tavsiye etmiyorum sezeryan için düşün taşın dedi. yarın zeynep kamile gideceğim. bebeğin suyu hareketkerş gayet iyi bugün alttan bakmadı . salı günü 2cm açıklığım vardı. arada bacağıma baltayla vuruyorlarmış gibi bir kramp saplanıyor. bakalım hayırlısı artık..
minione bugun sezaryen olacakti nasil saglikli bi dogum oldu mu bebis nasil acaba
bende merak ediyorum minione yi
minione bugün saat 2 de sezeryanla aldı bebeğini kucagınaMînione den haber yok galiba.. Bnce hastanede sunı verdıler heralde yada dogumu basladı...
Yoksa o haber verırdı.. Dua edelim inş gusrl hsberlerını alırız
Mrb kizlar normal dogum yaptim ama 3. Gun hastaneden ciktim dikislerim atildiktan sonra bayyaa bi kanamam oldu nabzim cok yukseldi iki gun boyunca dusmedi pazar hast yattim pazartest sabah 8.30 dogum yaptim carsamba sabahi nabzim duzelince ciktim kanamamda azaldi cok sukur bebisimde iyi gecmisi okuyamayacam takip etmek zor olacak bebbistwn dolayi emme gaz uykusuzluk vs...
Suni sancı olmuyormuymuş canım? Ne riski varmış?ben 40+2 deyim canım .. Doktor bugün yüzü yukarı bakıyor dedi kanala inip inmediğini söylemedi. riske atma dedi. suni sancı tavsiye etmiyorum sezeryan için düşün taşın dedi. yarın zeynep kamile gideceğim. bebeğin suyu hareketkerş gayet iyi bugün alttan bakmadı . salı günü 2cm açıklığım vardı. arada bacağıma baltayla vuruyorlarmış gibi bir kramp saplanıyor. bakalım hayırlısı artık..
Seninde mi normal olucak canım? Bekliyebildiğimiz kadar beklicez artık. Yeter ki sağlıklı olsunlar.Kizlar bende artik günü gecenlerdenim 40+1 bugünde bitti yarin 40+2 bakalim nereye kadar gidicek...bögürtlen yapragi cayi icin diyolar aslinda 38 haftadan sonra baslamak gerek gec bile kaldim ama ne kadar icsem kar bakalim nolcak
Küsmedik küsmedik seviyoruz sizi şekerim siz bi toparlanin tam gaz devam sohbetlere bizde bi doguralim hayirlisiylaDafiduck @Girlboymom canlarım seviyorum sizi.. Bu acıklamayı daa önce yapmıstım ama tekrar yazayım nolcak can feda sizlere:))
Grubumuz 12 kişiydi .. Emmens ve yorgunsavas üyelerinden baska hepsi dogum yaptı.. Kimse öle tak tuk giremiyo.. Ayrıyeten watsap grubunda olan adaslardan en aktifi bendim digerleri normaldede kk ya pek giremeyen arkadaslarımızdı.. Bana güvenin..:))
Burası yine senlenicek inşallah.. Ama herkes bi adapte duruöunda.. Ben deseniz elimden geldigince girmeye calısıprum:))
Ogum cok gazlı onunla ugrasmak için ayrı bi vakiy lazım..
Kızımda var oyun saatlerimiz var:)) ihmal etmek istemiyorum.. Ee ev yemek temizlk derken.. Beni anladıgınızı biliyorum..o güzel gönlünüz kalbiniz kırılmasın.. kıymam sizlere güzel anneler..
Bi kac hafta daha böle gider sonra toparşarız evelAllah..
Hem daha asıl muhabbet yeni baslıcak.. Bi herkes sogursun toparlansın sonra görün siz muhabbeti.....
Tamam mı barıstık mı kızceler...
Geçmiş olsun canım.. Gögüs ucuna tereyagı sür üstüne buzdolabı poseti koy.....o yarata cok yi geliyo..Kizlar merhaba
Sali günü 09.07 gece kizimi kucagima almıştım gerçi haberi vermistim ama.eve gectik dun cok sukur ama göğüs ucu sorunumuz var acayip derecede yara oldu ve sutumuz cook az geliyo mecburen mama veriyoruz cunku sutum yetmiyo.zaten yaradan ötürü cook zorlanıyorum karbonatli su ile siliyorum ama yok banamisin demiyo hem sutum yok hem yaram var.bi tanesi zaten acayip yara kanlandi mecburen onu veremiyorum.
Evet canim normal olucak insallah yani öle dua ediyorum bekliyoruz bi gün buraya kizlaaar ben dogurdum diye yazmak istiyorum yaaa :))gerci aynen dedin gibi saglikli olsunlarda gerisi önemli degil sende galiba bekleyenlerdensin Allah yardimcimiz olsun..Seninde mi normal olucak canım? Bekliyebildiğimiz kadar beklicez artık. Yeter ki sağlıklı olsunlar.
Amin canım. Ben de bekliyorum senin gibi. Sabrın sonu selamettirEvet canim normal olucak insallah yani öle dua ediyorum bekliyoruz bi gün buraya kizlaaar ben dogurdum diye yazmak istiyorum yaaa :))gerci aynen dedin gibi saglikli olsunlarda gerisi önemli degil sende galiba bekleyenlerdensin Allah yardimcimiz olsun..